Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ανεβάζουν ρυθμούς Λάζαρ, Γεωργιάδης

Ο Μπόλονι αισιοδοξεί πως θα έχει τους δυο παίκτες στην διάθεση του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Κόστιν Λάζαρ και ο Γιώργος Γεωργιάδης γυμνάστηκαν σε πιο εντατικούς ρυθμούς δίχως να νιώσουν ενοχλήσεις και οι πιθανότητες να είναι έτοιμοι ενόψει ΑΕΚ είναι πολλές.

Μετά από το διήμερο ρεπό, στην προπόνηση πήραν μέρος και όσοι παίκτες αγωνίστηκαν εναντίον του Νέου Πανιωνίου με τον Λάζλο Μπόλονι να ανεβάζει την ένταση της προπόνησης από Πέμπτη προκειμένου οι παίκτες του να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τόσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ όσο και για τα δυο επόμενα παιχνίδια με Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ