GOAL
Με τη συνάντηση Αδαμίδη - Χιμένεθ, χθες στα Σπάτα, ασχολείται η εφημερίδα η οποία τονίζει ότι δόθηκαν εξηγήσεις, αλλά υπήρξαν και παράπονα. Στο ρεπορτάζ της πάντως γίνεται λόγος για «αντίστροφη μέτρηση» του Ισπανού στον πάγκο της ομάδας: «Οι ανέφελες μέρες στις σχέσεις του Σταύρου Αδαμίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχουν παρέλθει οριστικά. Τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, οι μεγάλες αδυναμίες που εμφανίζει η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, προκάλεσαν -έστω και με καθυστέρηση- συνάντηση των δύο ανδρών. Ραντεβού για εξηγήσεις και ξεκαθάρισμα, που στο φινάλε του δημιούργησε την πεποίθηση πως ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται πλέον υπό κρίση. Υπό επιτήρηση, καθώς τα δύο επόμενα παιχνίδια με Στουρμ Γκρατς και Πανιώνιο θα καθορίσουν το μέλλον του στον πάγκο της Ενωσης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο Αδαμίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Χιμένεθ για την εικόνα της ομάδας. Ο πρόεδρος εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος από την εικόνα της ΑΕΚ και ζήτησε από τον Ισπανό κινήσεις, ώστε να υπάρξει αλλαγή και άμεση βελτίωση. Ειδάλλως, είναι προφανές πλέον πως η συνέχεια δεν μπορεί να τους βρει μαζί. Διότι ναι μεν ο Αδαμίδης περιέβαλε με δημόσια στήριξη τον Χιμένεθ, αλλά αυτή δεν είναι πλέον δεδομένη και εξαρτάται από τα αποτελέσματα και τη βελτίωση που μπορεί να έχει η ομάδα.
Είναι σαφές πως το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει πλέον τυφλή εμπιστοσύνη στον Χιμένεθ», γράφει χαρακτηριστικά το GOAL που σημειώνει ότι από την ΠΑΕ διέψευδαν χθες τις επαφές με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Σημειώνει ωστόσο τις περιπτώσεις των Κωστένογλου και Άγγελου Αναστασιάδη. Δύο περιπτώσεις που υπήρχαν στο μυαλό των διοικούντων και μετά την παραίτηση Μπάγεβιτς πέρυσι τέτοιες μέρες.
SPORTDAY
Οι διαπραγματεύσεις με την Ιταλική εταιρεία επενδυτών βρίσκεται στην τελική ευθεία και η εφημερίδα «βαφτίζει» τη σημερινή ημέρα ως «μέρα κρίσης»: «Σήμερα το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και της Petit Cheteau, με στόχο την υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Σήμερα θα αφιχθεί και Ρώσος δικηγόρος, ώστε να αρχίσουν οι... ουσιαστικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας πέρασαν τη χθεσινή ημέρα συλλέγοντας έγγραφα νομικής επισημοποίησης, ώστε να είναι έτοιμοι για το απογευματινό ραντεβού.
Αν υπάρξει συμφωνία, θα υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας, το οποίο θα ενεργοποιηθεί με την καταβολή δύο εκατομμυρίων ευρώ από την Petit Chateau, ώστε να αποδειχθεί η φερεγγυότητά της. Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι τα χρήματα θα βρίσκονται στα ταμεία της μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την έτερη πλευρά να τονίζει ότι όλα μπορούν τελειώσουν μέχρι και αύριο. Το γενικό πλάνο πάντως είναι να μπουν στην «Ένωση» 40 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, αλλά σε βάθος χρόνου τεσσάρων ετών, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς να μπουν 8 εκατομμύρια ευρώ.
Οι διοικούντες τους «κιτρινόμαυρους» πάντως εξετάζουν με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και όπως αφήνουν να εννοηθεί δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι μεμπτό που να κωλύει την όλη διαδικασία. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουν λάβει επαρκείς πληροφορίες και για το λόγο αυτόν παραμένουν επιφυλακτικοί», γράφει χαρακτηριστικά η SD. Στο θέμα Χιμένεθ, τονίζεται ότι η διοίκηση τον στηρίζει ξανά, μετά και τη χθεσινή συνάντηση προπονητή - προέδρου: «Το τετ α τετ Αδαμίδη με Χιμένεθ δεν «φωτογράφισε» απόλυση σε περίπτωση αρνητικών αποτελεσμάτων στην επόμενη τριάδα αγώνων, παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε».
ΕΞΕΔΡΑ
Η χθεσινή συνάντηση Αδαμίδη με Χιμένεθ και το αποτέλεσμα αυτής κυριαρχή στο ρεπορτάζ της ΕΞΕΔΡΑΣ η οποία τονίζει την «υπόσχεση» του προπονητή στη διοίκηση ότι σύντομα θα φανεί το έργο του στο γήπεδο και «θα δείτε την πραγματική ΑΕΚ. Τονίζεται πάντως ότι έγιναν στον Χιμένεθ κάποιες συστάσεις από τον Αδαμίδη ο οποίος τον «στηρίζει». Στο θέμα των επενδυτών η εφημερίδα αναφέρει: «Την Τετάρτη (28/09) θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τους εκπροσώπους της «Petit Chateau» που βρίσκονται από χθες (27/09) στην Αθήνα. Τα συμφωνητικά 'έχουν ήδη συνταχθεί και επεξεργάζονται από τους νομικούς των δύο πλευρών.
Αυτό που απομένει για να προχωρήσει η συμφωνία, είναι οι άνθρωποι της εταιρίας να «δείξουν» τα χρήματα κάτι που είναι πιθανό να γίνει στο σημερινό (28/09) ραντεβού που σίγουρα δεν θα είναι και το μοναδικό.
Από την πλευρά της ΑΕΚ θα παρευρεθούν εκτός από τον πρόεδρο και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η επιφυλακτικότητα πάντως παραμένει, αφού δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ούτι τι ακριβώς θα ζητηθεί ως αντάλλαγμα για την συνεργασία, ούτε οι εγγυήσεις για τα χρήματα που πρόκειται να επενδυθούν τόσο στον πρώτο χρόνο, όσο και στον δεύτερο».
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Την υπόσχεση των Ιταλών επενδυτών στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα φέρουν (εκτός από ρευστό) και παικταράδες στην ομάδα, εφόσον βέβαια υπάρξει τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τονίζει η εφημερίδα: «Εκτός από τα χρήματα από την ιταλική εταιρία ρίχνουν στο τραπέζι και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που υποστηρίζουν ότι μπορούν να φέρουν στην ΑΕΚ. Ήρθαν χθες βράδυ στην Αθήνα οι επενδυτές και από σήμερα ξεκινούν νέες επαφές. Στην Ένωση ελπίζουν ότι θα αποδείξουν άμεσα οι Ιταλοί να κάνουν όσα λένε». Η εφημερίδα γράφει τα ονόματα των Φερέιρα της Ιντεπεντιέντε, Ντιέγκο Ταρτντέλι της Ανζί και του Αλεσάντερο Ροσίνα της Ζενίτ. Στο θέμα διοίκησης και προπονητή, τονίζεται το χθεσινό ραντεβού και η παραδοχή του Χιμένεθ ότι «ήταν μία κακή βραδιά για μένα», αναφερόμενος στο ματς της Κυριακής. Επίσης, τονίζεται από την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ η υπόσχεση του Ισπανού ότι με λίγη υπομονή ακόμα θα δει όλος ο κόσμος της ΑΕΚ «που πραγματικά θέλουμε».
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Με τίτλο «ο χρόνος τελειώνει κι ο κόσμος έχει αγανακτήσει» η εφημερίδα τονίζει ότι έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ, για να σημειώσει: «Νέα παράταση ζήτησαν οι Ιταλορώσοι. Οι παίκτες και ο Χιμένεθ βρίσκονται στο... σκοτάδι για τις πληρωμές. Η ομάδα δεν έχει κάνει μεταγραφές, έχει πρόγραμμα «Γολγοθά» και πάει... γυμνή στους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη». Στις «μέσα» σελίδες της η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι «υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την Petit Chateau, αφού ακόμα δεν έχουν δοθεί τα 2 εκατ. ευρώ που αξιώνει η ΑΕΚ για να προχωρήσει η συμφωνία, όπως και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να επενδύσουν στην ΑΕΚ». Η εφημερίδα μάλιστα ρωτάει (προφανώς προς την ΠΑΕ), σχετικά με τους υποψήφιους επενδυτές: «Ποιοί είναι, από πού προέρχονται και τι θέλουν;» όπως και «Πού είναι τα λεφτά;».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι σκεφτονται αραγε για τιμουρ;
Για τον Μανόλο, όπως γράφει και ο Κέτσε σήμερα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Τόσο ο Μπάγεβιτς, όσο κι ο Χιμένεθ είναι χρήσιμοι για να καλύψουν την ανικανότητα των εκάστοτε διοικήσεων. Φταίνε γιατί δέχτηκαν να γίνουν στόχοι. Κι αν για τον έναν υπάρχει το επιχείρημα ότι κάτι ήθελε ν' αποδείξει στους ΑΕΚτζήδες για τον άλλον τι θα μου πεις. Ότι είναι ΑΕΚ από μικρός και μεγάλωσε με την αφίσα του Μίμη Παπαϊωάννου; Άρα κι ο Μανόλο το μπαγιόκο σκέφτεται μόνο...
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...
Πως τις έχεις ταιράξει αυτές τις προτιμήσεις σου είναι ένα θέμα. Να σου αρέσει ο Κυφωνίδης και να σου αρέσει και ο Καραλής και ο Κέτσε... Κάτι περίεργο παίζει, να το κοιτάξεις
STRESS 21:ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΡΗΣΤΟ... Κ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ T-REX HTAN ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΑΟΥΛΗ ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ..... ΔΙΑΒΑΖΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΜΑΝΟΛΟ ΜΟΥ ? ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ Κ ΕΦΕΡΕ Κ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΥΣΙ... ΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ Κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ,ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΛΠ...
Κι ο Καραλής πριονοκορδέλα τον περνάει τον Μανόλο σου, Θάνο. Ο Κυφωνίδης είναι λίγο πιο προσεκτικός, σφάζει με το μπαμπάκι, αλλά δεν τον υπερασπίζεται κιόλας, μάλλον τον κάνει ρόμπα με το...γάντι. Μάλιστα σήμερα έλεγε πως κριτήριο είναι τα τρία επόμενα ματς και πως οι σχέσεις διοίκησης Μανόλο είναι προβληματικές ή μάλλον δεν είναι ανέφελες κάπως έτσι το είπε.
ΜΗΤΣΟ ΚΑΤΟΥΝΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ..ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ !..Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ...ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΔΑΜΙΔΗ..ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ " ΣΟΥ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ Χ.Χ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ? ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ.! ..ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ . Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.... ΓΙΑ ΣΠΙΚΕΡ ΘΕΩΡΩ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Ο ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
Δηλαδή κύριε Κετσετζογλου οι 3αρες , οι 4αρες , οι 6αρες συγκρίνονται με τα αποτελέσματα που έφερνε ο προκάτοχος του Χιμένεθ? Από ότι ξέρω όλες οι μεγάλες ομάδες και σε Αγγλία(πχ Μαντζεστερ γιουνάιτετ, Τσελσι) αλλά και σε Ισπανία(Ρεαλ , Μπαρτσελόνα) και σε όλα τα πρωταθλήματα χάνουν βαθμούς από μικρές ομάδες και από ομάδες που θεωρούνται outsider αλλά σπάνια έως ποτέ δεν διασύρονται με 3αρες, 4αρες, 6αρες. Με τον Χιμένεθ έχει γίνει συνήθεια πια να διασυρόμαστε από του αιώνιους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντιπάλους μας που μέχρι και πριν τον Χιμένεθ και μάλιστα με τον προκάτοχο του όπως λέτε πάντα κερδίζαμε ή τουλάχιστον όταν χάναμε χάναμε είτε από εξωποδοσφαιρικούς παράγοντες είτε χάναμε αξιωπρεπώς. Ανατρέξτε λίγο στα παλιά άρθρα που εσείς οι ίδιοι δημοσιεύατε επί εποχή Ντούσαν και θα διαπιστώσετε όλα τα παραπάνω... Και τέλος επειδή πολύ αξία έχουμε δώσει στον Ισπανό, αν συγκρίνουμε τις ευρωπαικές συμετοχές που είχε ο Ντούσαν σαν προπονητής της ΑΕΚ μόνο(δεν αναφέρω με τον Ολυμπιακό που τον είχε πάει και στους 8 του champions league και με τον Παοκ) ο Χιμένεθ ούτε καν τις έχει ονειρευτεί τόσες συμετοχές. Ακόμη επειδή πολλοί νομίζουν ότι επειδή προπόνησε την Σεβίλη είναι και ο super προπονητής να σας θυμίσω ότι παρέλαβε μία ήδη έτοιμη και φορμαρισμένη Σεβίλη από τους προκατόχους του Joaquín Caparrós (2000–05) καιJuande Ramos (2005-2007) (όπως έκανε και με την ΑΕΚ και τον Μπαγιεβιτς) με παίκτες που παίζουν τώρα στην Μπαρτσελόνα, και η αγωνιστική παρακμή στην Σεβίλλη άρχισε να εμφανίζεται από τον Χιμένεθ ο οποίος έφυγε και σαν αποτυχιμένος για πρώτη φορά από την Σεβίλλη μετά από 30 και χρόνια... Και ρωτάω εγώ τώρα. Από πότε ένας προπονητής που δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα με παίκτες όπως αυτούς που είχε τότε η Σεβίλλη και με τόσο αγνωρισμένο τεχνικό προσωπικό δίπλα του, θα μπορέσει να φτιάξει ομάδα με παίκτες σαν αυτούς που έχει η ΑΕΚ σήμερα... Εκτός και αν θέλετε να φτιάξει ομάδα όπως αυτή της Σεβίλλης Β που δεν θα είχε καμία τύχη ούτε σε Ευρώπη που παίζει η ΑΕΚ, αλλά ούτε στο Ελληνικό
πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε την ΑΕΚ τόσο μικρή όπως την Σεβίλλη Β. Πάρτε το χαμπάρι κύριε Κετσετζόγλου... Σίγουρα δεν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη ο προπονητής αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ αλλά έτσι δεν την είχε την ευθύνη και ο Ντούσαν που παρέλαβε το συνοθύλευμα του Δώνη και το έκανε ξανά ομάδα, και που είχε τότε αντιπάλους όπως τον Άρη του Κούπερ , τον Πάοκ του Σαντος , τον βαζελο του Σισέ , του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Κατσουράνη , την παράγκα του γαύρου, τους Θρακομακεδόνες, τους απλήρωτους παίκτες να μην κατεβαίνουν στην προπόνηση και την ανύπαρκτη τότε διοίκηση(όχι πως τώρα είναι υπαρκτή αλλά τουλάχιστον τώρα υπάρχει ένας Αδαμίδης να παίρνει το βάρος). Μην τρελαθούμε τώρα... Βλέπετε να έχει κάνει καθόλου δουλειά ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ?? Ούτε μία πάσα δεν μπορούν οι παίκτες να αλλάξουν. Ούτε το μήδέν δεν μπορούν να κρατήσουν απέναντι από ομάδες όπως την Ξάνθη. Ούτε ένα ταλέντο δεν έχει αναδείξει ο Ισπανός που υποτίθεται ότι ήταν ειδικότητα του και για αυτό τον πήραμε και ούτε καν έχει δείξει δείγμα ότι μπορεί να αναδείξει κάποιο ταλέντο. Τουλάχιστον με τον Ντούσαν εκτός ότι έπαιρνε τα μισά χρήματα του Χιμένεθ(και μάλιστα πλήρωνε κιόλας από την τσέπη του χρέη της ΑΕΚ) δεν διασυρόμασταν σαν ομάδα...
φιλε mangelasakis σε διαβαζω αρκετες φορες,ασχετα αν ποτε ως τωρα δεν ετυχε,να συνομιλησουμε.. πρωτοτυπωντας(!!),θα συμφωνησω εν μερει κ μαζι σου σε αρκετα,αλλα κ με τα δυο αλλα παιδια που μπηκαν στον κοπο να σου παραθεσουν τις αποψεις τους... μερικες φορες η υπερβολικη συμπαθεια σου προς ντουσαν,σε κανουν να φαινεσαι καπως μεροληπτικος,ακομη κ σε περιπτωσεις που εχεις δικιο 1000%..ξερεις μετραει καποιες στιγμες κ ο τροπος που εκφραζεις μερικα θεματακια..σε καμμια περιπτωση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μην θεωρησεις το μνμ μου ως μνμ που θελει να στην ''πει''...αυτο σε βεβαιωνω,δεν ισχυει ουτε μια στο μυρριο... και εν κατακλειδι,απο καποιον που ΔΕΝ θεωρει προδοτη τον σερβο(ελπιζω να αντιλαμβανεσαι την αξια του πραγματος),θαθελα να δεχτεις αυτο: για την τωρινη κατασταση,και την παρουσια-απουσια του χιμενεθ,ευθυνη εχει ΚΑΙ ο μπαγεβιτς.... και μη σου πω ηθικα μεγαλυτερη απο αλλους ΜΗ ΑΕΚτζηδες εκει μεσα.... ευχομαι να καταλαβαινεις τι θελω να πω... με σεβασμο....και φιλικα παντα...
Βρε βρε βρε! Καλώς τον βατραχολάγνο τον Νικόλα. Αυτά ρε συ θα λες στον γιο σου? Για τις ηθικές ευθύνες του Σέρβου? Κάτσε τώρα να μπει ο Superdoctoras ο βατραχομάχος αλλά φίλος και θα σε κάνει μάγκα. Βατραχομυομαχίες θα γίνει εδώ μέσα
χαχαχαχα..εισαι αχρειος,εγκαθετος,και υπουργος της κυβερνησης παπανδρεου.... δεν εχω να προσθεσω τιποταλλο.. ας σε κρινει ο οχλος.........;-)
Τον τελευταίο χαρακτηρισμό πάρτον πίσω είναι πολύ βαρύς :-p Με την τελευταία λέξη του κειμένου, κλαίω. Όλα τα λεφτά...χαχαχχα
@mangelasakis Σε πολλά από αυτά που γράφεις, επί της ουσίας έχεις δίκιο. Transition, τελικές προσπάθειες, διάβασμα αντιπάλου, παραγωγή-προώθηση παιχτών κ.λ.π. είναι στοιχεία που μέχρι στιγμής είναι εμφανώς πίσω. Λέω μέχρι στιγμής, όχι γιατί πιστεύω πως θα αλλάξουν πολλά, αλλά γιατί λόγω ορθολογισμού και αποζημιώσεων ο προπονητήςδικαιούται, πρέπει να μείνει και να εξαντλήσει τον χρόνο του. Κάνεις δύο λάθη κατά τη γνώμη μου. Το πρώτο είναι ότι η υπερβολική συμπάθεια σου προς τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μπάγεβιτς σε κάνει απίστευτα καυστικό με τον νυν προπονητή. Απλά σου λέω, πως αυτη ήταν η συνταγή για τους επικριτές του προηγούμενου. Μα ακριβώς αντίστοιχη. Και ένα δεύτερο, που μάλλον μπορείς να το καταλάβεις εύκολα. Απευθύνεσαι σε κάποιους επαγγελματίες-δημοσιογράφους, που η γενική τους αντιμετώπιση είναι σχεδόν ίδια με αυτή του πετάλου (για να μην ονοματίσω αλλιώς με τίτλο συνδέσμου). Κατά τη γνώμη μου γενικά οι δημοσιογράφοι στις ελληνικές ομάδες διαμορφώνουν κλίμα. Τι θες τώρα να σου πουν και τι να αλλάξουν? Τα πιστεύω τους? Προφανώς με έντεχνο τρόπο κάποιοι και άλλος πιο χοντροκομμένα μεροληπτούν. Για αυτόν ακριβώς φέρουν και ευθύνη και για πολλά από όσα συμβαίνουν. Το άσπρο γίνεται μαύρο. Πολλές φορές οι τίτλοι αρκουν. Τι ακριβώς περιμένεις και ενίστασαι? Να σου πει ο άλλος πως το κάνει? Αποκλείεται για κανέναν από εμάς, πολύ περισσότερο για επαγγελματίες με φανατισμό και εμμονές
Ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω με τα γραφομενα σου και αυτο γιατι συνηθως ολες σου οι τοποθετησεις εχουν σημειο αναφορας τον "πρωην" πραγμα που μαρτυρα εμονη και ελλειψη αντκειμενικης κρισης για οποιον καλειται να τον αντικαταστησει. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως εχεις απολυτο δικιο.Στα σημερινα "ΣΦΗΝΑΚΙΑ" Ο "Κετσε" κανει το ενα φαουλ πισω απο το αλλο...Ειδικα οταν χρησιμοποιει σαν κριτιριο ικανοτητας την παρουσια του στην Σεβιλλη,απο την οποια για πολλοστη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φορα,να πω κι εγω οτι εκδιωχθηκε ως αποτυχημενος!!! Σαφως και δεν ειναι ο μονος που φταιει,αλλα στο αγωνιστικο κομματι οι περισσοτερες ευθυνες ειναι δικες του.Γιατι το να μπορουν επαγγελματιες ποδοσφαιριστες-ακομα και μετριοι ή γερασμενοι- να αλλαζουν 3 συνεχομενες πασες ή να εχουν συγκεκριμενο πλανο παιχνιδιου ειναι θεμα προπονητη...
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΕΤΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .. ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΡΑΧΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ.. Ο ΚΕΤΣΕ ΕΓΡΑΨΕ Κ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΟΝ ORIGINALISTA ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΒΑΖΕΛΟ Κ ΓΑΥΡΟ....
Με τον Μιαούλη διαφωνώ σε αρκετά θέματα αλλά είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δημοσιογράφος της ΑΕΚ. Σε προκαλώ να μου πεις κάποιον καλύτερο από αυτόν.
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΕΤΣΕ ΣΗΜΕΡΑ.. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .. ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΡΑΧΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ.. Ο ΚΕΤΣΕ ΕΓΡΑΨΕ Κ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΟΝ ORIGINALISTA ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΒΑΖΕΛΟ Κ ΓΑΥΡΟ....
Εγώ δεν ντρέπομαι που διαβάζω Μιαούλη. Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. (όσο και αν διαφωνώ σε κάποια που γράφει).
ΠΡΟΣ ΑΕΚ 365: ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ????? ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ....
Καλά οι Ολυμπιακοί ότι κάνουν με τον Τζίγκερ που τον αποθεώνουν τόσα χρόνια, θα το κάνουν και με τον προπονητή της εξάρας. Νομίζεις ότι δεν έχουν μπει γαύροι εδώ, προσποιούμενοι τους Αεκτζήδες για ν' αποθεώνουν τον κόουτς ταρίφα;
Τζίγκερ θεέ πάρε την ΠΑΕ.
Μπορεί να μην ήταν της θύρας 7 T-REX αλλά ΑΕΚτζήδες σίγουρα δεν ήταν...όσο γιά τον κύριο Χιμένεθ δεν βλέπω να φεύγει ακόμα... προπονεί σκληρά την ομάδα με στόχο να καταρίψει το ρεκόρ του 6-0...δε θα φταίει αυτός έτσι κι αλλιώς- πάλι οι παίκτες,η διοίκηση,οι πρώην προπονητές και οι οπαδοί που δεν τον στηρίζουν θα φταίνε !!!
Strider εγώ θέλω να είμαι καλοπροαίρετος και να πιστεύω ότι όλοι όσοι γράφουμε εδώ μέσα είμαστε ΑΕΚτζήδες και νοιαζόμαστε για το καλό της ΑΕΚ. Απλά ίσως κάποια παιδιά να παρασύρονται από τον ενθουσιασμό τους κάποιες φορές. : )
Αυτό που είναι το εκνευριστικότερο όλων σ' αυτό τον άνθρωπο είναι ότι μιλάει συνέχεια και λέει τη μία μπαρούφα πίσω από την άλλη. ΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ" ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ. Έπρεπε να φύγει από την πρώτη εβδομάδα που ήρθε, όταν, βιάζοντας την ιστορία της ΑΕΚ, δήλωσε ότι GAY και ΛΑΓΟΣ είναι σαν τη Ρεάλ και την Μπάρτσα και η ΑΕΚ σαν τη Σεβίλη. Πρώτον, όταν δεν ξέρεις, δε μιλάς. Δείχνει άνθρωπο μη σώφρονα. Δεν ήταν ούτε μια βδομάδα στην Ελλάδα και πέταξε τέτοια κοτσάνα. Παραβλέπω τη σύγκριση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ των απαταιώνιων με Ρεάλ και Μπάρτσα και ρωτάω: Ποια είναι η Σεβίλη, ανιστόρητε φαμφαρόνε; Ακόμα και να δεχτώ (που δεν το δέχομαι) ότι η ΑΕΚ είναι η τρίτη ομάδα της Ελλάδας, είναι η Σεβίλη η τρίτη ομάδα της Ισπανίας; Για κούνα το κεφάλι σου. Συγκρίνονται οι τίτλοι της ΑΕΚ με τους τίτλους (τους ποιους;;;;;;;;;;;) της Σεβίλης; Και μη μου πεις για τα Ουέφα και τα λοιπά, γιατί θα σου πω Πουέρτα. Ακόμη και στην Ευρώπη η ΑΕΚ απέχει παρασάγγας από το Σεβιλάκι. Δε συγκρίνονται οι συμμετοχές τους. Έχει πέσει ποτέ η ΑΕΚ στη δεύτερη κατηγορία; ΠΟΤΕ. Αν και μ' εσένα προπονητή, δεν αποκλείω να το ζήσω και αυτό...
Φίλε την πρώτη εβδομάδα που ήρθε και το δήλωσε αυτό (σχετικά με Ρεάλ, μπαρτσα και Σεβίλη ήμουν ο μόνος αντέδρασα. Το τι βρισίδι και το τι μπινελίκια άκουγα δεν μπορείς να φανταστείς. Σε ένα μόνο θέμα είχα καμιά πενηνταριά άτομα που με βρίζανε. Το ρεκόρ βέβαια ήταν σε ένα άρθρο με φατούρα και αγκαλιές σε τριάδες που τους έβαζε και κάνανε και όταν αντέδρασα και εκεί τα άτομα που με βρίζανε παίζει να ήταν και καμιά διακοσαριά.
Α και το πιο τραγικό απ'όλα ήταν όταν κάποια άτομα για να υπερασπιστούν τον Χιμένεθ και το ότι είμαστε Σεβίλλη μου βγάζανε κάτι λίστες με τα Πρωταθλήματα που έχει ο οσφπ. Μου λέγανε "ο οσφπ έχει περισσότερα Πρωταθλήματα από εμάς" και κάτι τέτοια λες και ήταν εκπρόσωποι της Θύρας 7. Από τότε κατάλαβα πρώτη φορά ότι κάποιοι μίκραιναν την ΑΕΚ για να μεγαλώσουν τον Χιμένεθ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ..!!.Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ::1/ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.2/ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗ 3/ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 36ΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΑ .4/ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ 5/ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΜΑΚΟΣ,ΜΑΝΩΛΑΣ,ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ,ΚΟΝΤΟΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ 6 /ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ.7/ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ,ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ,ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ...!!ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.! ΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.! ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΙΣΟΒΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
ΠΑΝΤΩΣ 4ΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΡ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.................................
καταντάς γραφικός όπως οι γαύροι με τα φώτα και το καπνογόνο φίλε μου. η εμπάθεια σου με τον Ντεμη είναι πραγματικά ανεξήγητη. Κοίτα που βρισκόμαστε τώρα και θυμήσου την εποχή του Ντεμη που μπαίναμε σφήνα στους απατεωνιους και ο ζμπαοκ παρέμενε επαρχιακή ομάδα. Επειδή είχες φάει το παραμύθι εσύ και κάποιοι άλλοι των τσάτσων του Κόκκαλη και του Βαρδινογιάννη ότι ο Ντεμης δεν κάνει επειδή φέραμε π.χ. χ με λάρισσα και πανηγύρισε ο μαιστοροβιτς και αυτό μας μικραίνει, μάζευε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τώρα 4 και 6 και 3 από Ζμπαοκ για να καταλάβεις τι κακό κάνατε στην ΑΕΚ ανεγκέφαλοι.
Kλεφτάκη...ε σε σένανε μιλάω, εϊ σε σένα που αγαπάω, εϊ η φλόγα πάει να σβήσει και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...Όταν στηρίζει ο Σταύρακας είναι εγγύηση...
Ας ελπήσουμε σύντομα σε αποχώρηση της διοίκησης και του προπονητή το κακό που έχουν κάνει στην ΑΕΚ είναι τεράστιο και αν συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο δεν αποκλείεται να υποβιβάσουν την ομάδα....
ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ 1ον ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ (Ο ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΓΑΤΟΥΛΗΔΕΣ) & 2ον ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ (ΤΕΝΝΕΣ, ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ Ή ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ). ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
@geronimo r21 Αυτές τις δύο παραγράφους, που θεωρητικά είναι σωστές, όταν ήταν προπονητής ο Μπάγεβιτς, θα τις έγραφες?
Geronimo μακάρι να μπορούμε να φέρουμε έναν προπονητή επιπέδου Λε Γκουέν ή Μπίλιτς. Εγώ σαν τρελός θα ήθελα έναν από αυτούς τους δύο. Όμως αν δεν παραιτηθεί ο Χιμένεθ και πρέπει να δώσουμε αποζημίωση μια χαρά είναι η λύση Κετσπάγια. Είναι και δικό μας παιδί, και έχει άχτι τους γαύρους για τον τρόπο που του φερθήκανε και ξέρει τι σημαίνει ΑΕΚ και Πρωταθλητισμός. Σκέψου το έτσι. Φιλικά.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ?? ΕΧΕΙΣ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...Ε????? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΙΣΠΑΝΟΣ....... Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ....
ΤΑ ΤΑΞΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ....
Επίσης αν έμπαινε το γκολ του λεονάρτνο το σκορ θα ήταν 4-1 η αν δεν έβαζε το γκολ ο σαλπιγκίδης θα έβαζε άλλα ο παοκ. ο παοκ έριξε ρυθμούς μετά το 3-0. εκανε συντήρηση δυνάμεων. αν συνέχιζε με το ίδιο τέμπο θα τρώγαμε 5 η 6. ο ίδιος ο Μανόλο υποστήριξε ότι ήταν ο ίδιος σε πολύ κακή βραδυά, τη στιγμή που κάποιοι μας έγραφαν ότι έστεισε σωστά την ομαδα, παρέταξε καλή ενδεκάδα αλλά τον πρόδωσαν οι παίκτες.
Το μόνο ωραίο κ διασκεδαστικό στην τραγωδία κ ψυχική καταπόνηση που περνάμε από τις 3αρες κ 4αρες του Μίκυ μάους, είναι η επιμονή συγκεκριμένων δημοσιογράφων να τον στηρίζουν. Τη στιγμή που ο ίδιος φροντίζει να τους διαψεύδει κ να κάνει πιο δύσκολο το έργο τους να τον υπερασπιστούν. Είναι κωμωδία και αρκετα διασκεδαστικό.
ελπίζω να μην έρθει ο Τιμούρ αυτή την περίοδο γτ με το παρών ρόστερ τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα για να μην πω χειρότερα του Χιμένεθ και τότε θα τον κάψουμε άδικα εμείς οι Εννωσίτες που δεν έχουμε μάθει τι συμένει έχω υπομονή. . .
ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΧΙΜΕΝΕΘ .
Προφανώς, στην 6αρα άλλωστε εφταιγε ο Δημητριάδης. Vamos bien οι μέρες μπασκετ πλησιάζουν.
Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΤΙΓΑΝΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ , ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΧΑ !! ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟΓΑΒΡΟΣ !
Είπαμε ρε αδερφέ , καλές οι συμπάθειες του καθενός, αλλά να μην το παρακάνουμε. Ο Σάχα έπαιζε κέντρο και καθόριζε την απόσταση των γραμμών? Γιατί πριν να φτάσει η μπάλλα στον επιθετικό και μετά στο Σάχα και το πλεκττό, πέρναγε αέρα-πατέρα από το κέντρο. Για να μην σου πω, πως όσο δεν έχεις κυκλοφορία , τόσο περισσότερο τρέξιμο ρίχνεις και τόσες περισσότερες φάσεις θα βγάλει ο αντίπαλος. Αλλά επειδή αυτά είναι και λίγο πολύπλοκα και υπάρχει και ο κίνδυνος να βγει ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καπετανάκος να μας ρουμπώσει, το αφήνω εδώ
Εσυ γύρνα πλευρό γιατι θα πιαστείς απο τον πολύ τον ύπνο!!!
O XIMΕΝΕΘ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ! ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΟ !
τίγρη θεό πάρε το παέ
ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.....ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...........
παρε και το βατραχο να πατε για φιδε ( συνεχεια στο στιχακι σου χαχαχαχα)
Χιμένεθ σου κουνάω μαντηλάκι... Δεν θα μας βγάλεις εσύ καρκίνο. Πήγαινε στην Ισπανία να αναλάβεις καμιά ομαδούλα αν και μετά την ΑΕΚ σε βλέπω για Β Εθνική και όχι παραπάνω. Όσο για την εμμονή στο πρωήν απλά δείχνει πόσο κολλημένος είναι ο κόσμος ακόμα. Κε Χιμένεθ σας προτείνω να δείτε το παιχνίδι Παναιτωλικός - Γιάννενα να δείτε πως οι ομάδες κυκλοφορούν την μπάλα γιατί στην ΑΕΚ ούτε δυο μπαλιές δεν αλλάζουμε πλέον... Τώρα βγες και εσύ να πεις ότι σου δώσανε ποδήλατο για να έρθει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιος άλλος να σου αποδείξει το αντίθετο και να καταπιείς της γλώσσας σου όπως και εκείνο το όρνιο ο καθηγητής... Άντε γειαααααα....
καπετανακος: κιτρινομαυρη ωρα στηριξτε τον επι της ουσιας !!! δηλαδη ποιας ουσιας ?? τι στηριξη χρειαζεται καποιος για να αλαζει η ομαδα του παραπανω απο τρεις μπαλιες χωρις να κανει λαθος !!
ενώ στην αμυνα και στην τακτική η ομάδα πετάει...
Φιλε μου ποια τακτικη ποια αμυνα και ποια επιθεση ο ανθρωπος εχει χασει το παιχνιδι παντου και σε ολα τα επιπεδα !! αν εσυ επιανες δουλεια καπου και ο προισταμενος τις μισες μερες του χρονου ελεγε σε ολους οτι εσυ εισαι αχρηστος υπηρχε ποτε περιπτωση να αποδωσεις σε αυτο που θα ειχες να κανεις ?? Ο ανθρωπος εχει χασει τον ελεγχο !! [ οχι οτι τον ειχε και ποτε λεμε τωρα ]
αυτες τις βλακειες να μην ακουω. Ποια διοικηση θα μπορεσει να απολυσει τον Χιμενεθ και να τον αποζημιωσει που ηδη του χρωσταει 500 απο περισυ? Μην λεμε και οτι θελουμε. Ασε που εγω θεωρω οτι ο προπονητης εχει μερος απο την ευθυνη και μαλιστα το μικροτερο
ξερεισ οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια !! αυτο κανει κ ο αδαμιδησ,