Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ εδώ και κάποιες μέρες έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ανδρέα Τηλιγάδα και η συνεργασία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε κι επίσημα σήμερα. Τελικά η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα μέτρησε στην ομάδα του Δούκα κι έτσι θα βρίσκεται στην Ένωση με υποσχετική και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ανδρέα Τηλιγάδα στην ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας. Ο Τηλιγάδας αποκτήθηκε με υποσχετική από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με option αγοράς το καλοκαίρι του 2012. Ευχόμαστε στον αθλητή ο οποίος επέμενε πολύ σε προσωπικό επίπεδο για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, καλή σταδιοδρομία με την φανέλα της ΑΕΚ» .
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

μονο νταμπλ φετος + καλη πορεια ευρωπη