Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ ρωτήθηκε για το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ, που ακυρώθηκε, με τον Ισπανό τεχνικό να μην θέλει να πάρει ξεκάθαρη θέση αφού δεν ήταν σίγουρος. Ωστόσο, μπαίνοντας στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, είδε ξανά σε ριπλέι τη φάση μαζί με τους ποδοσφαιριστές του και όλοι τους συμφώνησαν πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φάση αποτέλεσε σημείο αναφοράς και στην σημερινή προπόνηση. Οι περισσότεροι, όπως και ο προπονητής, στάθηκαν στο τέρμα του Κάλα, που αν είχε μετρήσει ως έπρεπε, θα μιλούσαμε για «κλειδωμένη» πρόκριση στην φάση των ομίλων. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν σίγουροι πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός καλυπτόταν ενώ και ο ίδιος βλέποντας ξανά τη φάση, σιγουρεύτηκε πως το γκολ ήταν κανονικότατο. Για αυτό ήταν και απογοητευμένος, αφού ήθελε όσο τίποτε άλλο να σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι και να... πατσίσει το αυτογκόλ της Κύπρου. Για τον ίδιο δεν υπάρχει διαφορά φιλικού και επίσημου. Όλα τα γκολ... μετράνε το ίδιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

tha vali alo its ok
NAI...!!! ΣΙΓΟΥΡΑ!! ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΓΚΟΛ.. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΛΥΜΠΕ, ΚΑΡΛΟΣ, ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΝΤΥ.. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΚΟΠΤΗ..ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΦΕ..ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΓΝΙΔΑΡΕΣ..ΞΑΝΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.. ΚΑΙ Ν ΓΥΡΙΣΗ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΛΑΣ-ΔΕΛΛΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΕΛΑ!!! (ΝΑ ΠΑΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΕ -ΑΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΒΈΘΝΙΚΗ, ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΑΝΩΛΑΣ..)
vale ston katarameno kai patsisame