Φλωρίδης και Σαχπαζίδης περιμένουν το έγγραφο από τις τουρκικές τράπεζες το οποίο αποδεικνύει πως τα κεφάλαια των δυο επιχειρηματιών, που προτίθενται να αναλάβουν την διοίκηση του ΠΑΟΚ, προέρχονται από επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Οι δυο άντρες θα χρησιμοποιήσουν αυτό το έγγραφο ως πόθεν έσχες και εφόσον οι τουρκικές τράπεζες το παραδώσουν, τότε από το περιβάλλον των δυο υποψήφιων επενδυτών βγαίνει προς τα έξω πως τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ δεν θα μπουν τμηματικά αλλά απευθείας. Σε κάθε περίπτωση, οριστικές εξελίξεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα και από τις εξελίξεις αυτές θα εξαρτηθεί και αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
