«Δεν έχουμε ταυτότητα σαν ομάδα. λέγαμε να κάνουμε άμυνα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε άμυνα. Πλέον θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε περισσότερο, να καταλάβουμε τις δυνατότητες μας και να χτίσουμε μία ομάδα βάσει των δυνατοτήτων που έχουμε». Η παραπάνω δήλωση του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Αντερλεχτ την προηγούμενη Πέμπτη παρερμηνεύθηκε από πολλούς, θεωρώντας ότι ο φορ της ΑΕΚ έκανε ευθεία κριτική - επίθεση στον Μανόλο Χιμένεθ. Την επομένη του συγκεκριμένου ματς, στα Σπάτα, όπως σας είχε ενημερώσει το aek365.gr ο Λυμπερόπουλος ξεκαθάριζε πως τα όσα είπε δεν αφορούσαν τον προπονητή. Είχε να κάνει με μία γενική άποψη κάτω από απόλυτα ποδοσφαιρική λογική.
Το γεγονός ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Χιμένεθ, φάνηκε ξεκάθαρα και στην Ξάνθη. Μόλις σκοράρει τρέχει απευθείας για τον πάγκο, εκεί όπου αγκαλιάζει πρώτα τον Λεονάρντο και έπειτα τον Χιμένεθ και τους υπολοίπους. Ο αρχηγός έβγαλε ενότητα και σε αυτή τη φάση, δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι η ΑΕΚ είναι οικογένεια και το κλίμα μεταξύ παικτών και προπονητή (παρά τα πολλά εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν) είναι άριστο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Re si T-rex mas ta exeis pri3ei..ELEOS re....sta a@@@@ mas i gnwmi sou re..afou esi simmasia thes kai tpt allo..apo podosfairo den 3ereis tpt... mono provlimata prokaleite eseis stin AEK..oust re..Ginate oloi proponitarades, paixtarades, yixologares....Ti kolotoumpas o Limpe reeeeeeee????? Den tha krivotan pote o Limpe...alla epeidi eseis eiste toso mamakes sto telos den tha afisete oute ena athropo pou exizei konta sti AEK..esas sas axizei na exete yomiadi kai mpeo.. Kai otan ola pane kala, tou vgainei to sistima tou Jimeneth, 3ekourazei kai paixtes gia ti diskoli sinexeia kai eseis sinexizete na ton krazete reeeeee.... oust apo ti AEK reee..mono kako tis kanete..komple3ikoi athopoi..idea den exete kai exete apoyi gia ola..
γράφε στα Ελληνικά ρε φίλε...
Κρίμα για τις "δημοκρατικές" σου απόψεις.
Καλός κωλοτούμπτας είσαι Λυμπερόπουλε. Ο λαός της ΑΕΚ σε στήριξε για τις αλήθειες που είπες σχετικά με Χιμένεθ, και μετά εσύ τρέχεις να του αφιερώσεις το γκολ. Μπράβο "μαγκιά".
κωλοτούμπες εσύ κάνεις ύπνε.. μάθε να διαβάζεις, ξαναδιάβασε τις δηλώσεις μήπως και καταλάβεις τι λέει.. και φτάνει με την γκρινία.. γ@μω την γκρίνια σας εδω μέσα.. έλεος είστε./ aek365: κλείστε τα σχόλια (για ένα χρονικό διάστημα) να ησυχάσουν μερικοί εδω μέσα.. κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια..
Ο Λυμπερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Άντερλεχτ τα έχωσε στον προπονητή. Αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό (ή αν δεν τολμάς να το παραδεχθείς) είναι δικό σου θέμα.
κωλοτουμπες ειστε ολοι γενικα εδω μεσα!οι προπονηταραδες που τα ξερετε ολα κ τα βριζετε ολα!
oso kai na skizese o dusan piso den erxete
To πρόβλημα είναι να σκάσει ο Χιμένεθ και να δουλέψει με αυτούς που έχει. Μήπως ο βάζελος έχει καλύτερους παίκτες μπροστά από εμάς ή ο ΠΑΟΚ; Δεν πέρασαν παρά 40 μέρες, όταν μιλούσε ο σενιόρ για γερό ξεσκαρτάρισμα μετά την Ανόρθωση. Δείτε ποιοί τον έχουν βγάλει από τη δύσκολη θέση αυτές τις ημέρες και ποιοι απ' αυτούς έπαιζαν σε εκείνο το ματς και θα καταλάβετε ποιός δεν έχει ιδέα και τώρα μαθαίνει τι παίκτες έχει και τη χρησιμότητα τους. Μήπως το ξεσκαρτάρισμα αφορούσε τον Τσίτα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον Αγκιρίμπα; Την ώρα που έκλαιγε με την Παναχαϊκη, ο ΠΑΟ είχε Τοτσέ και Πετρόπουλο και αυτός διέθετε Γκούντι, Λύμπε και Μπέλεκ. Ο πρώτος που έχει υποβαθμίσει τους παίκτες που έχει είναι ο ίδιος.
Ισως δε το θυμαστε όλοι,απλα επενθυμιζω και τις περσινες δηλωσεις του Λυμπε : "Αν δε κάνει και ο Χιμενεθ την ΑΕΚ πρωταθλητρια,δε ξερω ποιος μπορει να την κανει.Απλα ας τον αφησουμε ολοι να δουλεψει οπως ξερει" Αυτα για την αποψη του Λυμπε για τον Χιμενεθ
σωστος!
ΝΑ Κ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!
Χαιρετώ όλα τα αδέρφια χωρίς εξαίρεση! Λείπω περίπου τρεις μήνες τώρα από την παρέα, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό ούτε η παρέα ούτε το site. Ζητώ συγνώμη από όλους και υπόσχομαι να μην το ξανακάνω. Άλλωστε μου λείψατε τόσο πολύ... Χάρηκα που εμφανίστηκαν κι άλλοι παλιοί κι αγαπημένοι γνώριμοι. Δυο φορές χάρηκα που είδα καινούργια ονόματα. Οι μόνοι που δεν ελειψαν είναι τα συμπαθέστατα προϊστορικά τέρατα. Δεν με παραξενεύει που έχουν ονόματα και avatar από την πλειόκαινο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εποχή. Νομίζω πως από τότε περιμένουν να έρθει ο Μεσίας τους... Εγώ είμαι πάντα με ό,τι μου βρίσκεται. Καλή συνέχεια και στην ομάδα μας και στην κουβέντα μας.
Σε μια ομαδα που εχουν ξεχασει ποτε πληρωθηκαν για τελευταια φορα το κλιμα ειναι καταπληκτικο, σχεδον ανεξηγητο. Αυτο δειχνει οτι η συνεργασια ολων ειναι αψογη και αυτο δεν γινεται αν δεν υπαρχει σεβασμος και απο τις δυο πλευρες. Αρα τα περι κωλοτουμπας απλα δεν υπαρχει. Το να λες οτι η ομαδα δεν εχει ταυτοτητα δεν ριχνει μομφη (μονο) στον προπονητη, αλλα στους παικτες που δεν μπορουν ισως να αφομοιώσουν αυτα που τους λεει ο προπονητης. Η ουσια ειναι να μην βρισκουμε σε καθε φραση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που λεει καποιος πατημα για κραξιμο, αλλα να προστατεψουμε ολοι την ομαδα. Μην ξεχναμε οτι και οι ποδοσφαιριστες δεν ειναι νομικοι ή φιλολογοι και αυτο που θελουν να εκφρασουν δεν γινεται σωστα και δεν ειναι πολλες φορες αυτο που πραγματικα νιωθουν. Στην τελικη αν δεν θελετε Χιμενεθ τον αγοραζω εγω και τον παω στον ΠΑΟ βοηθο του Μουρινιο (που θα αγορασω επισης)
megaki niki!!!!!!!!!!!!!! k me 4-3... deichnei kati kalo.deichnei synecheia sto paichnidi. elpizw...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΛΩΜΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΞΕΙ ΚΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ!
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΥΜΠΕ ΜΑ ΜΑΝΟΛΟ???ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΕΛΛΗΝΑ....ΟΧΙ ΡΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΑΕΚΑΡΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ORIGINAL21
Οτι προβλημα εχουν και οι αλλοι παικτες μαζι του αδερφε. Τους χρησιμοποιει σαν ασπιδα οταν χανουμε και εχει κανει λαθη. Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.
αδελφε οπως ειπε και πιο κατω κανενας δεν ειναι υπερανω κριτικης ο μανολο δεν ειναι θεος και εχει κανει τα λαθοι του .το θεμα ειναι να βλεπει τα λαθοι του και να διωρθονεται οπως στη ξανθη που αλλαξε συστημα και η ομαδα ρολαρε καλυτερα.με τους παιχτες που εχει μια χαρα ΑΕΚ βλεπουμε στα γηπεδα 2 στα 2 και συνεχιζουμε και ευρωπη καταφεραμε να μπουμε ομιλουσ και θα παλεψουμε για τη προκρισηΑΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
Ολοι θελουμε το καλο της ΑΕΚ εννοειται. Προχωραμε βελτιωμενοι. Ελπιζω μονο να μπει κανα χρημα συντομα.
Ετσι για να γελασουμε λιγο,να ευθυμησουμε ρε αδερφε,τα λογια του Χιμενεθ παρακατω : "Ο Λύμπε έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και μπορεί να λέει την άποψη του. Αλλά εγώ είμαι προπονητής και παίρνω τις αποφάσεις. Το καλό είναι ότι τις δέχονται όλοι" Απο τις δηλωσεις του. Βγαλτε τα συμπερασματα σας. Δε σημαινει οτι υπαρει προβλημα στην ομαδα. Σημαινει ομως οτι κανενας δεν ειναι υπερανω κριτικης,αρκει η κριτικη απο παικτες να μενει στα αποδυτηρια κι οχι στην τηλεοραση.
ΣΑ ΠΟΛΥ ΔΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ? ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ??? ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ... ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΥΜΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ....!
μην κολαμε σε λεπτομερειες το θεμα ειναι να νικαει η ομαδα και ολα θα βελτιωθουν,και αυτο σας πηραζει που πανηγυρησε ετσι....η ομαδα ξεκολαει και νικαει,και το παλικαρι χαρηκε κακο ειναι?
ΧΡΥΣΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ Η ΑΠΛΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
Αυτο το παιδι σφιγγει τα δοντια παντα και παιζει παρα τα 37 του χρονια. Αυτο πρεπει να το αναγνωρισουμε