Αστεία άμυνα, λάθος επιλογές
Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365.gr
Τα πράγματα είναι απλά. Το ρόστερ είναι ελλιπές και φυσικά δεν σηκώνει λάθος επιλογές. Όταν τις κάνεις τιμωρείσαι με τον χειρότερο τρόπο. Στην Τούμπα δεν έγινε κάτι εξωπραγματικό, η ΑΕΚ πλήρωσε τις δεδομένες αδυναμίες της. Δεν αποτελεί κρατικό μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζει το παιχνίδι του στα ακραία μπακ και το πλάνο της Ένωσης για να τα περιορίσει δεν βγήκε σε καμία περίπτωση. Στον πάγκο έμειναν Μπέλεκ και Κοντοές, το κέντρο ήταν και πάλι μπλοκαρισμένο, και ο Γκούντγιονσεν βολόδερνε για να πάρει μπάλα. Τα πλάγια μπακ του ΠΑΟΚ δεν ένιωσαν ότι απειλούνται και βγήκαν μπροστά.
Αφού λοιπόν έχεις καταρρεύσει στο πρώτο μέρος και το σκορ έχει φτάσει στο 3-0 ο Χιμένεθ αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά και με δύο αλλαγές προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ. Τα καταφέρνει αλλά επειδή ο Μπόλονι δεν είναι κανένας «μυρωδιάς» και ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του, τους γυρίζει πίσω και κρατάει άνετα το 3-0. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ΑΕΚ χάνει με κάτω τα χέρια μέσα σε 45 λεπτά.
Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι αστεία και όταν και οι επιλογές από τον πάγκο δεν είναι κατάλληλες έχουμε ένα καταστροφικό μείγμα. Ο Χιμένεθ έχει υποχρέωση να βρει λύσεις. Δεν του ζητάει κανείς να μετατρέψει κάποιον σε Μπαρέζι αλλά τουλάχιστον να μην δέχεται η ΑΕΚ γκολ σχολικού πρωταθλήματος.
Το βέβαιο είναι πάντως πως ακόμα και με αυτό το υλικό η ομάδα μπορεί σαφώς καλύτερα. Δουλειά χρειάζεται και να κατανοήσει ο Χιμένεθ ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν.
Την Πέμπτη η ομάδα πρέπει να δείξει το άλλο της πρόσωπο και ο κόσμος να είναι εκεί και να την στηρίξει.
Υ.Γ.: Όχι άλλη «έξυπνη» κομπίνα στα φάουλ, ήμαρτον.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ
Έτσι θα πηγαίνουμε ως το τέλος
Γιατί έπαψες ΑΕΚ να θυμίζεις...
Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365.gr
Μπορεί ο Χιμένεθ να θέλει, αλλά δεν μπορεί. Μπορεί οι παίκτες της να θέλουν, αλλά τόσο μπορούν στην τελική. Το έχουμε πει από την αρχή. Για κάθε ηρωική εμφάνιση στην Ξάνθη (εκεί φτάσαμε... ), θα υπάρχει και μια «πικρή» Τούμπα. Για κάθε εμφάνιση - υπέρβαση αυτής της ΑΕΚ, θα υπάρχει και ένα τέτοιο «ναυάγιο». Για κάθε σούπερ Δέλλα στα Πηγάδια, θα υπάρχει ένας σαν και αυτόν που φόραγε την φανέλα του απόψε στην Θεσσαλονίκη. Και τι να φταίει ο Δέλλας... Τι να φταίει και ο Καράμπελας που είναι μέσα σε όλα τα γκολ, αλλά παίζει ασταμάτητα από πέρυσι και ήταν μόνος του αριστερά χωρίς βοήθειες. Τι να φταίει και ο Χιμένεθ που έχει σταθερά καλό χαφ έναν. Τον Μάκο. Ο Βάργκας κινδυνεύει αν δεν έχει σωστή διαχείριση να καεί, όσο χρήσιμος και αν είναι... Από εκεί και πέρα, ο Κάλα βοήθησε ως «κόφτης», αλλά το ματς στράβωσε και ο Ισπανός... χάθηκε.
Ο Μίτσελ είναι στην Ισπανία, ο Ντιόπ στην Αγγλία και οι Καφές - Γκέντσογλου απόψε τραυματίες. Ένα γεγονός που κάθε άλλο μπορεί να διευκολύνει τον ρόμβο, το μοναδικό σύστημα που μπορεί να παίξει αυτή η ΑΕΚ. Αλλά για πόσο...; Κάθε τρεις μέρες, οι ίδιοι. Κάθε τρεις μέρες, κατάθεση ψυχής από τους ίδιους και τα ίδια λάθη από τους ίδιους... Γίνεται; Δεν γίνεται. Μπορεί να θέλουμε να βλέπουμε την ΑΕΚ ως Μπαρτσελόνα, αλλά πλέον δεν θυμίζει ούτε καν ΑΕΚ.
Και μας πονά αυτό. Το ίδιο και τους παίκτες. Το ίδιο και τον Χιμένεθ που είδε την περσινή καλή ομάδα που είχε (με κενά και εκείνη), να αποδυναμώνεται σημαντικά το καλοκαίρι για να μπορεί ο Παππάς να φύγει σαν κύριος μέσω των Supporters και ο Νοτιάς να είναι μεγαλομέτοχος ακόμα, αλλά όχι στην πράξη. Αυτοί φέρουν και την κύρια ευθύνη. Μετά ο Αδαμίδης για τις επιλογές του (πωλήσεις, Γκρέταρσον και μεταγραφές). Ο Χιμένεθ με τους παίκτες του τελευταίοι φταίνε... Τα κουρέλια δεν μπορούν να... τραγουδούν συνέχεια απλήρωτα, όπως ονειρευόμασταν. Κάποια στιγμή δείχνουν την πραγματική εικόνα τους.
Δεν μπορεί να είναι αυτή η αποψινή ομάδα, η δική μας ΑΕΚ. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βάζει τρία γκολ μέσα σε μισή ώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ποτέ ΑΕΚ, αλλά απόψε την «πλήγωσε» πολύ. Την ιστορία της δεν θα την φτιάξουν ποτέ... Θέλουν αιώνες να το κάνουν και εμείς να έχουμε αποσυρθεί. Δύσκολο βράδυ. Από αυτά που σε κάνουν δυνατό. Από αυτά που «βυθίζεσαι» στις σκέψεις σου. Μια λύση μπορώ να βρω για αρχή. Την Πέμπτη το ΟΑΚΑ να έχει κόσμο. Αυτοί οι παίκτες θέλουν αγάπη και στήριξη, γιατί παλεύουν να κρατήσουν όρθια μια μεγάλη ομάδα, που οι διοικούντες της, της «προσφέρουν» μικρές δυνατότητες... Ο δρόμος για το ΟΑΚΑ γνωστός.
Υ.Γ.: Πόσα έσοδα και πόσους μεγαλομετόχους έχει ο ΠΑΟΚ και δεν ξεπούλησε τον Βιεϊρίνια και εμείς είπαμε «ναι» στα πρώτα ευρώ που έσκασαν μύτη για τον Σκόκο...;;
Υ.Γ.1: Το Σάββατο στον Βύρωνα ήταν μαγεία. Μερικές φανέλες της ΑΕΚ, θυμίζουν ακόμα ΑΕΚ. Όπως και η εξέδρα...
Την «έπνιξε» η άμυνά της
Του Αλέξανδρου Λυμπέρη ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr
Το «ναυάγιο» της ΑΕΚ, για ένα ακόμα παιχνίδι, ήταν η άμυνά της. Μία τετράδα, που όποια πρόσωπα και αν την απαρτίζουν, δείχνει προβληματική. Μία τα γκολ θα έρχονται από επιπόλαια λάθη του κεντρικού αμυντικού δίδυμου και μία των ακραίων. Ισορροπία καμία. Παίκτες που ορισμένες φορές δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των περιστάσεων. Είναι εύκολο να το λες αυτό μετά από μία ακόμα «βαριά» ήττα. Το ίδιο όμως συνέβη και στην Ξάνθη όπου και ήρθε η νίκη. Ο Χιμένεθ παρέταξε μία πολύ καλή ενδεκάδα, δείχνοντας ότι είχε «διαβάσει» καλά τον αντίπαλο. Αυτό μπορούσε εύκολα κανείς να το δει, στο πρώτο 25λεπτο. Κανένας χώρος στον αντίπαλο. Η επιθετική τριάδα του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και η ΑΕΚ έδειχνε να ελέγχει το ματς. Το «τρικ» με τον Κάλα ως κλασικού «κόφτη», έδειξε να πιάνει. Η επίθεση, όμως, έμεινε στην Ξάνθη και δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και να εκμεταλλευτεί αυτή την υπεροχή.
Ωστόσο, κανένα παιχνίδι δεν λήγει στο 25'. Και επειδή ο Καράμπελας ήταν σε κακή μέρα, ο ΠΑΟΚ το... είδε και από εκεί «σκότωσε» την Ένωση. Τρία γκολ σε μία άμυνα που έμπαζε μονόπατα και αν δεν βελτιωθεί άμεσα, δεν δείχνει να υπάρχει γιατρειά, από τη στιγμή που μεταγραφές... γιοκ. Αντίθετα, έβλεπες τον ΠΑΟΚ να έχει στα άκρα της άμυνας, παίκτες του «5». Όμως ήταν μπακ. Ποδοσφαιριστές δηλαδή που γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν στο γήπεδο. Και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Το δεύτερο και το τρίτο τέρμα ήρθε από αυτούς. Τίποτα δεν τελείωσε με την ήττα, τίποτα δεν θα τελείωνε ακόμα και αν η ΑΕΚ έκανε περίπατο στην Τούμπα. Όμως, όπως θα ήταν ηχηρό μήνυμα ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, έτσι είναι και ένα δυνατό «χαστούκι» αυτή η ήττα, με τον τρόπο που ήρθε. Μακάρι τα... μαθήματα με Άντερλεχτ και ΠΑΟΚ να τα αντιληφθούν γρήγορα προπονητής και παίκτες διότι πρέπει η «παιδική χαρά» της άμυνας, δεν παλεύεται άλλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΥΝΑ ΦΤΑΙΕΙ , ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ . ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ , ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ .
ΤΙΜΟΥΡ κετσπαγια οεοεοεοε οεοεοεοε ΤΙΜΟΥΡ κετσπαγια οεοεοεοε οεοεοεοε
προς αεκ365 καντε και λιγο κριτικη στον μανολο ημαρτον!!!!τι πραγμα ειναι αυτο ελεος!!!!νικαει η αεκ φαινεται η δουλεια του χιμενεθ χανει η ομαδα δεν εχουμε ροστερ.
ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ...ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..??? ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ....ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΠΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΣΠΑΝΟ ΩΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ .... ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ .... ΕΓΙΝΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ...????... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ...ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΧΑΦ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ....ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΞΥΨΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΓΑΜΕ ...ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ...ΝΕΑΡΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ.....Τωρα σοβαροι να ειμαστε πιστευατε εσεις ολοι που κατεχετε χωρις να σας κολακευω καλλιτερα απο ολους μας το τοπι οτι θα εφερνε αυτη η ΑΕΚ καλλιτερο αποτελεσμα στην τουμπα???Απλα ...ποδοσφαιρικα....και τι βλεπομε???Μια καλοκουρδισμενη μηχανη η ομαδα του ΠΑΟΚ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ οπως ΒΕΙΡΙΝΙΑ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΓΚΑΡΣΙΑ-ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ-ΑΡΙΑΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ..να μπορουν να παιξουν σε οποιοδηποτε πρωταθλημα της ΕΥΡΩΠΗΣ με κλειστα ματια ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ. πατησανε πριν ημερων μια ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ και η οποια την επομενη εριξε τεσσερα στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Απο την αλλη μερια η ΑΕΚ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ Αν...θελετε να συγκρινομε απο το χθεσινο παχνιδι τις δυο ομαδες ο μεν ΠΑΟΚ ειναι αυτη την στιγμη δυο τουλαχιστον επιπεδα απο τα προσδωκομενα για ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ...??? ΕΝΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΓΙΑ ...ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΕΚ...Ετσι για να μη λεμε τα αυτονοητα ...αυτους τους παιχτες και αυτον τον προπονητη εχομε ..αυτα τα αποτελεσματα θα παιρνομε....ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΗ ΝΥΧΤΑ...?????
ΣΗΜΕΡΑ.....ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ .....ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΚΑ
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!ΩΡΑΙΑΙΑΙΑΙΑΟΣ!
ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ?ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΥΠΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.
Αυτό δεν είναι απλή τρύπα, είναι η τρύπα του όζοντος.... Πόσο πιο χάλια θα ήταν ο Κάλα από ένα ντεφορμέ Μανωλά, Μανώλο μου??
καθομαστε ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΑΝΑΛΎΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ,ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΊΔΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΙΤΟΙ...ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ,ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΜ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΙΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ.ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΣΕΠΟΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΟΣ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΜΙΚΡΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ???ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΛΑΣΠΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ??ΓΙΑ ΠΟΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ????ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ???ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ???ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ???ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ???Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΕΩΣΗ,ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ....ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ...
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙ 1200 ΚΥΒΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ 4.000 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ .
NA ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ...ΘΑ ΦΤΑΕΙ Ο ..ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.... ΕΝΩ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΣΚΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΡΙΣΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΠΑΛΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ-ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ- ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΕΡΝΑΝ....Α, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ .... ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΛΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ..... Υ.Γ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ....ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ...
ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ.... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ....ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ....ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΛΑΨΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...... ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ....
Διώξτε άμεσα τον αστείο προπονητή των διασυρμών ! Δεν έχει αξιοποιήσει και καθιερώσει τόσο καιρό ,ούτε ένα νέο παιδί ,έχει απίστευτες εμμονές και κάθε φορά κατεβάζει την ομάδα σαν μπουλούκι με Λύμπε και Γκούντγιονσεν (650000!!!-έλεος παίρναμε 3 εξιόλογους 23άρηδες με τόσα χρήματα). Δεν ξέρει τί σύστημα παίζει ,όταν νικάει λέει φανφάρες ,όταν χάνει τα ρίχνει στους παίκτες ,μέχρι και ο ΠΑΟΚ μας διέσυρε ,στην Ξάνθη κατά τύχη του κάθησε το σχήμα που κατέβασε ,αφού καθε εβδομάδα κάνει και κάποια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καινούργια αλχημεία ,πειραματιζόμενος και ο ίδιος .Αδαμίδη έχεις να πληρώσεις το συμβόλαιο του; Το καλοκαίρι όποιος δεν τον άφησε να φύγει έκανε έγκλημα .Οι μεταγραφές σας είναι αστείες ,η διοίκησή σας επίσης ! Παραιτηθείτε ομαδικώς,έτσι και αλλιώς τα διαλύσατε όλα !
3 γκολ πανομοιότυπης βλακείας. 3 γκολ ύπνου των κεντρικών αμυντικών και των μπακ. Στο 1ο μετά από φλιπεράκι, κανείς δεν είχε το νου του στον Βιερίνϊα απ'τους κεντρικούς. Στο 2ο ο Δέλλας έγινε αμυντικό χαφ και ο Έτο άφησε πίσω τον Καράμπελα λες και ήταν ο Ρομπέν. Στο 3ο πάλι, χώνεται ένας στους τόσους και μας το καρφώνει. Παράλληλες πασες, αποτελεσματικότητα ΜΗΔΕΝ. Ευθύνες δε μπορώ να αποδώσω πλήρεις στο Χιμένεθ, καθώς παίζει με διαλυμένο από τραυματίες κέντρο και άμυνα με 35άρηδες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και άπειρα πιτσιρίκια. Και σαφώς οι μεταγγραφές που έκανε, δεν αξίζανε μία, πλην κανά 2-3 μόνο που και πάλι υπάρχει αμφιβολία για την επιτυχία τους στην ΑΕΚ.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΛΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ..ΣΕ 3 ΜΑΤΣ 10 ΓΚΟΛ..ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑ..ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΙΓΟΙ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ..
ΔΕΝ ΦΤΕΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ .ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΝΑ ΣΚΟΚΟ 4ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ,ΕΝΩ Ο ΠΑΟΚ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .ΛΙΝΟ-ΜΑΛΕΖΑΣ-ΒΙΕΡΙΝΙΑ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΦΩΤΑΚΗΣ-ΣΑΛΠΙ-ΚΡΕΣΙΤΣ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΠΛΑΝΚΟ-ΤΣΙΜΠΟΥΡ-ΣΚΟΚΟ-ΜΙΕΤΣΕΛ-ΜΑΤΕΟΣ-ΣΑΧΑ-ΝΤΙΟΠ ,ΜΙΑ ΕΠΤΑΔΑ .ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
Καλά είστε σοβαροί,αθλητικοί δημοσιογράφοι που ξέρετε από μπάλα και καλύπτετε τον ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΕΘ ή θέλετε να πουλάτε παραμύθια στο κόσμο της ΑΕΚ!Ειλικρινά πείτε μου!Δεν είμαστε γαύροι να τσιμπάμε.Αν συνεχίσετε έτσι θα φάτε άκυρο και οι φυλλάδες θα είναι 100 ημερησίως.Άμα δεν κράξετε και τον προπονηταρά πέρα της ανύπαρκτης διοίκησης θα τα ακούτε κι εσείς!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΠΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟ33 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Τόσο μικρή έχει γίνει πια η ΑΕΚ που για να κερδίσει την Ξάνθη πρέπει να κάνει θυσίες? Αλοίμονο τώρα. Για σοβαρευτείτε. ΑΕΚ είμαστε.
πολυ θα ηθελα να ειχα εναν κοντρερας του παοκ.... πολυ θα ηθελα να ειχα εναν βιερινια του παοκ .,.. πολυ θα ηθελα να ειχα εναν εττο του παοκ.... πολυ θα ηθελα να ειχα εναν μαρσελινιο της ξανθης... πολυ θα ηθελα να ειχα εναν αλβαρεζ - μονχε - σανκαρε- - - - - - - - - - - - και γενικα θα ηθελα πολυ να ειχα τετοιους παιχτες αλλα ακομα πιο πολυ θα ηθελα να ειχα αυτους τους σκαουτερ που τους βρισκουν..... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ 3 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 14 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.... ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ??????? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ??? ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΚΟΥΝΤΙΟΝΣΕΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΡΙΚΚΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΕΛΕΚ ΣΙΑΛΜΑ ΚΟΝΤΟΕ ΚΑΛΑ ΧΟΣΕ ΚΑΡΛΟΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ???? ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΚΑΣΟΥΝ ???? ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ....3 μπορει και 4 να τρωγαμε αν επαιζε η UNDER 20 ,,,, τοτε ασ τα τρωγαμε,,,,,, αφου χρωσταμε τισ παναγιας τα ματια και δεν εχουμε λεφτα για μεταγραφες υπαρχουν 2 λυσεις.... Δ' ΕΘΝΙΚΗ η διωξιμο ολους τους παιχτες μας και συμβολαιο σε ολη την πιτσιρικαρια της UNDER 20 και προπονητη τον μπατιστα...... τωρα με αυτους τους παιχτες δεν μπορει κανενας να παρομοιασει την αεκ σαν μπαρτσελονα αλλα με την UNDER 20 καποιοι θα μπορουν να μας παρομοιασουν σαν την αρσεναλ της ελλαδας.......
Ο Μανόλο είναι λίγος κ δεν μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ σωστά. Ναι μεν υπάρχουν αδυναμίες στο ρόστερ αλλά όχι για να τρώμε τριάρες και τεσάρες από Ξάνθη, Πάοκ, Αντερλεχτ. Δεν είναι τόσο άχρηστο το ρόστερ. Με μπούρμπο, κρασσά, τζωρτζιόπουλο κ σία κυνηγοούσαμε πρωτάθλημα μέχρι τη τελευταί α αγωνιστική κ δεν είχαμε ούτε τριάρες ούτε τεσσάρες. Τότε όμως είχαμε προπονητή. Τώρα άστα να πάνε. Κ το χειρότερο ότι τον χρυσοπληρώνουμε.
Εγω θα γραψω οτι ολοι εχουν δικιο ...και αυτοι που λενε οτι φταινε οι α-μετοχοι η ανυπακτη διοικηση οι μετριοι γερασμενοι και απληρωτοι παικτες....ο ρουμανος τι απο ολα αυτα ΔΕΝ εχει να αντιμετωπισει και παρεταξε μια ομαδα με μπουσουλα στο γηπεδο;;;; απλα πραγματα ρε παιδια ειναι το ποδοσφαιρο .....δεν ειναι ο επιταχυντης CERN....αυτο το συνοθυλευμα εχασε σε 25 λεπτα με τα χερια κατω γιατι ο υπευθυνος ειναι μακρια νυχτωμενος ΚΑΙ ΔΕΝ ξερει τι του γινεται...ετσι πολυ απλα τυχαια ριχνεις 4... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τυχαια τρως και τρια.....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΑΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΜΑ ΑΤΑΚΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΥΜΠΕ. ΤΟ ΕΙΠΕ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΤΥ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΜΑΡΑ ΜΗΝ ΧΡΥΣΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΠΙ. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ ΓΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ, ΑΠΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
'Ο Χιμένεθ παρέταξε μία πολύ καλή ενδεκάδα, δείχνοντας ότι είχε «διαβάσει» καλά τον αντίπαλο.' Mmmmmmmmm. Pisteuw megale Aleksandre Lumperh, kaneis gia akoma mia fora tromerh analush tou ti eidame. O Manolo diabase polu swsta ton Paok, to pws paizei kai to eidame sto pws paiksame kai shmera. Gia na mhn pw gia thn epilogh tou na balei tis 2 saites mprosta Lumpe, Gudjohnsen na tous xtuphsoume me thn taxuthta mas sthn kontra. Autos o Cala, ti entoles eixe? Epaize amuntiko half? Den mporouse na tou pei na katsei mprosta apo ta stopper kai na kaluptei oti pernaei apo ta half? Na bohthane Vargas, Makos ta plagia back mas otan katebainoun Etto kai Lino? Manolo gera, pare mas ta lefta.
ειναι μαλλον ηλιου φαεινοτερο οτι το site και τα στελεχη του δεν παιρνουν την θεση που θα επρεπε για την ΑΕΚ !! αποφευγουν επιμελως το δια ταυτα και σφυριζουν αδιαφορα στην ουσια του πραγματος που ειναι διοικηση και προπονητης συμετεχοντας ετσι σην συρικνωση της ΑΕΚ !!!
eleoooooooooooosssssssss.....
eleoooooooooooosssssssss.....
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ, ΗΛΙΑ. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ)...
η πιο σωστή κ αντικειμενική κριτική.
Ευτυχώς που ο Μανόλο έφτιαξε ομάδα που οι αντίπαλοι φτύνουν αίμα για να την κερδίσουν, όπως έλεγε μετά την προετοιμασία. Το ματς στο '' Γ. Καραισκάκης'' κάτι μου θυμίζει από το '' Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες'', πολύ αίμα θα ......... φτύσουμε
Στη Ξάνθη νίκη αλλά και 3 ... μπαλάκια στο πλεχτό μας. Δηλαδή η δική τους άμυνα ήταν απλά χειρότερη από τη δική μας γιατί αν ήταν θέμα επίθεσης τότε και σήμερα θα είχαμε βάλει 1-2 και δε θα είχε τελειώσει το ματς έχοντας κάνει 1-2 ευκαιρίες όλες όλες ή εγώ έβλεπα άλλο ματς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι Κάλα κόφτης λοιπόν και κουραφέξαλα. Και ανάπτυξη ποιός θα ... παράγει ο Μάκος, ο Κάλα ή η γιαγιά μου η Κούλα ;;;;;;;;; Έχουμε μάτια και βλέπουμε................
χαχαχχχαχ θελουμε και αλλες κομπινες!!!!!!!!!!
Το βρήκαμε το πρόβλημα για τη σημερινή ήττα. Ο Καράμπελας φταίει. Προχθές έφταιγε ο Ντίμη.
ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ ΗΛΙΑ ΜΟΥ? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ? Ο ΧΙΜΕΝΕΘ 14 ΜΕΤΕΓΓΡΕΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ?