Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ πλησιάζει. Η Πέμπτη έρχεται και η Ένωση θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Ντιναμό Τιφλίδας σε ένα ματς που θέλει να βάλει από τώρα τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας γίνεται μέσα Αυγούστου σε μία περίοδο όπου η Αθήνα είναι παραδοσιακά άδεια. Γι' αυτό το λόγο οι ποδοσφαιριστές είναι... αγχωμένοι για την εικόνα που θα αντικρύσουν μπαίνοντας την Πέμπτη στο γήπεδο. Δεν κρύβουν ότι θέλουν να νοιώσουν τη στήριξη του κόσμου. Άπαντες αντιλλαμβάνονται το κλίμα στις τάξεις των οπαδών, όμως είναι πεπεισμένοι ότι το βράδυ της Πέμπτης το κάτω διάζωμα του Σταδίου θα γεμίσει - διότι πρέπει να γεμίσει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ποδοσφαιριστές, τονίζουν, ότι με τα τόσα προβλήματα που έχουν και οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν, είναι σίγουροι ότι με τη μαζική παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη θα πάρουν δύναμη! Θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους και θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασισμένοι για την πρόκριση. Τα εισιτήρια έχουν βγει στην κυκλοφορία και η διάθεσή τους συνεχίζεται κανονικά έως και την ημέρα του αγώνα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Αυγούστου από τα εξής σημεία:
• Εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη») 10:00-17:00
• aekshop 2: Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784 ώρες καταστημάτων
Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, ημέρα του αγώνα, η πώληση των εισιτηρίων στo aekshop της Νέας Φιλαδέλφειας θα σταματήσει στις 14:00, ενώ τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις 13:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 17:30 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 3, 15, 21, 33 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 13, 23, 31 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες 7, 9, 11 : 25€ (Παιδικά 15€)
Θύρα 29 : 60€ (Παιδικά 25€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€
Τα παιδικά εισιτήρια καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ θα προπωλούνται από την Τρίτη 16/08 στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.
Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την Πέμπτη το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δυο ώρες προ της έναρξης του αγώνα) ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το επόμενο έντος έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, μετά από αυτό με τη Ντιναμό, θα αργήσει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα μεσολαβεί η διακοπή λόγο Εθνικής Ελλάδος και ακολουθεί ο αγώνας με την Ξάνθη εκτός έδρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Kano diakopes stin Paro afti tin evdomada. Xerei kaneis an to paizei to paihnidi se kanena baraki?
Μαλλον εσυ κανεις λαθος.Τον αγωνα με την Καλλιθεα εννοω,σε εναν αγωνα που δεν ειχε την δεδομενη αγωνιστικη κανενα ενδιαφερον και αφου προηγηθηκε μια ξεγυρισμενη ευρωπαικη πενταρα.Και σιγουρα σε εκεινο τον αγωνα δενεκανες τα 650 χιλ. που λες οτι εκανες.Αλλα υπηρχε οραμα αγαπητε areimanios που καμια σχεση δεν εχεις με τον Αρη.οσο για τον φιλο που επικαλεισαι την αποψη σου επικρινει και οχι την δικη μου.
meτι ψυχη θα κανεις 550 χιλιομ πια? ας ελπισουμε να ειστε αρκετοι κ να περασουμε γιατι αλλοιως ερχεται το τελος α ρα αεκαραααα
Τι να απαντησω σε εναν ανθρωπο με μυαλο μικρου παιδιου που δεν αντιλαμβανεται την ειρωνια στο σχολιο για τον Αρη.Παρεπιπτοντως και εγω απο την Βορρεια Ελλαδα ειμαι αλλα δεν νιωθω την αναγκη να το τονιζω λες και ειναι κατορθωμα.Ασε που οταν πηγαινω να δω την ΑΕΚ (οχι και τοσο συχνα ειναι η αληθεια) στην Αθηνα μου κοστιζει οσο ενα διαρκειας δικο σου γιατι επειδη ειμαι παιδακι οπως ατοπα συμπερανες παιρνω μαζι μου την γυναικα μου και τα δυο μου παιδια για να δω την ΑΕΚ με τους 30000... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αθηναιους.Φαινεται στον αγωνα με την Καλλιθεα πριν λιγα χρονια μαζευτηκαμε πολλοι αεκτζηδες απο την επαρχια και ειχε το γηπεδο 45000 κοσμο.Επισης βλεπω μια αναστροφη στα μετεπειτα σχολια σου.το γυριζεις και παριστανεις την οσια Μαρια η την Αγια Τερεζα προσπαθωντας δηθεν να πικαρεις τους συν-αεκτζηδες της Αθηνας για να πανε στο γηπεδο,λες και ειναι αβουλα οντα και δεν ξερουν τι να πραξουν και με την υποτιμτικη σου παρατηρηση θα τους ξεσηκωσεις.Χαλαρωσε λοιπον καλεσε σε συστρατευση αλλα μην κρινεις τους αλλους γιατι οτι δινεις παιρνεις.
δεν θα απαντησω εγω αλλα σου απαντησανε ολοι οι ποιο πανω ...ισως εχει δικιο λιγο ο geouea - αλλα δεν με πείθει προσωπικα εμενα...αλλο η ξενιτια για την πετριδα και αλλο η αγαπη μου για την αεκ...οσο για την καλιθεα μαλλον και εδω λαθος κανεις..εννοεις μαλλον τον αγωνα με ιωνικο...που θα περναμε πρωταθλημα και εκανα 650 χιλ να κατεβω οπως και αρκετοι αλλοι..
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΚΟΠΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ................ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......... ΚΑΙ ΠΣΤΤΤΤΤΤΤ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ? KI AYΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Συμφωνω απολυτα.Ας παψουμε λοιπον να μιλαμε για τους αεκτζηδες της Αθηνας και της επαρχιας,για αυτους που παιρνουν διαρκειας και αυτους που δεν παιρνουν.Για την (R),για τους αντι(R),για τους μπαγεβιτσικους,τους μελισσανιδικους,για αυτους που θελουν ΟΑΚΑ και για τους αλλους που θελουν Ριζουπολη και ας επικεντρωθουμε στα της ομαδας.Πως δηλαδη θα απαιτησουμε ισχυρη διοικηση που να εμπνεει και που θα μπορει να φερει τις μαζες των φιλαθλων στο γηπεδο.Η εσωστρεφεια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γεννιεται απο την αδυναμια της διοικησης να δωσει οραμα.Ολα τα αλλα ξεπερνιουνται.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ 3ΗΜΕΡΟΥ.. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΘΗΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΕΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ 10000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΦΟΡΕΣ? ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!! ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΕΓΝΑΤΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!
Ασε ρε φιλε που λες οτι δεν υπαρχει, μια χαρα τα λεει, η δυναμη της ΑΕΚ ειναι στην επαρχια αντιθετα με τους γαυρους που εχουν κοσμο στην αθηνα αλλα στην επαρχια ναι μεν δηλωνουν γαυροι αλλα καμμια σχεση με μας τους επαρχιωτες.Ξερεις τι παρατηρησα πως οταν η εθνικη οδο κιτρινιζει απο κομβοι μεσων μαζικης μεταφορας το γηπεδο παιρνει χρωμα και παλμο, αντιθετα οταν σε μικρα ματς (δεν εχουμε χρημα να ειμαστε εκει καθε κυριακη) στο γηπεδο υπαρχουν μονο αθηναιοι ποτε δεν ξεπερνουν τις 7.000... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ο παλμος ειναι υποτονικος..Φαινεται πως εσεις ξεχασατε την ομαδα αφου με εενα εισιτηριο του μετρο η του ηλεκτρικου ειστε εκει και εχετε την ομαδα σχεδον μεσα στα σπιτια σας αλλα ισως να μην υπαρχουν πλεον κιτρινοι των αθηνων
Αν τα λες για να μας πικάρεις ...... δικαίωμα σου. Αν σοβαρολογείς ....... δες πχ και τους Έλληνες ομογενείς που αγαπάνε τη πατρίδα τους 100 φορές περισότερες από εμάς εδώ ..... και γιατί? .... επειδή κρατάνε απόσταση ασφαλείας και η δόση είναι αρκετά μικρότερη ....... από κοντά η δόση είναι μεγαλύτερη και συνήθως θανατηφόρα ... όπως με όλα τα ναρκωτικά άλλωστε ......
PESTA EKSOGIHNE,AN EBAZE LEOFORIA I DIHKHSI KATHE KIRIAKI THA IXAME 40000 KOSMO,MI PO PARAPANO.OLI OAKA MAKEDONESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
OLOS O BORAS STO OAKA,POTE KSANA MONI AROSTIA MOY AEKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ............. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.....??? ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..... ή....... ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...??? ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠ΄ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ............ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ........!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ......ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.....ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΔΕΛΦΕ........!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΜΑΙ.........!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.............!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ......!!!
Προφανως το κλιμα των ημερων σε επηρεασε και ηπιες λιγακι παραπανω φιλε.Οταν συνερθεις απο το μεθυσι ψαξε λιγο το σχολιο που εκανες και θα καταλαβεις ποσο πολυ σε χαλαει το ποτο.Ρε συ φιλε αφου δεν το αντεχεις τι το πινεις;30000 κοσμο στην Αθηνα εχει και ο Αθηναικος.Γεια σου areimanios ΑΕΚΑΡΑ.Μηπως εχεις μανια με τον ΑΡΗ;
τι να απαντησω σε ενα παιδακι που νομιζει οτι το αρειμανιος βγαινει απο το αρης..μηπως απο τον πλανητη αρη?ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1997....ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ(ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ?)
giati tous skotosane !!!
Ekei tha eimaste,mazoxas genithika kai tha me oso zw dikefale tha trelatho...Afou de mporoume mwri arrwstia,mas ponaei i adiaforia alla gia mas h AEKara einai pola parapanw apo 90 lepta!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΩ
ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://youtu.be/Dll4rG9Adjg Ευχαριστούμε Αδέλφια Του AEKworld Που Έγινε Πραγματικότητα :)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΊΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΆΖΩΜΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ...Η ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 30000 ....Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΜΑΜΗ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΊΖΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ----- THE DISTRICT IS OUR DYMAMI
filaraki afta poy les apla den yparxoyn!!!!
ναι δεν υπαρχουν ...το γηπεδο θα ειναι γεματο....μην φωναζετε δυνατα και ξυπνησετε κανεναν που θα κοιματε στην απεναντι κερκιδα...10000-με 14000 και πολλους γραφω
στην πρόβλεψή σου θα πέσεις μέσα ....... αλλά αυτά που γράφεις από πάνω όντως "απλά δεν υπάρχουν".
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ......... ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ........................... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ........... ΓΝΩΡΙΖΕΙ............. ΟΛΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ............ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ......... ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ........... ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ........... ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ............. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ "ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ".................... ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΕΚ" ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...... ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ....... ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ........ ΑΝ ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ORIGINAL......... ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ "ΤΩΡΑ" ΤΗΝ ΑΕΚ...... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ........ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ........ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ 25,000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ...... Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ............ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ.......
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.
re & paixth na mhn parete emeis ekei 8a eimaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ela mwrh AEKARA!!!!!!!! me bourbokrasades to 2004 ftasame konta!!!! oi magikes lekseis einai STHRIKSH STHN OMADA & OLOI ENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
parte ton paixtara ap thn sala reeeeeeeeeeeeeeeee http://www.aek365.gr/a-137819/to-polubolo-ths-aek.htm