Quantcast
NEWS
209 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συζητούν το οικονομικό του «διαζυγίου»

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις διοίκησης και Χιμένεθ με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν - ακόμα- ανοιχτά

Τίτλοι τέλους για τον Μανόλο Χιμένεθ; Πιθανότατα ναι, εφόσον όμως ο ίδιος το αποφασίσει. Στην συνάντηση που διεξάγεται αυτή την ώρα στα Σπάτα, οι δύο πλευρές συζητούν το οικονομικό σκέλος του «διαζυγίου» και όλα δείχνουν ότι οι συνεργασία θα ολοκληρωθεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται στο 100% αφού δεν έχει βρεθεί λύση στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, κάτι που κρατάει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Εφόσον ο Ισπανός τεχνικός αποδεχτεί να πάρει μόνο τα δεδουλευμένα του και να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, τότε αύριο θα βρεθεί στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει.

Ειδάλλως, η διοίκηση δείχνει ανήμπορη να τον αποζημιώσει και αναγκαστικά οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί. Ωστόσο, ακόμα και τώρα προκαλεί ερωτηματικό η στάση της διοίκησης, η οποία φαίνεται πως έρχεται σε ρήξη με τον Ισπανό τεχνικό, γιατί αυτός ζήτησε να πληρωθούν οι παίκτες και ο ίδιος, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι την δουλειά τους. Ζήτησε δηλαδή κάτι το φυσιολογικό.

To aek365.gr παραμένει στα Σπάτα και θα σας ενημερώνει για την οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει στο θέμα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ