Quantcast
NEWS
22 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αργούν (και αυτά) τα έσοδα

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι στα τέλη Σεπτεμβρίου για να εισπράξει έσοδα από εισιτήρια η ΠΑΕ ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ και το… ευρώ έχει αξία. Και για αυτό οι άνθρωποι της νυν διοίκησης της ψάχνουν από παντού να δουν αν μπορούν να έχουν εισπράξεις για να καλύψουν (τις μεγάλες) οφειλές της εταιρίας. Τα πρώτα έσοδα από την πρόκριση του Γιουρόπα Λιγκ θα πάνε από την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ και θα μείνουν… εκεί, λόγω των οφειλών της ΑΕΚ προς την Ομοσπονδία. Στην Ενωση πλέον αναμένουν έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικό συμβόλαιο για να καταφέρουν να κάνουν κάποιες πληρωμές στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

Ελπίδα υπήρχε ότι και με τα εντός έδρας παιχνίδια θα υπήρχαν κάποια έσοδα τον Σεπτέμβριο, αλλά και αυτά αργούν… Το ματς της πρεμιέρας δεν έγινε και έτσι δεν εξέτισε την ποινή της η ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο επόμενο εντός έδρας με τον Εργοτέλη σε 10 μέρες. Πλέον, έσοδα θα προκύψουν μόνο από το επόμενο εντός έδρας ματς που είναι για την Ευρώπη και συγκεκριμένα το παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς.

Εκεί στην ΑΕΚ θα περιμένουν πολύ κόσμο στις 29 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και αυξημένα έσοδα από τα απλά εισιτήρια (μόλις 8.300 τα διαρκείας), ενώ το επόμενο εντός έδρας με κόσμο στην Σούπερ Λίγκα θα είναι το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στις αρχές Οκτωβρίου. Και εκεί θα περιμένουν στην ΠΑΕ αρκετό κόσμο στις εξέδρες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ