Σε απάντηση της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης της Παναχαϊκής, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Νέου Πανιωνίου, οι "Πάνθηρες" εξέδωσαν και εκείνοι με την σειρά τους ανακοίνωση υποστηρίζοντας πως η φαντασία του Αλέξη Κούγια οργιάζει και πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν με ένα αντιπαθές, όπως χαρακτηρίζουν τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, πρόσωπο.
Αφορμή για τον "πόλεμο" ανακοινώσεων ήταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των παικτών στο χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Νέο Πανιώνιο και την Παναχαϊκή που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόωρη λήξη του αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους "Πάνθηρες": "Είναι γνωστό σε όλη την χώρα πως η φαντασία του Κούγια οργιάζει. Έτσι έφτιαξε άλλωστε το όνομα του, όποιο και αν είναι αυτό... Για άλλη μια φορά έδωσε ένα δείγμα των ικανοτήτων του... Πέραν του να διευκρινίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν τον προστατέψαμε από οτιδήποτε, καθώς μας είναι ένα από τα πλέον αντιπαθή πρόσωπα στον αθλητικό χώρο, δεν σκοπεύουμε να δώσουμε κάποια απάντηση στην ανακοίνωση του. Θα παρακαλούσαμε και τους υπόλοιπους φορείς να μην παίξουμε σαν Πανιώνιος το παιχνιδάκι του, καθώς έχουμε πολλά σοβαρότερα ζητήματα να λύσουμε! Ας τον αφήσουμε να βρει κάποιο άλλο τρόπο να ικανοποιήσει την χρόνια έλλειψη σοβαρότητας που τον διακατέχει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
