Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θα τιμήσει Ζαγοράκη η UEFA

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μαζί με τους Μπασινά, Καραγκούνη θα βραβευτούν για την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα  

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως στις 7 Οκτωβρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον αγώνα της Ελλάδος με την Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2012, η UEFA θα τιμήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο πλαίσιο των βραβεύσεων για όλους τους ποδοσφαιριστές των χωρών-μελών που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 100 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε συμπληρώσει 120 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Μάλιστα την βράβευση θα κάνει ο ίδιος ο Μισέλ Πλατινί ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ για τον ίδιο λόγο θα βραβευτούν τόσο ο Άγγελος Μπασινάς (100) όσο και ο Γιώργος Καραγκούνης (107).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ