Η αναζήτηση ενός χαφ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό και η έρευνα έχει εστιαστεί στην Ιταλία όπου υπάρχει ενδιαφέρον για τρεις παίκτες που αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα για τον Γκαργκάνο, τον Μουντιγκάγι και τον Τισόνε.
Λιγότερο προσιτή είναι η περίπτωση του Γκαργκάνο, παρά το γεγονός πως είναι στην κορυφή της λίστας του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς και ο Ουρουγουανός χαφ θέλει να μείνει στην Νάπολι και η ομάδα δεν τον παραχωρεί παρά μόνο έναντι υψηλού αντιτίμου. Πιο προσιτές περιπτώσεις είναι αυτές του Κογκολέζου με βελγικό διαβατήριο Μουντιγκάγι της Μπολόνια και του Αργεντινού Τισόνε της Σαμπντόρια.
Στα υπόψη βρίσκονται πάντα ο Κάρλος Σάντσες και ο Αλέξανδρος Τζιόλης την στιγμή που στον Ολυμπιακό στοχεύουν στις πωλήσεις και άλλων παικτών εκτός του Ντάρμπισιρ. Πιο συγκεκριμένα, στόχος της πειραϊκής ομάδας είναι να πωληθούν Ρόμενταλ, Ουρτάδο και Νέμεθ για να εξοικονομηθούν περισσότερα χρήματα για την αγορά χαφ πρώτης γραμμής που θέλει ο Μαρινάκης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
