Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά, επανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου και αυτό θα πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη εξ αρχής και κανείς δεν εγγυάται ότι μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, μεσούσης της σεζόν. Έτσι λοιπόν η Ένωση αφήνει πίσω την ήττα στην Τούμπα, φοράει το ευρωπαϊκό της «κουστούμι» και καλείται να κερδίσει την Στουρμ Γκράτς, φτάνοντας στους 3 βαθμούς στον όμιλο και βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι αυστριακοί είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ και η ΑΕΚ οφείλει στο ΟΑΚΑ, μπροστά στο κοινό της, να κερδίσει και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.
Η ήττα από την Άντερλεχτ, όσο «βαριά» και αν ήταν, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο πρόγραμμα. Για αυτό και κανείς δεν πρέπει να συγκρίνει το ένα ματς με το άλλο. Οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν, ο προπονητής έχει ετοιμάσει τα πλάνα του και απόψε η ΑΕΚ παρατάσσεται στο Ολυμπιακό Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μαζί της, μετά από πολύ καιρό, θα είναι και ο κόσμος της σε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Έναν κόσμο που τον έχει τόσο πολύ ανάγκη σε αυτή την προσπάθεια και στην δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα. Και το ΟΑΚΑ θα πρέπει και αυτό να βάλει τα... καλά του, πάντα σε κιτρινόμαυρο χρώμα.
Όσο για τα σχέδια του Χιμένεθ, όπως τα έδειξε στην χθεσινή προπόνηση, αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι περισσότερες αναγκαστικές. Το 4-2-3-1 επανέρχεται και μαζί με αυτό ο Παναγιώτης Λαγός στην ενδεκάδα και στο αριστερό άκρο της άμυνας, για να δώσει ανάσες στον Καράμπελα. Δεξιά ο Κοντοές και οι Κάλα-Δέλλας τα στόπερ, με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια. Στα χαφ, Γκερέιρο και Βάργκας θα είναι πιθανότατα το δίδυμο, ενώ η τριάδα μπροστά τους και από δεξιά προς αριστερά οι Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, με μοναδικό προωθημένο τον Μπέλεκ.
Αντίθετα, η Στουρμ των πολλών προβλημάτων, έφτασε στην Αθήνα χωρίς τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και τον βασικό της γκολκίπερ. Το 4-4-2 δεν φαίνεται να αλλάζει από τον Φράνκο Φόντα και η ενδεκάδα της αναμένεται να είναι η: Τσάβλινα, Ποπχάντζε, Μπούργκσταλερ, Νόιχολντ, Στάντφεστ, Κλεμ, Βέμπερ, Ζόιμελ, Βολφ, Μπόντουλ, Σάμπιτς. Οι αυστριακοί δεν δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από τα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Για αυτό και ο Χιμένεθ έχει ζητήσει υπομονή στο παιχνίδι των παικτών του, καθώς πιστεύει ότι θα βρεθούν αρκετοί χώροι για να έρθει το γκολ που θα απελευθερώσει τα πόδια από το άγχος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΠΡΟΣ..ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.......@@@ ......ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.... ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ !!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ...... ΠΟΥΣΤΗ !!!!!!ΩΜΟΝΟ ΑΕΚ !!!!!!!!! ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ !!!!! ΔΗΛΑΔΗ.... ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ !!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΛΕΟΝ Σ'ΑΥΤΟΝ !!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΚΑΡΕΣ !!!ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΠΡΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ...ΑΛΑ ΙΣΠΑΝΙΑ !!!!!!!! ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ (0-1) ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ !!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ....ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ -Η ΟΧΙ - Ο ΧΙΜΕΝΕΘ !!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!! ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΜΠΑΟΥΛΟΝΤΙΒΑΝΑ, ΡΑΝΤΖΑ, ΣΚΑΜΠΟ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... Φαγωνόμαστε και αργότερα... Όλοι γήπεδο και όλοι φωνή: ΜΟΝΟ ΑΕΚ. Στην άκρη όλα σήμερα και πάμε γήπεδο για την ΑΕΚ και την πάρτη μας. Για κανέναν ά@@ο πούστη... (ά@@ο=άλλο...)
an den kerdisoume kai shmera na dw me pion tropo 8a mhnei o tsarlatanos , eprepe hdh na eixe fygei
etsi oloi mazi enomenoi gia thn aekara as ksekollhsoun merikoi me ton manolo einai oti kalytero exei h omada auth thn stigmh........ manolo jimenez !!!!!!!!!!!!!!!!! αεκαρα για παντα
ΑΪΝΤΕ ΑΪΝΤΕ...... ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ....... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ................ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ...... ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
allakste proponiti grigora...timoyr ketspagia
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ........ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ........ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ..... ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟ.....................ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
GIATI DE PAS RE MEGALE ESY PAREA ME TO SAVRA ?????? TIPOTA PIO SOVARO THA PEITE ???????
OΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ! ΑΝ Κ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 10 ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΛΑΓΟ ΜΕΣΑ !
ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΦΙΛΕ.ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.
egw exw na faw apo proxtes kai fulaw ta lefta mou gia 2 shmantikous logous..AEK kai kainourio PRO!!!!! Oloi ghpedo aderfia
egw exw na faw apo proxtes kai fulaw ta lefta mou gia 2 shmantikous logous..AEK kai kainourio PRO!!!!! Oloi ghpedo aderfia
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!!
paidia oloi ghpedo shmera
me tin nikh aekara....
προς kolofonos...οι 500 που αναφερεις πιο πανω,ειναι με το ζορι 100(οταν μαζευονται).οι 10 ειναι οι μοναδικοι φυσιολογικοι ΑΕΚτσηδες που εχουν μεινει να προσπαθουν να σας θυμισουν γιατι καποτε μας ελεγαν "διαφορετικους".....καντε τουμπεκι γιατι σε κανενα δεν αρεσει η κατασταση που επικρατει τα τελευταια χρονια στην ΑΕΚ....αν θελετε να πειτε κατι αντε στο γηπεδο να το φωναξετε..οχι στον η/υ να μας τα κανετε νταουλια...ελεος πια ρε πουστη μου....ολοι μας πολεμουν κ εμεις εκει...το χαβα μας...η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρεουλα που αποτελει το σαιτ κατα 90% ειναι αντιοριτζιναλ,φιλοσερβικοι κ προπονηταραδες του καναπεως....μαθετε λοιπον κατι....ζειτε στο μικροκοσμο σας χωρις καμια αναμειξη στα κοινα της ομαδας κ το μονο που κανετε ειναι να κλαψομ#$νιαζετε σαν τις θειτσες νομιζοντας οτι εχετε κ την δυναμη να κανετε κατι.....το μονο που κανετε ειναι να σπερνετε μιζερια κ διχονοια...ετσι συνεχιστε γερα....ετσι κ αλλιως μονοι σας θα συνεχισετε να τα λετε.....ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ ποναμε για αυτη την ΚΑΤΑΝΤΙΑ......καταλαβετε το...ΟΛΟΙ...ΑΕΚαρα μου μεγαλωσα κ αλλαξαν πολλα,το μονο που δεν αλλαξε να ΣΆΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ........μενω στο Λ.Α. κ τρελενομαι που δεν μπορω να την δω κ εσεις που ειστε εκει κραζετε απο την οθονη.......ειστε απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ....ουτε εγω πολυγουσταρω τον Χιμενεθ ειναι ομως ο προπονητης της ΑΕΚ.....κ οτι ειναι ΑΕΚ το υποστηριζουμε...καταλαβατε η να κανω κ κακα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μελος του οριτζιναλ βολος κλαμπ....κρατατε γερα μαγκες.................
"ουτε εγω πολυγουσταρω τον Χιμενεθ ειναι ομως ο προπονητης της ΑΕΚ.....κ οτι ειναι ΑΕΚ το υποστηριζουμε..." Αδερφε jelami21, πολυ σωστα!!! Ετσι πρεπει να ειναι κι εγω οχι απλα δεν τον πολυγουσταρω,δεν τον αντεχω καθολου για λογους που εχω γραψει σε αλλα posts,αλλα οσο καθεται στον παγκο της ομαδας μας ,περα απ'την κριτικη που του ασκειται,θα πρεπει να εχει τον σεβασμο μας... Μονο που δεν θυμαμαι η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" και πιθανοτατα κι εσυ ως μελος της, να λειτουργησατε ετσι και στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιπτωση του προχατοχου του..! Αλλα θυμαμαι να κανατε...
ase που αυτο το "οικογενεια" ειναι νεο φρουτο... δε το θυμαμαι στα 80 -90 ουτε καν στα 00! νεα παπαρια (χιλια συγγνωμη αλλα ετσι μου ηχει στα αυρια) ειναι αυτη....! δλδ εγω ειμαι εκτος οικογενειας?αν φωναζω σε ολα τα γηπεδα για την αεκ ειμαι εκτος? αν φωναζω στα μισα>? σε ποσα πρεπει να φωναζω για να ειμαι εντος? ο μπαμπας ποιος ειναι???
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΟ ΑΔΙΚΟ! ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ "ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΑΣ" ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ " ΣΤΟ Η/Υ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ! ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΕΛΑ ΓΗΠΕΔΟ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ" 90% ΑΝΤΙΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΕΡΒΙΚΟΙ ΚΛΠ...! ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΥΧΑΙΑ...ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕ...!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΥΑΛΙΑ....!! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ....! ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ!ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΔΕΡΦΕ...ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΣ!!! ΔΕ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ....! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! (ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ...)
++++++++++++++++++++++++++
Φοβερη απαντηση φιλε και συ βλεπω εθεσες φοβερα επιχειρηματα....( θειτσες .... η να κανω κ κακα ) τωρα εσυ εισαι σοβαρος??? τι ειναι αυτα ???? μαθε πρωτα να μιλας και μετα ελα να συζητησουμε....... δλδ για να καταλαβω αυτοι που θελουν να φυγει ο χιμενεθ δεν αγαπαμε την ΑΕΚ........ και μην μου λες εμενα μεγαλε για γηπεδα και διαρκειας κτλπ κτλπ γιατι εχεις πεσει σε περιπτωση ανθρωπου που ειναι ενα με την ΑΕΚ ..... ουτε εγω θελω μιζεριες κ διχονοιες και αν διαβαζες αυτα που γραφω ολο αυτο το καιρο δεν θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ελεγες αυτα αναφερομενος στο ονομα μου ..... τελικα εσυ θα μου πεις γιατι να μην κριτικαρω τον χιμενεθ?
ΟΛΟΙ Σ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ & ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΩΝΗ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ & ΠΑΘΟΣ!
Ολοι γήπεδο απόψε αδέρφια. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για κάτω απο 10.000. Είναι ντροπή.
eisitirio ektos apo ta ekdotiria tha exei eksw apo to gipedo prin ton agwna?apo paidia tis original
o kleftrakis 21 akoma den xypnise?
όλοι γήπεδο αύριο, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και πάμε να βοηθήσουμε την αρρλωστεια μας, αν μη τι άλλο είναι ετρωπαικό ματς
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ! Παράλληλα αφιερώνω και το παρακάτω άσμα... http://www.youtube.com/watch?v=xoVgiVOkdSE
Ποιος Φέργκουσον ρε; Τι επιχείρημα είναι αυτό που πιπιλάτε ορισμένοι συνέχεια; Δηλαδή όποιος προπονητής μείνει για χρόνια σε μία ομάδα αυτομάτως θα γίνει Φέργκιουσον και η ομάδα θα παίρνει Πρωταθλήματα και Ευρωπαικά; Άρα και ο Ατρόμητος αν κρατήσει τον Δώνη για πολλά χρόνια, ο Δώνης θα γίνει σαν τον Φέργκιουσον και ο Ατρόμητος θα πάρει Ευρωπαικό σύμφωνα με την λογική σας. Ήμαρτον. Όποιος προπονητής μείνει για χρόνια σε μία ομάδα ΔΕΝ σημαίνει ότι θα γίνει Φέργκιουσον. Άιντε..
GIA THN TWRINH KATASTASH THS AEK DE FTAIEI O XIMENE8 ALLA H DIOIKHSH KYRIWS
4-2-3-1? παλι θα μας γλεντησουν ε?
Μπα . Λένε πως θα παίξουν μαζική άμυνα. Αν έπαιζαν επιθετικά, τότε θα μας γλεντούσαν.
Πιστευει κανεις εδω μεσα πως οι παιχτες μας νιωθουν ικανοι να περασουν αυτον τον ομιλο;Οτι υπαρχει περιπτωση να δουμε μια "μεταμορφωμενη" ΑΕΚ σε σχεση μ'αυτο το μορφωμα που εχει παρουσιαστει ως τωρα;Για να μην κουραζω ιδιαιτερα,θα πω πως η φετινη σεζον ειναι καθαρα διαδικαστικη για μενα,η αγωνια μου εχει να κανει με τα διοικητικα,γιατι μονο με αλλαγη των ιδιοκτησιακων δεδομενων θα μπορουμε να μιλαμε για ενα καλυτερο αυριο και δεν θα μετραμε "αλλη μια χαμενη χρονια".Και θελω να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιστευω πως η καλυτερη λυση δεν θα'ναι αυτοι οι υποπτοι της Petit Chateau...
toolaek ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ,ΟΣΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ SITE,ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ.
ΜΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ... ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩ.... !ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! Ε ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?
προς κολοφονος. ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ...
Αλλο στηριζω αλλο κριτικαρω.Μπορω να κανω και τα δυο. Οχι να κλεινουμε και τα ματια. Ενας απο σας δεν μπορει να δει οτι ομοιογενεια δεν μπορει να επιτευχθει αν αλλαζουν συνεχεια οι παικτες και τα συστηματα,αλλα και οι θεσεις των παικτων απο το ενα παιχνιδι στο αλλο?Πως θα γινει ενα καλο συνολο που θα μαθει ενα σοβαρο συστημα αν δεν το δουλεψει διαρκως? Ελα ρε παιδια,νηπιακα πραγματα ειναι αυτα δλδ ελεος,ενα τυπικο πλανο ομαδας στο γηπεδο θελω να δω,σωστη αναπτυξη,δεν παιζουμ ραγκμπι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κερδιζουμε γιαρδες,ποδοσφαιρο ειναι. Ομαδες β εθνικης αλλαζουν μπαλιες και εχουν καλυτερη ομαδικοτητα και δεν μπορουμε εμεις? Ποιον κοροιδευουμε τωρα?Τα ιδια που τον κατηγορουσαν στη Σεβιλλη τα ιδια βλεπουμε και δω. Αν ειναι να χρειαστω μπατζετ γαυρου για να μπορω να βλεπω μια σωστη πασα η κινηση στο χωρο,μαλλον κατι δεν παει καλα.
+++++++++++++++++ πεστα
Καθε μερα ??? δεν εχω δει καποιος να μιλαει υπερ του με λογικα επιχειρηματα....δλδ να πει ρε παιδι μου ο χιμενεθ εχει κανει Α.αυτο Β. αυτο Γ. εκεινο και γιαυτο τον στηριζω.. μονο αοριστα συνθηματα υπερ του και κατι ουστ και κατι μιαου κ κατι τετοια ..... τι καθε μερα βαρεθηκες κιολας χαχαχ?? τελος παντων παμε να κερδισουμε σημερα και αν αλλαξει νοοτροπια θα ειμαι και γω μαζι του μονο η ΑΕΚ με ενδιαφερει να νικαει οχι αν θα ειναι προπονητης ο χιμενεθ η καποιος αλλος.....
Βάλε 6 goal να γουστάρουμε σήμερα! Όλοι γήπεδο, μην τα δίνετε στο κράτος, δώστε τα στην ΑΕΚ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ.... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ , ΤΕΛΕΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ! ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ....ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΗΝ!
Γειά σου ρε Πάνο με την υπεραισιοδοξία σου. 10-12-15000 και πολλοί είναι. Κουράστηκε ο ΑΕΚτζής να στηρίζει λαμόγια, άμπαλλους, άσχετους, άχρηστους, ανίκανους και επικίνδυνους. Γιατί δυστυχώς η ΑΕΚ, τέτοια είναι σήμερα. Όσοι είναι 40φευγάρηδες και έχουν δει ποια είναι πραγματικά η ΑΕΚ, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Σε ένα κλίμα γενικής αμπαλλίτιδας, κακών αποτελεσμάτων και οικονομικής δυσπραγίας από μεριάς φιλάθλων της περιφέρειας, το ΟΑΚΑ μοιάζει Μπερναμπέου, δεν γεμίζει με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τίποτα, ούτε καν σε ντέρμπυ με gay και Κούλη. Ξέρω πολλοί σύντροφοι θα μου πουν για την αγάπη, την καψούρα, την ομάδα, την ευρώπη αλλά ξεχνούν κάτι: Η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων ΞΕΝΕΡΩΣΕ και θα ξαναγυρίσει, παρά μόνο με κάτι πολύ πολύ δυνατό. Ως τότε, ναι, συμφωνώ: Μικραίνουμε επικίνδυνα και ίσως σε λίγα χρόνια (αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση) να μην υπάρχει επιστροφή. -Συντροφικά-
DEN EIMAI ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΞΟΣ...!ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΛΕΟΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕ ΞΕΚΟΥΝΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΑΚΑ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ...!ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15000! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΜΟ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΜΑΣ)!!! ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΛΠ,...ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΙΣΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΣΠΑ... ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΨΕΙ ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΛΔ...! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΑ-ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....!ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ...
toolaek ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αντι-original ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ....ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ Α.Φ.Μ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.....ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΤΑ 32Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.....ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ(ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ)ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ Ο ΑΡΣΕ Ο ΧΕΡΣΙ Κ Ο ΕΝΣΑΜΠΑΦΟΥΜΟΥ,ΟΤΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΝΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ.....ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ...ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ...ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΓΡΙΝΙΑ Κ Η ΜΙΖΕΡΙΑ....
" ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ(ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ) " MONOΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ! Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..... ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΝΤΟΥΣΑΝΙΚΟΙ ΚΛΠ....! ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ... ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 365! ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΧΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΡΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ...! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΣ ΠΟΥΜΕ! ΣΕ ΕΚΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ??????
akoma k h arsenal echase to sold out!!!!!!!!!!! den mporeis na eisai provato. ola afta pou eginan apo thn epochh tou kontou. apo tote pou h original dernei. apo to doulema tou adamidi. apo ths 100 k pleon metagrafes mesa se 5 chronia. apo ta logistika chartia tou kontou pou chathikan... ME TI NA TAFTISTEIS K NA PAS STO GHPEDO? SIGOURA H KERKIDA EINAI KERKIDA... ALLA,YPARCHEI K ENA MEGALO ALLA POU DIACHRONIKA LEITOURGEI K KANEI TOUS ANTHRWPOUS NA APOMAKRYNONTE APO TIS AGAPES TOUS. EITE EINAI KOMMA POLITIKO EITE EINAI OMADA.DIAFORETIKA THA EIMASTAN PROVATA CHWRIS EXELIXH. E, GIA AFTHN THN AEK TWN TELEFTAIWN ETWN DEN EIMASTE PROVATA. EIMASTE AEKTZIDES ALLA OCHI PROVATA AEKTZIDES OPWS THA EITHELAN OI ORIGINALISTES. DEN TOUS ADIKW ALLA PWS THA GINEI KIOLAS...
Εχουμε μικρύνει πολύ... δυστυχώς πάρα πολύ... Εχουμε μικρύνει πολύ... δυστυχώς πάρα πολύ... Εχουμε μικρύνει πολύ... δυστυχώς πάρα πολύ...
Αντε, να δούμε... Χθες, με αφορμή τον αγώνα του γαύρου, έλεγαν ότι η τελευταία ελληνική ομάδα που κέρδισε μια αντίστοιχη αγγλική στο έδαφός της, ήταν η ΑΕΚάρα... Και σκεφτόμουν, πως είναι άσχημο για μας , να πρέπει ν'ανατρέξουμε στο παρελθόν, για να νιώσουμε υπερηφάνεια...
Θέλω να κερδίσουμε όσο τίποτα άλλο, αλλά δυστυχώς αυτή η ομάδα δεν μπορεί. Μένει να δω την Στουρμ Γκράτς τι λέει από ομάδα. Αν είναι έστω κι ένα σκαλάκι ποιο γρήγορη από την ΑΕΚ τότε θα χάσουμε εύκολα. Ο Χιμένεθ θα κάνει ό,τι μπορεί για να ΜΗΝ πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η Παναγιά μαζί μας λοιπόν.
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ...Η ΑΕΚ ΘΑ ΚΕΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!!ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ....!
Aπό το στόμα σου και στου Θεού το αυτί φίλε.
αν δεν ειμαστε το λιγοτερο 25000 κοσμος σημερα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.ειμαστε οπαδοι των παρτη κ για τιποτα φιεστες οταν βγαινουμε δευτεροι.
ΑΕΚΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ORIGINAL ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ Κ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΟΟΟ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γλυψε τον κι αλλο προσωπολατρες παντου στην Ελλαδα. Χρειαζεστε παντα καποιον να προσκυνατε,παλια ηταν ο Μπαγεβιτς,μετα ο Ντεμης,τωρα ο Χιμενεθ,και μετα ολο και καποιον καημενο θα βρειτε. Σε λιγο θα τον φτυνετε κι αυτον οπως και τους αλλους.
ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ...ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΓΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΗΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΚΡΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...!!!!!
Σεβομαι την αποψη σου,και συμφωνω οτι οι αμετοχοι ειναι οι κυριοι υπαιτιοι. Ομως ο συγκεκριμενος προπονητης δε θα επρεπε να βρισκεται στον παγκο της ομαδας μας,ανεξαρτητου ικανοτητας,για λογους που αυτη τη στιγμη βαριεμαι να κατσω να ξανα-αναλυσω.Ας πουμε οτι αν δουμε ομαδικοτητα και καλο συνολο,θα αργησουμε πολυ να τη δουμε λογω του τροπου που δουλευει. Σε καθε περιπτωση,εννοειται οτι θα στηριξουμε την ομαδα μας,ειτε ειναι στον παγκο ο Χιμενεθ,ειτε ο Μπαγεβιτς ειτε αλλος. Υ.Γ.Θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρακαλουσα να σταματησει το παραληρημα με Γιοβανοβιτς,Τιμουρ και λοιπες απιθανες λυσεις που εχω ακουσει. Αν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος αποδεδειγμενα μπορει με περιορισμενα λεφτα να φτιαξει ομαδα αυτος ειναι ο Σαντος,αλλα κανεναν δεν ακουσα να τον θελει πισω.Δηλαδη η Μπαγεβιτς η Τιμουρ η τον απιθανο Γιοβανοβιτς? Οι προπονητες μπορει να ειναι πολυ καλοι,αλλα να μην "πιασουν" σε μια ομαδα.Οπως και μπορει να ειναι μετριοι,και να πανε περιφημα,παιζουν πολλα πραγματα ρολο. Να θυμαστε ομως,οτι και ο Σερβος-βατραχος η οπως αλλιως τον λετε,ειχε τα ιδια προβληματα στην ομαδα οπως αμετοχοι θανοπουλοι και λοιπα,και δεχοταν και απειλες για τη ζωη του απο "φιλους" της ΑΕΚ. Υ.Γ 2 Το ξερετε οτι η ιδια η Οριτζιναλ εξεδωσε ανακοινωση πριν λιγες μερες με την οποια κανει κριτικη και στον προπονητη?Καμπανακια αρχισαν να χτυπανε ακομα και κει.Στο αεκ365 πως και δεν ειδαμε την ανακοινωση?
Φιλε θανο και οσοι αλλοι λετε για χιμενεθ κτλπ που παιζει να ειστε 10 ατομα ολοι μαζι...... γιατι στηριζεται τον Ισπανο τι σας εχει δειξει αυτος ο προπονητης και το στηριζεται τοσο πολυ?? πραγματικα ολο αυτο το καιρο που διαβαζω τα μηνυματα σας γιατι 10 ατομα καθε φορα μιλατε υπερ του και αλλοι 500 κραζουν......μου φαινεται ή οτι καποιος σασ εβαλε να τα λετε ή οτι ειστε φιλαθλοι αλλης ομαδος και η παραμονη του σας συμφερει....... πραγματικα δεν εχω διαβασει εναν να επιχειρηματολογει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπερ χιμενεθ και αυτα που λεει να βγαζουν νοημα η να εχουν μια λογικη βαση ....... οι απαντησεις που δινετε σε αυτους που δεν συμφωνουν μαζι σας (σε ολους δλδ) ειναι η ουρλιαχτα η βρισιες η συνθηματα υπερ του....μια σοβαρη απαντηση για το εργο του και το λογο που ειστε μαζι του δεν υπαρχει???..... ακομα και τωρα θα ηθελα να μου απαντησεις εσυ θανο γιατι τον στηριζεις ...... περα απο το ματς που θα παιξουμε σημερα..... για το οτι εχει κανει μεχρι τωρα πες μου ...
ειναι μεγαλοσ προπονητησ ο χιμενεθ ΑΔΕΛΦΕ!!!!!!!!!!!!!!....ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΜΑΔΑ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΥΣ,ΠΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΣΕ 2 35ΡΗΔΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ 37ΡΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΗΛΑΜΕ ΕΤΣΙ???ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ 24 ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ 3-4 ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΜΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΟΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΒΟ...Η ΑΕΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤ...ΟΥΤΕ ΜΠΑΚ,ΟΥΤΕ ΧΑΦ,ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ...ΤΠΤ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ???ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΛΕΚ Ο ΓΚΟΥΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ 2ΡΟ ΜΗΣΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΔΗΛ???ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΥΣΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΗΣΧΥΣΗ...ΦΕΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΎΛΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Π ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΑΔΕΛΦΕ....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Ρε Αντρεα εσυ εισαι κ λογικος .... ιταλικα μιλαω ρε η ειστε ολοι βαρεμενοι..... μια ερωτηση εχω κανει απαντηση δεν εχω παρει ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ??? ασε τη διοικηση κ ασε και τους παικτες θα τα πουμε κιαυτα.........απαντησε μου με εχετε αναγκαση σημερα που δεν ηθελα να κριτικαρω να μπαινω στη διαδικασια να το κανω ( λογο του αγωνα)
Φιλε μου καλε, εσυ που μαλλον κατι περισσοτερο γνωριζεις απο τον προπονητη μας πεσμου ετσι απλα που ειναι το λαθος που εκανε και γιατι για εσενα ειναι λαθος. Αν λεω εκτος απο φιλαθλος εισουνα και αθλητης και επαιζες η ειχες να παιξεις 7 παιχνιδια μεσα σε 2 εβδομαδες νομιζεις οτι θα εισουν ο ιδιος παιχτης. (σε αποδοση φυσικα). Το τι παιζει μεσα στο σπιτι της ΑΕΚ δε το ξερουμε εμεις. Αυτοι ζουνε μαζι καθε μερα. Ειναι η δουλεια τους. Τωρα να μου πεις πως δεν υπαρχουν αρκετα καλοι παιχτες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ομαδα Βραβο. Οτι εχει μικρυνει η ομαδα μας μας πονα ολους. Αλλου ειναι το προβλημα ........
Καλημερα...μαλλον δεν εχεις διαβασει τα μηνυματα που αναφερουν τα λαθη του χιμενεθ σε προηγουμενα αρθρα.....λαθη που δεν αναφερω μονο εγω αλλα παρα πολυς κοσμος ....δεν χρειαζεται να εισαι επαγγελματιας για να ξεχωρισεις τις λαθος κινησεις του χιμενεθ ουτε να το παιζεις προπονητης..... ο ισπανος απο μονος του δειχνει τα λαθη του στον εαυτο του και τα βλεπουμε και μεις.... δεν γινεται να παιξει λυμπε γκουντι μαζι ...δεν γινεται να αφηνεις εξω γκερειρο σαυτην την ΑΕΚ οταν ειναι ο μονος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παικτης που βγαζει καμια καθετη δεν γινεται να κατεβαζεις την ομαδα με εργοτελη να σωζεσαι απο φαρδος να μην φας 2 στο πρωτο να την αλλαζεις με ξανθη (σωστα το εκανε) η ομαδα να νικαει και μετα με παοκ να βαζεις παλι το ιδιο σχημα το οποιο σε εχει χαντακωσει και στο ημιχρονο να βαζεις παλι αυτους που ειχες στη ξανθη... εκει δειχνεις οτι εχεις κολληματα και εμμονες σαν προπονητης ....... και τελος παντων για ακομη μια φορα τεκμηριωμενη απαντηση για την στηριξη σε χιμενεθ δεν πηρα.... μηπως σαρεσει η μπαλα που παιζουμε απο περσι??? με το χιμενεθ εχουμε δει δεξι χαφ τον λαγο δεξι back τον μανωλα και αλλα πολλα .... τωρα εσυ πες μου γιατι να συνεχισει αυτος ο προπονητης στην ομαδα μας??? η αναφορα σου σε πολλα παιχνιδια και κουραση ειναι αστοχη εντελως δεν σχολιαζω καν.....βλεπε αλλες ομαδες θυμησου ΑΕΚ με ακομα πιο δυσκολα προγραμματα και περισσοτερους αγωνες που πεταγε......... παικτες καλους δεν εχουμε συμφωνω αλλα να αποφυγουμε τουσ διασυρμους ακομα και με αυτους μπορουμε ανετα........ δεν πιστευω οτι η ΑΕΚ εχει μικρυνει κανεις λαθος..... δλδ πριν 3 χρονια που ειχαμε 28000 διαρκειας ειμασταν μεγαλη και μεσα σε 3 χρονια γιναμε μικρη ομαδα?? η φανελα αυτη δεν θα μικρυνει ποτε φιλε μου οτι και να γινει..... το προβλημα δεν ειναι μονο αλλου και δεν ειναι μονο ενα ειναι πολλα......
Φιλε Κολοφονος αν θυμάσαι εμείς με τον τρόπο μας πιέσαμε τον Αδαμίδη να φέρει τον Χημένες αντί του Σόουζα. Το αν τώρα η κωλοτούμπα σπάει κοντέρ αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν η ομάδα έχει φόρτωμα αγωνιστικών υποχρεώσεων λογικό είναι να θέλεις να την φρεσκάρεις γιατί αν δεν το κανεις αυτό θα πάθει καθίζηση και θα κλατάρει. Με ποίους όμως φιλε μου που τον γεμίσανε με δανεικούς και ελεύθερους; Ποιον να βάλει στην Τούμπα τον Helgason η Αγγέλου η τον Μπουγαίδη. Αν κοιτάξεις στον πάγκο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα πάθεις κατάθλιψη. Φταίει και ο Ισπανός για μερικές εμμονες του αλλα και ποιος δεν είχε.
πρωτον οταν ερχετε ενας προπονητης ειμαστε αισιοδοξοι και τον στηριζουμε .............. μετα απο 2 χρονια αν εχει αποδειχθει λιγος ναι τον κριτικαρουμε ....δεν ειναι κωλοτουμπα αυτο....δλδ επειδη φωαναζαμε υπερ του οταν ειρθε οτι και να κανει θα ειμαστε μαζι του για να μην κανουμε κωλοτουμπα??? ....ωραια το σκεφτηκες μπραβο...... δλδ ο γκερειρο και ο μπελεκ θελουν ξεκουρασει και ο λυμπε που εχει ξεκινησει ολα τα ματς ειναι ξεκουραστος .....ρε θα με τρελανετε εδω περα..... αναφερεις φρεσκαρισμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι κανει ο χιμενεθ και καθε αγωνα ξεκιναμε με λυμπε εισαι τρελος??? με κουρασατε πραγματικα
Κolofonos τι δεν κατάλαβες; Σου γράφω ότι δεν μπορεί να φρεσκάρει την ομάδα γιατί δεν έχει αντάξιους η καλύτερους. Ποιον να εμπιστευθεί ρε φιλε ρίξε μια ματια στον πάγκο αυτό σου γράφω. Πέρυσι με την συμπλήρωση του Ντιόπ και του Μίτσελ από το κύπελλο και στα play off εγώ προσωπικά είδα αλλαγή προς το καλύτερο. Είδα συνδυασμούς και αυτοματισμούς. Pe φιλε στο παιχνίδι με την Ξανθη τα 300 σχόλια ήταν υπέρ του Ισπανού αυτό δεν είναι κωλοτούμπα θα μας τρελάνεις;
Mallon de katalaves ti lew. Mallon mpala ksereis mono na vlepeis. Plhroforiaka ta idia elegan gia ton Ferguison sthn united ta prwta xronia. To ergo kai h douleia tou proponhth fainete on the longrun pou lene. Opws o Ferer pou eftiaxne omada kai phre prwtathlima kai oloi to karposane ston Kwstenoglou pou eftiakse omada se 2 mhnes. Eleos pia........
HELIAS USA νομιζω η συζητηση μας σταματαει εδω .... δεν μπορω να μιλησω αλλο μαζι σου δεν καταλαβαινεις τπτ εσυ..... ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ 2 ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ μου αναφερεις φεργκιουσον united ferer kostenoglou ...... την πας αλλου τι βαλιτσα παλι ....αστο καλυτερα να μην τσακωθουμε ..... αστο αστο μην γραψεις τπτ.... εχεις δικιο προπονηταρας ο χιμενεθ.....
ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ..ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ...
αλλαζουμε προπονητη!! κ μετα μηπωσ πρεπει να αλλαξουμε κ προεδρο κ ηγεσια! τουσ παικτεσ που πρεπει να παρουμε οταν παιζουμε με δελλα50ετων γεωργεα αλλα τοσα λυμπε 150ετων . μαλλον θεσ να πεισ ριζικεσ αλλαγεσ γιατι οποιον κ να παρουμε θα τον κρινουμε αλλα κοιτα την καταντια μασ .
αρκετα ποια ρε αδαμιδη εωσ ποτε θα μασ κοροιδευεισ!! ειμαστε αεκ αγαπαμε την ΑΕΚ αλλα εσυ τωρα πεσ μασ με τι αμυνα δεν λεμε για κεντρο επιθεση !! θα παμε να παιξουμε! σε 3 παιχνιδια δεχτηκαμε 11 γκολ!! κ οχι δεν κανατε τιποτε αλλα το χαλι μασ γινεται χειροτερο πεσ μασ ποιουσ θα βαλεισ αμυνα εκει οπου ο καθε πικραμενοσ βαζει γκολ κ με τον κολ...ενασ παοκ !! τον εκανεσ μαγκα στην ξανθη επρεπε να βαλουμε 4! για να φαμε τρια η αντερλεχτ μια πολυ μετρια ομαδα αυτο τον καιρο εωσ πολυ κακια μασ εβαλε 4!! αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλαχιστον αγαπασ λιγο την αεκ κ τον κοσμο μασ κανε τα αδυνατα δυνατα δεν μασ αξιζει αυτη η ξευτιλα.
batraxos+tigris mono etsi.o manolo einai gia tin ano traxanoplagia.
ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ??ΤΙ ΑΣΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ???ΜΠΑΛΑΡΑ ΛΕΕΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΘΕΣ!!ΠΑΤΗΣΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΑ..ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ 20 ΜΟΛΙΣ,ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΝ ΘΑ ΈΡΙΧΝΑΝ 5ΡΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ....ΕΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ??ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ????ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ...ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ 17ΧΡΟΝΑ,Η ΑΕΚ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ....ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΚΑΜΙΑ 5ΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ...ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...ΕΛΕΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!!ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ...!!!!!!
ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ 2ο ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤΙΟΝΣΕΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΑΛΑ...
τι έγινε ρε παιδιά, τους ξεχάσαμε τους σωτήρες;
kyrie ximeneth ligh aksioprepeia den vlaptei .....kala ta lefta tou symvolaiou alla egw den thimamai thn AEK na paizei toso asxhmo podosfairo osa xronia thn parakolouthw ...............h omada einai argh xwris automatismous ............sta dyo xronia parousia sou den eidame ena aytomatismo .......kai to pio vasiko to synothyleuma ayto pou parousiazetai prepei na to sthriksoume kiolas apo to ghpedo ..........egw pleon den mporw oute apo thn thleorash na to parakolouthisw .........................ponane ta matia mou pleon ...........se sthrixame me to parapanw efages 10 synolo apo ton olympiako volou peiraiws kai pali den se peiraxe kanenas .............4 sthn anterlext ......3 apo paok poso akoma .......................ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ!!!!!!!!!!!! alla dysthxws kapoioi thn... ΣΥΝΕΧΕΙΑ mikrainoun epikyndhna................!
kyrie ximeneth ligh aksioprepeia den vlaptei .....kala ta lefta tou symvolaiou alla egw den thimamai thn AEK na paizei toso asxhmo podosfairo osa xronia thn parakolouthw ...............h omada einai argh xwris automatismous ............sta dyo xronia parousia sou den eidame ena aytomatismo .......kai to pio vasiko to synothyleuma ayto pou parousiazetai prepei na to sthriksoume kiolas apo to ghpedo ..........egw pleon den mporw oute apo thn thleorash na to parakolouthisw .........................ponane ta matia mou pleon ...........se sthrixame me to parapanw efages 10 synolo apo ton olympiako volou peiraiws kai pali den se peiraxe kanenas .............4 sthn anterlext ......3 apo paok poso akoma .......................ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ!!!!!!!!!!!! alla dysthxws kapoioi thn... ΣΥΝΕΧΕΙΑ mikrainoun epikyndhna................!
Petit αν δεν πάρουμε νίκη αύριο θέσε Veto για αποτυχημενεθ Βάλε τον Σέρβο να κάνει επαφές με τον σερβοελληνα του ΑΠΟΕΛ από τώρα. Πετάει ο ΑΠΟΕΛ στο CL 4 πόντους σε 2 αγώνες, και εμείς Βέλγους και αυστριακούς στο UEFA τους βλέπουμε μεγαθήρια.
Ρωσο ιταλο σερβοι δωστε απο τα 2 εκ το ενα στον Ισπανο για να φυγει το άλλο στον Γιοβανοβιτς για να ερθει. Προς θεού μόνο μην τα δώσετε στον Αδαμιδη γιατί θα αγοράσει κανένα Ισλανδο και θα δωσει και τον Leonardo για να συμπληρώσει το ποσό στην Λάρισα η στο Αγρίνιο.
etsi oloi mazi enomenoi gia thn aekara as ksekollhsoun merikoi me ton manolo einai oti kalytero exei h omada auth thn stigmh........ manolo jimenez !!!!!!!!!!!!!!!!! αεκαρα για παντα
as feroyme piso ton ferer ton ntoymi kai ton stepanobits afiste tin ksenomania kai deste ta pragmata ..opos einai ... allagi texnikoy epiteleleioy amesa.....
Aντε Αεκ αρα μου...............ολοι γερα.....ολοι γηπεδο...........ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!
o gereiro oktari dld? autos de kovei oute me vale! alogo tha ginei o vargas...
OLOI GIPEDO PAIDIA AURIO..EGO XEKINAO APO PREVEZA.....PAME NA GEMISOUME TO GIPEDO AFISTE TIN MIZERIA.......PAME GIA TIN AEKARA MAS.......XESIKOTHITE REEEEEEEE.............
Ισπανε κατεβασε την ομαδα οπως πρεπει σε αυτο το ματς και σε καθε ματς απο δω και περα........αν το κανεις ο κοσμος θα ειναι μαζι σου και θα τα ανατρεψεις ολα..... αν δεν το κανεις και συνεχισεις να υποστηριζεις τις λανθασμενες επιλογες σου που πλεον βλεπει ο καθενας μας...(εκτος απο 2 - 3 τιγρακια) θα πρεπει να φυγεις..... αλλα ας αφησουμε τη κριτικη προς το παρον.... σε 19 ωρες παιζουμε και πρεπει να ειμαστε μαζι σου αφου εισαι στο παγκο ακομα..... με σοβαροτητα στην αμυνα πιστευω θα το παρουμε 2-0 το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματς..... ολοι γηπεδο αυριο.....ΑΕΚ σαγαπω
όλοι γήπεδο αύριο, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και πάμε να βοηθήσουμε την αρρώστεια μας, αν μη τι άλλο είναι ευρωπαικό ματς