Η μαγνητική τομογραφία που ακολούθησε ο Σέρχιο Λεάλ έδειξε πως ο παίκτης υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει από το ματς του Εργοτέλη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο 29χρονος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (14/9) και τα αποτελέσματα τελικά δεν είναι τόσο ευχάριστα για την Κρητική ομάδα. Μάλιστα το ματς με την ΑΕΚ δεν είναι το μόνο που θα απουσιάσει ο Ουρουγουανός αλλά και εκείνο με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Συγκεκριμένα ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον 15 μέρες με τον Κουτσιανικούλη να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του στην κορυφή της επίθεσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
