Στο 61' του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Γεωργέας αντικαταστάθηκε από τον Μνόλο Χιμένεθ, έχοντας υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Στην σημερινή προπόνηση θα φαινόταν το μέγεθος του τραυματισμού του και αν ο «Φούλης» θα προλάβαινε το ματς με την Στουρμ Γκράτς, την προσεχή Πέμπτη. Όπως, όμως, όλα δείχνουν ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ δεν θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τους αυστριακούς, αφού ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ούτε για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, απέναντι στον Πανιώνιο.
Από κει και πέρα, τα προβλήματα συνεχίζονται, ωστόσο ήταν λίγο πολύ γνωστά. Ο Παντελής Καφές και ο Σάββας Γκέντσογλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δούλεψε στο γυμναστήριο. Μάλιστα, το γεγονός ότι ούτε σήμερα ο Γκέντσογλου κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης, δυσκολεύει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Στουρμ και το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, αν σκεφτεί κανείς ότι από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσουν δύο ακόμα μέσοι. Μάκος και Καφές θα λείψουν, ο Κάλα αναγκαστικά θα περάσει στο κέντρο της άμυνας, αφού απουσιάζει ο Μανωλάς και πλέον ο Χιμένεθ θα μπορεί να υπολογίζει μόνο τους Βάργκας και Κλωναρίδη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Φουλη ευκαιρια να αυτοαποσυρθεις,θα κανεις καλο και σε σενα και στην ομαδα
ΠΑΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ, ΠΑΕΙ Ο ΦΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΔΕΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ??
αν στηριζομαστε στο φουλη καηκαμε...να φωναξουμε Αγορογιαννη να καλυψει το κενο
ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
Βοήθα να φωνάξουμε τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΙΜΟΥΡ. Πρέπει να φτιάξουμε κλίμα!!
νικολάκη; πάρε έτερο νικόλα, δέλλα, κωνσταντόπουλο, ισλανδό και τραβάτε φτιάχτε το γήπεδο ν3 στο προπονητικό και ότι άλλο χρειάζεται εκεί πέρα, για συντηρητές μια χαρά είστε.
ΦΟΥΛΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΒΑΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ .
Δεν φταίει ο Φούλης αδέρφια, παρόλο το φιλότιμο δεν μπορεί. Δεν τον κρατάν τα γόνατα. Οι πολλοί τραυματισμοί στην ηλικία που είναι έχουν αφήσει σημάδια. Πρέπει να έχει τη συμπάθεια και τη κατανόηση μας.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ......ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ [ ΦΑΝ ] ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.....ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ.....ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ.....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.........
Δεν πειραζει, θα παιξει ο Γκρεταρσον στην θεση του, με αλλαγη τον ιδιο τον Αδαμιδη...
γαμωτο τ-ρεξ δεν ξερω τι κανεις αλλα μαρεσει περσι το summer: θα παρουμε πρωταθλημα διαδωστε το παντου φετος με τον τιμουρ φωναξτε τον στρατηγο τιμουρ να φτιαξουμε τμημα
Αν και ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα στο σημείο να εκφραστώ έτσι για παίχτη της ομάδας ,καλύτερα που τραυματίστηκε.Ο "φούλης"γέρασε πλέον.Ελπίζω επιτέλους να δούμε τον Κοντοέ σε τουλάχιστον 4-5 συνεχόμενα παιχνίδια.
ισπανε μην βαλεις ουτε τωρα κοντοε βαλε το μακο δεξι μπακ και το δελλα κεντρο σκατοαμπαλε
Την Πέμπτη στον πάγκο δεν πρέπει να είναι ο Χιμένεθ.....!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ......... Ο 36χρονος ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.....ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ........ΑΚΟΜΗ...... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ,,,,,,ΘΑ ΚΛΕΓΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ...... ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΙΕΝΣΕΝ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΝ ΗΡΩΑ, ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ...?
Αφού ο προπονητάρας είπε ότι ο Φούλης δεν πρόκειται να παίξει ποτέ στην Ισπανία. Για απώλεια μας τον βάζετε; χαχαχαχαχαχα
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΙΜΟΥΡ πάρε το αεροπλάνο και έλα ΣΗΜΕΡΑ....!!! Το γοργόν και χάρην έχει......!!!
Τέρμα τα μπάρμπεκιου, τέρμα οι πλάκες...... ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΙΜΟΥΡ ΣΗΜΕΡΑ....!!!!
αν στηριζομαστε στο φουλη καηκαμε...να φωναξουμε Αγορογιαννη να καλυψει το κενο
αν στηριζομαστε στο φουλη καηκαμε...να φωναξουμε Αγορογιαννη να καλυψει το κενο