Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με πολλές απουσίες η προπόνηση

Με τη... μισή ομάδα δούλεψε στη σημερινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ

Με πάρα πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας. Όσοι παίκτες την επομένη του αγώνα της Νέας Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Στην προπόνηση πάντως δεν συμμετείχαν ο Νίκος Καράμπελας, ο Λεονάρντο και ο Στιβ Μπέλεκ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο. Επίσης, απουσίασαν οι Τραϊανός Δέλλας και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, έχοντας άδεια για προσωπικούς λόγους.
Επιπλέον ο Γιάννης Κοντοές ξεκίνησε θεραπεία, ενώ ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δούλεψε στο γυμναστήριο.
Ο Νίκος Γεωργέας και ο Παντελής Καφές συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ενώ να σημειωθεί ότι από τα Σπάτα απουσίασε και ο Γρηγόρης Μάκος, όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αναρρώνει.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ