Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεχώρισε ο Οδυσσέας

Μόνο η Αναγέννηση κατάφερε να σπάσει την έδρα του Φωκικού στην Άμφισσα και να πάρει αυτή τη πρόκριση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα τελευταία εισιτήρια για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου βγήκαν σήμερα. ΠΑΟΝΕ, Εοδραϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Βισαλτιακός, Βέροια, Παναργειακός, Οδυσσέας Αναγέννησης και Παναχαϊκή πήραν την πρόκριση. Να θυμίσουμε πως την πρόκριση πήρε και ο ΑΟ Τρικάλων που επικράτησε άνευ αγώνα της Καστοριάς.

ΠΑΟΝΕ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 4-2

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με τον ΠΑΟΝΕ να επικρατεί τελικά με 4-2 του Παναιγιαλείου. Ρεσιτάλ σκοραρίσματος από τον επιθετικό των «Επιβατών» που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα για την ομάδα του στο 6' ,το 9' , το 70' με εκτέλεση πέναλτι και στο 83'. Για τους φιλοξενούμενους σκόρερ χρήστηκαν οι Πάβελα στο 1' με την έναρξη του αγώνα και του Γκάτση στο 38'.

Οι συνθέσεις :

ΠΑΟΝΕ (Γιώργος Καδόπουλος): Διαμαντόπουλος, Τσίλης, Γκαγκουρίδης (46' Σακαλής), Σπαθάρας, Γιαντσέλης, Κατιανός, Καραμανλής, Ελληνίδης, Τσουκάνης, Λεπτοκαρύδης, Μαλαφούρης (67' Παναγιωτόπουλος).
Παναιγιάλειος (Γιώργος Βλαστός): Μπαλτιμάς, Τζαβραδέλης, Γάτσος, Βλαστός, Πάβελα, Παπαδόπουλος, Γκάτσης (62' Χρυσανθόπουλος), Αποσκίτης, Πολίτης, Ντόμας, Ζαφειρόπουλος (85' Νικολόπουλος).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Ναλπάντης, Πεντζερετζής (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Διαμαντόπουλος, Τσίλης - Πάβελα, Ντόμας, Γάτσος, Παπαδόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 88' Τσίλης

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ - ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ 1-0

Πολύ όμορφο ματς έγινε και στο Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Κοζάνη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 1-0 και πήραν την πρόκριση, με τέρμα που σημείωσε ο Διαμαντόπουλος στο 64'.

Οι συνθέσεις :

Εορδάϊκος (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Παρασκευάς, Γεροντίδης, Τζελέπης, Μερεσιώτης, Δεληζήσης, Καραμπατζάκης, Κοτζαφίλιος, Τοπάλης, Γεραγώτης, Διαμαντόπουλος, Κουλίδης.
Κοζάνη (Βασίλης Παπαδόπουλος): Βούρας, Βλάχος, Χρέντσαρ, Ζήφκας, Βασιλειάδης, Τσαλίδης, Λαζαρίδης, Δελήμπασης, Δρόσος, Αγγελούδης, Μαντζιάρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μερκενίδης, Καπουτζής (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τοπάλης - Βασιλειάδης, Μαντζιάρης
ΚΟΚΚΙΝΗ: -

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΧΑΪΔΑΡΙ 4-3

Άγρια ομορφιά είχε το παιχνίδι στα Γιαννιτσά, ανάμεσα στη τοπική Ανναγέννηση και το Χαϊδάρι. Καταπληκτικός ο Μπογκντάν για τους γηπεδούχους, που πέτυχε δύο τέρματα στο 8' και το 27', ενώ οι Τσιλιγκιρίδης στο 35' και Κρόνχαρτ στο 58' διαμόρφωσαν για την ομάδα τους το τελικό 4-3. Καντίου στο 18' και Λαμπρινάτος στο 63' και το 65' χρήστηκαν σκόρερ για την κακή, ομολογουμένως, ομάδα των «Φοιτητών».

ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. 2-1

Στην Νιγρήτα, Βισαλτιακός και Κεραυνός Κερατέας δεν πρόσφεραν και το καλύτερο θέαμα, με τους γηπεδούχους να είναι τελικά αυτοί που θα συνεχίσουν στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ρούμπος στο 28' και ο Πασχαλούδης στο 70' πέτυχαν τα τέρματα για τον Βισαλτιακό, με τον Κουσκουνά στο 18' να ανοίγει το σκορ για τον Κεραυνό χωρίς όμως την ανάλογη συνέχεια.

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-0

Ένα γκολ του Κάλτσα στο 19' έμελε να είναι καθοριστικό για την Βέροια και να της χαρίσει τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Η Αγία Παρασκευή, αν και δεν φαίνεται από το τελικό σκορ, δεν απείλησε σε κανένα χρονικά σημείο την «βασίλισσα». Μοναδική έκλαμψη επιθετικής προσπάθειας, ένα μακρινό σουτ του Ιορδανίδη στο 74' που κατέληξε στο δοκάρι του Κοτταρίδη.

Οι συνθέσεις :

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Κοτταρίδης, Σεφερίδης (46' Τριάντος), Καπίας, Βέρτζος, Τζημογιάννης, Μαντζιαρίδης (75' Καραγιάννης), Βέργος, Ένκβιστ, Βασιλακάκης (85' Παυλίδης), Καλτσάς, Αστράουσκας.
Αγία Παρασκευή (Μίλτος Γκόφας): Παπαδόπουλος (32' λ.τ Αρχοντάκης), Πετράκης, Χατζηγιαννάκος, Κολοβός, Πέτρου, Στάϊκος (60' Μπρης), Καραγιάννης (46' Κακλαμάνος), Θέος, Φύτρος, Ιορδανίδης, Κούρος.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στραντζαλίδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν, Κωνσταντινίδης Κ. (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαντζιαρίδης, Βέργος, Αστράουσκας - Πετράκης, Χατζηγιάννακος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 55' Βέργος - 56' Πετράκης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-1

Λυτρωτής ο Δρούλιας για την ομάδα του Παναργειακού. Ο νεαρός άσος στο 118' με ωραίο σουτ έδωσε την νίκη στην ομάδα του απέναντι σε έναν Βύζαντα που είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχε και την ουσία. Ο Ιωάννου με αυτογκολ έβαλε μπροστά την ομάδα του Άργους, με τον Ρούσσο στις καθυστερήσεις να στέλνει το ματς στη παράταση και τις καρδιές των φίλων των γηπεδούχων, προσωρινά, στη κούλουρη.

Οι συνθέσεις :

Παναργειακός (Γιάννης Δουβίκας): Κατσαούνης, Μιχελής, Γαλάνης, Δρούλιας, Κουτσοδήμος (78' Ζυγούρης), Χατζόπουλος, Σκόνδρας, Κατσαρός, Λετιέρι, Φίλης (89' Καραγκούνης), Φιλιππίδης (63' Πλεμμένος).
Βύζας Μεγάρων (Νίκος Κουρμπανάς): Ούλμαν, Ιωάννου, Γκούμας (52' Ιντζόγλου), Αρκουμάνης, Ράσιτς, Κωστέλλος, Ντούνης, Καραμπλάκας (46' Ταμπάκης), Ατματζίδης, Όκουε, Στρατάκης (62' Ρούσσος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαγός (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος (Αχαΐας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραγκούνης - Όκουε, Αρκουμάνης, Ιωάννου, Κωστέλλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: -

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ. 0-1

Το γκολ του Παυλίδη στο 93' έδωσε τη νίκη πρόκριση στην ομάδα του, τον Φωκικό. Η ομάδα της Άμφισσας πήρε τελικά την πρόκριση σε ένα κακό παιχνίδι που ξεχείλιζε από πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 0-0 (5-4 στα πέναλτι)

Μόνο τα πέναλτι άξιζαν στο Παγκρήτιο. Εκεί Παναχαϊκή και Χερσόνησος δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ στην απόδοσή τους στη διάρκεια του αγώνα και δίκαια ο αγώνας πήγε στα πέναλτι. Εκεί νίκησε ο ψυχραιμότερος. Η Παναχαϊκή επικράτησε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι με τον Σουμουλίδη να γίνεται ο ήρωας της ομάδας από την Αχαΐα. Στο 66' ο Τεπέτος για την ομάδα της Κρήτης είχε δοκάρι σε ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι συνθέσεις :

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Σουμουλίδης, Νιφορόπουλος (84' Σπανός), Λίτσος, Σεντεμέντες, Βαλλιάνος, Παπαποστόλου, Στεργίδης (46' Σπυριδάκης), Σάμαρης, Τριχιάς, Κυβελίδης, Ρόμαντσουκ (61' Κοζανίδης).
Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Λαμπρόπουλος, Γκιάτας, Ραπτάκης, Παντελής (100' Πινινίκας), Ανωγειανάκης, Τεπετός, Πετράκης (59' Μπρενκ), Κίτσας, Αργυράκης, Μαρσέλης, Τζανετής (79' Αραβιάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Πρέντζας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κίτσας
ΚΟΚΚΙΝΗ: 89' Κίτσας




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ