Το aek365.gr παρακολούθησε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Β' Ομάδας της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Εκεί ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης, Άρνααρ Γκρέταρσον, με τον οποίο είχαμε μία ολιγόλεπτη κουβέντα για την ΑΕΚ (U20).
Αρχικά, ρωτήσαμε τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ για την γενική εικόνα που του άφησε η ομάδα: «Φέτος δείχνει να είναι πραγματικά αυτό που λέμε ομάδα, σύνολο. Δείχνει καλύτερη σε πολλούς τομείς. Θα πάει καλά πιστεύω και πολλοί από τους παίκτες που έχει τώρα στο ρόστερ θα μας απασχολήσουν στο μέλλον».
Όσο για το αν ξεχώρισε κάποιον... «Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά στην Β' Ομάδα. Και αυτοί που έρχονται από την πρώτη ομάδα και άλλα παιδιά που προπονεί ο κ. Μπατίστα. Ο Δωριάδης δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μπει στην ομάδα, την καθοδηγεί. Πολύ καλός. Ο Ντούμπερετ μου αρέσει πολύ. Είναι παίκτης που έχει πολλά προσόντα και είναι πολύ αθλητικός».
Στην συνέχεια, ρωτήσαμε τη γνώμη του Άρνααρ Γκρέταρσον για κάποιους παίκτες της Β' Ομάδας της ΑΕΚ:
Κώστας Βλάχος: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι ταλαντούχος και έξυπνος. Παίζει με το μυαλό και είναι πολύ καλό αυτό για την ηλικία του. Έχει λαμπρό μέλλον».
Ταξιάρχης Φούντας: «Πολύ καλός. Ειδικά με την μπάλα στα πόδια. Πολύ καλός»
Θωμάς Τσίτας: «Είναι ο επιθετικός που λέμε πως έχει το ένστικτο του σκόρερ. Πραγματικός στράικερ, πολύ καλός».
Νικόλας Εγγλέζου: «Τον είχα ξεχωρίσει από την προετοιμασία στην Σλοβενία. Πολύ καλός με προσόντα και δυνατότητες».
Όπως έχουμε ξαναγράψει «αγκάθι» για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ αποτελεί η έλλειψη ενός προπονητικού κέντρου. Ο Άρνααρ Γκρέταρσον μίλησε και γι' αυτό: «Είναι λυπηρό και με έχει δυσαρεστήσει που τα παιδιά δεν έχουν ένα μέρος για να προπονούνται και ένα γήπεδο με χόρτο ώστε να αρχίσουν να εξοικειώνονται με τον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεφτά για να γίνει κάτι τέτοιο».
Ωστόσο, ο κ. Γκρέταρσον εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον: «Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα μία λύση γενικά στην ΑΕΚ. Και πιστεύω πως θα βρεθεί».
Τέλος, αναφορικά με την πρώτη ομάδα της Ένωσης, που την Κυριακή υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική, ο κ. Γκρέταρσον είπε : «Φέτος η ΑΕΚ είναι μία άλλη ομάδα. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πιστεύω θα κερδίσουμε. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο βράδυ και μία βαριά ήττα αλλά η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πρέπει και μπορεί να το ξεπεράσει και να εμφανιστεί έτοιμη γι αυτόν τον αγώνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

που τον ειδεσ καλο τον τσιτα,πολυ αργοσ και ατομιστης,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΝΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΛΟΠΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ?
Εχω κάποιες ερωτήσεις επειδή θεωρώ πως ο Γκρεταρσον δεν είναι τόσο άμπαλος όσο τον παρουσιάζουν κάποια μμε. Οι εισηγήσεις που κάνει λαμβάνονται υπόψην απο κανένα? Γιατί εκτός απο τον Χελγκασον και τον Γκουντι οι υπόλοιπες μεταγραφές ήταν του Κλητσίδη και της διοίκησης και οι 2 άλλες ( Καλα, Καρλος) του προπονητή. Όταν απο τις συνολικά 14(!) μεταγραφές που έκανε η ΑΕΚ ΜΟΝΟ οι 4 ήταν του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή για ποιον προγραμματισμό μιλάμε? Είμαστε σοβαροί? Ο Μπααλ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που βρήκε τι έγινε? Ο γάλλος ο επιθετικός ? Ο αριστερος μπακ της Μπαρτσελονα Β? Ο Μπιαρναρσον? Ο νιγηριανός αριστερός χαφ που έπαιζε στην Νορβηγία? Ο Μιρτακοβιτς που εισηγήθηκε ο Σαβεφσκι? Αυτοί όλοι οι παίκτες απο ποιους θαφτήκανε? Ο Ντεγκρα που ήταν ελεύθερος και είχε εισηγηθεί ο γκρετα γιατί δεν αποκτήθηκε? Γιατί αποκτήθηκε ο Κωνσταντοπουλος που είχε συμβόλαιο και αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε και λεφτά cash που δεν είχαμε (τώρα είναι εδω στην Κύπρο και κάνει σουπερ επεμβάσεις) ? Μπορεί κάποιος απο την διοίκηση να μας απαντήσει και να μας πει ποιος αποφασήζει εκεί μέσα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό?
Δε ξερω αν συμφωνουμε ή οχι, αλλα ξερω οτι επιτελους διαβασα ενα σχολιο με ουσια, ενω ολοι αλλοι εγραψαν κατι απλως για να κατηγορησουν, πραμα που χτυπαει πολυ ασχημα και εχουμε βαρεθει να το βλεπουμε, μακαρι και οι αλλοι να κανουν σχολια και να χουν κατι πραγματικα να πουν. Η ομαδα αλλωστε δε παει καλα, το βλεπουμε και σιγουρα υπαρχουν ευθυνες, αρα δε χρειαζεται να λεμε συνεχεια και συνεχεια φταιει αυτος φταιει ο αλλος, ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ !!!
Ακριβώς φίλε είναι αστείο να κατηγορούμε ένα άνθρωπο που τουλάχιστον φαίνεται τίμιος αλλά και που οι προτάσεις του για παίκτες (πχ μπααλ, ντεγκρα κτλ) δείχνουν άνθρωπο που ξέρει απο ποδόσφαιρο. Δηλαδή τι άλλο να κάνει? Να τους αγοράσει ο ίδιος? Όταν τους προτείνει ένα σωρό παίκτες οικονομικούς και σε καλή ηλικία και η διοίκηση αποφασήζει μόνο παίκτες του Κλητσίδη και άλλους μέτριους Έλληνες μόνο και μόνο για να λέει πως πήραμε Έλληνες ή πέρνει παλαίμαχους που κάποτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνανε καριέρα τι άλλο να κάνει ο Γκρεταρσον? Ούτε προπονητής είναι ούτε πρόεδρος για να δικαιολογείται τέτοιο μίσος εναντίον του....
ΑΝΤΙ ΓΙΑ 14 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ 5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ : 4-5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΣΤΗΝ 1η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΡΙΚΚΑ(ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ) -ΓΚΕΡΕ'Ι'ΡΟ + ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ! Υ.Γ. ΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!! Υ.Γ.1. Ο ΝΤΕΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ + ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΣΑΙΖΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ! Υ.Γ.3 ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΕΤΟΣ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ!!
Ρε Γκρέταρσον, αφού η δεύτερη ομάδα έχει τόσο καλούς παίχτες όπως λες γιατί δεν τους προωθείτε στην πρώτη αντί να κάνετε 12 και 14 μεταγγραφές κατά μέσο όρο κάθε χρόνο; Αν αξίζουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα, γιατί δεν αναλαμβάνει ένας Χριστιανός εκεί μέσα στην ΑΕΚ να τους προετοιμάσει κατάλληλα (αγωνιστικά και ψυχολογικά) και στην ουσία να τους δώσει την ευκαιρία που τους αξίζει, οεο; Υ.Γ. Υποτίθεται ότι τον Χιμένεθ τον φέραμε για να αναδείξει ταλέντα από β' ομάδα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακαδημίες...! Αλλά ξέχασα...vamos bien!
ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Γκρέταρσον είπε : «Φέτος η ΑΕΚ είναι μία άλλη ομάδα. Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. " Γιατί κε Γκρεταρσον πέρυσι όλα τα παιχνίδια ήταν ίδια!!!
Και γω νόμιζα πως θα βρει παίχτες με μέλλον στην ΑΕΚ...
και εσένα καλό είναι βρήκες τους τρόμπες που σε κρατήσανε....
Διευθυνταρα μου εσυ !!! Κοβει το ματι σου...Φερε μας κι αλλους "Χελγκανσον" να τρελλαθουμε..!