Των ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ
Τέλος βγαλμένο από τα πιο εφιαλτικά όνειρα. Αυτό ήταν "γραμμένο" να συμβεί. Η Στουρμ Γκρατς έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ κερδίζοντας την ΑΕΚ με 1-2, γυρίζοντας το παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά από το 87' έως το 92'! Το μεγάλο λάθος του Χιμένεθ να βγάλει τον Λεονάρντο στο 65', προκειμένου να «δέσει» το κέντρο και την άμυνα (πέρασε Μπουγαϊδη αντί Γκερέιρο και Κλωναρίδη αντί Λεονάρντο) μετά την αποβολή του Δέλλα, στο 57' και δύο λεπτά μετά το 1-0 της ΑΕΚ, ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αφού άφησε την ομάδα χωρίς ταχύτητα μπροστά. Οι Αυστριακοί έως την αποβολή του Δέλλα, έδειχναν «μικρή» ομάδα και πήραν τα πάνω τους όταν η Ένωση έμεινε με 10 παίκτες. Κάπως έτσι ήρθε η ανατροπή... Αν και όλα ξεκίνησαν διαφορετικά.
Οι επιλογές του Χιμένεθ μετρημένες. Οι απουσίες πολλές, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Τελικά η ενδεκάδα που κατέληξε και «κατέβασε» ο προπονητής συμβάδιζε με τις δοκιμές του στις τελευταίες προπονήσεις. Δηλαδή, με διάταξη 4-2-3-1 (στα χαρτιά, τουλάχιστον...), τους Λαγό και Κοντοέ στα άκρα της άμυνας, τον Δέλλα με τον Κάλα στα στόπερ, τον Βάργκας αμυντικό χαφ και τον Γκερέιρο στην ουσία δίπλα του, αλλά πάντα μπροστά του (λογικό αφού έτσι πήγε το παιχνίδι), δεξί εξτρέμ τον Κάρλος, αριστερό τον Λεονάρντο, κορυφή τον Μπέλεκ και από πίσω του τον Γκούντγιονσεν (υποθετικά κι αυτό...). Η ΑΕΚ μπήκε εξαιρετικά στο ματς και θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ μόλις στο 5' όταν έπειτα από τραγικό λάθος της Στουρμ ο Μπέλεκ πήρε τη μπάλα, βγήκε σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κάβλινα, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Σπάνια ευκαιρία για την ΑΕΚ, η οποία δύο λεπτά αργότερα τούτη τη φορά με τον Γκούντγιονσεν επίσης σπατάλησε τη δυνατότητα να ανοίξει το σκορ, αφού ο τερματοφύλακας των Αυστριακών έδιωξε δύσκολα στα πλάγια το σουτ του Ισλανδού.
Το πρώτο 30λεπτο η ΑΕΚ έπαιζε μονότερμα τη Στουρμ Γκρατς. Μία ομάδα αδύναμη, που κάποιες στιγμές είχε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν απείλησε ούτε μισή φορά τον Αραμπατζή, παρά τις δύο φορές που από τα δεξιά της επίθεσής της βγήκαν δύο καλές σέντρες χωρίς αντίκρυσμα. Η Ένωση ήταν εκείνη που κυκλοφορούσε τη μπάλα. Με τον Λεονάρντο να αποτελεί (για ακόμα ένα ματς) ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει επιθετικά η ΑΕΚ. Ο Μπέλεκ έπειτα από τη σπάνια ευκαιρία που σπατάλησε έπεσε ψυχολογικά, ο Κάρλος από την πλευρά του έδειξε πάθος στο παιχνίδι του όμως λίγα πράγματα δημιουργικά και άσχημα εκτελεσμένα στημένα, ενώ ο Γκούντγιονσεν ήταν απορίας άξιο η θέση στην οποία αγωνιζόταν! Ειδικά στο τελευταίο τέταρτο φαινόταν στο γήπεδο ο Γκερέιρο (υπενθυμίζουμε ο Πολωνός έπαιζε θεωρητικά ως δεύτερο αμυντικό χαφ) έπαιζε πιο μπροστά απο τον Ισλανδό. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να «πνίξει» στο πρώτο ημίχρονο τη Στουρμ. Οι Αυστριακοί είχαν το εύκολο λάθος, ο Βάργκας κρατούσε μόνος του το κέντρο κι ο Γκερέιρο με τον Γκουντγιόνσεν ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί στις τελικές πάσες και τα τελειώματα, αντίστοιχα, η ΑΕΚ θα είχε σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο.
Ότι δεν έγινε στα πρώτα 45 λεπτά, έγινε για την Ένωση στο 50'. Ο Λεονάρντο ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, κατέβασε άψογα τη μπάλα μπαίνοντας από τα αριστερά, σήκωσε κεφάλι, είδε στην άλλη πλευρά τον Κάρλος και με εξωτερικό φάλτσο του την έδωσε συστημένη αλλάζοντας παιχνίδι. Ο Ισπανός πλάσαρε πάνω από τον Κάβλινα, για να έρθει με φόρα ο δεξιός μπακ της Στουρμ Στάνφεστ να τη σπρώξει άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0 για την ΑΕΚ.
Δύο λεπτά αργότερα όμως ήρθε η αναποδιά για την ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς έκοψε, πεσμένος καθώς ήταν, με το χέρι αντεπίθεση της Στουρμ που έβγαιναν μόνοι τους με τον Αραμπατζή. Ο Χιμένεθ έκανε την αλλαγή προκειμένου να βάλει ένα δεύτερο στόπερ δίπλα, περνώντας τον Μπουγαϊδή στη θέση του Γκερέιρο, ενώ στο 66' ο Ισπανός αποφάσισε να βγάλει τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ στο γήπεδο, Λεονάρντο με τον Κλωναρίδη. Ρίσκαρε ο Χιμένεθ με αυτή την απόφασή του, καθώς αποφάσισε να στήσει (σωστά) με 4-4-1 την ομάδα, όμως η παρουσία του Γκούντγιονσεν σαν αριστερό χαφ, τη στιγμή που η Στουρμ άφησε ανοιχτούς χώρους στην άμυνά της, προκειμένου να ισοφαρίσει, ήταν επιβεβλημένη η παρουσία ενός παίκτη ταχύ όπως ήταν ο Λεορνάντο.
Και πραγματικά, ο Γκούντγιονσεν σαν αριστερό χαφ δεν βοήθησε επιθετικά, ενώ και αμυντικά δεν γυρνούσε να βοηθήσει τον Λαγό. Από την αριστερή πλευρά ήρθε και το 1-1 για τη Στουρμ Γκρατς στο 87' και «νεκρό» το κέντρο της άμυνας, με τον Μπουρκστάλεν να κάνει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή. Η βραδιά για την ΑΕΚ είχε εφιαλτικό τέλος. Στο 92' ο Χάας βρήκε ξανά άδεια την άμυνα της ΑΕΚ και με πλάγιο σουτ έκανε το 1-2! Τεράστιο το σοκ και το τέλος βρήκε τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον Χιμένεθ και τους παίκτες.
22.53 Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκιμάζουν την ομάδα, ενώ κάποιοι φωνάζουν "φύγε - φύγε" προς τον Χιμένεθ. Ο Ισπανός έχει μείνει στον πάγκο και πηγαίνει προς τους παίκτες, οι οποίοι χειροκρότητας τον κόσμο, εισπράτοντας αποδοκιμασίες.
21.25 Ο κόσμος της ΑΕΚ αποδοκιμάζει την απόφαση του Χιμένεθ να αντικαταστήσει τον Λεονάρντο (στη θέση του ο Κλωναρίδης). Ο Βραζιλιάνος πάντως βγαίνοντας έκανε ΗΙ5 με τον προπονητή του
21.05 Τους Λυμπερόπουλο, Μπερνς και Μπουγαϊδη έχει σηκώσει για ζέσταμα ο Μανόλο Χιμένεθ, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου
20.48 Το ημίχρονο ολοκληρώνεται και οι οπαδοί της ΑΕΚ στο πετάλο συνεχίζουν το τραγούδι...
20.10 Ακόμα και 10 λεπτά την έναρξη του αγώνα η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ. Περίπου 9.000 Ενωσίτες υπολογίζεται ότι βρίσκονται στις εξέδρες
20.04 Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό ξεκίνησαν με ένταση το τραγούδι ζητώντας ένα γκολ...
19.58 Ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ και το συγκεκριμένο είναι το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρώπη με τη φανέλα της ΑΕΚ έπειτα από 2 χρόνια παρουσίας στην Ενωση!
19.53 Ο Γιώργος Μητσικώστας μαζί με τον Στέφανο Μαματζή βρίσκονται στην πρώτη σειρά των επισήμων
19.45 Οι παίκτες της ΑΕΚ πηγαίνουν στα αποδυτήρια προκειμένου να ετοιμαστούν για την επίσημη είσοδο των ομάδων. Η Στουρμ ολοκληρώνει το ζέσταμά της στα τελειώματα των φάσεων και ένας ένας παίκτης αποσύρεται στα αποδυτήρια.
19.38 Το τραγούδι στο πέταλο των οργανωμένων έχει ξεκινήσει. Εκεί όπου η θύρα έχει σχεδόν γεμίσει. Στο υπόλοιπο Στάδιο υπάρχουν άδεια καθίσματα, με τους φίλους της ΑΕΚ να υπολογίζονται τούτη την ώρα στους περίπου 6.000. Η προσέλευση πάντως συνεχίζεται
19.24 Η σειρά της ΑΕΚ να εμφανιστεί για ζέσταμα, με τους περίπου 3500 φίλους της (η προσέλευση συνεχίζεται) να χειροκροτεί
19.21 Η Στουρμ Γκρατς κάνει την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα, οι Αυστριακοί οπαδοί αρχίζουν τα συνθήματα και οι Ενωσίτες φωνάζουν για πρώτη φορά απόψε το βράδυ "καλύπτοντας" τις φωνές του.
19.17 Στο γήπεδο βγαίνει και ο τερματοφύλακς της Στουρμ Γκρατς Κάβλινα.
19.09 Ο Γιάννης Αραμπατζής βγαίνει για προθέρμανση
19.02 Toυς Χέλγκανσον και Νικόλτση άφησε εκτός αποστολής τελευταία στιγμή ο Μανόλο Χιμένεθ.
18.42 Oι οπαδοί της ΑΕΚ αρχίζουν να καταφθάνουν στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος παραμένει λιγοστός
18.33 Η σειρά της Στουρμ να φτάσει στο ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές της βγαίνουν για βόλτα στον αγωνιστικό χώρο
18.30 H ΑΕΚ φτάνει στο γήπεδο και οι παίκτες της κάνουν την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Οι περισσότεροι κρατούν στα χέρια τους το match program του αγώνα και το ξεφυλλίζουν
18.19 Κάποιοι λιγοστοί οπαδοί της Στουρμ Γκρατς έχουν πάρει ήδη θέση στη θύρα που θα τους φιλοξενήσει στο πάνω διάζωμα
18.14 Το ευχάριστο στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, περιμετρικά του ΟΑΚΑ, είναι ότι διεξάγεται ομαλά και χωρίς προβλήματα, με την κίνηση να είναι λιγοστή. Όσοι λοιπόν "φοβούνται" την κίνηση, καλό θα είναι να... ηρεμήσουν.
18.11 Σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού και το ΟΑΚΑ είναι άδειο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ας ήξερα για σίγουρα ότι πρόεδρος και προπονητής δουλεύανε για το καλό αυτής της ομάδας και ειλικρινά δεν θα με πείραζε αυτή η ήττα... αλλά έχω σοβαρές επιφυλάξεις και για τα δύο. Θεωρώ ότι ο μεν πρόεδρος ρισκάρει και ακροβατεί μεταξύ του να φάει ή να μην φάει ξύλο, μόνο και μόνο για να φέρει σε πέρας την εντολή του εργοδότη του που έχει να κάνει με εκποίηση περιουσιακών στοιχείων της ομάδας, ενώ ο άλλος ο προπονηταράς είτε είναι παντελώς άσχετος, εγωιστής και μαζοχιστής είτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπαθεί να τον απολύσουν... α Σταύρο μη ξεχάσεις να δανείσεις τον Λεονάρντο φάνηκε σήμερα ήταν τελείως εκτός κλίματος της ομάδας... τι διάολο με άλλη ομάδα προπονείται αυτό το παιδί;
Πάει στους Θρακομακεδόνες για προπόνηση, γι'αυτό πετάει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Πάει στους Θρακομακεδόνες για προπόνηση, γι'αυτό πετάει σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Φίλοι μου... ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ
Κι εγώ αδελφέ.
ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΧΙΜΕΝΕΘ
Δικηγοράκο, διώξε τον Χιμένεθ και μετά τον... Αδαμίδη.
Αδερφέ πήγαινε να γράψεις σε καμιά εφημερίδα για το στοίχημα.....Θα τους κάνεις όλους πλούσιους.Γράψε και πριν το παιχνίδι με το γάβρο για να πάμε όλοι ταμείο!!!
ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ.....! Α) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ..... ( ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ -ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ) Β) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.....! Γ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ...! Δ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ( ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΥΝΤΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΑ)...! Ε) ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ή ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ?? ΥΓ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ............. ΓΙΑΤΙ.....??? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Α Ε Κ........!!!
Καλημερα φιλε μου, Εισαι σιγουρος οτι αυτο που βλεπεις ειναι η δικη σου ΑΕΚ ;;; Και εισαι σιγουρος οτι πηγαινοντας στο γηπεδο στηριζεις την ΑΕΚ την δικη σου ή τα καμωματα καποιων αλλων ;;;
Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο αλλά φαντάζομαι δεν έχασα και τίποτα. Κόντρα στα περισσότερα σχόλια η γνώμη μου είναι ότι δεν φταίει ο Χιμένεθ. Δεν θα αλλάξω κανενός τη άποψη. Αλλά τι να σου κάνει ο Χιμένεθ όταν προηγείσαι με 1-0 και ο Δέλλας αποφασίζει να αυτοκτονήσει αφού κάνει το παιδαριώδες λάθος; Καλύτερα ας γινόταν το 1-1 τότε και σίγουρα θα χτυπάγαμε το ματς. Οι αυστριακοί ήταν μια μετριότατη ομάδα. Αλλά ας αφήσω το αποψινό ματς. Δεν έχει νόημα να μαλώνουμε για παίκτες που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζουν στην ΑΕΚ επειδή είναι φθηνοί. Δεν φταίνε αυτοί. Δεν φταίνε αυτοί αν έχουν χάσει την ηρεμία τους (απόδειξη οι πολλές κόκκινες που δεχόμαστε). Και ποιός φταίει τότε; Όλοι φταίνει από τη Διοίκηση μέχρι τους μεγαλομετόχους που παρέδωσαν το πνεύμα. Αλλά ξέρετε κάτι; Λένε ότι δεν υπάρχει κάποιος να δώσει όραμα στην ομάδα. Κουραφέξαλα. Στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε όραμα εμείς οι οποδοί. Αν θέλετε και έτσι, το είχαμε το όραμα. Μας το έδωσε για 4 χρόνια ο μεγαλύτερος Αεκτζής ποδοσφαιριστής-παράγοντας που εμφανίστηκε τα τελευταία 30 χρόνια. Ο Ντέμης. Και τι εισέπραξε; Γιούχες και απίθανες κατηγόριες. Φαρμακώθηκε και έφυγε ψελλίζοντας δικαιολογίες. Και μετά "πλακωθήκανε¨και μεταξύ τους οι "κροίσοι" που ΑΥΤΟΣ τους είχε βάλει στο χάρτη. Λοιπόν; Μήπως εμείς ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ όραμα σε κανέναν πλέον; Ούτε στον περιβόητο Τίγρη που εμφανίζεται στο προσκήνιο ΜΟΝΟ για να σκάψει το λάκκο των άλλων και μόνο στα ντουζένια τους; Με "προφορικές" προσφορές.. Ας κοιταχτούμε και μια φορά στον καθρέπτη πριν βρίσουμε τον Κλωναρίδη και τον Γκούντγιονσεν. Πριν αρχίσουμε πάλι τα "Αδραχμίδη" και τις άλλες εξυπνάδες. Μπράβο στους λίγους φιλάθλους που ακόμα πάνε στο γήπεδο. Αν θα υπάρχει ΑΕΚ και μετά απο 30 χρόνια, ΜΟΝΟ σε αυτούς θα το οφείλουμε.
DOCTOR - 29/9/2011 22:24 Δοκτορα ξερω οτι δεν αποδεχεσαι τις θεσεις μου και ειναι και θεμιτο, αλλα να μου επιτρεψεις μια παρεμβαση. Η σημερινη διοικηση δεν ειναι διοικηση της ΑΕΚ αλλα καποιοι τυχαιοι που εκτελουν εντεταλμενη υπηρεσια και ειναι ασχετοι σε οτι εχει να κανει με ελληνικο ποδοσφαιρο. Ο Ντεμης και εδω συμφωνω μαζι σου εδωσε οραμα στον κοσμο αλλα οι πραξεις του εδειξαν οτι δεν το πιστευε γι΄ αυτο και πολλοι οπως και εγω θεωρουμε οτι μας εξαπατησε μας παραπλανησε. Εδωσε ομως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οραμα ειχε γνωσεις ηξερε τι επρεπε να κανει αλλα δυστυχως δεν το εκανε και ιδου το αποτελεσμα. Δεν θα μπω στην διαδικασια να αναλυσω την βαθυτερη εννοια της κακης διαχειρισης και της κακοδιαχειρισης ουτε τους ισχυρισμους οτι τον πυροβολισαμε διοτι δεν ειναι και της στιγμης αλλα ενα πραγμα θα μου επιτρεψεις να το πω, οτι ο Ντεμης δεν εκανε κουμαντο στο ταμειο διοτι ποτε δεν του το εδωσαν (το δηλωσε ο ιδιος) αλλα εκανε ομως κουμαντο στο τι ξοδευε η ομαδα και εκει ειναι ολη η ουσια. Και ενα τελευταιο οντως αυτος τους εβαλε στο χαρτη αλλα δεν τους βρηκε αυτος, αυτοι τον βρηκαν, τον διαλεξαν μαλιστα, διοτι ηταν ο καταλληλοτερος για να συσπειρωσει τον κοσμο και αυτοι οι κυριοι να κανουν ανενοχλητα την δουλεια τους οπως κανουν μεχρι σημερα και δεν κουνιεται και φυλλο. Δεν πιστευω να εισαι της αποψης οτι ο Παππας εχει αποχωρησει ;;; και οτι ο Χατζηχρηστος βγαζει τα προς το ζην με το να πουλαει τηλεφωνοκαρτες ;;; Και μια ερωτηση. Αυτοι που επεχουν και δεν πανε γηπεδο για να μην χασουν μερικες ακομη μερες απο την ζωη τους και για να μην χρηματοδοτουν αυτη την ΝΤΡΟΠΗ της ΑΕΚ, δεν ειναι δηλαδη κατ΄εσε καλοι ΑΕΚτζηδες ;;; διοτι αυτοι που πανε γηπεδο οπως βλεπεις δεν καταφεραν να αλλαξουν τιποτα προς το καλυτερο εκτος απο την φιλανθρωπικη τους πραξη υπερ των υψηλομισθων μισθοφορων. Εν αντιθετως πιστευω οτι αν απειχαν και αυτοι ισως να ερχοταν μια ειρηνικη αλλαγη, διοτι διαφορετικα βλεπω ανατροπη μονο με "αιμα". Ο επενδυτης που θελει να βοηθησει δεν βλεπει ποσοι πανε τωρα γηπεδο αλλα μπαινει μπροστα
και ξερει την δυναμικη της ΑΕΚ, αλλα δεν υπαρχει τετοιος που να θελει να βοηθησει. Ο Μελισσανιδης ξερει οτι αν πει αυριο ξεκιναω θα εχει ισως και μεγαλυτερη βοηθεια απο τον κοσμο απο οτι ειχε ο Ντεμης, μεσα σε αυτη την απογνωση που βρησκεται ο ΑΕΚτζης πραγμα που για μενα ειναι αδικαιολογητο. Υ.Γ. : Απο αυριο θα αρχισουμε να εχουμε διαφορα επικοινωνιακα κολπακια για να στρεψουμε αλλου την προσοχη αυτων που φοβομαστε θα εχουμε ορεκτικο με λιγο Petit bateau, με κυριως πιατο Βουρογηπεδιαδα, με επιδορπιο φρουτα απο τους καμπους του Βολου και της Καβαλας και τελος το χωνευτικο θα ειναι τα εκατομμυρια που θα εισπραξουμε απο την Ψωμιαδα.
DOCTOR μα τι μας λες τώρα ο Ισπανός φτάει όπως και ο Σέρβος και ο άλλος ο Ντέμης και πάει λέγοντας. Άστα φιλε στο ίδιο έργο θεατές βγάλαμε τα ματια μας με τα ίδια μας τα χερια.
DOCTOR φιλε μου μου ηταν πολυ ευκολο να παρω το αεροπλανο και να ερθω και να φυγω το πρωι αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου οσο αυτη η καταρα που λεγετε ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ασχολειται με την αεκ εγω(και πολλοι αλλοι)γηπεδο τελος. εαν εχει αντερα ο δικηγορος ας βγει αυριο και ας πει εσεις τελος απ την αεκ θα εχει κανει το πρωτο βημα να γυρισει ο κοσμος οσο ειναι αυτος ας γεμισει αυτος το γηπεδο. τωρα ερχομαστε στα καθαρα ποδοσφαιρικα καποιος που εχει μια στοιχειωδη γνωση θα παρουσιαζε ενα ποιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγκροτημενο συνολο και σε αυτο φταινε καθαρα αδαμιδης και οι συν αυτω και ο τυπος που το παιζει προπονητης. φιλε μου παω συχνα ισπανια για δουλειες και ειδικα σεβιλη γελανε εκει μαζι μας για τον κυριο τιποτα. για το ματς δεν θα πω τιποτα δεν αξιζει να κουραζομαστε για αναλυσεις τι εφταιξε και τι οχι λυπαμαι κυριολεκτικα για τα χαλια μας. ΥΓ επιμενω παλι ο μονος που μπορει να μας ξανακανει ΟΜΑΔΑ ειναι ο μπαγιεβιτς κανενας αλλος.
Άσσος (1) ημίχρονο διπλό (2) τελικό. Κοιμηθήτε λεβέντες μου και η τύχη μας δουλεύει. Η Petit skato ήταν στο Ο.Α.Κ.Α.Απάντηση
Χ ημίχρονο 2 τελικό...
Και μέσα σε όλα υτά έχεις και παικτάκια ΓΑΤΑΚΙΑ και τσουτσέκια τύπου Λεονάρντο να στο παίζουν μάγκες και αρχηγοί. Παικτάκια σαν το Μάκο το Λεονάρντο και τον Κωστάκη τον Μανωλά μπορεί να έπαιζαν και άλλες εποχές στην ΑΕΚ αλλά έτσι και πήγαιναν να σηκώσουν κεφάλι θα έτρωγαν κατραπακιά που θα τη θυμόντουσαν σε όλη τους τη ζωή.
Η χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών (τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια). Με τους χειρότερους παίκτες, χωρίς κόσμο, με άσχετη και πουλημένη διοίκηση και κυρίως με 2 μεγαλομετόχους που παίζουν κρυφτούλι μεταξύ τους και που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αφαιρούν κάθε μέρα που περνάει και μια σταγόνα αίματος από την ομάδα. Μέσα σε αυτλην την αρρώστια δε μπορείς να περιμένεις τίποτα καλύτερο από την ποδοσφαιρική ομάδα.
αντε ρε γκρινιαρηδες ολοι!ας μην την εκανε ο δελλας κ θα τον ειχατε θεο!ηθελε ανασες στο κεντρο γιατι η ομαδα δεν μπορουσε να τρεξει!ποιον να βαλει??τον κλοναριδη φυσικα γιατι δεν εχει αλλον!επαιζε κ ο μπουγαιδης στη θεση του δελλα!μεχρι το 87 ολοι θεο τον ειχατε μετα στραβωσε!κοβι το ματι σας παντως,μπραβο!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ..........! ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ Χ-Ψ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ή ΑΠΟ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ), ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ ΜΕ.......... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.......! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ...! ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...........!!! ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.........!!! ΕΙΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ( ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΓΙΑ ΚΛΑΨΙΜΟ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΕΚ ΜΕΛΛΟΝ..........!!! ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ..........!!! ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ...!!!
A re Gudjonsen se pirame kai gia kalo paikti....Mas kostises kai goal se eyropaiko mats.Oxi oti i alloi einai gia AEK alla telospantwn.
Ε βέβαια, έχασε την μπάλα ως τελευταίος στην άμυνα και φάγαμε το γκολ...Το ότι είχε άλλους 9 πίσω του δεν έχει σημασία. Πάτε καλά μωρέ? Είπαμε κακός, ανέτοιμος, σε λάθος θέση, χωρίς συμπαίκτες, αλλά όχι ότι φταίει που χάσαμε κιολας.
Αντε ρε προπονηταραδες βγειτε να κανετε τις προτασεις σας τι εκανε λαθος ο "Κλαυτα Χαραλαμπε" και τι επρεπε να κανει κατα την γνωμη σας καλυτερα για να επαιρνε το παιχνιδι με τους Αυστριακους ξηλοκοπους. Μην ξαναγραψετε ρε κουφαλες παλι για τους αχρηστους για τους ξεθωριασμενους για τους παροπλισμενους για τους συνταξιουχους και οτι σαπιο αγοραζουν απο την λαϊκη λιγο πριν κλεισει, ουτε για τον "Κλαυτα Χαραλαμπε" αυτον τον απεριγραπτο προπονητη που νομιζει οτι προπονει καποιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Δημοτικο σχολειο. Να βγειτε και να τα σουρετε στους ηθικους αυτουργους. Στον Παππα και στον Νοτια αυτοι ειναι η μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ της προσφυγιας αυτοι πρεπει να δεχθουν διαρκη πιεση και να αναγκασθουν να μιλησουν. Τι κανουν τελικα αυτοι οι καταστροφεις στην ΑΕΚ ;;; Αφου εχουν φυγει γιατι εχει μεινει ο μισθοφορος Αγδαμιδης ;;; Αυτη ο μαϊμου, αυτη η σιγανοπαπαδια ο Χατζηχρηστος που κρυβεται ;;; Βγες τωρα ρε θρασυδειλε και μιλα βγες και πες κατι να ανατρεψεις αυτα που ακουγονται οτι σε ταϊζουν για να τους κανεις αβαντες. Και εσεις ολοι εδω που γραφετε ποτε θα παρετε ΠΕΤΡΕΣ ;;; Η διοικηση και αυτοι που εχουν κανει την μισθωση της ομαδας μας ειναι οι υπεθυνοι και κανενας αλλος. Οταν θα φυγουν αυτοι μονο τοτε θα ελθουν παικτες επιπεδου ΑΕΚ μονο τοτε θα ξαναδουμε τα χρηματα-μας να πιανουν τοπο. Τωρα εχουμε επιχειρηματιες της πλακας λιγουρια που εχουν καβουρια στις τσεπες τους. ΑΠΟΧΗ και ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ των ιεροσυλων, αυτα ειναι τα μονα εργαλεια μας για την απομακρυνση αυτης της αριστοκρατοκης βδελας, δεν Π-Α-ΕΙ αλλο αδερφια δεν το καταλαβαινετε ;;; Σε λιγο ο ΠΑΟΚ θα μας παρει και τα χρωματα. Ειδατε σημερα τις φανελες τους ;;; Δειλα δειλα περασαν και μια κιτρινη γραμμη και αυριο μπορει να γινουν δυο και τρεις και μετα θα ανταλλαξουν το αραγμενο αετο τους με τον φτερωτο μας. ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ.
μεγαλη απογοητευση και παλι.μολις γυρισα σπιτι απο το γηπεδο και ειλικρινα σημερα δεν ξερω τι να πω. φωναζω δυο χρονια τωρα οτι η αεκ πρεπει να παιζει ακριβως οπως την ξεκινησε ο χιμενεθ στο πρωτο ημιχρονο με ενα αμυντικο με παιχτες που μπορουν να αλλαξουν την μπαλα για να εχουμε την κατοχη να μην κανουμε βαθιες μπαλιες απο την αμυνα στην επιθεση.και σκεφτομαι ρε λες να τον ειχα παρεξηγησει τον χιμενεθ και να καταλαβε απο μπαλα.και μπαμ οι φοβερες αλλαγες του ΄β ημιχρονου μου απεδειξαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακομα μια φορα ποσο λιγος ειναι.ειμαι σιγουρος οτι την κυριακη θα αλλαξει και παλι το συστημα και θα δουμε παλι δυο αμυντικα χαφ μακο-βαργκας και τον γκερειρο στον παγκο γιατι μαλλον απο τυχη ξεκινησε την ομαδα ετσι ή μαλλον απο ελλειψη επιλογων οποτε δεν ειχε ποιον αλλο να βαλει μεσα.βεβαια και παλι τα δειγματα της αδουλευτης ομαδας ηταν εμφανη οπως πχ ο γκουντι που γυριζε πισω απο το κεντρο για να παρει μπαλα πραγμα που δεν χρειαζοταν αφου ειχαμε στην ουσια τρια δεκαρια μεσα στο γηπεδο.και ξαναγυριζω στις αλλαγες μα ειναι δυνατον να βγαζει εξω πρωτη αλλαγη τον ροτζερ και να κραταει στο ματς τους δυο επιθετικους και δευτερη αλλαγη και η μαχαιρια να ειναι ο λεοναρντο που οτι καλο εκανε η αεκ το εκανε εξαιτιας του.θα μας πει οτι ηταν κουρασμενος και αλλες δικαιολογιες παλι λες και ο γκουντι δεν ηταν κουρασμενος που εχει ξεκινησει μαλιστα την κυριακη με τον παοκ. μολις ειδα και την φαση με τον δελλα το φαουλ που του κανανε στην αρχη αλλα ρε δελλα ελεος κανουν εκει τριπλιτσες μα κανουν εκει τριπλιτσες???? ξαναλεω οτι μεχρι να ερθει κανονικος προπονητης και οχι αλχημιστης στην αεκ κανενας παιχτης δεν πρεπει να κρινεται αυστηρα και να γιουχαρετε στο γηπεδο. εχω παντως περιεργεια να δω με τι σχημα θα ξεκινησει στο επομενο παιχνιδι ο αλχημιστης. μπραβο στον κοντοε και ειδικα στο "σαπακι" τον λεοναρντο που ειχα βαρεθει να τον υπερασπιζομαι οπως και στον γκερειρο τον αργο που δεν τρεχει δεν μαρκαρει μονο που οποτε εχει παιξει διπλα στο αμυντικο χαφ και τρεχει και μαρκαρει και φτιαχνει
παιχνιδι αλλα ειπαμε ειναι ολοι σαπακια γιατι ετσι λενε οι αμπαλοι. ελπιζω να εχουν νοημα αυτα που γραφω γιατι σημερα ειμαι πραγματικα στεναχωρημενος και δεν σκεφτομουν πολυ αυτα που εγραφα.
Πάνο, μια χαρά τα λες. Κι εγώ μέσα ήμουν και, μόλις είδα να βγάζει τον Γκερέιρο και να βάζει σέντερ μπακ, είπα διπλό δαγκωτό. Και με τις άλλες επιτυχημένες του αλλαγές φρόντισε να μη διαψευστώ με τίποτα. Μόνο τα αντίσκηνα που δεν έφεραν οι πρόσκοποι (γιατί τέτοιο προσκοποχώρι δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί σαν τους Αυστριακούς), για να βάλουν στην περιοχή μας. Είναι "λογικό" όμως αυτό που συμβαίνει. Ο αμπαλένεθ μια ζωή έπαιζε για να κλέψει και όχι για να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν μπορεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να παίξει και να πιάσει από το λαιμό τον αντίπαλο. Είναι ένας Στάθης Σταθόπουλος σε ακόμα χειρότερη έκδοση. Έχει μεταλλάξει την ΑΕΚ... Δε θέλω να σκέφτομαι με τίποτα τι π@@τσα θα φάμε από το Βλα(κο)βέρδε...
ΝΤΕΜΗ .. ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΟΠΩΣ ΤΟ 04..............4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ...................ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ............Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ...............ΣΩΣΤΗΝ.......ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ .....Ο ΥΓΙΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...............ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ............ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ........................
Καλά τα λες αλλά όχι και ανύπαρκτο budget τα 1.2 εκ που έπαιρνε ο Ρίμπο και τα 800.000 του Αρουαμπαρένα...ή 900.000 η μεταγραφή του Λαγού...είχε λεφτά ο κοντός, άστο.
CRUX.... ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ 85000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ........Ο ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΙΝ ΕΛΘΟΥΝ.....ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΣΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 08....18 ΕΚΑΤ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ..ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ .......ΑΠΟ ΤΟ 04 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 100.0000.000.....ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ 6000000 ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ 120 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ .....ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ?.........Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ..ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ 153.000.000 ΧΡΕΗ..ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.....ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ 4 ΕΚΑΤ..........ΑΝ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ.............ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥ 07 ΚΑΙ 08.....ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.......ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΤΕ ........ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 04 ΕΩΣ 08 5 7 9 ΚΑΙ 12 ΕΚΑΤ..........ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ Ο8 ΜΕ 20 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟ CL ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ? .................ΕΚΕΙΝΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..........ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ... ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ .........ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΕΦΥΓΕ.............
Ο Χιμένεθ σας φταίει που ο Δέλλας κάνει την ίδια χαζομάρα 2(!) φορές.Η πρώτη του'κατσε,η δεύτερη όμως μας έκανε στην ουσία να χάσουμε το παιχνίδι.Λογικό είναι να βγάλει τον Λεονάρντο που έκανε 3-4 καλές ενέργειες σε όλο το παιχνίδι,αλλά ΔΕΝ μάρκαρε καθόλου,όπως κι ο Γκερέιρο.Όταν μία ομάδα μένει με 10 από το 55 και έχει άλλα 30 λεπτά να παίξει 10 εναντίον 11 δεν κρατάς τα ελαφρά και γρήγορα κορμιά,ειδικά όταν είσαι μπροστά στο σκορ,γιατί απλούστατα δεν κυνηγάς το γκολ,παρά μόνο σε αντεπιθέσεις.Οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντίπαλοι ποδοσφαιριστές είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και θα το εκμεταλευτούν.Κατά τ'άλλα,ο Γκούντιονσεν πάλι κάτω του μετρίου.Παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή,την γυρνάει κάνα 10αρι δευτερόλεπτα και στο τέλος πάλι πίσω,όπως κάνει και λάθος στο 1ο γκολ.Σε τέτοια ηλικία και χωρίς να έχει το σπριντ δεν έχει λογική να κάνει κάτι τέτοιο.Μπέλεκ μια από τα ίδια.Τρέξιμο πολύ,άσκοπο τις περισσότερες φορές(στυλ Μπλάνκο),χωρίς να έχει την τεχνική ούτε την προσωιπική ενέργεια,ούτε το 1-1,ούτε το γκολ.Στο 2ο γκολ θα μπορούσε κανείς να κατηγορήσει τον Κλωναρίδη ο οποίος κάνει το ίδιο λάθος 2η φορά.Την πρώτη,η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.Την δεύτερη μέσα.Θετική εμφάνιση η σημερινή.Ξεκολλήστε από την μιζέρια και μην ακούτε τους άλλους.Τόσα ξέρουν,τόσα λένε.
φιλέ μου, δεν καταλαβαίνεις ένα πράγμα!! όταν παίζεις με 10 εναντίον 11 οι άλλοι σίγουρα θα σε πιέσουν ακόμα και αν είναι ξυλοκόποι, όπως οι σημερινοί. ε τοτε λοιπόν, κρατας τον λεονάρντο που είναι γρήγορος και θα κρατήσει πίσω 1 με 2 παίχτες. επίσης θα σου βγει στην κόντρα και μπορεις να βγάλεις το 2ο γκόλ ώστε να κλείσεις το ματσάκι. δεν τον βγάζεις και δίνεις στο δεξί μπάκ τα μέτρα που αλλιώς δεν θα έπερνε λόγω του ότι θα είχε τον λεονάρτνο να τον απασχολεί. τέλος!!! νομίζω ότι είμαι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατανοητός!!!
φιλέ μου, δεν καταλαβαίνεις ένα πράγμα!! όταν παίζεις με 10 εναντίον 11 οι άλλοι σίγουρα θα σε πιέσουν ακόμα και αν είναι ξυλοκόποι, όπως οι σημερινοί. ε τοτε λοιπόν, κρατας τον λεονάρντο που είναι γρήγορος και θα κρατήσει πίσω 1 με 2 παίχτες. επίσης θα σου βγει στην κόντρα και μπορεις να βγάλεις το 2ο γκόλ ώστε να κλείσεις το ματσάκι. δεν τον βγάζεις και δίνεις στο δεξί μπάκ τα μέτρα που αλλιώς δεν θα έπερνε λόγω του ότι θα είχε τον λεονάρτνο να τον απασχολεί. τέλος!!! νομίζω ότι είμαι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατανοητός!!!
εισαι ασχετος.
φιλέ μου, δεν καταλαβαίνεις ένα πράγμα!! όταν παίζεις με 10 εναντίον 11 οι άλλοι σίγουρα θα σε πιέσουν ακόμα και αν είναι ξυλοκόποι, όπως οι σημερινοί. ε τοτε λοιπόν, κρατας τον λεονάρντο που είναι γρήγορος και θα κρατήσει πίσω 1 με 2 παίχτες. επίσης θα σου βγει στην κόντρα και μπορεις να βγάλεις το 2ο γκόλ ώστε να κλείσεις το ματσάκι. δεν τον βγάζεις και δίνεις στο δεξί μπάκ τα μέτρα που αλλιώς δεν θα έπερνε λόγω του ότι θα είχε τον λεονάρτνο να τον απασχολεί. τέλος!!! νομίζω ότι είμαι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατανοητός!!!
Μιζερος εισαι κ φαινεσαι αγαπητε. Επισης αρκετα ασχετος. Οταν εισαι ΑΕΚ κ οχι Δοξα Κρανουλας κ εισαι μπροστα στο σκορ κ σου αποβληθει παικτης, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ βγαζεις τον πιο γρηγορο κ μεχρι εκεινη την στιγμη καλυτερο για να βαλεις μεσα εναν αργο επιθετικο! Αφηνεις τον γρηγορο κ σχετικα καλο ντριμπλαδορο μπροστα να τον φοβουνται κ να μην εχουν ησυχια στα μετοπισθεν. Η αμυνα καθε ομαδας που σεβεται τον εαυτο της ξεκιναει απο την επιθεση! Ουτε βαζεις απειρους παικτες που παιζουν ΠΡΩΤΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΡΑ σε ευρωπαϊκο ματς με τετοιο ευθραυστο σκορ κ παικτη λιγοτερο!!! Ο προπονητης των Αυστριακων εβαλε μεσα εναν εμπειρο, μπορεις να φανταστεις ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ;;;;;; Ασε λοιπον σε παρακαλω τις εξυπναδες του στυλ "σταματηστε την μιζερια".
nai re megale den markarei o leonardo giayto ebale ton lympe pou to kanei
nai re megale den markarei o leonardo giayto ebale ton lympe pou to kanei
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. TA EXOYME ΞΑΝΑΠΕΙ. ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ.
Α, ρε Δελλα, εισαι αντρας...ανελαβε πληρως την ευθυνη, ειναι μεγαλος ανθρωπος και το ξερουμε ολοι...Ξερουμε τι εχει προσφερει και φυσικα και τον συγχωρουμε, ακομα και να μην ελεγε τιποτα...Ο Χιμενεθ να φυγει σημερα!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ isdel
ΩΧΧΧ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΟΝΕΣΑΝ.....ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ??? ΛΑΓΟΣ---ΚΟΝΤΡΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΚΕΡΕΙΡΟ---ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΙΟΝΣΕΝ---ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ---ΤΙΤΙΚΑ ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ ΜΠΕΛΕΚ---ΓΙΕΚΙΝΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ
τι λες ρε ασχετε για γκερειρο κ καρλος; απο τους καλυτερους ηταν σημερα. αλλα θα σ'αρεσει ο μακος μαλλον.τραβα για υπνο γιατι το πρωι πρεπει να αρμεξεις τα γιδια!
Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα ... Το ρόστερ δεν είναι καλό , αλλά αυτό το παιχνίδι το παίρνεις με τα δεύτερα. Και αν ακούμε δικαιολογίες για το οτι παίρνει 1.000.000 Ευρώ και είναι ακριβό συμβόλαιο αρά δεν το διώχνουμε, τότε σκεφτείτε το παρακάτω: Μόνο και μόνο από αυτό το παιχνίδι με την ομαδούλα που δεν πήραμε, χάσαμε περίπου 140.000 Ευρώ (πριμ νίκης) και βέβαια για τους επόμενους αγώνες θα έχουμε 5.000 εισητήρια. 200-250 χιλιάρικα ζημιά άνετα!!!! Στείλτε τον ΧΘΕΣ στη χώρα του !!!!!!!!
Πολυ σωστος .. αντε μας φταινε οι παιχτες οπως μας εφταιγαν οι Μαντουκα,Χιωτης,Μορας,Ιβιτς,Τσιριλο,Πλιατσικας και παλι λεγαμε κακοι και τωρα διαπρεπουν.. πιαχταραδες ειναι ο Σκοκο, ο Μπλανκο, ο Μαιστοροβιτς, ο Ντιοπ, ο Γκερειρο, ο Βαργκας, ο Μανωλας, ο Λεοναρντο, ο Καφες, ο Κοντοες, οκ εχουμε προβληματα στο ροστερ αλλα παιδια ειδατε τι πραμα ειναι Στρουμ .. αν εχεις εναν κανονικο προπονητη οι ιδιοι αυτοι οι παιχτες που παιζανε σημερα θα ηταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλο πραμα.. οταν ειδα τον Λαγο να μπαινει περιοχη και να σκεφταιτε 3-4 δευτερα τι να κανει σουτ η πασα και τελικα πασαρε πανω σε σωματα.. δεν φταιει ο Λαγος.. αυτα τα πραγματα πρεπει να εχουν δουλευτει απο πριν.. να εχει παει παιχτης διπλα του.. να εχει τραβηξει καποιος αμυντικους για να σουταρει κατι κατι τελος παντων και μετα να δεις τι παιχταρας θα φαινοταν ο Λαγος.. εκανε κατι κορνερ χθες ο Γαυρος και εβλεπες οτι ειναι του Βαλβερδε εδω τι βλεπεις απο Χιμενθ.. οχι μονο αρνητικη μπαλα.. αλλα και αρνητικες επιλογες.. δεν υπαρχει ο τυπος.. εχουμε προβλημα ροστερ μεγαλο αλλα κοψτε την καραμελα με τους παιχτες..
ΛΑΓΟΣΣΣΣΣ, ΜΠΕΛΕΚΚΚΚΚ, ΚΟΝΤΟΕΣΣ, ΓΚΕΡΕΙΡΟΟ, ΓΚΕΡΤΖΟΓΛΟΥΥΥ, ΚΑΦΕΣΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΤΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΙΚΑ ΟΧΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΧΙΜΕΝΕΘ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, Ο ΛΕΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ?Ο ΠΙΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΑΙΚΤΗΣ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ?Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ?ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΙΤΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ. ΠΡΟΤΙΜΩ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΕΤΣΙ, ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΗ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ???ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ 2007. ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΔΑΜΙΔΑ - ΑΚΑΤΟΜΑΣΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 , ΤΡΟΧΑΝΑΣ, ΕΝΙΚ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΝΤΕΜΗ.......ΚΡΙΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Δ ΠΑΡΑ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...
@yiannis_karp ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ : ΛΑΓΟΣΣΣΣΣ, ΜΠΕΛΕΚΚΚΚΚ, ΚΟΝΤΟΕΣΣ, ΓΚΕΡΕΙΡΟΟ, ΓΚΕΡΤΖΟΓΛΟΥΥΥ, ΚΑΦΕΣΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΤΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΙΚΑ ΟΧΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΧΙΜΕΝΕΘ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, Ο ΛΕΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ?Ο ΠΙΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΑΙΚΤΗΣ?
aaa re aekara pou se katantisane...fobamai oti tin kuriaki mas perimenei to teleiwtiko xtupima, oi panionioi mporei na nai aplirwtoi alla einai 10 fores kaluteroi apo tous simerinous ksulokopous..na dw poios tha stamatisei ton estoyanof, poios o kontoes????asteia omada mas katantisane.. ps: tin kuriaki den tha xei oute taxi
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ κ.G.Douros γηπεδο στην Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΑΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ..ΔΕΝ ΠΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΕΟ. Ο ΓΚΟΥΝΤΙ ΑΡΓΟΣ ΣΑΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ, Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...
O ANTRHOPOS EINAI ANOMALOS!!!!
Δεν ειναι ανωμαλος φιλαρακο....ΕΞΥΠΝΟΣ ειναι και θελει την αποζημιωση αλλα τα δικα μας λαμογια δεν εχουν ουτε το μυαλο να βαλουν στον παγκο τον Κωστενογλου και να τον κανουν βοηθο του να δουμε αν θα φυγει μονος του η οχι....
Σκεφτήτε επειγόντως κανένα λόγο να μην πάμε φέτος κατά λιμάνι μεριά.... Αν πούμε ότι δεν είχε λεωφορεία ίσως.............. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν πρέπει να εμφανιστούμε με τίποτε και για κανένα λόγο. Να πούμε ότι απήγαγαν τον μεταφραστή του Αποτυχιμένεθ και δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς αυτόν. ΥΓ: Αν πάμε όμως μην αρχίσουν οι ΩΡΕΣ και τους αποκαλούν πελάτες γιατί αλοίμονό μας. Άσχετο βέβαια αυτήν την ώρα αλλά ας έχουμε τον νου μας.
ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΠΡ10 ΧΡ.ΕΖΗΣΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΑΦ/ΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΜΜΕΣΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΕΚΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΠΟΡΤΑΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥΠΕΚΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ .
Εξω τα λαμογια ουστ ρε αβραμιδη που η πρωτη δουλεια που εχεις αναλαβει ειναι να καταστρεψεις την αεκ μαζι με τον φιλο σου τον βαζελα! ουστ ρε καραγκιοζη απο την ισπανια που το παιζεις κ προπονητης! Αυτος που ηταν για διωξιμο το καλοκαιρι αυτος που ηταν ο χειροτερος σημερα εγινε αλλαγη...δικαιωθηκες για ακομη μια φορα! Αντε πισω στην ισπανια αχρηστε! Παππα-Νοτια η βαζετε λεφτα η αντε γεια!!! Εσας μπορει να μην σας νοιαζει το τι κανει η αεκ πλεον αλλα εμεις ποναμε!
παει κια τελειωσε εχουμε το dna του looser.. δεν θα γινουμε ποτε ομαδα, μια ζωη τσιρκο θα ειμαστε και θα πιπιλαμε του μ@λ@κα του Λούπου στην Κιτρ.Ωρα τισ παπαριεσ περι παραγκασ, και κατεστημενου και θα κοροιδευουμε τον γαυρο που παιζει τσου λου με παικτεσ ολκησ και εμεισ με τα ρεμαλια τουσ αμπαλουσ, τουσ αχρηστουσ. ακομα και τον δελλα τον ειχα ψηλα αλλα σήμερα τον σιχάθηκα, μασ εκαψε.... ρεεεε οουυυυυυυυυσσσσσστττττττττ ουτε 5η δεν βγαινουμε!!!
EFTEGE O BAGEVITS ????
Ναι φιλε αυτος ο Ντουσαν βατραχος φταιει για ολα...αλλωστε το λεει κι ο αλανθαστος ΧΧ..... Αυτο το ρεμαλι της Σερβιας ειναι η καταστροφη της ΑΕΚ...... Αυτος που με κατι αγνωστους Κασαπηδες επαιρνε πρωταθληματα μας καταντησε ετσι..... Αυτος που με τους Καραγιαννιδες πηγαινε τσαμπιονς λιγκ..... Ρε κοπροσκυλα που θελετε να λεγεστε παικτες της ΑΕΚ ξερετε οτι ο Βαιος Καραγιαννης εχει παρει ΤΙΤΛΟΥΣ με την ομαδα...κατι που εσεις ουτε στα ονειρα σας δεν εχετε δει;;;;;;;
Γεμισε η Αεκ ταλαντουχους . Παιχτακια που δεν παιζουν ουτε στην ελευσινα και παιζουν στην Αεκ με το μεσο. Και τι ειναι η Αεκ παιδικη χαρα η τσικο . Τι τον νοιαζει τον φιλαθλο αν ο κλωναριδης ειναι 18. Τωρα προσφερει? Οχι. Και ο πλιατσικας τωρα μπορει να ειναι καλος οταν επαιζε Αεκ μας εκαιγε σε καθε αγωνα. Ξεφτιλισμενοι που μαζεψαν ολα τα παιδακια αντι να παρουν ετοιμους παιχτες ακομη και τριανταρηδες, βλεπω τον φωτακη στον Παοκ που παρακαλουσε την Αεκ και δεν τον θελαμε ας τη βγαλουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τους κλωναριδιδες .
Ο ΦΩΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.....................
eseis me ta DVD!! anevaste tipota sto youtube! AEK uparxei pia mono stis anamnhseis mas!
δεν έχω λόγια... αυτό που κάποτε με έκανε περήφανο τώρα με κάνει να ντρέπομαι. δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση. τουλάχιστον ας διώξουν αυτόν του "προπονητή". αν έλθει κάποιος άλλος θα δώσει έστω και λίγο ελπίδα...
Προσπάθησα δύο χρόνια να μην κάνω τον προπονητή! Προσπάθησα φέτος να στηρίξω το χιμένεθ. Πήγα σα μ@λάκας γήπεδο να στηρίξω την ομάδα! Και πήγα σα μαλάκας γιατί Λουτράκι - Αθήνα - Λουτράκι θέλω με το αμάξι 60 ευρώ διόδια βενζίνη και 30 ευρώ εισητήριο 90! 250 ΕΥΡΏ ΜΟΥ ΚΌΨΑΝΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ! Σύνολο σε δύο μέρες μείον 350! Για να δω το Χιμένεθ των 800.000 ευρώ να μαλακίζεται με την αγάπη μου! Δε μπορώ άλλο! Πνίγομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε ξαναδίνω ούτε ευρώ! Η ΑΕΚ που ξέραμε τέλειωσε! Και μη μου πει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανένας οτι όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει γιατί εγώ δεν είμαι δεκαεξάχρονο! Φέτος ΑΕΚ δεν υπάρχει. Και όποτε οι παίκτες το παλέψουν, θα μας τελειώνει ο προπονητής! Δε πειράζει Ντούσαν, οι μεγαλύτεροι θα σε θυμόμαστε σαν το μόνο πους μας έκανε να νιώθουμε μεγάλοι! Σε ευχαριστούμε! Άσε την ορίτζιναλ και τους αποτυχημένους να αρέσκοντε στο σημερινό μπουρδέλο!
Προσπάθησα δύο χρόνια να μην κάνω τον προπονητή! Προσπάθησα φέτος να στηρίξω το χιμένεθ. Πήγα σα μ@λάκας γήπεδο να στηρίξω την ομάδα! Και πήγα σα μαλάκας γιατί Λουτράκι - Αθήνα - Λουτράκι θέλω με το αμάξι 60 ευρώ διόδια βενζίνη και 30 ευρώ εισητήριο 90! 250 ΕΥΡΏ ΜΟΥ ΚΌΨΑΝΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ! Σύνολο σε δύο μέρες μείον 350! Για να δω το Χιμένεθ των 800.000 ευρώ να μαλακίζεται με την αγάπη μου! Δε μπορώ άλλο! Πνίγομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δε ξαναδίνω ούτε ευρώ! Η ΑΕΚ που ξέραμε τέλειωσε! Και μη μου πει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανένας οτι όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει γιατί εγώ δεν είμαι δεκαεξάχρονο! Φέτος ΑΕΚ δεν υπάρχει. Και όποτε οι παίκτες το παλέψουν, θα μας τελειώνει ο προπονητής! Δε πειράζει Ντούσαν, οι μεγαλύτεροι θα σε θυμόμαστε σαν το μόνο πους μας έκανε να νιώθουμε μεγάλοι! Σε ευχαριστούμε! Άσε την ορίτζιναλ και τους αποτυχημένους να αρέσκοντε στο σημερινό μπουρδέλο!
Σ Ω Σ Τ Ο Σ
to palikari milhse k ta pe ola. sevasmos ston ellina misthoto pou kanei thusies. ximeneth paraithsou an exeis aksioprepeia.
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΟΣΟ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΕΛΟΣ Η ΑΕΚ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΒΑΖΕΛΩΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΤΟΝΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ 1 ΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΚΛΑΨΑΜΕ ΣΠΑΣΑΜΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΙΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ Η ΗΤΤΑ ΠΟΤΙΣΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. DOCTOR Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.
ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΛΕΟ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 350 ΣΧΟΛΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΟΥΛ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΙΠΛΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΣΤΟ 1ΓΚΟΛ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.....ΕΛΕΟΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΖΩΑ!!!ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΗ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ.....................................................ΣΑΛΟΝΙΚΑ.
eseis me ta DVD!! anevaste tipota sto youtube! AEK uparxei pia mono stis anamnhseis mas!
Ολοι σπατα! Δεν φταινε οι παικτες...αλλοι εχουν την ευθυνη...η προπονηση να γινει χωρις τον προπονητη κ τον προεδρο! Τελος! ΟΛΟΙ ΣΠΑΤΑ αδερφια...να παρουμε την σκουπα να καθαρισουμε την ΑΕΚαρα μας! Εξω τα λαμογια οι ασχετοι κ οι επικινδυνοι απο την ομαδα μας...πλεον ειμαστε απεναντι τους...ας το νιωσουν...ας το μαθουν...ΟΛΟΙ ΣΠΑΤΑ!!!
καλησπερα σε ολους,μια ερωτηση η ομαδα με τα κιτρινομαυρα αποψε ποια ηταν?
Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???? Υ.Γ. ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
eseis me ta DVD!! anevaste tipota sto youtube! AEK uparxei pia mono stis anamnhseis mas!
μόλις γύρισα από το γήπεδο...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ! ΑΔΑΜΙΔΗ, ΔΩΣΤΟΥ ΠΟΔΙ ΧΘΕΣ!!!!!!!!
Μονο αυτος ο προπονητης θα εχανε απο μια τετοια ομαδα!!! Αυτη η Στουρμ πρεπει να ειναι απο τις πιο ευκολες ομαδες και ψιλοασχετη αλλα με το ''προπονητη'' που εχουμε καθολου παραξενο που χασαμε. Επι τελους διωξτε τον.... Τι αλλο περιμενετε? Ποιον αλλο εξευτελισμο. Με τους ιδιους παικτες αν ηταν οχι ο Μπολονι του Παοκ, ακομα και ο Κωστενογλου θα κερδιζε σημερα για πλακα μια Στουρμ που μεχρι την αποβολη του Δελλα δεν εκανε επιθεση (οχι ευκαιρια). Και τι σημαινει μειναμε με 10 παικτες. Τι αλλαγες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκανε μετα ο υποτιθεμενος προπονητης? Μας διελυσε, μας κουρασε....Να φυγη αποψε, τωρα αν ειναι δυνατον....
Αδαμίδη, Παππά, Νοτιά, Νικολάιδη, Θανόπουλοι, Γκούμα,Κούλη, Κανελλόπουλε θα πρέπει να ντρέπεστε για αυτό το χάλι.. για αυτό τον περιοδεύοντα θίασο που μας μοστράρετε για ομάδα..Αδαμίδη είσαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ..Η ασχετοσύνη σου με το ποδόσφαιρο μας έφερε εδώ..θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα φέτος με αυτό το μετριότατο έως πολύ κακό ρόστερ...Χιμένεθ κοστίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που προσφέρεις..Τουλάχιστον ο προηγούμενος από εσένα είχε τα αρχ@@δια να παραιτηθεί...
ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ .ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ .
Οχι ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ μονο ΤΡΑΚΤΕΡ (για ταχυτητα)
και να φανταστεί κανείς ότι αν δεν έκανε ο Δ΄ελλας τις μ@λακίες του και κερδίζαμε ή αν κρατάγαμε ακόμα 5 λεπτά ο Χιμένεθ θα ήταν ΠΡοΠΟΝΗΤΑΡΑΣ!!!
pantos eilikrina tha to po sobara ayto mages eida to proto trigonaki tis aek fetos! an afisoume tn abaloo na doulepsi tin omada mexri tn marti tha kanoume tetragono isws na baloume kai 1 goal apo omadiki energia ( re leonardo den drepese ligo kseftila tn ekanes tn abalo p ithele na se dosi , kai ta idia paei na kanei o kontoes)
1.δελλα γερασες και μυαλο δεν εβαλες. 2.μανολο τη στοιχειωδη αξιοπρεπεια να χεις παραιτησου.σωστη η αλλαγη του γκερειρο(καποιος επρεπε να θυσιαστει για να μπει ο κεντρικος αμυντικος) απο κει και περα βγαζεις τη μονιμη πηγη κινδυνων τον λεοναρντο τον πιο φρεσκο σου παικτη που κραταγε πισω ολη την αντιπαλη αμυνα και βαζεις το παιδακι το κλωναριδη,τετοιο χεσμενο παικτη μετα συγχωρησεως εχω να δω απο την εποχη του κυριακιδη,δυο φορες πουλησε τη μπαλα η μια στοιχισε τελικα.και επιπλεον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχεις ενα κουρασμενο και βαρυ γκουντιονσεν και εναν επισης κουρασμενο μπελεκ με τρομερη φυσικη κατασταση που αντεχει.σωστα βαζεις τον λυμπεροπουλο μπας και κρατησει μπαλα αλλα γιατι να βγαλεις τον μπελεκ ο γκουντιονσεν τοτε ειχε κλαταρει. 3.κ.Αδαμιδη ερχεται πανιωνιος και γαυρος.εχουμε ηδη κρουσει τον κοδωνα του κινδυνου.
Ο τύπος δεν ξέρει τι του γίνεται.....αντί να παραιτηθεί είπε οτι θα παλέψει....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....
δεν αντεχω αλλο.... εχω αγανακτησει πραγματικα..... ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!
GT KANENAS DIETITIS NA MIN PIGENI TIN AEK RE GT????? MIPOS XROSTAME LEFTA K SE AUTOUS? ::::::
perimenoume paretisi tou biasth tis istorias mas! mexri tote anipomono na akousw dikeologies senior abalo8: eftege o dellas gt epese eftege o belek gt einai abalo8 eftege o gudjonsen gt sto 80 tn ebala aristero haf na markarei kai ta eftise eftege o arabatzis tpt den pianei. mas elipe entasi dinami pethaname kidia goal faoul aspri grammi ayta pame dinata gia alla eyxaristw
Αμέτοχοι, Αδαμιδή και λοιποί ανύπαρκτοι της διοίκησης: Σκάψατε μόνοι σας τον λάκο. Αυτά που θα ακολουθήσουν δεν θα έχουν προηγούμενο. Αρχή γενομένης την Κυριακή που θα φάμε >3 γκολ. Ετοιμαστείτε
dikhgore paraithsou kai pigaine na doulepseis san anthrwpos kai na vgaleis kana diazugio...anuparktos ekproswpos twn anuparktwn einai too much!! anuparktoi kseftiles pseutoleftades xrwstate sugnwmh sthn istoria ths AEK.. pros ailouro-tsita-tigrhs...kane mas dwro ton karalh na deikseis poso AEKARA eisai!! eseis me ta dvd!! anevaste kati sto youtube... AEK pleon uparxei mono stis anamnhseis mas!!
Το σχόλιο αυτό γράφεται στο 32'.Τα τελευταία 10' ο Γκούντγιουνσεν μένει στη σέντρα και όλη η ομάδα παίζει μπροστά του.Να απολυθεί στο ημίχρονο ο Χιμένεθ,αν υπάρχει έστω και τυπικά διοίκηση και να τιμωρηθεί ο Ισλανδός με υποχρεωτική τοποθέτηση στην κορυφή της επίθεσης,ώστε να εκτίθεται και όχι να τσεπώνει τις εκατοντάδες χιλιάδες γιούρο αποφεύγοντας τη μπάλλα.
Επι τελους ενας ανθρωπος που βλεπει και καταλαβαινει....Αντε γιατι θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε...
Μ Υ Ρ Ω Δ Ι Α Σ..ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΑΠΟ ΤΣΙΚΝΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ..
Οποιος είναι 30+ χρονων σημερα πρεπει να εχει παθει καταθλιψη με την καταντια της ΑΕΚ...Βλεπω συνειδητα την ΑΕΚ απο τα τελη της δεκαετιας του 80'...ακομα και εγω δεν εχω δει ζωντανα την υπερομαδα του Θείου Λουκα.Όμως σημερα λυπαμαι τα νεότερα παιδια που εχουν ζησει μια ΑΕΚ χωρις παιχτες,χωρις διοικηση,χωρις προπονητη,χωρις κοσμο,χωρις γηπεδο και δεν εχουν δει την πραγματική ΑΕΚ...την ΑΕΚ που καθε κυριακη και τεταρτη μας ομορφαινε την ημερα.Που ξημέρωνε η μερα να πας γήπεδο και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρακαλαγες να περασουν οι ωρες για να πας στην φιλαδελφεια,να χαρεις,να διασκεδασεις.Απογοητευση και μονο για την μεγαλυτερη ομαδα του κόσμου...θέλω τόσα πολλα να γραψω απο την πικρα μου που δεν μπορω καν να τα βαλω σε μια σειρα. Για αυτούς που ξερουν τι εννοω να κανω μια ερωτηση...τι παραπανω ειχε ο κουτουλας,ο βαιος καραγιαννης,ο πατικας,ο κλοπας,βασιλοπουλος απο αυτους που εχουμε τωρα?έκεινοι γιατι κερδιζαν με μπαλαρα την σπαρτακ και αυτοι τωρα χανουν απο την χειροτερη ομαδα που θυμαμαι να εχω δει εδω και χρονια στην ευρωπη?Η απαντηση ειναι μια για μενα,και δυστυχως ειναι σκληρη...η ΑΕΚ μας εχει αλλαξει DNA...απο τους παιχτες μεχρι τους φιλαθλους εχουμε συμβιβαστει με μια κατασταση που σε παλιοτερα χρονια δεν υπηρχε περιπτωση να υπαρξει.Παλιοτεροι ΑΕΚαρες,υπηρχε περιπτωση πχ το 1991,να χαναμε 3-0 απο τον ΠΑΟΚ στο ημιχρονο και την επομενη μερα να ηταν ολα καλα?εχουμε συμβιβαστει με αυτη την καταντια.Η φανελα που καποτε εκανε τον Τζιμι Πατικα παιχταρα ενω δεν ηξερε τιποτα απο μπαλα τωρα εχει γινει ξεσκονοπανο!
τα μεσανυχτα εχει πτηση για λονδινο μεσο σεβιλης...μη ξεχασετε να παρετε και τις μεταγραφε σας....η ΑΕΚ δεν σας χρειαζεται.........
O Δέλλας ελπίζω να κατάλαβε σήμερα,ότι η υπερβολική άνεση και η χαλαρότητα μετά από μια ηλικία ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Ρε Τραϊανέ τέτοιες ενέργειες δεν τις "είχες"στα 25,θα τις"έχεις" στα 35;;;;;Υπάρχει βέβαια φάουλ που δεν καταλογίζεται στην αρχή της φάσης,αλλά σε εκείνο το σημείο δεν "παίζεις με τη φωτιά". Λανθασμένη η αλλαγή του Λεό,και η επιλογή του Λύμπε(Ο Ισπανός και πάλι "στον κόσμο του").Δεν ξέρω τι να περιμένουμε πια(γενικότερα και όχι μόνο στην Ευρώπη) ,μετά την ήττα από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους "ανάπηρους",που με δυσκολία θα στέκονταν ακόμα και σ'αυτό το υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα.
με καλυψες απο λυτως φιλε ολοι εχουμε να πουμε πολλα αλλα απο που να πρωτοαρχισεις..μονο 2 πραγματα να φυγει ο χιμενεθ σημερα κιολας και τα χριστουγεννα το 50% των παιχτων καλυτερα πιτσιρικια παρα αυτη η τραγωδια..αεκ μια ζωη ρε δεν θα μας τελιωσετε..περιμενω τον κλεφτακι να ριξει την ατακα του να γελασουμε λιγακι το χουμε αναγκη αυτην την στιγμη
dikhgore paraithsou kai pigaine na doulepseis san anthrwpos kai na vgaleis kana diazugio...anuparktos ekproswpos twn anuparktwn einai too much!! anuparktoi kseftiles pseutoleftades xrwstate sugnwmh sthn istoria ths AEK.. pros ailouro-tsita-tigrhs...kane mas dwro ton karalh na deikseis poso AEKARA eisai!! eseis me ta dvd!! anevaste kati sto youtube... AEK pleon uparxei mono stis anamnhseis mas!!
re mirmigki akoma na paretitheis????? kathese kai les ta dika sou pali stin sinenteuksi tipoy???( tha agonisto timia kai tha prospathiso gia to kalitero) barethikame na akoume m@@@@kies siko kai fige xthes.....alla den ftais esi i foveri dioikisi pou se ekane maga.....min sas xanado....
Dwste 1ek. akoma gia na fygei re mages !!!!Re poy ton brikane ayto to malaka !!!!!!!!!!!
AKOMA NA ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΕΘ???????????????????
DROMO TWRA AXRISTE!!! http://www.facebook.com/groups/225433004181950/
Ειχα καιρό να γραψω αλλα τωρα τρελαθηκα με τον τρόμπα τον χιμενεθ.Περιμενα να δω τι προσπαθει να κανει τη νεα χρονιά.Τελικα καταλαβα οτι αν δεν φυγει σημερα,θα ξεχασουμε τη λεξη ΑΕΚ,και δεν θα τη βλεπουμε ουτε απ'τη τηλεοραση.Δρομο πανβλακα,αρκετα.Δεν ξερεις τι σου γινεται.Θα μετρησει ο σβερκος σου πολλες σφαλιαρες.LOS POULOS που λενε και στη πατριδα σου..
προπονητη της πλακας αρκετα τα πειραματα...δεν ησουν κ δεν θα γινεις ποτε προπονητης! ουστ!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΡΙΠΛΑ Ε, ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ .
και να φανταστει καποιος οτι ορισμενοι,ειχαν μοναδικο προβλημα,πως καποτε αποκαλεσαν τον παππα,χοντρουλη... η χειροτερη μετοχικη ομαδα ολων των εποχων,απλα δημιουργησε αργα,αλλα σταθερα κ πτωτικα,την χειροτερη ομαδα ολων των εποχων... ευτυχως που δεν θακουσουμε ποτε ξανα συγχαρητηρια στα αποδυτηρια..ειναι κι αυτο κατι... αα..κυρ σταυρο,μην ξεχασεις αποψε η αυριο,σε οποιαδηποτε δηλωση κανεις,να υπογραψεις απο κατω ξανα μανα κυπελλουχος ελλαδος 2010-2011...μην το χαλασεις τωρα που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το συνηθισαμε...
Γιατί πότε έκανε κάτι λογικό ο χιμένεθ????
....ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ????? ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ...: ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...!!!!!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!!!! ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ????? ΜΑΛΑ@@Σ ΕΙΝΑΙ????? Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ....ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔ@@Ο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............ΟΥΣΤ ΠΙΑ, ΟΥΣΤ!!! ΣΥΡΟΣ
αστα ρε φιλε..... εμενα συνεχιζουν να με ζαλιζουν.... βλεπεις vodafone... 1200 μηνυνατα :P :P :P
Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να ζήσω τη χειρώτερη χρονιά της ομάδας μου απ' το 1982 που την παρακολουθώ. Με ένα ρόστερ επιπέδου...Ακράτητου και έναν προπονητή που μόλις απόψε κατάλαβα γιατί δεν έβρισκε πουθενά δουλειά στην πατρίδα του. Ερχεται βαρύς χειμώνας...Κουράγιο σε όλους.
ουστ ρε αδαμιδη!!!
Κανατε την αεκ ομαδουλα ρε καραγκιοζιδες!
Μολις γύρισα από ΟΑΚΑ. Δεν θα πω τα συνηθησμένα (την αλλαγή του Leonardo, την αλλαγή του beleck, την εμμονή στον μέθυσο eidur). Εχω δειαρκίας στην 11 και από πίσω μου ακουσα μία συζήτηση μεταξύ δύο παππούδων που μεταξύ άλλων ο ένας είπε ότι δεν πήγε διακοπές το καλοκαίρι για να πληρώσει το δειαρκίας της ΑΕΚ. Ενα διαρκείας από αυτα που πληρώνουν 1.200.000 Χιμένεθ για να πουλάει ΑΕΚφροσύνη και καλπικο οπαδιλίκι. Ως εδώ !!! Αν διαβάζει κανεις από την ¨"διοίκηση" αυτα τα μυνήματα, τότε ας ξέρει ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε αντέξει αρκετά χρόνια χωρίς τίτλους. Μπορούμε και άλλα. Αυτό που δεν αντέχει κανείς μας είναι η κοροιδία. Πάρτε ότι πιτσιρικά αξιόλογο υπάρχει και φτιάξτε μια ομάδα με αυτούς που το βράδυ κάθε ήτας θα ξεφυσάνε όπως και εμεις. Η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι ιδέα. Ειναι δύσκολο να είσαι ΑΕΚ. Αλλα πιο δύσκολο είναι να ανεχτούμε αυτο το παιχνίδι εις βάρος μας.
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ....
xekiname gia oaka aderfia!! provlepsi 2-0 Cala me kefalia kai Leonardo me penalti....
να τον χαιρεστε παιδια........ και μετα λετε οτι εγω κανω κακο στην ομαδα....... παμε πιο δυνατα..... ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ παμε παλικαρια μου ολοι μαζι μπας και γινει πιο γρηγορα......... ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ το ειπατε και εσεις στο γηπεδο οταν τον γιουχαρατε........ οποτε ειστε μαζι μου, απλα δεν θελετε ΑΚΟΜΑ να το παραδεχτειτε....... ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
Στα 34 μου χρονια ειναι η χειροτερη ΑΕΚ που εχω δει!! Δεν υπαρχει πατος στο βαρελι. Τριζουν οι φανελες του Τσιαρτα, του Μπορμποκη του Κασαπη του Ντεμη του Τιμουρ του Ντανιελο του Στελαρα και και και....
Παντα είμουν ουδέτερος για το θέμα προπονητή και ψιλοπίστευα το οτι η ομάδα θα βρεί τον δρόμο της μέσα απο συνεχή παιχνίδια.. θεωρούσα οτι μία τυχόν αποπομπή του νύν προπονητή θα φέρει στην ομάδα ανακατωσούρα.. και οικονομική (Αποκλλείεται να φύγει χωρίς να πάρει εστω και λίγα χρήματα) και αγωνιστική.... Αυτό που είδα σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και με γνώμονα την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου θεωρώ οτι με ψιλοάφησε ικανοποιημένο.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!
δεν εχω ξαναδει χειροτερη ομαδα απο αυτην την Αυστριακη που μας ηρθε σημερα. Βεβαια την αναστησαμε κι αυτην. Πεστε μου, πως θα περασει η φετινη χρονια που ειναι ηδη εφιαλτικη? Πως????
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ... Πώς θα περάσει η χρονιά; Περίμενα πως και πως να ξεκινήσει η σαιζόν και τώρα τρέμω...!
Φάε το 1-2 τώρα με τον προπονητή Χαβαλέ που έχουμε Ντροπή σας ρε
Μετά Χριστόν προφήτης = Τσάμπα μάγκας
nai re megale o leonardo den markare giayto ebale mesa ton lympe pou to kanei!!!!!!
ενω ο λυμπε σκυλος στο μαρκαρισμα..... αν εβγαινε καμια μπαλια ποιος θα την κυνηγουσε ??? ο λυμπε ??? θα του πετουσες κοκαλο ???? φιλε μου ο λεοναρντο μπορουσε ανετα να κανει το 2-0 και αυτη την στιγμη να μην ημασταν με κατεβασμενο κεφαλι..... μπορουσε καλιστα να βγαλει τον γκουντιονσεν ( η πιο ανυπαρκτη - ακριβη μεταγραφη ) για να βαλει κλοναριδη ..... επισης αντι για τον λυμπε μπορουσε να βαλει σιαλμα..... σε τετοιες αμυνες δεν θες δυναμη .. ταχυτητα θες.....
Μολις γύρισα από ΟΑΚΑ. Δεν θα πω τα συνηθησμένα (την αλλαγή του Leonardo, την αλλαγή του beleck, την εμμονή στον μέθυσο eidur). Εχω δειαρκίας στην 11 και από πίσω μου ακουσα μία συζήτηση μεταξύ δύο παππούδων που μεταξύ άλλων ο ένας είπε ότι δεν πήγε διακοπές το καλοκαίρι για να πληρώσει το δειαρκίας της ΑΕΚ. Ενα διαρκείας από αυτα που πληρώνουν 1.200.000 Χιμένεθ για να πουλάει ΑΕΚφροσύνη και καλπικο οπαδιλίκι. Ως εδώ !!! Αν διαβάζει κανεις από την ¨"διοίκηση" αυτα τα μυνήματα, τότε ας ξέρει ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε αντέξει αρκετά χρόνια χωρίς τίτλους. Μπορούμε και άλλα. Αυτό που δεν αντέχει κανείς μας είναι η κοροιδία. Πάρτε ότι πιτσιρικά αξιόλογο υπάρχει και φτιάξτε μια ομάδα με αυτούς που το βράδυ κάθε ήτας θα ξεφυσάνε όπως και εμεις. Η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι ιδέα. Ειναι δύσκολο να είσαι ΑΕΚ. Αλλα πιο δύσκολο είναι να ανεχτούμε αυτο το παιχνίδι εις βάρος μας.
Μυρωδία τον έλεγα μετά την Άντερλεχτ, μυρωδιά και μετά την Ξάνθη, μυρωδιά και μετά την Τούμπα , μυρωδιά και σήμερα. Το θέμα είναι ότι ο μυρωδιάς Χιμένεθ πέφτει πάνω σε μια μικρή ΑΕΚ, που έκανε να φαίνεται κακός προπονητής ο καλύτερος στην Ελλάδα, ο Μπάγιεβιτς, που απαξιώνει παίχτες, που ένώ έχει τον ίδιο προϋπολογισμό με τον ΑΠΟΕΛ, αυτοί είναι πρώτοι στο CL και εμείς τελευταίοι στο EL. Ωραία, να φύγει( και εγώ το πιστεύω ότι έφαγε τα ψωμιά του), αλλά αν δεν αλλάξει ριζικά η ΑΕΚ, θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποτύχει και ο επόμενος. Σε μια ομάδα που κάνουν κουμάντο οι ΧΧ είναι αναμενόμενες αυτές οι καταστάσεις. Μόνο λαμόγια, πλυντήρια βρώμικου χρήματος και βλάκες μπλέκονται με τους ΧΧ να θέλουν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Δυστυχώς για την ΑΕΚ το πρόβλημα δεν είναι ο - μυρωδιάς - Χιμένεθ. Σκεφτείτε μόνο πόσο κακό έκαναν στην ομάδα οι "γνήσιοι" οπαδοί της με τον πόλεμο στο Μπάγιεβιτς και στην προσπάθεια ενότητας στην ομάδα που επιχειρήθηκε πριν 3 χρόνια...
Με ένα πράγμα απογοητεύτηκα ποιο πολύ από όλα απόψε και είναι η ανυπαρξία του Γκουντιόνσεν. Παίχτης που περιμένεις με την εμπειρία του να κρατήσει μπάλλα ειδικά όταν παίζαμε με 10 παίχτες, ήταν εντελώς μα εντελώς χαμένος. Ο Σεβιλλιάνος απλά απαράδεκτος στις επιλογές του.. δεν πιστεύω οτί υπάρχει ο οποιοσδήποτε που παρακολουθούσε το παιχνίδι και να μην ξαφνιάστηκε ιδιαίτερα με την αλλαγή του Λεονάρντο!!! Βγάζει τον καλύτερο παίχτη και ποιο γρήγορο του γηπέδου, τον μόνο που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορούσε να φύγει στην κόντρα αντύ να βγάλει τον Γκούντιονσεν που απλά δεν υπήρχε και δεν βοήθησε σε καμία στιγμή του αγώνα την ομάδα!!! Περιμένω παραίτηση Χιμένεθ απόψε.. πιστεύω ότι ίσως θα είναι καλύτερα για την ομάδα. Ο Χιμένεθ με τον υπάρχων υλικό σκουπίδι δεν μπορεί να βοηθήσει...
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.... Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τον Ισπανό τουρίστα... ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ... ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ...
Μολις γύρισα από ΟΑΚΑ. Δεν θα πω τα συνηθησμένα (την αλλαγή του Leonardo, την αλλαγή του beleck, την εμμονή στον μέθυσο eidur). Εχω δειαρκίας στην 11 και από πίσω μου ακουσα μία συζήτηση μεταξύ δύο παππούδων που μεταξύ άλλων ο ένας είπε ότι δεν πήγε διακοπές το καλοκαίρι για να πληρώσει το δειαρκίας της ΑΕΚ. Ενα διαρκείας από αυτα που πληρώνουν 1.200.000 Χιμένεθ για να πουλάει ΑΕΚφροσύνη και καλπικο οπαδιλίκι. Ως εδώ !!! Αν διαβάζει κανεις από την ¨"διοίκηση" αυτα τα μυνήματα, τότε ας ξέρει ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουμε αντέξει αρκετά χρόνια χωρίς τίτλους. Μπορούμε και άλλα. Αυτό που δεν αντέχει κανείς μας είναι η κοροιδία. Πάρτε ότι πιτσιρικά αξιόλογο υπάρχει και φτιάξτε μια ομάδα με αυτούς που το βράδυ κάθε ήτας θα ξεφυσάνε όπως και εμεις. Η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι ιδέα. Ειναι δύσκολο να είσαι ΑΕΚ. Αλλα πιο δύσκολο είναι να ανεχτούμε αυτο το παιχνίδι εις βάρος μας.
Φίλε Αεκτζή Να υποστηρίζεις την ΑΕΚ, δεν έχει πια νόημα. Δεν υπάρχει πλέον ΑΕΚ. Δεν υφίσταται εδώ και καιρό. Η κιτρινόμαυρη ιδέα, η οποία κάποτε ένωνε ανθρώπους -που μπορεί να μην έβλεπαν μεγάλη προοπτική σε τίτλους και πρωταθλήματα, αλλά ήταν τουλάχιστον ρομαντικοί με τη φανέλα- δεν υπάρχει πια. Τώρα η λέξη ΑΕΚ απλώς τους κάνει να πλακώνονται μεταξύ τους, να διχάζονται, να σκορπούν στους πέντε ανέμους. Ο όρος «Αεκτζής» έχει εκλείψει. Πλέον υπάρχουν ο «Χιμενεθικός» και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ «αντιΧιμενεθικός», ο «Μπαγεβιτσικός» και ο «αντιΜπαγεβιτσικός», ο «ορίτζιναλ» και ο «αντιορίτζιναλ», ο «μέτοχος» και ο «αμέτοχος», κτλ κτλ κτλ. Η λέξη ΑΕΚ έχει χάσει κάθε σύνδεση με την ιστορία της ομάδας, έχει ξεπέσει σαν ομάδα, έχει μικρύνει και ουδείς εμφανίζεται για να τη σώσει. ΑΕΚ= γκρίνια, μιζέρια φαγωμάρα, μαζοχισμός... Ζήστε όλοι με την μιζέρια σας όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αύριο για την ΑΕΚ γιατί η ΑΕΚ έχει οπαδούς σαν εσάς που μόνο να βρίζετε ξέρετε και να τρώγεστε με τα ρούχα σας!! ΚΡΙΜΑ ΑΕΚ Μανόλο ΕΜΠΛΕΞΕΣ αυτή η ομάδα δεν σου αξίζει ...καιρός να φύγεις Ποιος θα είναι αραγε ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ
Peite mou re paidia oti yparxei lysi se olo ayto to aisxos
Ο Jimeneth εκτός τόπου και χρόνου.Αποφάσισε να βγάλει το Leonardo που ήταν ο πιο κινητικός μέχρι τότε.Ο Λαγός ανύπαρκτος.Ο Gudjohnsen ανύπαρκτος(κάκιστη-αποτυχημένη μεταγραφή).Δε μας άρεσε ο Blanco.Ο Beleck έχασε το άχαστο.Ο Δέλλας θα μάθει μετά τα 40 ότι αν έχεις ήδη κίτρινη κάρτα με δεύτερη έχεις αποβληθεί.Ο Guerreiro έχει αράξει στο τεράστιο συμβόλαιο του και δε θυμίζει σε τίποτα ποδασφαιριστή.Ο Κοντοές είναι λίγος έως ελάχιστος.Πάγκος δεν υπάρχει.Ο Μπουγα'ί'δης κάνει ντεμπούτο στο Europa... ΣΥΝΕΧΕΙΑ League.Δεν υπάρχει άμυνα (12 τέρματα σε 4 παιχνίδια).Μεσαία γραμμή δεν υφίσταται.Στην επίθεση ένα (Beleck).Πού είναι η ΑΕΚ?Πού έχει πάει?Πού είναι οι μεταγραφές (όλοι δανεικοί και του χρόνου δε θα αγωνίζεται σχεδόν κανείς φετινός)?Που είναι η διοίκηση?Πού είναι οι υπερήφανες σημαίες που κυμάτιζαν με τη Milan?Πού είναι ο υπερήφανος δικέφαλος αετός?...Η ΑΕΚ έχει μικρύνει επικίνδυνα...Σε λίγο θα γράφεται,έτσι .Αντίο λοιπόν ΑΕΚΑΡΑ!!!.Ας αποδεχτούμε πλέον την .
paraithsou "kyrie" ximeneth.ntropi.poso na mikrinoume allo.ntropiazetai to onoma kai tin istoria tis AEK. poioi pernoun mizes apo ta paiktakia tis AEK ? 14 metagrafes oute mia antaksia tis AEK.oust.ti na pw
TELIKA PARAITH8HKE O ANOMALO XAMENE8 ?
THIS IS A.E.K.
ο γκουντιονσεν μετα την αποβολη, τι ζητουσε μεσα στο γηπεδο; ο γκερειρο γιατι βγηκε;
Ela mou nte autes einai anapantites erwtiseis!!!!!!!!!!!
Ela mou nte autes einai anapantites erwtiseis!!!!!!!!!!!
ρε συ δέλλα αφού κουράστηκες ζήτα αλλαγή, γιατί καταδικάζεις μία ομάδα, τι σου φταίμε;
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ."ΘΥΡΑ 7"
ΘΕΑΜΑ ΦΟΒΕΡΟ -ΟΜΑΔΑ ΕΚΡΙΚΤΙΚΗ -ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΥΛΗΠΤΗ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΤΙΑ -ΣΟΦΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ .ΑΜΥΝΑ ΒΡΑΧΟΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΛΟ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΧΑΣΑΜΕ . ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ,ΜΙΚΡΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΑΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΙ .ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΑΞΤΕΤΟΥΣ .ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ .ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ .
THIS IS A.E.K.
DHLADH TI ALLO PREPEI NA GINEI GIA NA EXEIS THN AKSIOPREPEIA NA PARETITHEIS???? PREPEI NA PESOUME B GIA NA FYGEIS??? GIATI OI 3ES KAI OI 4ES THA EINAI TARIFA!!!! FYGE EPITELOUS!!!!
προπονητακο της κακιας ωρας, 1)αντι να βγαλεις τον λεοναρντο,με διαφορα τον καλυτερο παικτη του γηπεδου,που αποδεδειγμενα εχεις κομπλεξ μαζι του, μπορουσες να βγαλεις τον μπελεκ που δεν μπορει να πλασαρει στο μισο μετρο. 2)μετα επρεπε να βγαλεις τον λιγο γκουντγιονσεν και να εβαζες τον λυμπε που θα ηταν φρεσκος. αλλα εσυ νομιζες μαλλον οτι ο γκουντγιονσεν επειδη ειναι πιο σωματωδης απο τον λεο,θα βοηθουσε τον λαγο και στα τετοια σου εαν ο λεο ειναι ο πιο γρηγορος και τεχνιτης παικτης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ομαδας (δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο γιατι το εκανε) εσενα σου αρεσουν τα πειραματακια οτι ωρα σου κατεβει στο χοντροκεφαλο σου ανεξαρτητως κοστους,γιατι δεν τη βρισκεις εδω και ηθελες το καλοκαιρακι να την κοπανησεις για την πριμερα,αλλα εκει ειχαν παρει πρεφα ποσο ασχετος και γελοιος εισαι...μας τρως εναμιση εκατομυριο για να βλεπουμε καθε βδομαδα μια αηδια που δεν μπορει να αλλαξει 2 πασες στο γηπεδο...μεσα σε 1,5 χρονο ΜΗΔΕΝ. Και το κυπελλο δεν το πηραμε χαρη σε εσενα,αλλα χαρη στους (καλυτερους αποτι φετος) παικτες που εβγαλαν ψυχη. Εαν εχεις λιγη τσιπα φευγα για το χωριο σου και μην τολμησεις να ζητησεις λεφτα βλαπτεις την ομαδα μας γελοιε που εξαιτιας σου χανουμε απο κατι χωρια που δεν κανουν ουτε μια φαση στο γηπεδο και μπορει να τους παιξει μια μικρομεσαια ομαδα της σουπερλιγκας ΥΓ Αδαμιδη εαν εχεις τα @@ διωξτον και μην τον παρακαλας...αλλα ξεχασα δεν εχεις να του δωσεις αποζημιωση...
Καθαρα το εχασε σημερα ο χιμενεθ το ματς καθαροτατα..... τα λαθη του δεν τα επισημανω ειναι ξεκαθαρα .... οι αλλαγες του εμετικες ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΟ ΡΕ ΣΑΠΙΕ???????????????????????? μην ακουσω για χιμενεθ ανοχη η κατι αναλογο ο ισπανος δεν διορθωνετε ουτε σε 20 χρονια .....τελος μαγκες πρεπει να παρουμε τα πραγματα στα χερια μας...... πηγα γηπεδο και σιχαθηκα τον εαυτο μου για ακομα μια φορα..............ΕΕΕΕ ORIGINAL AEKARES ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΡΑΓΑΤΕ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΓΑΖΑΜΕ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ) ΤΩΡΑ ΔΛΔ ΣΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ????? ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΑΓΚΕΣ ............. Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ...... ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΡΗΗΗΗΗΡΟΟΟΟΟΟΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΛΕΟΝ
Ouden Sxolion zZzZzZzZzZzZzZ !!!!!!!!!
as pirobolhsei kapios ton himene8 , emena tremoun ta xeria mou apo ta neyra den 8a ton pethxw...
και βεβαια το πολυ μεχρι τελη Οκτωβρη θα ειμαστε εκτος ολων των στοχων....... αυτο το χαλι δε μαζευεται με τιποτα. οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο πιο ηρεμοι θα νιωθουμε. ακομα μια χαμενη χρονια δυστυχως.....
οσοι τα χώνεται στον προπονητή.. σήμερα έφταιγε λιγότερα απ όλους..
δε φταιει?αυτος δεν ελεγε περυσι οτι η προετοιμασια δεν ηταν καλη και οι παικτες δεν αντεχουν 3 ματς την εβδομαδα(υπονοωντας προφανως οτι αν κανει αυτος προετοιμασια θα εχουμε καλη φυσικη κατασταση).που ηταν τα τρεξιματα μας?δεν κουνιοταν ΚΑΝΕΝΑΣ,και οχι μονο σημερα αλλα και στην τουμπα. 2ον.την ωρα που θελουμε να βγαλουμε καμια αντεπιθεση βγαζει τον λεοναρντο?και αφηνει μεσα τους αρνητικους γκουντινσεν,μπελεκ,χ.καρλος?δεν ξαναγινε..και ενω ο χ.καρλος δεν κοβει με τιποτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντι να βαλει καναν σιαλμα για το παθος του και για κανα μαρκαρισμα βαζει τον λυμπε που δεν ακουμπησε μπαλα.. δεν ξερω τι να πω,τρεμω απο τα νευρα,ποναει η καρδια μου,η χειροτερη ΑΕΚ που εχω δει αλλα με τεραστια διαφορα
Άντε σήμερα θα πάω κόντρα στα 400 και φεύγα σχόλια. Έλα όλοι μαζί την καραμέλα " Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΦΤΑΙΕΙ". 1. Για το πλασέ του Mpelek 4 μετρα έξω από το τέρμα!!!!! (Ismael t ακούς) 2.Για το πλασέ του Ισλανδού σε στυλ προπόνησης 3.Για την μαλακια του Δέλλα παρ όλο που ξεκίνησε από φάουλ 4.Για την αλλαγή του σκασμένου Λέο με έναν πιο φρέσκο παίκτη που μπορεί να δώσει ανάσες στον Vargas και να βγει στην κόντρα(βλέπε Ξανθη) 5.Για την αλλαγή του Mpelek με τον Λύμπε μια και το στυλ του να παίζει με κώλο να κρατάει μπάλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να παίρνει φάουλ χρειαζόταν για ροκάνισμα του χρόνου εφόσον είμαστε με έναν παίκτη μείον. Δεν είμαι υπέρ του Ισπανού ούτε κατά, απλά δεν δέχομαι ότι αν όχι για όλα αλλα για τα περισσότερα είναι αυτός ο φταίχτης.
πρεπει να αποφασισουμε αυστριακε: δεν γινεται οταν κερδιζουμε (σπανιο πια) να οφειλεται στην "δουλεια" του ισπανου, οταν χανουμε να ειναι φταιξιμο των παικτων. απαντω: 1. γκολ μπορει να χασει ο οποιοσδηποτε, οχι ενας απειρος εικοσαχρονος. ετσι κ αλλιως δεν του προεκυψε το γκολ απο οργανωμενη επιθετικη ενεργεια που θα ηταν εργο του Χιμενεθ, αλλά απο ξεκαθαρη τυχη. σαν να μην εγινε. 2. εμενα ο ισλανδος μου αρεσε οσο ειχε δυναμεις, μετα επρεπε να βγει, αλλά ο Βιλαμπαχο ροχαλιζε. γιατι δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εβγαλε αυτον κ να βαλει πχ τον σιαλμα? εχει παραστασεις απο αγωνες, κ εχει κ πνευμονια, κ ειναι γρηγορος, θα απασχολουσε τους αμυντικους της Στουρμ, μαζι με τον Λεο, ωστε να μην μας βαλει γκολ ο ενας απο αυτους! 3. στην μαλακια του Δελλα συμφωνουμε, αλλά στο αν την χειριστηκε σωστα ο προπονητης διαφωνουμε εντελως. δεν βγαζεις τον καλυτερο σου παικτη την στιγμη που εχεις μεινει με 10! 4. σκασμενος Λεο? κ λοιπον? αστον να κανει ο,τι μπορει. αν αποφασισεις να τον αλλαξεις, ποιον βαζεις? εναν επισης εντελως απειρο? για να κανει τι? μεχρι κ ο αντιπαλος προπονητης δηλωσε οτι τον βοηθησε η αλλαγη του Λεο... εσυ δεν το βλεπεις? 5. ο Λυμπε να κραταει μπαλα.... οταν την εχει. δεν την ειχε ομως ουτε μια φορα ως το τελος του αγωνα. οκ, αυτο δεν μπορεις να το ξερεις πριν γινει... δεν μπορεις να φανταστεις ομως οτι δεν εχεις καποιον ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΟΜΠΑΛΑ ωστε να την κρατησει? αν δεν μπορεις, δεν εισαι προπονητης, εισαι μπακαλογατος. δεν μπορω να καταλαβω, δεν εχετε ματια να δειτε ορισμενοι? μηπως σας πληρωνει ο Μανολο για να λετε ο,τι λετε?
dhladh h alages gereiro leonardo htan gamates.re to paixnidi tous edwse sto piato
Αληθεια?Επειδη το ειπες εσυ?Η ομαδα που βλεπουμε,ΧΩΡΙΑ απο τις τραγικες αλλαγες και τακτικες του,ειναι αποτελεσμα της δουλειας του. Δε μου αρεσει η δουλεια του. Τελος. Υ.Γ.Αν σημερα πιστευεις οτι δεν εφταιγε καθολου,τι να πω.Και σε μια αναποδια,φαινεται πως αντιδρα ενας προπονητης.Δε βγαζεις τον καλυτερο παικτη σου και κανεις την ομαδα πιο αργη.Με αντιπιθεσεις θα επαιζε.Ο Λυμπε και ο Γκουντι θα την εβγαζαν? Αν ειναι δε,να βαλεις νεα παιδια αμουστακα μεσα,βαλτα απο την αρχη που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν υπαρχει πιεση.Οχι στο τελος και με 10 παικτες να τα καψεις,βγαζοντας τους μονους παικτες που μπορουσαν να σε βγαλουν στην αντεπιθεση.Μηπως φταιει ο 18χρονος Μπουγαιδης που δεν μπορεσε να κρατησει το 1-0 η ΑΕΚ? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ και με το Χιμενεθ και με την παρτη σας σημερα.
ω ποσο ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΑΕΚ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΗΔΗ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΕΚ .ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΙΑΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ .ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΕΝΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ .ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ 15 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ .ΕΦΥΓΕ ΝΤΙΟΠ ΣΚΟΚΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΙΤΣΕΛ ΣΑΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΑΜΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ??????ΝΤΕΜΗ ΦΤΑΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .Α ΡΕ ΜΠΑΡΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.
Πόνεσαν τα μάτια μου, πόνεσε και η καρδιά μου. Τέλος και για φέτος νωρίς - νωρίς. Η ομάδα μας έπιασε πάτο. Χειρότερη δεν γίνεται. Κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται. Οι συσσωρευμένες μαλ..... έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Πέρυσι διώχναμε από τον πάγκο της ομάδας μας τον μοναδικό άνθρωπο που μας έκανε για χρόνια ευτυχισμένους (μας έκανε και δυστυχισμένους αλλά την ευτυχία δύσκολα την βρίσκεις σήμερα). Αποτέλεσμα ; 5.000 κόσμος στο ΟΑΚΚΑ σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, ένας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονηταράς που κάνει τα πάντα για να μας τρελλάνει και έντεκα παίκτες που ανάθεμα αν έχουν διδαχθεί τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε από την χειρότερη ξένη ομάδα που ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η αρρώστια μας είναι ανίατη πλέον υπό αυτές τις συνθήκες. ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ VAMOS TON POULEN ΚΎΡΙΟΙ.
...... ΩΡΙΣΤΕ !!!!! ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!! ΚΡΗΤΙΚΑΤΣΙ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?????? ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ...'' ΕΥΚΟΛΑ '' (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΑ ΜΑΤΣ !!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ....ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ !!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!! ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ.....'' ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ '' !!!!!!!!!!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΣΕΙ Ο ΜΑ@@@@@@ΑΣ !!!!!!!!!!! ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΓΚΑ - ΚΟΝΤΟΕ - ΛΕΟ ) ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΦΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ???ΕΕΕ???? ΟΥΤΕ 5000 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ...ΚΩΛΟ ΟΑΚΑ !!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ???? ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ - ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!!! ΠΟΤΕ !!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ????? ΑΠΛΑ.....ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ !!!ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!!!!!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ !!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !!!!!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ !!!!!!!!!! Τ Ω Ω Ω Ρ Ρ Ρ Α Α Α Α Α Α !!!!!!!
opa r paidia t vrizete!!atixoi eimaste!! oso gia ts diloseis t proponiti ts stourm gratz tha ts theoriso toulaxiston proklitikes
και βεβαια το πολυ μεχρι τελη Οκτωβρη θα ειμαστε εκτος ολων των στοχων....... αυτο το χαλι δε μαζευεται με τιποτα. οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο πιο ηρεμοι θα νιωθουμε. ακομα μια χαμενη χρονια δυστυχως.....
ΚΛΕΦΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
Μια ειναι η λυση FERNANDO SANTOS!!!
...και θα συνεχιζω να βαζω στον 5χρονο γιο μου dvd με best of AEK...
ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 4 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ.
Εγώ αδερφέ τους κράτησα (9,5 και 8), λέγοντας ότι η ομάδα είναι σαν τον πατέρα: Αυτόν έχεις και δεν αλλάζει! Αλλιώς πρέπει να αναλύσεις πολύ το γιατί είμαστε ΑΕΚ.... Δυστυχώς. Α, μην ξεχάσω: Τους δείχνω στο γήπεδο και την Original για να ξέρουν τι δεν πρέπει να γίνουν
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΞΑΣΤΕΡΙΑ!
Δεν φταει μονο ο ασχετος προπονητης που εχουμε...αληθεια ποιος εκανε τις μεταγραφες το καλοκαιρι εστω κ με αυτα τα λιγα λεφτα που ειχαμε??? Να φυγει κ αυτος!!! Αρης:ουμπιντες.σανκαρε,ακοστα...Φαφλατα αδαμιδη τελος! Φυγετε απο την Αεκ! ΜΗΝ ΜΟΝΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ! ΟΥΣΤ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!
δελλα σε εχω σιχαθει ρε αναπηρε.. μην μ πειτε περυσι..αλλο περυσι..εισαι πιο αργοσ ακι απο ριπλευ..τι κανει ρε βλακα εκει περα?? χιμενεθ παραιτησου απλα.!!!!
ΔΕΝ εχω λογια η απογοητευση ειναι τοοοοσο μεγαλη!η κατασταση ειναι για κλαματα.στο γηπεδο δεν εχω ξανα δει τοσο παγωμαρα στον κοσμο η ομαδα δεν ηταν τοσο κακη αλλα μετα την αστεια αποβολη του πρωιν ποδοσφαιρηστη η ομαδα κατερευσε!ολα πηγαν στραβα.το μονο που μπορει να γινει φετος ειναι να προσπαθησουμε να αποφυγουμε τον διασυρμο...χιμενεθ πρεπει να παραιτηθεις η να σε παραιτησουν δεν υπαρχει αλλη λυση στην παρουσα φαση..
Ειλικρινα νομιζω οτι κανεις μα κανεις δεν μπορει να μου εξηγησει γιατι εβγαλε το Λεοναρντο.Σημερα το κοουτσαρισμα και το στησιμο της ομαδας εδειξε εναν ανθρωπο που ή ειναι ψυχοπαθης ή απλα ψαχνει 800 χιλιαρικα.Ουστ απο'δω ρε φλωρε.Αιντε γιατι σιγα σιγα ξυπναει ο 20χρονος χουλιγκανος μεσα μου...
και βεβαια το πολυ μεχρι τελη Οκτωβρη θα ειμαστε εκτος ολων των στοχων....... αυτο το χαλι δε μαζευεται με τιποτα. οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο πιο ηρεμοι θα νιωθουμε. ακομα μια χαμενη χρονια δυστυχως.....
Περιμενω δηλωση απολυσης του Χιμενεθ μεχρι της 12μμ. Ειναι οτι πιο λογικο θα εκανε και ο τελευταιος αμπαλος σε αυτη την χωρα...
ΑΣΕ ΦΙΛΕ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ..ΑΠΛΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ την καφριλα την βλεπεις εδω μεσα, δηλ. στο αεκ365??? εννοεις οτι χαιρομαι που η ΑΕΚ εγινε σαν τα μουτρα μου? ΜΑΚΑΡΙ να γινοταν σαν τα μουτρα μου φιλε, μια χαρα μουτρα εχω!
FYGE FYGE FYGE FYGE ........DIOXTE TON DIOXTE TON DIOXTE TON .....kai pare kai ton DELLA mazi sou ... i kori mou pou einai 8 xronwn xerei kalutera thn omada apo sena APOTIXIMENE
ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ...
)))) πολυ πετυχημενο!!! ΣΩΣΤΟΣ!!!!
ΟΧΙ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΡΟΚΑΦΕΝΕ......!!!!!! ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ..... ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ....!!!! ΖΩ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΟΜΑΔΑ!!! ΟΜΩΣ Τ-Ε-Λ-Ο-Σ...... ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛ@@@Σ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ. ΤΟ ΕΝΝΟΩ..........Τ-Ε-Ρ-Μ-Α!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@@Ο!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣ@@Η...!!!!! Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΑ....ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ..!!! ΑΧ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΕ ΧΑΡΑ...ΠΟΤΕ????? ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ......Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.......ΣΥΡΟΣ
Apo tin poiotita tis omadas pou legete STURM GRATZ fainetai oti k mia omada geitonias tha mporouse na stathei apenanti tis k na parei k kati thetiko... O magos proponitaras ekane pali to thauma tou k ekane oti mporouse gia na xasei to mats, apo pou ki os pou vgazei Leonardo re? Evale mesa Mpougaidi gt? Gia tis empeiries apo ta paixnidia pou exei? Vgale auto to orthio zwo pou legete BELECK... EVALE LUMPE GIA NA DWSEI ANASES STIN OMADA EIPE O SPEAKER, EDW GELAME!!!!! Eleos re ADAMIDI diokse ton k as tou xrostame den paei allo... A K MIN KSEXASETE NA VGALETE KANENA ARTHRO GIA TON MANOLA NA TON KRAKSOUME LIGO NA KSETHUMANOUME, EXEI K AUTOS MERIDIO EUTHUNIS STA GOAL....
Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί κράζετε όλοι την ομάδα για το σημερινό παιχνίδι.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που έλειπε απο την ΑΕΚ σήμερα για να κερδίσει το ματς ήταν Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Ήταν η μόνη φορά φέτος που η ομάδα λίγο μου άρεσε μέχρι το 60 μέχρι που ο (δεν λέω το όνομά του, με εκκνευρίζει) αποφάσισε να καταστρέψει την ομάδα. έβγαλε μέχρι το 60 τους 2 καλύτερους παίχτες (λεωνάρντο διαστημικός σήμερα, και ο guerreiro πολύ καλός) και στο 75 αποτελείωσε την ομάδα απο τη μέση και μπροστά βάζοντας μοναδικό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιθετικό το Λυμπερόπουλο για να κρατήσει λέει μπάλα (μέχρι τη λήξη ο Λυμπερόπουλος δεν είχε στην κατοχή του τη μπάλα ούτε μία(!!!!!!!) φορά και έκανε μηδέν πάσες).Επίσης αν θές πνευμόνια αφήνεις μέσα παίχτες που μπορούν να τρέξουν και όχι τον Gudjonsen που απο σεβασμό στο όνομά του δεν τον κράζω αλλα για 90 λεπτά και αριστερό εξτρέμ κιόλας δεν αντέχει.Αν θέλει η ΑΕΚ να ξεκινήσει να κάνει κάτι θα πρέπει απο το 75' του σημερινού ματς να έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν προπονητή.Δεν καννιβαλίζω αλλά σήμερα ο (δεν το λέω) μου έδειξε πως θέλει να τον διώξουν.
μπραβο μανολο μπραβο αγορι μου με τις αλλαγες σου τι μηρωδιας ειναι ρε σεις? ρε δεν πας να γ.... πουθενα αλλου εδω βρηκες.
Rea paidia eseis pou eiste Athina kante kati parte tous me tis petres aytous tous axristous.Eleos eimaste stin alli akri tis Elladas
Ειναι τυχεροι που δεν υπαρχει το γηπεδο στην φιλαδελφεια..αλλες εποχες σε τετοια φαση θα εβλεπες την πορτα της σκεπαστης ετοιμη να σπασει για να βγουν στον στιβο επισημοι ΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ θα ειχαν σκαρφαλωσει στα μαρμαρα πανω απο τους παγκους στην θυρα 18 κ ορισμενοι πανω στην φυσουνα..εκει μεσα δεν κουνιοταν ουτε αντιπαλος αλλα κ οι δικοι μας σεβονταν την ομαδα..Ξεφτιλα γιατι αυτο το πραγμα δεν ειναι ΑΕΚ..Ειναι ΚΑΤΙ σαν ΑΕΚ που δεν πλησιαζει καν την ομαδα που αγαπαμε..Ειναι μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσοποποιηση της διοικησης δηλαδη ανικανη να κυνηγισει το οτιδηποτε..
Ακριβως, ας γινει κατι σημερα...δεν αντεχεται πια αυτη η κατασταση...
den mporw na vlepw allo etsi tin aek auti den einai i aek paidia mikrainoume sinexeia mikrainoume epikindina
ΜΕΕΕΕΕΧΡΙΙΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΕΕΕΕΕ ΤΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟΟΟΟΟΟ....ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟ ΙΣΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ...
Αδαμιδης Καραγκιοζοχιμενεθ Τελος!!!
Είναι γελοίος, άσχετος, επικίνδυνος!!!!! Η πιο αργή και άχρηστη ομάδα που είχαμε ποτέ!!! Δεν φταίνε οι παίκτες!!!!!!!!!!! Δεν έχουν κανένα σχέδιο, δεν εχουν μαθει να παίζουν μαζί. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
oso me pligonis toso me poronis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα "όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις" είναι συνθήματα για Πανιώνιους και Λάρισες. Όχι για ΑΕΚ.
Σωστός
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΟ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!!! Υ.Γ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΛΙ ΑΕΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!
Αδαμίδη επειδή είσαι ένα όρνιο κάτσε τώρα με 1000 φιλάθλους να παρακολουθείτε την ΑΕΚ που την καταντήσατε σαν τον Ατρόμητο...
ηθελα να ξερα ποιο ορνιο υπογραφει με το ονομα αδαμιδης..
Σοβαρευτειτε. Το σημαντικοτερο προβλημα αυτη την στιγμη στην ΑΕΚ ειναι η ελλειψη σοβαροτητας. Αυτη πηγαζει κατευθειαν απο την διοικηση. Δεν βριζουμε, ουτε απαξιωνουμε. Απλα, αυτο που βλεπουμε, δεν ειναι ΑΕΚ. Αν δεν σοβαρευτει η διοικηση, οι σφαλιαρες θα συνεχισουν να πεφτουν βροχη. Ακομη κ ολη η ομαδα της Μπαρτσελονα να ερθει σαν μεταγραφη στην ΑΕΚ, με προπονητη τον Γκουαρντιολα, κ γηπεδο το Μαρακανα, ακομη κ τότε δεν θα υπαρχει διαφορα: Η γνωστη μιζερια θα συνεχιζεται. Η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοικηση ενος οργανισμου ειναι σαν τους γονεις. Αν δεν συμπεριφερονται με σοβαροτητα κ υπευθυνοτητα, τα παιδια θα καταληγουν σαν την σημερινη ΑΕΚ: Αρχη κ τελος δεν θα υπαρχει, καθενας θα κάνει του κεφαλιου του, χωρις αξιοπρεπεια, χωρις ελπιδα, χωρις δυναμη, χωρις αξιες, χωρις μελλον. Η διοικηση πρεπει να τα σκεφτει ολα αυτα πολυ καλα.. Η ΑΕΚ εχει απαιτησεις. Οι φιλαθλοι της ΑΕΚ δεν ειναι σαν του Παναιτωλικου ή του Πανιωνιου, θελουν τιτλους, κ μαλιστα συνεχεις, θελουν γηπεδο, νικες, καλες πορειες στην Ευρωπη, αποτελεσματα. Θελουν η ομαδα να παιζει καλο, μαλλον καταπληκτικο, ποδοσφαιρο. Ας δει η διοικηση ολα αυτα κ ας αποφασισει τι μπορει κ τι δεν μπορει να κανει. Η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο κ δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια. Υπαρχουν λυσεις, κ ο φιλαθλος της ΑΕΚ εχει αποδειξει οτι μπορει να βοηθησει. Αν δει οτι γινεται σοβαρη προσπαθεια θα το καταλαβει αμεσως κ θα συνεισφερει μαζικα, με ο,τι εχει κ δεν εχει.
Προεδρε καποια στιγμη θα πρεπει να μιλησουμε ειτε τηλεφωνικα ειτε μεσω mail.
δυστηχώς μόνο τα άλογα σκοτώνουν πριν γεράσουν
loipon paidia ego apo simera stamatao na asxoloume toso fanatika me tin aek den borei na xanei apo tin stroum grats
Ο Χιμένεθ είναι ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ
πως μεγαλοποιεις τα πραγματα ρε φιλε..επειδη ειναι λιγο "ανυπομονος";;;
ΟΥΣΤ !!!!!!!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!! ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ...ΑΕΚΑΚΙ....ΤΑ ΚΟΡΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ....ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΑΠΙΟΝΑΚΗΔΕΣ...ΓΙΑΠΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Η ΑΕΚ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ..ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Ο λαός της ΑΕΚ πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αύριο ΟΛΟΙ Σπάτα. Να καταλάβουν ΟΛΟΙ τους ότι τα αστεία τελείωσαν.
eleos reeeeeeeeeeeeeeeeee.einai ntropi na xaneis apo autoys tous abalous , autous oxi me 10 paixtes k me 8 tous nikaei mia sobari omada.o manolo den mas ta leei kala. alla na figei k na er8ei poios?????? to problima nomizw einai oi paixtes, k oxi o manolo.
akoma den blepw 8ema :PARETITHIKE O AKATANOMASTOS: kai anisixo poli argei.. ade ade gia proxorame den peftw gia ypno an den figi apo ellada o miroudias(eipame den ksanalew-grafw to ono ma tou) kai epidi nystazw gia na to epispeysoume to 8emataki ! SEIRA OI DIOIKISOI DEN THA PEZOUN ME TN A.E.K. KATI ANTHROPAKIA SAN TN PAPPA KAI TN NOTIA!
gia olous esas pou sas ftaiei o ximenez...de vlepete h den katalavainete oti auth h aek einai h pio mikrh omada sthn 90xronh istoria ths.. gia olous esas pou tha peite aekara kai sta duskola...dwste kialo alothi kai xrono ston kathe psefth tuxarpasto klefth aneuthuno kai eglhmatia (kai stous paratrexamenous dikhgoriskous) pou syndeei to onoma tou me thn mikroterh aek sthn istoria ths... gia olous tous pragmatika upeuthinous( ntemh papa notia thanopoulo klp)..mprosta se AEKTZH na katevazete ta moutra sas... DIALUSATE TIS KURIAKES MAS!!
Ο Γκουντγιονσεν σε ποα θεση παιζει????
ο γκουντι η μονη θεση στην οποια αποδιδει πλεον ειναι η προεδρικη σε τραπεζι στη χασια!!!
Ετσι οπως παει σε λιγο κεντρικος αμυντικος
Anyparkte podosfairika,den exeis ixnos tsipas panw sou na shkw8eis kai na fygeis? H' nomizeis oti me ena kypello pou phres(k bravo sou) 8a anextoume olo to xrono na kanoume klarina apo tous pou8enades antipalous mas?
να φυγουν ολοι τωρα κοπροσκυλα
Περιμενω δηλωση απολυσης του Χιμενεθ μεχρι της 12μμ. Ειναι οτι πιο λογικο θα εκανε και ο τελευταιος αμπαλος σε αυτη την χωρα...
paraiteisou re anyparkte na teleiwnoume!!!!den paei allo reeeeeeeeeeeee ouuuuuuuuuuuuuuuust.................
θα τρελαθωωωωωωω........ αυτοι οι παιχτες ειναι μονο για μπαρμπεκιουυυυ .... η χειροτερη και η πιο αστοχη μεταγραφη ολων των εποχων ειναι ο γκουντιονσεν.... απορω γιατι τον πηραμε και με τοσα λεφτα... γρηγορος δεν ειναι.... το γκολ δεν το εχει.... .τεχνιτης δεν ειναι ...σωμα δεν εχει..... τι σκατα τον πηραμε ?? τζαμπα τα λεφτα.............. τελικα εχουμε μεγαλο χαλι..... νικας 1-0 και δεν μπορεις να κρατησεις ουτε το Χ .......
παίζουμε με καφενείο, ξυλοκόπους, τελείως άτεχνους, ουτε μια πάσσα δεν σταυρώνουν, και είμαστε μέτριοι, και άνευροι. Ο λαγός σε βγάζει από τα ρούχα σου, το ίδιο και ο μπέλλεκ, και ο γκούντι κρύβεται!!!! Στο πρωτάθλημα μας βλέπω να μην μπαίνουμε ούτε στα πλαυ οφφ. Α ρε που καταντήσαμε..... για γελια είναι η ομαδα, καφενείο και εμείς, ασε δε που φοβούνται μην τουσ την πέσουμε.. ΤΑΞΙ θα πάρετε ειστε για γέλια. Ο μπαοκκ πήρε 2-2 στο καζάν με 2 χιλ κόσμο, ο γαύρος στο τζου λου στα ισια και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δικαιούνταν χ με αρσεναλ με 3 χιλ κοσμο και εμεισ για γελια, ουτε το τσιρκο δεν κερδίζουμε
με το θεματακι μου με τη μαρια λουιζα τι θα γινει κυριε βουρο;;
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ
εσυ δεν το υποστηριζες???????????
Αδαμιδη παρε τον χαζομανωλο κ βουρ για ισπανια!!! Τα εισητηρια δωρο απο τον λαο της ΑΕΚ!!! Καραγκιοζιδες!
παει κια τελειωσε εχουμε το dna του looser.. δεν θα γινουμε ποτε ομαδα, μια ζωη τσιρκο θα ειμαστε και θα πιπιλαμε του μ@λ@κα του Λούπου στην Κιτρ.Ωρα τισ παπαριεσ περι παραγκασ, και κατεστημενου και θα κοροιδευουμε τον γαυρο που παιζει τσου λου με παικτεσ ολκησ και εμεισ με τα ρεμαλια τουσ αμπαλουσ, τουσ αχρηστουσ. ακομα και τον δελλα τον ειχα ψηλα αλλα σήμερα τον σιχάθηκα, μασ εκαψε.... ρεεεε οουυυυυυυυυσσσσσστττττττττ ουτε 5η δεν βγαινουμε!!!
ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 1.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΘΕΣΗ.
eimai16 xronwn kai dn exw dei prwta8lhma pote m....omws dn me phrazei auto...auto pou me phrazei einai oti kapoioi exoun er8ei sthn AEK mas nomizontas oti eimaste mia omadoula ths plakas....adamidh ksipnaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!diokse auton ton anideo proponith ton apotuxhmene8 kai olous autous oi opoioi einai poloi mikroi(kai oxi se hlikia)paixtes gia na exoume gia omada na thn vlepoume kai na thn xeromaste!!!!
prepei emeis diladi o kosmos na parei tin katastasi sta xeria tou kai me ayto enoo oti prepei na mazeytoume 20000 kosmos kai na kanoume silalitirio opote o kosmos dilonei paron kati ginete alla o kathenas kitaei tin parti toy prepei na prostatepsoume to onoma tin istoria tin timi kai ithiki tis AEK allios dikaia tha mas lene oti den exoume lao kai oti san laos kai omada eimaste mikroteri apo ton gayro kai ton gayropaok
Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα ... Το ρόστερ δεν είναι καλό , αλλά αυτό το παιχνίδι το παίρνεις με τα δεύτερα. Και αν ακούμε δικαιολογίες για το οτι παίρνει 1.000.000 Ευρώ και είναι ακριβό συμβόλαιο αρά δεν το διώχνουμε, τότε σκεφτείτε το παρακάτω: Μόνο και μόνο από αυτό το παιχνίδι με την ομαδούλα που δεν πήραμε, χάσαμε περίπου 140.000 Ευρώ (πριμ νίκης) και βέβαια για τους επόμενους αγώνες θα έχουμε 5.000 εισητήρια. 200-250 χιλιάρικα ζημιά άνετα!!!! Στείλτε τον ΧΘΕΣ στη χώρα του !!!!!!!!
Η πίκρα και το γιατί του Μπουγαϊδη στη συνέντευξη στο τέλος είναι το highlight. Μόνο και μόνο γι' αυτούς τους παίκτες αξίζει ένας ΜΗ βλάκας προπονητής
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Α.Ε.Κ. !!!!!
ΝΤΡΟΠΗ! ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ΝΤΡΙΠΛΕΡ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ; EXOYME ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ! Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝ ΤΗ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ FAIR PLAY, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΓΑΖΕΙ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ.......ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ Κ...ΧΙΜΕΝΕΘ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.....ΟΛΟ ΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
Που εισαστε ολοι εσεις που θελατε και αλλο χρονο και πιστευατε στο μαλακα το Μανολο!!!!! Σας αρεσει η ομαδαρα του? Οι αλλαγες του? Δοξαστε τον τωρα!!!!!!! Διωξτε τον επιτελους τι περιμενετε και αλλη 6αρα απο το γαυρο ή να βγουμε εντελως εκτος στοχων???????
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ... ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ? ΜΑΝΟΛΟ ? ΣΗΚΩ Κ ΑΙΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ....
...και θα συνεχιζω να βαζω στον 5χρονο γιο μου dvd με best of AEK...
ΣΤΑ DVD ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΤΙ ΧΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχω κάνει καφέ και περιμένω ανακοίνωση παραίτησης προπονητή - διοίκησης.
nomizo oti tha xriasti na perimenis pola vradia gia na ton dis na paretite
ΓΕΡΜΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΔΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ...
Κάνε δύο Γερμανέ. Σκέτο τον θέλω τον δικό μου.
Na ton xaireste ton xeirotero proponhth kai ton pio megalo leke pou perase apo thn A.E.K mas... Dhladh ti prepei na ginei allo gia na fygei apo thn omada?? ti?? dystixws auto to prama den einai A.E.K.. an,an,8a,8a,isws,isws.. manolo,meta apo tetoies 3eftiles, mazefta kai poulous! de 8a mas vgaleis thn arrwsteia esi!! OYYYYST!
αν διαβασει καποιος απο την δοιηκηση αυτο το κειμενο ζητουμε εμεις οι φιλαθλοι της αεκ την απομακρυνση του χιμενεθ για τον λογο οτι πλεον ειναι επικινδυνος για την ιστορια της ομαδας μας!επιτελους κυριοι της δοιηκησης ξυπνηστε και μετα τον χιμενεθ καντε μας την χαρη και απομακρυνθειτε και εσεις γιατι η φωνη του λαου της αεκ ειναι αυτη που γραφω εδω!και ο λαος της αεκ δεν σας θελει στην αεκ!κανενα απο εσας!ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!
Τετέλεσται... Δεν με νοιάζει πλέον τίποτα. Ούτε η ιστορία, ούτε τα είκοσι-πέντε χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα μας. Ας κάνουν ότι θέλουν, ας κρατήσουν τον Χιμένεθ, ας τον διώξουν... Έτσι κι αλλιώς αυτό το πράγμα δεν αντέχεται... Το μόνο ας είναι καλά οι πιτσιρικάδες, φίλαθλοι και παιχτάκια, μπας και κάποτε αναστήσουν την ΑΕΚ μας. Του χρόνου πάλι... ίσως και ποτέ...
"Η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. μολις ανακοινωσε την λυση της συνεργασιας της με τον ισπανο προπονητη Manuel Jiménez Jiménez. Για να μην στεναχωρηθει περισσοτερο απο το κανονικο, του προτεινε διετες συμβολαιο επισημου σουβλατζη της ομαδας. Ο ισπανος δεχτηκε αμεσως, αλλά θα απαντησει οριστικα αφου συννενοηθει με την σπιτονοικοκυρα του στο Βιλαμπάχο"
εξω απο την αεκ ολη οι ασχετοι! πεταξτε τις φανελες και φυγετε απο δω!!!!!!!!!
Mία είναι η αλήθεια: ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ!
Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Λ Ο ! ! ! διαλυστε αυτην την κωλο-ομαδα και φτιαξτε την απο την αρχη, ΝΤΡΟΠΗ!!!
Γ Ε ΡΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!! ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!! ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ!!! ...Η ΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!! ΒΑΜΟΣ ΜΑΝΟΛΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ !!! Η ΟΜΑΔΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΕ Α ΡΕ ΔΕΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!
Ρε μάγκες ας μου απαντήσει κάποιος. Ήταν ο Γκούντγιονσεν σε κάποιες φάσεις center back ή έχουν πρόβλημα τα μάτια μου;
Τ-Rex ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!!!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!! ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ρε τι καχυποψια ειναι αυτη....???Απλα επαιρνε λιγες ανασες για το β' ημιχρονο...
ρε πατε καλα που θα καταστρεψω τα νευρα μου κ θα χαλασω τις τελευταιες μου δεκαρες για να ερθω γηπεδο να δω αυτο το πραγμα! δεν πατε καλα!
adamidi PARETISOU MAZI KAI TN MITOGA TELIOSATE ! ! ! ! ! ME TO 1 EKATOMIRIO TOU ABALOU(den ksanalew-grafw to onoma tou gt m erxete emetos) pare alvarez kai 1 extrem 1 back na swthei i xronia!
RE ADAMIDI ME TI MIALO ANANEOSES TON GRETARSON
ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ aek365. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΟΜΑΔΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ 3-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ...???
ti allo prepei na doume dhladh?????upomoni,upomoni,DEN PAEI ALLO...eipa oti den 8a 3anapw ghpedo an den alla3ei nootropia i omada alla twra mou rxetai na paw k na mpw mesa k na tous spasw to kefali...dustuxws den uparxei alli lusi..i anoxi mas metatrapike se enoxi..k mn protre3ete tpt e3upnakides k arxisete na lete gia kanapedatous klp..auta einai mparoufes k ta akouw verese...de paei allo..ponaw
Ρε παιδιά ηρεμία δεν το μάθατε? "Θα γίνει η τελική επαφή της Ενωσης με Καραλή το επόμενο διήμερο". Παίρνουμε επιθετικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το αβαταρ τα λεει ολα.
ANTE ΓΕΙΑ ΜΑΝΟΛΟ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ
ti sou ftaiei o ximeneth otan exeis tetoia omoda rr ....xanoun apo to kafenio kai sou ftaiei o proponhths!
Ελα κοψε .. ρε .. τι φταιει ο Χιμενεθ.. τον ΠΑΟΚ τον ειδες με το τρομερο ροστερ με Τσιριλο και Ιβιτς που δεν μας εκαναν.. αν ειχαν προπονηθει.. θα επαιζαν ποδσφαιρο.. παιζεις με αντυπαλο σακο του Μποξ δεν εχω ξαναδει τοσο αχρηστη ομαδα και δεν μπορεις να κανει αυτοματισμους.. κι αν ο Λαγος θελει ωρα να σκεφτει αν θα σουταρει η θα δωσει πασα.. για αυτο ειναι προπονητης να του εχει δειξει στην προπονηση αν δεν μπορει να σκεφτει μονοσ του .. τι να κανει αναλογα με την φαση..
ti sou ftaiei o ximeneth otan exeis tetoia omoda rr ....xanoun apo to kafenio kai sou ftaiei o proponhths!
Τσαρλατάνε(θ)
ayto den einai aek!!!!!!!!!!ena mpourdelo to exoun kanei!kai idika me tis mlks pou kanei o himeneth
AX GIATI NA MIN EINAI OLA TA AFEDIKA SAN TOYN ADAMIDI? AN ITAN ETSI TA AFEDIKA DEN 8A EIXAME POY8ENA APOLISEIS!EGO XERO OTI OTAN O IPALILOS DEN KANEI TIN DIYLEIA TOY,TO AFEDIKO TON DIOXNI!KANE TO IDIO ADAMIDI,
ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ aek365. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΟΜΑΔΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ 3-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ...???
Εχεις μια ομαδα με 8 εκ budget και ο προπονητης παιρνει 1,5 εκ. και προσπαθει σε καθε αγωνα να μας τρελανει.. Πραγματικα Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ του συγχωρησαμε τα 6 του ολυμπιακου του συγχωρησαμε τον παραλιγο αποκλεισμο απο το βαζελο αν και ειχαμε κερδισει με 0-2 (ωρες-ωρες σκεφτομαι οτι καλυτερα να μην ειχε μπει το γκολ του μιτσελ μπας και ειχε φυγει μια ωρα αρχιτερα) του συχγωρισαμε τα 4 απο τον βολο.εχεις φαει σε 5 αγωνες 12 γκολ , εφαγες 2 μπαλακια απο μια ομαδα που στην φετινη σουπερ λιγκ θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παλευε για τη σωτηρια της ....Πρεπει να φυγει τωρα γιατι ειναι ικανοι αν κανει καμια νικη με το γαυρο να μας τον φορτωσουνε μεχρι το τελος της χρονιας. και εχεις και τον λαλακα τον αδαμιδη να παρακαλαει τον κοσμο να παει στο γηπεδο να δει τι??????Αυτο το χαλι????????
ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ-ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ-ΡΕΖΗΛΙ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ-ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ-ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ-ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...
ade re karagiozides fugete apo tin omada den drepeste palio gelioi apo tous aniparktous xasame mesa se 5 lepta 2 goal bravo palikaria etsi kai bravo kai ston apotuximenez
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσει ο Χιμένεθ.Κάκιστοι παίκτες, κακός προπονητής, τρισάθλια ομάδα.Αντίο!!
Παρότι με απωθούν η στοχοποίηση και η ισοπέδωση,η αλλαγή του Λεονάρντο δείχνει είτε ηλιθιότητα είτε εμπάθεια.Αμφότερα καταδικαστικά.Αφού χάσαμε κι από μια ομάδα χειρότερη της οποίας δυσκολεύομαι να θυμηθώ,τότε δεν έχω να ελπίζω πια σε τίποτα.Πόση θλίψη και πίκρα πια;Α στα διάλα όλοι
ουτε θα παραιτηθει, ουτε θα απωληθει, ειναι πολλα τα λεφτα ... φετος παμε για πολλα μπαλακια...
Ximeneth 8a se pao egw stin Ispania Me to Tafo............
Κ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩΜΕΣΑ..ΟΟΟΟΛΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΤ.Λ...ΘΑ ΔΩΣΩ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΟΟΟΟΟΟ?ΠΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑΜΑΝΟΛΟ?ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΑΥΤΟΥΣ Τ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1 ΓΕΡΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ...Κ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗΗΗΗ ΒΛΑΚΙΑΑΑΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΝ ΛΕΟ ΕΞΩΩΩ...ΠΟΙΟΝ ΤΝ ΛΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΝΑΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑΑΑΑΑΑΑ...ΡΕ ΔΡΟΜΟ ΛΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΙΜΕΝΕΔΑΚΙΑ ΕΔΩΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.......ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΙΣΠΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!!!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!! ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ Κ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ....ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ Κ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΙΟΝΣΕΝ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...ΑΑ!!! Κ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΜΠΑΛΟ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΕΚΤΖΗ Κ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ....Κ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!! ΥΓ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ!!!
DOIJTE TON
This is the end! και η πλάκα είναι όχι για τον αποτυχημένο αλλά για εμάς τους Αεκτσήδες,δεν έχω κουράγιο ούτε να βρίσω,κουράστηκα να το κάνω σε κάθε παιχνίδι της πρώην ΑΕΚάρας!
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΟ!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!!!!! Υ.Γ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΛΙ ΑΕΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!!!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!! ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ας φύγει κανένα πρόβλημα..αλλά δεν ξέρω τι παπάδες περιμένεις να δεις με τον νέο προπονητή..Άντε βσριά βαριά να βγούμε Uefa..Α και που είσαι..όταν ο νέος προπονητής ρίχνει σπόνδες για τον παλιό και την προετοιμασία του πάλι εμείς εδώ θα μαλώνουμε σαν τα κόκόρια
faei pali thn sfaliara sou perifene aektzh... ayto to prama den einai aek kai as forane thn fanela ayth h omada einai efamilh tou proedrou kai twn metoxwn ths... mikrh
ΔΩΧΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΩΝΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΥΡΙΟ. Εναντια σε καθε ποδοσφαιρικη λογικη, εχασε το ματς απο το καφενειο της Αυστριας... Πρωτη φορα εχω εξαγριωθει ετσι για τον προπονητη και για αυτους που τον εφεραν και τον στηριζουν τοσον καιρο, ενω αποδεδειγμενα εινα ασχετος και επικυνδινος.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!!!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!! ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!! ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΔΟ!!!! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!!!!
kai me ton dusan ta idia eixame , olo sfaliares ektos an parakolou8eis thn aek mono ton teleyteo xrono, h apla eisai blakas pou 8elei na gelasei me ta sxoleia pou 8a prokaleseis me ayth thn bourda pou les...
FIGETE XIMENETH ADAMIDI
FIGETE XIMENETH ADAMIDI
ade re karagiozides fugete apo tin omada den drepeste palio gelioi apo tous aniparktous xasame mesa se 5 lepta 2 goal bravo palikaria etsi kai bravo kai ston apotuximenez
den mporei na katevei kapios kai na gamisi auton ton ximeneth mas exei 3eskisi o Ma....s me tis dokimes tou mipos telika plironete apo kapou gia to kako tis omadas an einai dinaton me -1 pekti kai mprosta sto score na pezis epithetika rezilia ti na pou me twra...............avrio thelw na akousw gia paretisis alla pios exei ta kotsia na to kanei auto?
Ειπαμε φτεει ο χιμενεθ κανει κι αυτος τις μαλακιες του, αλλα με αυτους τους παιχτες που παμε???? Μπραβο στον Βαργκας που αξιζει πραγματικα...
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ 2 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ!!! ΠΡΩΤΟΝ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΟΥΡΜΠΟ ΚΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 50000 ΚΟΣΜΟ...ΤΩΡΑ;;;;ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙ 3-0 ΧΑΣΑΜΕ!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ Α Υ Τ Ο Σ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
A RE AEKARA TI SOU KANOUN....!!!??!!
OUST KOBINADORE DELA
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ.............ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ.ΑΠΟΨΕ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓ0ΙΜΕΝΟ "ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΧΙΜΕΝΕΘ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ.(ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.)
figete oli apo tin aek anikanoi pextes anikanos proponitis ke anikani dioikisi .ximeneth ean exis ligi aksioprepia prepi na paretithis gia na stamatisis na mikrenis tin aek . pragmatika akoma den katalaveno ean autos o anthropos ine me emas i me tous antipalous eleos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pai ke mou vgazi to leonardo ke to guereiro pou itan apo tous kaloterpus mas den exo na po tipota allo gia alli mia fora i aek mas pikrane . ke etsi ke den paretithi o ximeneth pistevo oti kati prepi na kanoume emis . ante na doume poso tha mikrinete pia tin aekara . telos
evgale leonardo evgale guerreiro kai bellek kapoioi pou to paleuan kapws !!!! autoi oi 3 dimiourgousan eukeries eidika o leonardo kai kratise mesa gudjonsen !!!!!!!!!!
Τί όραμα είδε πάλι ο αποτυχιμένεθ; Μπουγαίδη - Κλωναρίδη; χωρίς επίσημες συμμετοχές; Λεονάρντο έξω; Ας μην γίνω μάντης κακών και η Παναγία να βάλει το χέρι της. Πάντως για καλό και για κακό ας μάθουμε τι ώρα έχει απόψε αεροπλάνο για Σεβίλλη.
Κάτι με έτρωγε ρε γαμώτο.......
AX GIATI NA MIN EINAI OLA TA AFEDIKA SAN TOYN ADAMIDI? AN ITAN ETSI TA AFEDIKA DEN 8A EIXAME POY8ENA APOLISEIS!EGO XERO OTI OTAN O IPALILOS DEN KANEI TIN DIYLEIA TOY,TO AFEDIKO TON DIOXNI!KANE TO IDIO ADAMIDI,
kala ithela na ksera o pappas kai o notias den drepode? katholou? pou mas katantisan paniwnio? ti na po kseftiles eyxome na apogoiteyeste mia zwi apoti kontino sas kai agapito sas giati ayto kanete kai eseis me tn AEK mas.................
den mporei na katevei kapios kai na gamisi auton ton ximeneth mas exei 3eskisi o Ma....s me tis dokimes tou mipos telika plironete apo kapou gia to kako tis omadas an einai dinaton me -1 pekti kai mprosta sto score na pezis epithetika rezilia ti na pou me twra...............avrio thelw na akousw gia paretisis alla pios exei ta kotsia na to kanei auto?
Τώρα που θα έρθει ο Καραλής με τον Οικονόμου, η ομάδα θα γίνει άπαιχτη! Στην Μπαρτσελόνα θα βάζει 5 έτσι για πλάκα.
ΑΙΣΧΟΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ
Δεν υπάρχει απλά αυτό που ζω, ΔΕΝ υπάρχει! ΟΧΙ άλλη μια χρονιά τέτοια... ΟΧΙ άλλη...ΕΛΕΟΣ...
φιλε σ εχω συμπαθησει εσενα..γνωστη φυσιογνωμια μου φαινεσαι!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΜΕΝΕΘ!!!!!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!! ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οίκος ανοχής από την διοίκηση μέχρι τους παίκτες. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την κατάντιά σας. Εσείς ντρέπεστε για τους εαυτούς σας ή σας νοιάζουν μόνο τα ευρώπουλα; ΤΗΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ
ayto den einai aek!!!!!!!!!!ena mpourdelo to exoun kanei!kai idika me tis mlks pou kanei o himeneth
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ, ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΗΜΕΡΑ 29-09 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ 4η-5η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
Αμυνα δουλεμενη (τροπος του λεγειν) απο Χιμενεθ και το λαθος του Δελλα δωσανε το ματς. Ο Δελλας ειμαι σιγουρος θα απολογηθει. Ο αλλος θα παραιτηθει για την κακη δουλεια που εχει κανει? Και γιατι εβγαλε τον Λεοναρντο? Ρε Θεε ελεος δηλαδη μπαλα ειναι δεν ειναι rocket science. Και καις και τον Μπουγαιδη.
Χιμενεθ, καλο ταξιδι!!! ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ
Ό,τι και να πει κανείς για αυτή την ομάδα είναι λίγο... όπως και λίγοι οι περισσότεροι παίκτες της... Αδιανόητο να χάνει, έστω και με 10 παίκτες, ένα δικό της παιχνίδι... Κρίμα πραγματικά... Μην παραξενευτείτε αν καταλήξουμε φέτος εκτός play-off... για Πρωτάθλημα και κύπελλο ούτε καν λόγος.
Καλησπερα και απο εμενα. Καλυτερα να μην κατεβουν φαληρο γιατι ο γαυρος δεν ειναι Παοκ να μας λυπηθει και να σταματησει στα 3. Ποιος κλωναριδης και μπουγαιτης και μανωλοκοντοεδες. Αυτοι ειναι η Αεκ? και ο αραπακος μπροστα ο Μπελεκ που βλεπει το τερμα σαν στεφανι του μπασκετ! Τελειωσε μπασκετοποιηθηκαμε .Νο μαρτινι νο παρτυ. Χωρις μαρουλι και διοικηση καταντησαμε καφενειο. Μονο ο Λεοναρντο αξιζει που σε μια καλη Αεκ θα ηταν αλλαγη. Λιγο φως ρε παιδια.
AX GIATI NA MIN EINAI OLA TA AFEDIKA SAN TOYN ADAMIDI? AN ITAN ETSI TA AFEDIKA DEN 8A EIXAME POY8ENA APOLISEIS!EGO XERO OTI OTAN O IPALILOS DEN KANEI TIN DIYLEIA TOY,TO AFEDIKO TON DIOXNI!KANE TO IDIO ADAMIDI,
koitaxte pws katanthsate thn omada pou prin 3 xronia eixe 70 xiliades kosmo sto oaka k kerdize thn milan!!! sygxarhthria kurioi!!!! y.g. steilte ayton ton karagiozh apo ekei pou irthe epitelous!!! o antrwpos den kanei gia proponhths!!! den mporei na dei oute ta aytonohta se ena mats ase pou exei k tromera komplex!!!!
Μπραβο παιδια παμε δυνατα!!
Ela re gamwto dld ELEOS! Prwti fora apogoiteyomai toso poly kai den mporw na pw:"den peirazei re AEKARA,pame"
O Αλεφταντος της Ισπανιας, με τις βλακωδεις αλλαγες καταφερε να χασει ματς που δεν χανετε, απο το ενα καφενειο. Παιζεις με 10, το λογικο ειναι να παιξεις με αντεπιθεσεις, και ο Αλεφαντος βγαζει τους 2 πιο γρηγορους παιχτες... Η μας κανει πλακα ο Χιμενεθ ή ειναι ηλιθιος. Σε καθε περιπτωση πρεπει να φυγει χτες απο την ομαδα. Κατεστραφει οτι εχει απομεινει. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ.
Ximeneth sta tsakidia axriste..............................................................
Ela re gamwto dld ELEOS! Prwti fora apogoiteyomai toso poly kai den mporw na pw:"den peirazei re AEKARA,pame"
ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΙΜΕΝΕΘ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
^&%^$%^&%*^(^)&_&%%$$@!!~~!!!@!$%^$#%^%&*^&*(&&*(&&#$@##@$!$%!$%%%%!%!!%!%@@$$@!$$#@## δηλαδή πόσο χειρότερη μπορεί να είμαστε πλέον?????????????
einai Ntroph olwn!!!!!!!!!!!!!!!kai OMADAS KAI OPADWN!!!!NTROPH....................KSEFTHLA...........KAI MHN AKOUSW KANENAN NA LEEI AEK STA EIKOLA AEKARA STA DYSKOLA ,GIATI TWRA POU EINAI TA DUSKOLA KANENAS DEN PAEI GHPEDO..............
συγχαριτιρια πεξαμε με τους πεθαμενους πραγματικα ομως και το απολυτο τιποτα την κυριακη η θα νικησει η καλυτερα να γυρισει ισπανια
Αυτο το μπουρδελο δεν ειναι η ομαδα που αγαπαω και μεγαλωσα μαζι της..... Ελεος πια δωστε λυση δεν παει αλλο αυτη η ιστορια πλεον
παει κια τελειωσε εχουμε το dna του looser.. δεν θα γινουμε ποτε ομαδα, μια ζωη τσιρκο θα ειμαστε και θα πιπιλαμε του μ@λ@κα του Λούπου στην Κιτρ.Ωρα τισ παπαριεσ περι παραγκασ, και κατεστημενου και θα κοροιδευουμε τον γαυρο που παιζει τσου λου με παικτεσ ολκησ και εμεισ με τα ρεμαλια τουσ αμπαλουσ, τουσ αχρηστουσ. ακομα και τον δελλα τον ειχα ψηλα αλλα σήμερα τον σιχάθηκα, μασ εκαψε.... ρεεεε οουυυυυυυυυσσσσσστττττττττ ουτε 5η δεν βγαινουμε!!!
Χιμενεθ,ΦΥΓΕ ΠΟΥΛΑ
Ela re gamwto dld ELEOS! Prwti fora apogoiteyomai toso poly kai den mporw na pw:"den peirazei re AEKARA,pame"
Χιμενεθ εισαι ο πιο loser προπονητης που εχει περασει απο τον παγκο της ΑΕΚ!!!!!!! Μετα απο 1 χρονο και η ομαδα δεν εχει καν αυτοματισμους στο παιχνιδι της... Αδειασε μας την γωνια ΤΩΩΩΩΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Οσο για εσας παιχτακια της συμφορας με τους σηκωμενους γιακαδες και το ζελε στο μαλλι, Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ....
manolo παραιτησου οπως εισαι Τιμουρ FTW
Δε περιμενα ποτε να το πω αλλα με αυτη την ΑΕΚ....ποτε μη λες ποτε. Vamos Bien!!! Στο Καραισκακη θα γελασει ο καθε πικραμενος...(οποιος ειδε χθες το γαυρο ξερει )
αυτη η ομαδα δεν πρεπει να λεγεται αεκ η χειροτερη ομαδα της ευρωπης και του ελληνικου πρωταθληματος
apo aurio kai olas perimenw apoliseis! ELEOS!!!! anuparkth amyna ASXETOS proponhths (re malaka pezoume me 10 kai skopeueis na pekseis sthis adepitheseis kai vgazeis ton pio grigoro pexti sou ton leonardo kai ton beleck gia na valeis lumpe kai klwnaridh) NTROPH!!!!! (xekinhsa na grafw to sxolio sto 1-1 k twra einai 2-1) NTROPH!!!!! exw apotiximeneth!!!!!! ti omada einai ayth r?????? paidia dn ginetai afto apo thn xeiroterh omada tis eurwphs xanoume!!!! XANOUME!!!!! (o dellas exei k aftos efthini alla an dn to ekane afto tha trwgame goal)... loipame pragmatika aftous tous 5xiliades p einai se kathe match sto oaka kai eispratoun ws adamivh AYTO!!!! sygnwmh gia ta greeklish.... παρακαλω να δημοσιευτει!
φερτε τον Κωστενογλου ΤΕΛΟΣ
παρ'όλο το αποτέλεσμα, Κοντοές & Βάργκας μόνιμα μέσα. άξιοι.
apo aurio kai olas perimenw apoliseis! ELEOS!!!! anuparkth amyna ASXETOS proponhths (re malaka pezoume me 10 kai skopeueis na pekseis sthis adepitheseis kai vgazeis ton pio grigoro pexti sou ton leonardo kai ton beleck gia na valeis lumpe kai klwnaridh) NTROPH!!!!! (xekinhsa na grafw to sxolio sto 1-1 k twra einai 2-1) NTROPH!!!!! exw apotiximeneth!!!!!! ti omada einai ayth r?????? paidia dn ginetai afto apo thn xeiroterh omada tis eurwphs xanoume!!!! XANOUME!!!!! (o dellas exei k aftos efthini alla an dn to ekane afto tha trwgame goal)... loipame pragmatika aftous tous 5xiliades p einai se kathe match sto oaka kai eispratoun ws adamivh AYTO!!!! sygnwmh gia ta greeklish.... παρακαλω να δημοσιευτει!
oloi lete diokste to ximeneth tha ton apozimiosete eseis meta ? edo kala kala i aek den exei na sintirithei an de paraitithei na perimenete na teliosei to simvolaio tou kai na paei ston agiristo alla mi zitate na ton dioksoun de mporoun
Αυτο το μπουρδελο δεν ειναι η ομαδα που αγαπαω και μεγαλωσα μαζι της..... Ελεος πια δωστε λυση δεν παει αλλο αυτη η ιστορια πλεον
Τον Μπαγιεβιτς εβριζαν στον Βολο...ας κανουν τα ιδια σημερα, ντρεπομαι γι'αυτο που λεω...
ποιος αντεχει τοση γκρινια παλι...
αρρωστήσαμε πάλι.
τελικα δεν μπορω να καταλαβω....ο μανολο λες και κανει οτι μπορει για να τον διωξουν απο την αεκ....
ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΙ !!
Πατε στα τσακιδια ολοι σας. Χιμενεθ,ωρα να πας σπιτι σου. Χασαμε στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ απο τον πιο αδυναμο του ομιλου. Αντε γεια.
ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ !!!! ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑ ΑΥΡΙΟ !!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !!!
Rea paidia eseis pou eiste Athina kante kati parte tous me tis petres aytous tous axristous.Eleos eimaste stin alli akri tis Elladas
Αυτο το μπουρδελο δεν ειναι η ομαδα που αγαπαω και μεγαλωσα μαζι της..... Ελεος πια δωστε λυση δεν παει αλλο αυτη η ιστορια πλεον
a re della to xases me tI MEGALI SOU VLAKEIA TO PAIXNIDI KRIMA
ΙΣΠΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ
Ximeneth sta tsakidia axriste..............................................................
Αυτο το μπουρδελο δεν ειναι η ομαδα που αγαπαω και μεγαλωσα μαζι της..... Ελεος πια δωστε λυση δεν παει αλλο αυτη η ιστορια πλεον
den einai na asxolhse me ayth thn omada , oso mazoxas kai malakas na einai kapios yparxoun kai oreia
Aisxos.Kala na pathete.Aisxos ayti i omada.Ntropi.
den einai na asxolhse me ayth thn omada , oso mazoxas kai malakas na einai kapios yparxoun kai oreia
ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΥΣΤ ΧΙΜΕΝΕΘ
αναμενομενο...
XEIROTEROS PROPONITIS POU EXO DEI OXI STN AEK GENIKA
με το ιδιο αεροπλανο Γκουτι Μανολο και γκρεταρσον.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!Ο ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!!!ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
διωξτε ΤΟΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΑΣΟΥΜΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αι ΣΙΧΤΙΡ
ΤΕΛΟΣ ... ΦΥΓΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ... ΑΔΑΜΙΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΦΥΓΕ ΚΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ...ΤΕΛΟΣ
ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΥΣΤ
KATAFERE O ASXETOS NA MN NIKISI TN PIO ADINAMI OMADA STO UEFA BRAVO BRAVO ELPIZW NA FIGI FIIIIGE RE AN EXIS TSIPA KSEFTILA ASXETE EPIKINDINE TWRA BALE GOAL ME TN LIBE KAI TN CARLOS!
ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΥΣΤ
αναμενομενο...
κοντοες, cala και vargas πολυ τρεξιμο και δουλεια για 2-3 παικτες μπραβο τους...
reeeeeee steilte ton ampalo pisw sthn ispania k valte kana diko mas paidi gia proponhth mpas k doume ligo apo aek k deite k eseis kanan filathlo sto ghpedo reeeeeeeeeeeeeee l!!!!!!!!!
ti kanei o gasmas pali? ebgale ton leonardo...
Λυμπε στην θεση του Μπελλεκ??
Λυμπε στην θεση του Μπελλεκ??
den to pisteyw akoma o monos pextis p yparxi epithetika se ayto to sinothilayma tou abalou tou spaniolou i moni oasi kai bgazi tn leonardo?
ελπιζω ο Χιμενεθ να ακουσε τις αποδοκιμασιες του κοσμου την ωρα που εβγαινε ο Λεοναρντο... εκει που μπορεις να χτυπησεις με αντεπιθεση βγαζει τον ποιο γρηγορο και καλυτερο παικτη... α ρε Δελλα, ναι δεν σου εδωσε το φαουλ αλλα ελεος τι κανεις...
poso asxetos mporei na einai o ximeneth????? aporw pws aytos o antrwpos htan proponhths sthn sevilh??????
Γιωργο ενας εκ των Μπελεκ γκουντγιονσεν επρεπε να βγει..... Λαθος του Ισπανου
Αντί να βγάλει τον Μπέλεκ έβγαλε τον Λεονάρντο Φοβερά πράγματα από τον Χιμένεθ
Λοιπον, η υπομονη φτανει...αμα δεν κερδισουμε σημερα, ο Χιμενεθ πρεπει να φυγει, αν και δεν ειναι ο κυριος υπευθυνος για τα χαλια της ομαδας μας...Δεν επιτρεπεται αλλο αποτελεσμα σημερα, ακομα κι αν μεινουμε με 8 παικτες, ας γινει κατι επιτελους...
Τωρα πια που εγινε πραγματικοτητα δεν πρεπει? Μπουλο στο χιμενεθ απο εχθες! Καλυτερα Αλεφαντος παρα αυτος ο ασχετος!
Ρε τι πινει ο Χιμενεθ?
EBGALE TN LEO O ASXETOS PANAGIA MOU
EBGALE TN LEO O ASXETOS PANAGIA MOU
Καλά δεν καταλάβατε πως ο Δέλλας θυσιάστηκε? Θα το τρώγαμε ρε αμπαλοι! Μάθετε να βλέπετε επιτέλους!
ρε αμπαλε μπορεις να μου θυμισεις πως εφαγε την πρωτη καρτα??? εεεε???
Α στη 1η κάρτα το γυρνάμε τώρα? Για τη φάση της 2ης μιλάμε...Αν δεν το έκανε αυτό θα θα είχαν ισοφαρίσει τώρα. Και στο φινάλε αν δε τον γουστάρεις βάλε λεφτά να πάρουμε τον Σανκαρέ...Αλλά ξέχασα, μας τον έφαγε μεσ' απ' τα χέρια η...λέσχη φίλων Αρη.
καλυτερα να το τρωγαμε και με 11 παρα αυτο που παθαμε
ti kanei o gasmas pali? ebgale ton leonardo...
Ο ανθρωπος ειναι τελειος κομπλεξικος!!!τον καλητερο του παικτη βγαζει εξω!!!!Θα τρεξει την ομαδα μπροστα ο μαμουλας τωρα!!!ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!!
Γιατί έβγαλε τον Λεονάρντο; Επειδή ήταν καλός;
ΕΞΩ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ??????
ρε ΑΕΚ 365, το γκόλ το έβαλε ξεκάθαρα ο Κάρλος...
Λιγο ψυχραιμια θελει και με μια αντεπιθεση θα εχουμε το δευτερο γκολ
Μεσα και ο Κλωναριδης....αντε ρε πιτσιρικαδες αρπαξτε την ευκαιρια.....
mia zwh ta idia...kanoume ta eykola diskola 8a mas bgalei thn psixh me mia omada pou einai gia 3 goal ...an den kerdisoume ayth thn omada den eimaste gia tipota
Μεσα ο Μπουγαιδης...αντε μικρε να μοιάσεις του Παπασταθοπουλου απο το πρωτο παιχνιδι.....
Εγινε φάουλ στο Δέλλα πριν το χέρι και δεν το έδωσε ο ξεφτίλας ο Αγγλος. Αντίθετα το Παοκάκι πήρε πολλά σφυρίγματα στην Ρωσσία... Ημαρτον ρε
ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΡΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ??
μακαρι να τα πανε καλα τα πιτσιρικια να μην τα ξαναδουμε μεσα αυτα τα ρεζιλια...
μπραβο δελλα... σε 2 λεπτα 2 ηλιθιες καρτες... απαραδεκτος για τα χρονια που παιζει μπαλα... και μετα λεμε για τον μανωλα....
α ρε δελλα ουτε σε ερασιτεχνικο δεν γινονται αυτα. ...βαλτε τον στον πάγκο....για πάντα δεν μπορειι , δεν παει αλλο με τα γερόντια
Εγω θα πω Ααααμα ειχαμε την περσινη ομαδα με 2 καλα μπακ αριστερα δεξια αυτος ο ομιλος θα ηταν σχεδον περιπατος.Στανταρ 2 η θεση κ θα παλευαμε το πρωταθλημα μεχρι τελους.....Θα μου πεις οικονομικη κριση.Θα σου απαντησω βρες καποιον να βαλει 2 εκατομμυρια.Ειτε μετοχος ειτε σπονσορας.Φετος για πρωτη φορα μετα απο χρονια ντρεπομαι να παω γηπεδο.Θα μου πεις στην τηλεοραση δν ντρεπεσαι??Ντρεπομαι αλλα γλυτωνω το 25αρι....
Ο Λεονσρντο ασιστ???Γιατι αφου ειναι παλτο,κριβεται στα παιχνιδια,ασε που τον εφερε και ο Ντουσκο... Ενας σοβαρος παικτης μας εμεινε και θελανε να τον διωξουν και αυτον τα κοπροσκυλα η ανεπαγγελτοι!!!
Ρε Φουστη μου εξω ο Δελλας με κοκκινη....ρε μην χαρουμε λιγο?????? Τι χτικιο ρε ειναι αυτο
ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΝΟΛΟ.. Ο ΛΕΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...
ολα τα λεφτα ο λεοναρτο και θελαμε να τον διωξουμε η να τον χαρισουμε. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟ, καλα αυτοι τησ στουρμ καφενειο, τσιρκο, μονο με αυτογκολ θα βαζαμε γκολ. καλα και ετσι δεν πειραζει.
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΜ???? σε αντίθεση με τον ΜΠΕΛΕΚ έχει το γκολ
Γκκκοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλ Αντε επιτελους ρε Λεοναρντο ,,,το γκολ ο Κρλος η κουρσα του Λεοναρντο
γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ επιτελους
μαγκες παιζουμε πολυ ωραια λιγο προσοχη θελει και θα παρουμε το Χ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ. ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ 2,3-0. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΣΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ! ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕ 3-4 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ!
πως ακριβώς τους πατάμε?? αυτοί κάθονται πίσω δεν αλλάζουν μπαλιά και εμείς κάνουμε γιόμες χωρίς καμία επιτυχία ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να χαιρόμαστε με το Χ ή με το να μην τρώμε γκολ
Εγω θα πω Ααααμα ειχαμε την περσινη ομαδα με 2 καλα μπακ αριστερα δεξια αυτος ο ομιλος θα ηταν σχεδον περιπατος.Στανταρ 2 η θεση κ θα παλευαμε το πρωταθλημα μεχρι τελους.....Θα μου πεις οικονομικη κριση.Θα σου απαντησω βρες καποιον να βαλει 2 εκατομμυρια.Ειτε μετοχος ειτε σπονσορας.Φετος για πρωτη φορα μετα απο χρονια ντρεπομαι να παω γηπεδο.Θα μου πεις στην τηλεοραση δν ντρεπεσαι??Ντρεπομαι αλλα γλυτωνω το 25αρι....
εγω εχω ηδη ετοιμη την κασετα του ματς ΑΕΚ-Δυναμο Δρεσδης 5-3(οι παλαιοτεροι θυμουνται)...θελω να δω την πραγματικη ΑΕΚ και οχι αυτη που μας σερβιρουν τα "λαμογια",οι "ανεπαγγελτοι" και οι παγκοσμιως ανυπαρκτοι δικηγοροι-ΒΑΖΕΛΟΙ..οποιος εχει αρχειο με παλιους αγωνες της ομαδας να κανει το ιδιο,οσον αφορα τους μικροτερους λυπαμαι που δεν γνωρισαν την ΑΕΚ αλλα το "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ" της..
Τι θυμιζεις ρε αδερφε το 1989 το φθινοπωρο..... Αυτη ηταν μπαλλα...και χωρις τηλεοπτικη μεταδοση το συγκεκριμενο παιχνιδι... μονο για τους τυχερους που ημασταν στο γηπεδο
Τι θυμιζεις ρε αδερφε το 1989 το φθινοπωρο..... Αυτη ηταν μπαλλα...και χωρις τηλεοπτικη μεταδοση το συγκεκριμενο παιχνιδι... μονο για τους τυχερους που ημασταν στο γηπεδο
αδελφε μαζι σου σε οτι λες!!!
Σημερα καταλαβαινω οτι δεν φταει ο Χιμενεθ σιγουρα...με τετοιους παικτες, αν πιστευει καποιος οτι ακομα και με τον Μουρινιο θα καναμε κατι, βαυκαλιζεται...καθε χρονο το ροστερ γινεται και χειροτερο, εμεις δεν θελουμε προπονητη, αλλα μαγο...
ΝΤΕΜΗ, σε ικετευω, γυρνα πισω στην ΑΕΚΑΡΑ μας, ξερουμε ολοι πως πονας κι εσυ με αυτα τα χαλια...θυμισου απλα εκεινα τα χρονια...
δεν περίμενα να το πω πότε αυτό αλλά μας λείπει ο ΚΑΦΕΣ................ τουλάχιστον θα κατέβαζε την μπάλα και δεν θα είχαμε το 5-0-5 σύστημα όπως τώρα
μαγκες παιζουμε πολυ ωραια λιγο προσοχη θελει και θα παρουμε το Χ
xaxaxaxaxaxaxaxa...Εχω λιωσει...Μου φαινεται καλυτερα να διαβαζω αυτο μεχρι να τελειωσει το ματς παρα να παω να το δω!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα αυτη ειναι η ΑΕΚ που ολοι ξεραμε? αυτοι οι παιχτες ειναι πιο αργοι και απο σαλιγκαρια. Ομαδα μοντελο κοντε εσυ και η παρεα σου την εκανες μπορδελο. Ρε τι Μ@@@@@ ειναι αυτος ο Μπελεκ? ειστε σιγουροι οτι βλεπουμε την ΑΕΚ και οχι την κατω ραχουλα?
Παιδιά η ομάδα θέλει αναβάθμιση,είναι πολύ αργή ή τους κοιμίζουμε για να τους ζαλίσουμε στο β΄ ημιχρόνιο;
μονο γηπεδο στην Ν.Φ θα μας σώσει, και θα ανέβουμε επίπεδο, θα ξεφύγουμε τελείως μετά. Αλλα που είναι ο γατούλης με τις λ@λ@κιεσ του και τα φούμαρα του... κλεφτάκη νιαααάου. οσον αφορα τον μανολο τα εχουμε πει . τον στηριζω μεχρι τον Μαιο τοτε θα τον κρίνω οπως και τον σταυρακα. καλο 2ο ημιχρονο να εχουμε, αν και δεν το βλέπω..καλα αμα φαμε γκολ θα γινει τησ πουτ@ν@σ, θα τρεχουν να κρυφτουν. Παιζουμε με την ασθενέστερη ομαδα του ομιλου μας ειναι τελειως ασχετοι.
Ενα ημιχρονο παλευω να γραψω ενα μυνημα και δεν ξερω τι να πω.... Ρε 3 γκολ επρεπε να εχουν φαει οι αυστριακοι εως τωρα με την μπαλλα που παιζουν..... Αντε γραφω μπας και αλλαξει το γουρι στο β ημιχρονιο (μια και μας θυμισες το παρελθον φιλε Γιωργο)
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ 2004 ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ-ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΟΤΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ). Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΜΩΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΗΔΕΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΛΕΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΙΕΣΤΡΜΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ??? ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΝΕΑΡΟΥΣ....." ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Η ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
Λοιπον μαγκες,κοβω το κεφαλι μου οτι ο Χιμενεθ εχει πει στον Γκουντγιονσεν να βγαινει κοντα στη σεντρα για να παιρνει μπαλα και να διεμβολιζει αλα Μεσι! Ακουγεται τοσο αστειο κι ομως μου φαινεται οτι αυτη την εντολη εχει. Μου αρεσει που καποιοι εγραφαν οτι ο Χοσε Καρλος χαραμιζεται στα πλαγια.Λαθος.Απλα ειναι παιχτης segunda division!
Είδα τον Γκούντγιονσεν center back ή με γέλασαν τα μάτια μου; Τον είδε άλλος ή έχω παραισθήσεις;
σε λιγο θα παει πισω απο το τερμα μας να επιστρεφει τη μπαλα!
ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΑΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΟΣ !!!ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΑΧΝΗΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-ΛΕΤΣΑΣ-....ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ..ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΜΠΑΛΛΑ...ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ.
Εκεί έφτασε η κατάντια μας Κι άλλες ομάδες είναι άφραγκες έχουν όμως ένα βασικό κορμό Ο Χιμένεθ δεν ξέρει τι σημαίνει βασικός κορμός
Λες και παίζουμε με την Κέρκυρα...Τι κατενάτσιο ειν' αυτό ρε π@@στη μου...
κατενάτσιο? μάλλον αμπαλάτσιο..
Οτι είναι άμπαλοι έχεις δίκιο, αλλά το σύστημα 8-2-0 που παίζουν λέγετε κατενάτσιο
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΟΣ !!!!!
ανύπαρκτη ομάδα άντε να φάμε και κανά γκολάκι δώρο της άμυνας να τελιώνουμε που πάμε ρε με τα ψοφήμια???? ούτε τρέχουν ουσιαστικά ούτε ανοίγονται ούτε αλλάζουν κοντινές πάσες το μόνο θετικό είναι ο ΓΚΟΥΝΤΙ που κάτι πάει να κάνει αλλά είναι μόνος στο κέντρο...
ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ????? μιλάμε για πλάνο στην επίθεση δώστε την μπάλα στον ΓΚΟΥΝΤΙ και ότι κάνει και ο ΔΕΛΛΑΣ μιας και έχει γρήγορες επιστροφές να κάνει παιχνίδι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Ρε Danny θα μας τρελανεις???εχει γρηγορες επιστροφες ο δελλας??? Σιγα μην κανει και τα 100 μετρα σε 9,90 δευτερα...
εννοούσα τι κάνει ο Δελλας.. προφανώς και δεν έχει επιστροφές
Ναι τον πληρώνουμε και αντικαθιστά τον Καράμπελα ο οποίος είναι ο βασικός στη θέση.
Τον Λαγό τον αγόρασε τραυματία ο Ντέμης με πολλά φράγκα Και τόσα χρόνια μας σπάει τα νεύρα
moy aresei pou oloi autoi 8eloun lefta !!!!!! giati re papares ? giati ? gia na mas vgazoun ton karkino ? akou mpelek o goltzis :) okso re koproskulo.........
Παιδια η ομαδα παιζει ενα καινουργιο συστημα.Συστημα κατεγιδα 5 παικτες πανω, 5 κατω και οπου παει η μπαλα... Αρε Αδαμιδη που δεν θες και κριτικη...
Ευτυχως δεν εχουν παρει ακομα μυρωδια οτι απο τα αριστερα μπαζουμε.... Εξω λαγος ή δελλας και οι δυο ειναι to much ....
Απορω ποιος ειναι πιο γρηγορος : ο λυμπε? ο δελλας (που το παιζει και οργανωτης σημερα)?ο γεωργεας? ο λαγος? ή ο καταπληκτικος παππους μου? Φοβαμαι οτι δυστυχως δεν μπορω να ξεχωρισω κανεναν...μπραβο παππου...!!!!
ΤΙ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΛΕΚ!!! 3 γκολ θα χε καρφωσει ο Ισμαελ!!
Ναι αλλά δεν ήξερε μπάλα....
εγώ θα το έβαζα το τετ-α-τετ του Μπέλεκ!0-2 η Άντερλεχτ, καλό γκολ!
Αν δεν μπορουν να νικησουν αυτο το καφενειο φραγκο να μην τους δωσουν.
Εμείς είμαστε μεγαλύτερο καφενείο Ο Σενιόρ τα κατάφερε
Λαγός Ο Νέος Ιστόριος Οι παλιοί ίσως τον θυμούνται
παιζουμε με μια ομαδα που δεν μπορει να σταυρωσει 3 μπαλιες και ακομα τιποτα
moy aresei pou oloi autoi 8eloun lefta !!!!!! giati re papares ? giati ? gia na mas vgazoun ton karkino ? akou mpelek o goltzis :) okso re koproskulo.........
Ορκίστηκα να μην ξαναδώ ΑΕΚ όσο παίζει ο Λαγός Ελεος πια με το Λαγό
Εχουμε μικρύνει πολύ... δυστυχώς πάρα πολύ... Εχουμε μικρύνει πολύ... δυστυχώς πάρα πολύ... Εχουμε μικρύνει πολύ... δυστυχώς πάρα πολύ...
Δεν τόχει το γκολ ο Μπέλεκ Δυστυχώς...
skotoma 8elei o belek..
moy aresei pou oloi autoi 8eloun lefta !!!!!! giati re papares ? giati ? gia na mas vgazoun ton karkino ? akou mpelek o goltzis :) okso re koproskulo.........
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΒΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΛΥΜΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΓΟΚΟΥΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΙΣΠΑΝΕ.
Ρε Μπελεκ χασογκολη!!! Ο ιος Torres εξαπλωνεται...
δεν μου αρεσει να γκρινιαζω πριν απο κρισιμο ματς οποτε δεν θα το κανω! παμε γερα ΑΕΚΑΡΑ μου να μας δωσεις λιγο χαρα!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΕΚΑΡΑΜΟΥ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ LINK..........SOS ΣΤΕΙΛΤΕ......ΚΑΤΙ
οχι ακομα αλλα τσεκαρε κανα 10λεπτο πριν αρχησει το ματς στο fromsport.com
OK ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
καβλινα?
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΕΚΑΡΑΜΟΥ..... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ LINK..........SOS ΣΤΕΙΛΤΕ......ΚΑΤΙ
καντε μια καλη εμφανιση και νικηστε... προς αεκ365 ποσο κοσμο περιμενουμε περιπου;; θα ειναι πανω απο 20.000;; aek365: Αυτή τη στιγμή έχει λιγότερο από 5.000
Monica Bellucci - Γυμνή, Εκρηκτική και sexxy http://www.yousouroum.gr/forum/showthread.php?t=32616 ετσι πρεπει να δουμε την STOURM αποψε για να την @@@@ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ !!!