Πολλές δικαιολογίες υπάρχουν. Όταν όμως φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, όποιος κι αν είσαι το να χάνεις 3-0 έστω και σε φιλικό, χτυπάει... άσχημα. Η Ένωση λοιπόν γνώρισε την ήττα από την Ανόρθωση με 3-0 και θα μπορούσε να είχε χάσει και με άλλα γκολ, αναγκάζοντας τους περίπου 500 φίλους της (που έκαναν χρόνια να τη δουν στο νησί τους) να φύγουν απογοητευμένοι. Ο κόσμος είδε μία ΑΕΚ με πολλά προβλήματα, τεράστια ατομικά λάθη, ακόμα και χωρίς αγωνιστικό πλάνο. Φωτεινή εξαίρεση σε αυτή την κακή ΑΕΚ ήταν ο Λεορνάντο και στην επανάληψη μαζί του ο Κάρλος. Από εκεί και πέρα μηδέν. Σίγουρα δεν ήρθε η... συντέλεια του κόσμου, όμως η νοοτροπία κάποιων παικτών πρέπει να ανησυχήσει τον Χιμένεθ.
Το πάθημα δεν έγινε μάθημα, φαίνεται στην ΑΕΚ. Όπως και με τη Χετάφε έτσι και με την Ανόρθωση η αμυντική διάταξη της Ένωσης στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν έδειξε συνοχή και αυτοσυγκέντρωση. Όπως και το Σάββατο λοιπόν, έτσι και απόψε η αντίπαλος της ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε αυτή την... ανωμαλία των παικτών του Χιμένεθ και έφτασε γρήγορα γρήγορα στο γκολ. Μόλις στο 7' λοιπόν ο Ανγκέλοφ άνοιξε το σκορ, δίνοντας με το «καλημέρα» μία άλλη εικόνα στο ματς. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Το 4-2-3-1 και πάλι δεν λειτούργησε. Ο Λεονάρντο ως αριστερό εξτρέμ ήταν... όαση στη γενική μετριότητα. Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον Σιαλμά, που άλλαζε συνεχώς θέσεις με τον «ελεύθερο» Κάρλος προσπαθούσαν να κάνουν κάτι καλό μπροστά, την ίδια στιγμή που ο Τσίτας έδειχνε έξω από τα νερά του στην πρεμιέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα στο κέντρο ήταν εμφανέστατο: Κλωναρίδης και Αγκριριμπά ξεκίνησαν τον αγώνα, χωρίς ωστόσο να βοηθήσουν. Ο Έλληνας μέσος πάντως έδειξε κάποια καλά στοιχεία (έσπαγε τη μπάλα, έδωσε μάχες, έτρεξε) εν αντιθέσει με τον Γκανέζο, ο οποίος εμφανίστηκε μάλλον επηρεασμένος και αγχωμένος. Το πρόβλημα της ΑΕΚ πάντως ήταν γενικό. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ο Κοντοές ως δεξί μπακ είχε πολλά προβλήματα με τον αριστερό εξτρέμ της Ανόρθωσης, Ρονκάτο, ο οποίος τον «άδειασε» στο 20', πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Αγκέλοφ που ξέφυγε εύκολα από τον Κάλα και ο τελευταίος έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ο Κάρλος προσπάθησε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, έγιναν κάποια σουτ, όμως ήταν άστοχα. Ένα άναρχο παιχνίδι για την ΑΕΚ που αν και έχει δικαιολογίες (ζέστη - το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο - πολλές απουσίες) δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει στο 100%, αφού η εικόνα της ήταν πολλή κακή όλο το πρώτο 45λεπτο. Η είσοδος του Γκερέιρο στο 40' στη θέση του τραυματία Κλωναρίδη, ισορρόπησε κάπως τα πράγματα, αφού για πέντε τουλάχιστον λεπτά η μπάλα κυκλοφόρησε. Η μεγάλη φάση όμως και πάλι δεν έγινε.
Ο Χιμένεθ στην επανάληψη προσπάθησε να σουλουπώσει την ομάδα, περνώντας στο γήπεδο τους Μπέλεκ, Μπερνς, Γκουλόν και Εγγλέζου. Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε κάπως καλύτερα τη μπάλα, όμως όταν παίζεις μόνο παράλληλο ποδόσφαιρο εννοείται ότι δεν μπορείς να φτάσεις και στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μπέλεκ έδειχνε απελπιστικά μόνος, δεν πήρε ούτε μία μπαλιά και η ΑΕΚ πραγματικά δεν έκανε ούτε μία φάση στην επανάληψη. Θετικό στοιχείο δύσκολα μπορεί να βρει κανείς. Ίσως τη διάρκεια καλού ατομικού παιχνιδιού από τον Λεονάρντο. Και πάλι όμως τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ δεν έλειψαν, ειδικά μετά την αποχώρηση του Δέλλα στο 79'. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα πάλι μετά από λάθος του Κοντοέ και αδράνεια του Κωνσταντόπουλου ο Μιχαήλ έκανε το 3-0. Η ΑΕΚ απειλήθηκε με μεγαλύτερη συντριβή όταν στο 82', μετά από λάθος του Γεωργέα, ο Θεοδώρου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
22.52 Αποθέωση για τον Τραϊανό Δέλλα στο τέλος του αγώνα απ' όλο το γήπεδο
22.00 Το νούμερο 21 έχει πάρει και φοράει ο Γκουλόν
21.25 Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχίζουν το τραγούδι παρά το έως τώρα 2-0
21.16 Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτύρονται στον 4ο διαιτητή για το σκληρό έως τώρα παιχνίδι των παικτών της Ανόρθωσης
21.05 Περιπού 500 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στο ένα πέταλο του γηπέδου, ενώ στο άλλο πέταλο δεν είναι πάνω από 50 φίλοι της Ανορθώσης, οι οποίοι μάλιστα αποδοκιμάσαν έντονα τους παίκτες τους
20.57 Συνεχίζονται οι βραβεύσεις στο "Αντ. Παπαδόπουλος". Η ΑΕΚ βράβευση την Ανόρθωση, η ΑΕΚ και η Ανόρθωση βράβευσαν από κοινού τον Τιμούρ Κετσπάγια την οποία όμως παρέλαβε η κόρη του, αφού ο Τιμούρ έχει υποχρώσεις με την Εθνική Γεωργίας. Επίσης πλακέτα πήρε και ο Δέλλας από την Ανόρθωση για την προσφορά του στην "Κυρία", αλλά και την ΑΕΚ. (Ακολουθεί video)
20.50 Εκπρόσωπος του συνδέσμου ΑΕΚ Κύπρου παρέδωσε πλακέτα στον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Κίκη Κωνσταντίνου, για τα 100χρόνια ιστορίας, όπως και την ΑΕΚ με τον Μάκη Κασνακίδη να παίρνει την πλακέτα.
20.46 Aδαμίδης, Κασνακίδης, Γκρέταρσον εκπροσωπούν τη διοίκηση της ΑΕΚ στην Κύπρο
20.40 Θερμό χειροκρότημα από τους περίπου 3.000 οπαδούς που βρίσκονται στο γήπεδο στο άκουσμα του ονόματος του Τραϊανού Δέλλας από τα μεγάφωνα
20.33 Oι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αναρτήσει ένα πανό που γράφει: "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια". Επίσης πανό υπάρχουν από την ORIGINAL Πάφου, την ORIGINAL Λευκωσίας, από την Αμμόχωστο, από το ORIGINAL LONDON όπως και από τη Θύρα 21 Κύπρου που αναφέρει: "Δεν ξεχνώ τον ξεριζωμό"
20.22 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
20.18 Οι παίκτες της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα, με τον κόσμο να τους χειροκρωτεί! Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στο πέταλο και ξεκινούν το τραγούδι
20.16 Δροσίστηκαν οι παίκτες και ο Μανόλο Χιμένεθ: Ο προπονητής μαζί με τους αναπληρωματικούς ήταν έξω από τη γραμμή του άουτ προς την πλευρά της εξέδρας, όταν άνοιξαν τα... ποτιστήρια προκειμένου να ποτιστεί ο χλοοτάπητας! Όλοι έγιναν μούσκεμα, έτρεξαν λίγα μέτρα μακριά, όμως τα χαμόγελα και τα γέλια έδωσαν και πήραν, με τον Χιμένεθ μάλιστα να σηκώνει το χέρι του στον επιστάτη του γηπέδου δείχνοντάς του ότι έκανε καλά!
20.13 Το παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας έληξε
20.06 Λιγοστός κόσμος τούτη την ώρα στο γήπεδο. Οι Ενωσίτες θα καθίσουν στο ένα πάταλο του "Αντ. Παπαδόπουλος" και ήδη υπάρχει ένα πανό που αναφέρει: "ΑΕΚ και Ανόρθωση σημαίνειπροσφυγιά ξεριζωμένη"
20.03 Η οικογένεια του Εγγλέζου είναι στο γήπεδο και ο νεαρός μπακ είχε λίγα λεπτά συνομιλία με τα αγαπημένα του πρόσωπα
19.52 Ξεκινά φιλικό παιχνίδι μνήμης ανάμεσα στους παλαιμάχους της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Ιστορικό παιχνίδι πριν από χρόνια. Ήταν παιχνίδι Κυπέλλου Κύπρου, ημιτελικά, που έγινε στο ΓΣΕ (γήπεδο της Ανόρθωσης) πριν γίνει η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Για την ιστορία το συγκεκριμένο παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ της Ανόρθωσης, όμως στον τελικό πέρασε η Ομόνοια η οποία είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα 4-1. Ξυπνούν μνήμες γι' αυτούς τους ανθρώπους αυτό το παιχνίδι, που έζησαν τραγικές στιγμές με την εισβολή των Τούρκων στα σπίτια τους, στην πατρίδα τους.
19.46 Οι παίκτες της ΑΕΚ βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και παρακολουθούν την βράβευση των παλαιμάχων Ανόρθωσης και Ομόνοιας.
19.37 H αποστολή της ΑΕΚ φτάνει στο γήπεδο της Ανόρθωσης, κάτω από απόλυτη ησυχία, με τον Τραϊανό Δέλλα μάλιστα να έδινε και... συμβουλές στον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή πως μπορούσε να πάει και από έναν άλλο δρόμο για να αποφύγει τα στενά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

οσοι γραφετε εχετε κλωτσησει καθολου τοπι?κρινετε μια εντεκαδα που ουτε στις προπονησεις δεν εχουν παιξει. κρινετε μια ομαδα που της ελειπαν οι διεθνεις παιχτες της. σοβαρευτειτε λοιπον αμπαλοι και σκεφτειτε λιγο πριν ξαναπιασετε τα φτιαρια στα χερια σας.
Aν και δεν είμαι από αυτούς που κρίνανε και πιάσανε το φτυάρι, επειδή έχω παίξει μπάλλα, θα σου πω ότι είναι πολύ ατυχές αυτό που λες. Μπορεί να έλειπαν οι διεθνείς (σωστή παρατήρηση) αλλά ο οποιοσδήποτε παίχτης έχει βγει από προετοιμασία, οφείλει να ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Μπορεί να μην έχει την κλάση (ως δεύτερος) να κάνει πάντα το σωστό ή το κάτι ξεχωριστό. Από αυτά που διαβάζω όμως, φάνηκε ότι κάποιοι δεν ήξεραν ούτε που πατούσαν. Αν ισχύει αυτό είναι πρόβλημα και δυστυχώς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα το αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια. Τα φιλικά είναι για δοκιμές και μοντάρισμα, αλλά επειδή δεν έχει γίνει προετοιμασία εντάσεως φυσικής κατάστασης ώστε τα πόδια να είναι βαρεια, κάποια πράγματα ως προς το στήσιμο θα πρέπει να τα δούμε στο γήπεδο
Τι εγινε κυριε Χιμενεθ και η ομαδα μετα απο 1,5 χρονο και 1-2 εκ. ευρω στην τσεπη σας ακομα δεν μπορει να αλλαξει πασα; Εσεις δεν λεγατε οταν ηρθατε, οτι η ομαδα ηταν αδουλευτη απο τον προηγουμενο προπονητη, οτι υστερει σε τακτικη και πολλες αλλες τετοιες λ@λ@ακιες; Τι γινεται και ακομα εμφανιζει την ιδια αν οχι χειροτερη κατασταση; Ποιος φταιει; Μηπως θα επρεπε να παραιτηθειται; Μηπως χρωσταται ενα συγνωμη απο τον προηγουμενο προπονητη και απο τον κοσμο της ομαδας;
Την καλησπέρα μου σε όλους τους συντρόφους. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ έγινε αυτοδιαχειριζόμενη, κάτι σαν τις καντίνες στα εργοστάσια, δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα το τρομερό. Πρώτη φορά σε ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΚ, επιχειρήται κάτι τέτοιο στη Ελλάδα: Mια μεγάλη ομάδα να μην έχει ούτε έναν χρηματοδότη, πνιγμένη στα χρέη από παλαιότερες χρήσεις, να χρωστάει σε όποιον μιλάει οποιαδήποτε γλώσσα εκτός από καλιαρντά και η μόνες της πηγές εσόδων οι πωλήσεις παιχτών, τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαρκείας, οι φιλανθρωπία των supporters, οι ψευτοδιαφημισούλες και η ευνουχισμένη συμφωνία του nova. Χωρίς άνθρωπο (άθρωπα-πρόεδρα) που θα σπρώχνει μαρούλι αβέρτο για να φέρει πάιχτες και να αποζημιώσει διώχνοντας τα σαπάκια που μας φορτώθηκαν, η ομάδα έτσι θα πηγαίνει. Κι επειδή ο άθρωπας-πρόεδρας δεν υπάρχει και ούτε καν σαν όραμα δεν φαίνεται στον ορίζοντα, καλά θα κάνουμε να στηρίξουμε όσο και όπως μπορούμε περισσότυερο την ομάδα στην παρούσα φάση, να κόψουμε την γκρίνια την μιζέρια και την εύκολη κριτική, μπας και ξεχρεώσουμε τα παλιά χρεή μη δημιουργόντας νέα μπας και η ομάδα ξαναποκτήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια. Γιατί αξιοπρέπεια και πνιγμένος στα χρέη, απλά δεν παίζει. Ίσως τότε ξεστραβωθεί κάποιος γνήσιος ΑΕΚτζής που έχει πέντε φράγκα παραπάνω και μας σηκώσει από την ανυποληψία. Μέγα ρόλο θα παίξει και το γήπεδο. Ως τότε, οι απαιτήσεις μας, δυστυχώς που το γράφω, θα είναι επιπέδου Πανιωνίου, γιατί απλά το υλικό μας είναι επιπέδου Πανιωνίου και ότι καλό προκύψει θα είναι από την φανέλα που δεν λέει ακόμα να χάσει την λάμψη της και το μέταλλό της. Υ.Γ: Θα διαφωνήσω με κάποιους συντρόφους. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ ακόμα και με τα τρίτα και οφείλει να πάιζει μπάλλα και όχι να κοροϊδεύει το κόσμο. ΥΓ1: Ισπανέ θα έχεις μεγάλο πρόβλημα αν παρουσιάσεις αυτή την εικόνα και στα επίσημα. Αδαμίδη, το ίδιο κι εσύ.
Superdoctor, πολλά και σοβαρά σφάλματα σήμερα. Η ΑΕΚ δεν είναι αυτοδιαχειριζόμενη κατ' αρχήν. Αυτοδιχαιριζόμενη είναι η Μπαρτσελόνα που οι μέτοχοι-φίλαθλοι εκλέγουν τη διοίκηση τους. Ο πρόεδρας δεν είναι ανάγκη να σπρώχνει "μαρούλι". Μπορεί να είναι διοκητικό στέλεχος, όπως είναι μάλλον (αν δεν του έχουν τάξει ή προσφέρει ήδη κανένα πακετάκι μετοχών), χωρίς να είναι κατ' ανάγκη μέτοχος. Οι απαιτήσεις δεν είναι αόριστες και τεράστιες. Ειλικρίνεια, διαφάνεια και αυτοκριτική... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όποτε χεριάζεται και η μπάλλα εντός γηπέδου και όχι στην εξέδρα. Αν με εννοάς...
Καλησπέρα φίλε Cool. Πολύ καλά όλα αυτά που γράφεις κι έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά.... Η Μπαρτσελόνα, που τόσος λόγος γίνεται όποτε μιλάμε για διοίκηση, έχει τον άθρωπα, ψηφισμένο-ξεψήφιστο και σπρώχνει κάργα μαρούλι. Η Ντόρτμουντ, που τόσος λόγος γίνεται όταν μιλάμε για διαρκείας, είναι η μοναδική ομάδα σε 600 χιλ. λαό χωρίς ανταγωνισμό, μονοπόλιο. Η ΑΕΚ τι έχει από όλα αυτά; ΤΙΠΟΤΑ!! Πτωχή πλην όμως τίμια, μου ακούγεται το σχόλιό σου και θα το δικαιολογήσω, με το μυαλό μου πάντα. Πουθενά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλη την ευρώπη, πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων, δεν ευδοκίμησε το μοντέλο λαϊκής βάσης που πάει να γίνει σε εμάς. Ίντερ-Μορράτι Μίλαν-Μπερλουσκόνι Γιουβέντους-Ανιέλι ΜanUtd-Τέως Έντουαρντς, νυν Γκλέϊζερς Λίβερπουλ-Πετρελαιάδες Άρσεναλ- Τα ίδια Ρεάλ, Μπαρτσελόνα-Ψηφισμένοι με "μαρούλι" Κι ας έρθουμε στα δικά μας. Ο ΠΑΟ μεγαλούργησε με τους Βαρδινογιάννηδες, εμείς με Μπάρλο και Μελισσανίδη -Καρρά, οι gay με Νταϊφά- Κόκκαλη και τώρα Μαρινάκη, ακόμα και οι περιπτώσεις των ομάδων του Μπέου,Κάσσανδρος και Νιώνιος, αυτό έδειξαν, μοναδική εξαίρεση ο Αρης που θα δούμε πόσο θα κρατήσει χωρίς να έχει την πίεση του πρωταθλητισμού. Ως που να ξεστραβωθεί ο μεγαλοφραγκάτος, αν και όποτε, το μαγαζί πρέπει να μείνει ανοιχτό πάσει θυσία, αλλά οι απαιτήσεις μας πρέπει να πέσουν χαμηλότερα από όσο φανταζόμαστε. Υποχρέωσή μας είναι να την στηρίζουμε, να την αβαντάρουμε, να φωνάζουμε για αυτή, να κλαίμε για αυτή, να χαιρόμαστε για αυτή γιατί είναι η μεγάλη μας καψούρα. -Συντροφικά-
+ 1111111111111111111111111111111111111111111111111111 ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ...!
Συμφωνώ σε όλα όμως και χωρίς λεφτά πρόεδρο και προπονητή καλύτερους απο αυτούς που έχουμε σίγουρα βρήσκεις! Ένα παλαίμαχο (πχ ατμα ή μαύρος) να βάλεις πρόεδρο μαζί με τον τον τιμουρ για προπονητή μπορείς να φτιάξεις μια καλύτερη ΑΕΚ απο αυτή γιατί θα έχεις άνρθωπους που ξέρουν απο μπάλα και αγπάνε πραγματικά την ΑΕΚ και νοιάζονται για το μέλλον της!
Δεν ειναι η καταλληλη ωρα τωρα για συμπερασματα,ομως αυτο που φωναζα περσι,το βλεπω και φετος. Μια ομαδα που δειχνει πως δεν μπορει να κανει ευκαιριες.Και οταν δεν κανεις ευκαιριες για να σκοραρεις,δεν μπορεις να κερδισεις.Απλα. Θα περιμενω λιγο ακομα να δω ποσο υπομονη πρεπει να κανουμε για να δουμε αξιοπρεπες ποδοσφαιρο. Επισης,για τους φιλους που σκεφτηκαν ηδη βιαστικα "να ειχαμε διαρκειας και λεφτα να βλεπαμε μπαλα",λυπαμαι,αλλα γελαω ηδη.Η Ανορθωση φαινεται η ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ολυμπιακος Βολου με το 1/7 του μπατζετ μας μας εριξαν 3-4,και ο βολος επαιζε κακα τα ψεμματα ωραια επιθετικη μπαλα. Αν θελετε λεφτα,παρτε το 1+ μυριο του Χιμενεθ,φερτε εναν πιο φτηνο και που να γνωριζει τα στοιχειωδη για το πως να αναπτυσσεσαι επιθετικα και παρτε 2 παιχτες ακομα. Επισης μια ερωτηση σε μερικους φιλους που μας μετεφεραν εικονες απο τα φιλικα.Το εννοουσατε οταν ειπατε οτι ο Χοσε Καρλος θα μας κανει να ξεχασουμε το Σκοκο? Για τελευταια φορα,η νοοτροπια μεσα στο γηπεδο δεν ειναι θεμα κανενος μπατζετ και χρηματων.Ειναι θεμα πλανου του προπονητη.Εμεις δεν εχουμε τιποτα απο τα 2. Και κατι τελευταιο : Ο κοσμος δεν μπορει ΠΟΤΕ να κατηγορηθει αν δεν παιρνει διαρκειας.ΟΦΕΙΛΕΙΣ σαν σοβαρη εταιρια που εισαι,γιατι αυτο ειναι το ποδοσφαιρο σημερα,να τον ΠΕΙΣΕΙΣ οτι αξιζει να σταθει διπλα σου οικονομικα,γιατι αλλιως ουτως η αλλως θα δει την ομαδα του. Ο κοσμος ομως μια φορα το εκανε και την πατησε γιατι τον κοροιδεψαν.Πολλοι απο σας ομως ειστε πρωτοι να κατηγορησετε τους αλλους οτι "δεν ηταν εκει" ενω εσεις και καλα ειστε στανταρ 100% παντου. Fool me once,shame on you.Fool me twice,shame on me... Οι αλλοι εχουν εκατομμυρια και δε θελουν να δωσουν τιποτα,και κατηγορειτε τον κοσμο?Ποιος εισαι που θα κατηγορησεις?Ο αλλος μπορει να εχει αρρωστη μανα και να θελει τα λεφτα να παρει φαρμακα.Ο αλλος μπορει να πεινασει το παιδι του,γιατι?Για να παει η ΑΕΚ καλυτερα?Η μηπως,για να ερθει η stanley και να πει,ωπ,20% του χρεους μαζευτηκε,κατασχεται.Η μηπως τωρα το μαθατε οτι θα γινει αυτο?Γιατι η ΑΕΚ μονιμως "δεν
εχει λεφτα"?Γιατι μονιμως "την κυνηγανε παντα τα χρεη"?Μονο αυτη κυνηγανε ε?Ε ρε κουτοχορτο... Σορρυ για τον τονο,αλλα ημαρτον...
+ 9999999999999999999999999 Νισάφι πλέον με την καραμέλα των διαρκείας. Παλιότερα (πολύ παλιότερα) που δεν είχαμε διαρκείας, δεν γεμίζαμε το γήπεδο, δεν κάναμε μεταγραφές, δεν βλέπαμε μπαλίτσα ;;; Ή μήπως είχαμε τους λεφτάδες που τα σκορπούσαν... μόνο κάτι αθλητικά παίρναμε της Ζήτα Ελλάς για να ενισχύσουμε τον Ζήτα. Ο Αδαμίδης έχει γίνει χειρότερος και από τον ΓΑΠ.
+ 99999999999999999999
pes ta re filaraki!!!
ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΗΚΑΜΕ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΕΝΤΕ ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΒΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ[ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ Ν ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ 1980ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 83-84 ΚΑΙ 86-87 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΑΕΚΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΜΙΑ ΦΑΣΗ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΣΗΡΘΟΥΜΕ.ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ Ν ΑΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΙ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ.ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΣΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΟΩΝΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΠΙΤΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ.
και να κανω και μια προβλεψη, παρα το οτι συχαινομαι τις προβλεψεις: με τα οσα ειδα απο τα βιντεο, η προετοιμασια περιοριστηκε στο "πανω τα χερακια, κατω τα χερακια" και στο συνεχες διπλο. οταν περσι εβλεπα τους παικτες να τρεχουν ζωσμενοι με ενα βαρος πισω τους! και σε αναριθμητες ασκησεις. μακαρι να διαψευσθω αλλα οι οιωνοι δεν φαινεται ναναι αριστοι.
εγω δεν μπορω να καταλαβω τον χιμενες, (οπως δεν καταλαβαινα και τον μπαγεβιτς), γιατι συνεχιζει γνωριζοντας οτι στο τελος ο λογαριασμος θα ερθει σε εκεινον και εκεινος θα τον πληρωσει. ενω ο αφραγκιδης θα μενει στο απυροβλητο και με τα επικοινωνιακα του τρικ για καποιους θα ειναι και...αδαμιδαρος! πηγαινε ανθρωπε μου και απαιτησε του παικτες αξιας αναλογης της ΑΕΚ. και αμα δεν σου τους φερει, κανε μια εξοδο με παταγο τετοιο που να παρασυρει και τους μπατιρηδες που το παιζουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοικηση της ΑΕΚ. και μην ακουσω το τι θα γινει αμα μας φυγουν και αυτοι. οταν βλεπω το αεναο κατρακυλισμα ενοσω διοικουν αυτοι.
kostantopoyle k kontoe phgenete re mages se kana eordaiko giati dn a3izete na forate thn fanela ths aek!!! NOYMERA
Ήρεμααααα...
ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δίνεις show σήμερα! Ο καλύτερος με διαφορά
aρκετεαποια εχετε ρεζιλεψει την αεκ ειστε ανικανοι μην μασ διασυρετε τουλαχιστον ασ θυμομαστε τη μεγαλη ΑΕΚ , αδαμιδη οριστε τα εργα σου ναφυγετε ολοι σασ ,
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ........ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΤΣ.........ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..... ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ....... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΠΑΚΙΑ...ΤΥΠΟΥ ΓΚΕΡΕΙΡΟ-ΜΠΕΡΝΣ-ΛΕΟΝΑΡΤΝΤΟ...... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ............ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΑΣ...?
APO EDW KAI PERA TA VRADIA OTAN THA THELW NA KOIMAMAI DEN THA METRAW PROVATAKIA ALLA THA VLEPW THN AEK....PRAGMATIKA XASMOURITHIKA PANW APO 10 FORES OSO THN EVLEPA MEXRI POU STO 75' LEW ANTE GAM..... DEN PAEI ALLO KAI SIKWTHIKA KAI EFIGA...KALA OSO GIA OAKA OUTE PROKEITAI FETOS !!! TERMA I KOROIDIA!
ghpedo den exoume.paragontes me oikonomikh epifaneia den exoume.fila8lous pou na sthrizoun den exoume(ektos apo kanena 10000).proponhth exoume kai den exoume. europa malon den 8a exoume. pou pame re pou pame
Παιδια εγω δεν είδα το παιχνίδι αλλα το αποτέλεσμα δε μου κάνει εντύπωση. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Η ομάδα έχει μέτριο υλικό και όταν δεν παίζει με τους βασικούς θα δυσκολεύεται να κερδίσει ακόμα και τις μικρές ομάδες στο πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι ο Χιμενεθ και ο Αδαμίδης δεν ξέρουν τις αδυναμίες της ομάδας. Αφου τις βλέπουμε εμείς τις βλέπουν κι αυτοί. Όμως η ομάδα δεν έχει χρήματα. Πέρσι έλειπαν δέκα εκατομμύρια για να κλείσει ο ισολογισμός. Φέτος το μπατζετ μειώθηκε κατα 5... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκατομμύρια αλλα τα διάρκειας είναι λιγότερα και ο Αδαμίδης ξέρει ότι η ομάδα θα μπει μέσα και φέτος. Κάποιος φίλος μίλησε για το σταρχιδισμο των παιχτων. Απολύτως ακριβές αλλα καθόλου παράξενο. Κι ΕΣΥ φίλε μου αν δουλευες σε εταιρεία που κάθε 15 μέρες σε παρακαλαει να της κανεις διευκόλυνση θα την εγραφες στα τέτοια σου. Η λύση δυστυχώς είναι να πάρουμε διαρκείας. Εγω έδωσα δέκα χιλιαρικα στον. Κασνακιδη, πήρα και διαρκείας και βλαστημαω την ώρα και τη στιγμή. Αλλα άλλη λύση δεν υπάρχει. Η ομάδα θέλει 2-3 παίκτες για να μπει στην πεντάδα του χρόνου. Χωρίς διαρκείας αποκλείεται να τους πάρει.
Καλα τα λες, αλλα αυτα γινονται μονο με σωστους ΑΕΚτζηδες με οραμα με ηθος με ορεξη με ειλικρινεια μα αγαπη οχι μονο για την ομαδα αλλα και αγαπη για τον λαο που την ακολουθει. Το προϊον που αγορασαν ειναι για πεταμα φιλε μου δεν τραβαει η ΑΕΚ χρειαζεται μηχανη πολλων αλογων και αυτοι αντι να μας φερουν αλογατα μα εφεραν τα πονι. Τι να προσμενει ο κοσμος απο μια τετοια ομαδα ;;; Ο μονος που θα μπορει να σου γυρισει ενα παιχνιδι θα ειναι ο διαιτητης αλλα αυτο ποιος το θελει ;;; Ξερει που ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το προβλημα φιλε μου ;;; Στο οτι η διοικηση δεν αισθανεται καν την παραμικρη αντισταση του κοσμου και αυτο ειναι κακο διοτι θεωρουν το εργο τους ευκολο, χωρις αντιδρασεις. Φετος προβλεπω το μεγαλυτερο φιασκο και τον μεγαλυτερο διασυρμο στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!
Στο (παιδικό) πάρτυ της Ανόρθωσης η ΑΕΚ έκανε τον κλόουν...
ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΕ Η ΖΕΣΤΗ ΛΕΜΕ.................ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙBERIA ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..............ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ......ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ.........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....ΕΙΔΩΜΕΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ..........ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?????
@diego_fΟRlan(για να μη ξεχνιεστε προβατα) ......Αδερφε επειδη με καλυπτεις πληρως μπορεις να τους τα πεις αλλη μια γυρα .....μπας και.....οταν ελεγα αντιστοιχα πραγματα εδω και ενα μηνα ημουν κωλογαυρος μαλα......ας και δεν συμμαζευεται.......οταν τα πα πριν 3 μερες με την χεταφε ημουν απλος μαλα.....ας.......σημερα δεν ξερω τι ειμαι.....προφανως μαλα......ας αντιΑΕΚτζης που δεν πειρε διαρκειας.........προβατοποιημενα ανθρωποειδη αν εχετε δει ποτε ΑΕΚ στην ζωη σας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .....................ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ.............Καλημερα εκατονταδες ΑΕΚαρες που σχολειαζετε καθημερα στα θεματα του 365..........η ομαδα εχει αναγκη απο ενα χαφ λιγα λεφτα (κατα τα αλλα εχει διοικηση) και πανω απο ολα απο την μεστη και ουσιαστικη κριση σας...............Καληνυχτα ΑΕΚαρα ........εδω και καμια 4αιτια (αλλα φετος οσο ποτε αλλοτε)........
Πληροφοριες απο την Κυπρο αναφερουν πως ο τερματοφυλακας της Κυπριακης ομαδας δεν χρειαστηκε να κανει ντουζ μετα τον αγωνα.................................
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ προπονητης: ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ λυση συμβολαιων των: ΜΠΕΡΝΣ, ΓΕΩΡΓΕΑ(μονο χαβαλε ξερει να κανει και να παιδιαριζει με χαμογελακια χωρις ιχνος σοβαροτητας) ΓΚΕΝΤΖΟΟΓΛΟΥ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, ΚΟΝΤΟΕ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ(φτανει πια) ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΛΑΓΟΣ(ελεος τι βυσμα εχει και φοραει την φανελα) ΓΚΕΡΕΙΡΟ, ΚΑΦΕΣ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ τεχνικο τιμ και σκαουτινγκ: ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ η ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ ........................................................αυτα πρεπει να γινουν αυριο και ας χαθει η χαμενη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονια.......................................σπαστε συμβολαια κουμπαρων που φορτωσαν την ΑΕΚ με σαπακια...........................μην τους δωσετε ουτε φραγκο σε τεμπεληδες-χαβαλετζηδες-μποζουκτζηδες και τα φυτα απο καλαματα αν ειναι ωραια. ΤΕΛΟΣ...............................
POSA GOLL THA MAS VALI O MPAOK DILADI STO TOURNOUA???????????????????????????
Κανενα...παω και στοιχημα. ( αφου δεν παίζουμε μεταξυ μας)
αρε μαζευτικαν παλι οι μιζεροι αεκτζηδες του site...ετσιιιιιιιιι......βγαλτε χοληηηηη!!!!!κραξτε ελευθερα....κολοτουμπες!!!!!!γι αυτο ζειτε τελικα καποιοι...εχω πειστεί πλεον....ζειτε για να κράζετε και να μιζεριαζετε!!με την πρωτη ευκαιρια...ακομα κ για ενα φιλικο στην κυπρο,με τους αναπληρωματικους,στην τρελλα του αυγουστου!!αν δεν γουσταρετε την ΑΕΚ του σημερα,μην ασχολειστε...μην μπαινετε στο site...μη πηγαινετε γηπεδο{ενταξει,καποιοι αυτο το κανετε ετσι κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλιως}....στην τελικη,οποιος δε γουσταρει και δε του αρεσει,να γινει γαυρος...μπας κ χαρει κ κανα πρωταθλημα...αι σιχτιρ...σας βαρεθηκα!!!
re filaraki mas koroideueis?? dld esy xarikes??? auti einai i aek pou kseroume k pou theloume?? barethikame kathe xrono ta idia k ta idia!!! re den mporw allo!!!!
Ελα παραδεξου το,και συ μπαινεις πως και πως να κραξεις αυτους που κραζουν. Δε βαρεθηκες κανεναν.Ραντεβου μετα τη Ντιναμο :))
μπορει να ακουγεται μακαβριο αλλα αν δεν βρεθουν αμεσα χρηματα αυτη η κατρακυλα θα συνεχιστει για παντα..το βλεπω συντομα να φτανουμε πρωτοδικειο και ισως θα ηταν καλυτερα να πεφταμε κατηγορια να ξεχρεωναμε πληρως και να αναλαμβανε κανενας χριστιανος την ομαδα... μου τα ελεγε αυτα ο θειος μου εδω και λιγα χρονια αλλα το θεωρουσα οτι χειροτερο..ισως ομως να μην υπαρχει αλλη λυση.. την ωρα που οι λεφταδες ΑΕΚτζηδες(βλ μελισσανιδη παππα ρεστη κλπ) δεν βοηθανε την ομαδα που αγαπουν..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καληνυχτα ΑΕΚ
Θέλουνε δουλειά ακόμα. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα για την φετινή ΑΕΚ από μια ομάδα που έπαιξε στο κέντρο (αμυντικά χαφ) με τον Κλωναρίδη και τον Αγγιρίμπα (την τέταρτη και την πέμπτη επιλογή της δηλαδή) και τους Λεονάρντο-Μπέρνς-Γκερέιρο στους οποίους ο Χιμένεθ δεν τους υπολογίζει [και σωστά κατά την άποψη μου...) Θα σταθώ όμως στην κακή εμφάνιση του Κοντοέ (που παρ' όλα αυτά είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από τον Γιάχιτς που αντικατέστησε), στα ρηχά νερά που Κάλα (τον οποίο ΟΛΟΙ μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρουσίαζαν σαν παίκτη που αξίζει για βασικός στην πριμέρα, και τον πιστεύει η Σεβίλλη γι΄αυτό δεν τον αφήνει ελεύθερο) και στο ότι οι Κάρλος-Σιαλμάς και Μπέλεκ (που τους πιστεύω πολύ) δεν καταφέρανε να βγάλουνε ούτε μια ατομική προσπάθεια. Δεν ξέρω βέβαια τι εντολές είχε δώσει και τι ήθελε να δει ο Χιμένεθ, αυτό που νομίζω (και ελπίζω) είναι ότι τους είπε να κάνουν αυτά που θέλει να δοκιμάσει και να μην δούνε το ματς όπως το βλέπουνε οι οπαδοί. Κυκλοφορία, ταχύτητα και συστήματα, έχω από την εποχή του Φερέρ να δω στην ΑΕΚ [ειδικά στην πρώτη χρονιά με το παρακάτω ρόστερ]: 1 MF Pantelis Kafes 4 DF Vangelis Moras 5 DF Bruno Cirillo 6 DF Giorgos Alexopoulos 7 MF Ilias Kyriakidis 10 MF Panagiotis Kone 11 FW Manduca 13 DF Martin Pautasso 14 DF Stavros Tziortziopoulos 15 DF Sokratis Papastathopoulos 16 MF Akis Zikos 17 MF Vladimir Ivić 19 MF Panagiotis Lagos 20 MF Vasilis Pliatsikas 22 GK Dionisis Chiotis 23 MF Vasilis Lakis 24 DF Ifeanyi Udeze 25 MF Emerson 28 GK Stefano Sorrentino 31 DF Nikos Georgeas 33 FW Nikos Liberopoulos (vice-captain) 35 FW Pantelis Kapetanos 55 DF Traianos Dellas (captain) 56 MF Perparim Hetemaj 79 FW Leonidas Kabantais 83 FW Michalis Pavlis 84 GK Giannis Arabatzis 88 MF Dániel Tőzsér 90 DF Savvas Gentsoglou 92 MF Giorgos Paligiorgos 99 FW Júlio César Σήμερα δεν είδα το πάθος που είχα δει έστω σε πολύ λίγα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό το περίμενα γιατί ήταν φιλικό και η ΑΕΚ δεν έκανε παιχνίδι ψάχνοντας το αποτέλεσμα και τον αντίπαλο, ήταν αναμενόμενο να μην
κοιτάει πως να αναστρέψει το σκορ αλλά πως να βγάλει τα πράγμα που έπρεπε να βγάλει (και που δεν έβγαλε) στο γήπεδο. Για τον Γκουλόν έχω να πω πως δεν φοβότανε να ζητήσει μπάλα (όπως φοβούνται ο Μάκος, ο Καφές, ο Γκεντζόγλου) και πως έδειχνε να θέλει να την κυκλοφορήσει γρήγορα. Αν και δεν μπορώ να κρίνω από ένα ημίχρονο και μάλιστα έναν παίκτη που είναι στην ΑΕΚ 12 ώρες μου άρεσε αρκετά και ελπίζω ο Χιμένεθ να είδε αυτά που ήθελε και στο επόμενο φιλικό που πάλι δεν θα έχει κέντρο, να του δώσει παραπάνω χρόνο. Για τους πιτσιρικάδες (και όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρυσι όσους δοκίμασε ο Χιμένεθ) νομίζω ότι δεν πιστεύουν οι ίδιοι πρώτα στον εαυτό τους... Δεν ξέρω τι κάνουνε στις προπονήσεις και στην προετοιμασία αλλά αφού στα φιλικά σου δίνει έστω ένα εικοσάλεπτο και εσύ (αντί το να πάρεις πρωτοβουλίες και να ρισκάρεις έστω και να κάνεις λάθος και να σε κράξουνε) το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως να περάσεις απαρατήρητος και να μην σου έρθει η μπάλα και την χάσεις, δεν πας πουθενά... Η Ανόρθωση ήταν σαφέστατα πιο δεμένη, νομίζω ότι ήδη έχει δώσει επισημότατα δυνατά ευρωπαικά παιχνίδια και αυτό φάνηκε, ήταν πιο ομοιογενής και πιο σίγουρη στο τι ήθελε κάθε φορά να κάνει...
τον μπερνς απο οτι θυμαμαι τον φεραμε σαν το . τον γκερεΪρο τον ειχαμε ως κορυφαιο στις ασσιστ.................... α, και κατι αλλο τον κοντοε τι τσακιζομασταν να τον παρουμε απο τον πανιωνιο? για να χαριζει γκολ? τον λαγο? τον πηραμε απο τον ηρακλη ως παιχταρα....
τον μπερνς απο οτι θυμαμαι τον φεραμε σαν το . τον γκερεΪρο τον ειχαμε ως κορυφαιο στις ασσιστ.................... α, και κατι αλλο τον κοντοε τι τσακιζομασταν να τον παρουμε απο τον πανιωνιο? για να χαριζει γκολ? τον λαγο? τον πηραμε απο τον ηρακλη ως παιχταρα....
Είμαστε στα 6.000 διαρκείας. Και η κατηφόρα συνεχίζεται το χάλι - δράμα τουμπάσκετ δεν μας λέει τίποτα. Η Β' εθνική στο Volley δεν εκανε να ιδρώσει τοαυτί κανενός ΑEKτζή. Το κακοήθες απόστημα πελατειακής νοοτροπίας πουκληρονομήσαμε από τον Ντέμη πρέπει να σπάσει. Scoreακι δεν υπάρχει πια. ΤονΔικέφαλο - Ευαγγέλιο ούτε τον θυμούνται πια, και η ώρα χωρίστηκε σε λεπτά καιδευτερόλεπτα. Που είμαστε πιά ; Σε ποιον πούστη εγωισμό έχουμε χωρέσει και δεν τοκαταλαβαίνουμε ;.........μπας και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξεστραβωθούν καποιοι...
τον μπερνς απο οτι θυμαμαι τον φεραμε σαν το . τον γκερεΪρο τον ειχαμε ως κορυφαιο στις ασσιστ.................... α, και κατι αλλο τον κοντοε τι τσακιζομασταν να τον παρουμε απο τον πανιωνιο? για να χαριζει γκολ? τον λαγο? τον πηραμε απο τον ηρακλη ως παιχταρα....
Αλολολο τριμπαλο !!!! Αλολολο που έχει 3 λο. Χαλια εμφανιση...
Φίλε κάναμε την Ραμποντινσκι να φαίνεται Αρσεναλ και την Ανόρθωση να νοιώθει Μπαρτσελονα! Χαχαχα έλεος !!!!!! Ούτε ο Κίκης δεν θα φανταζόταν τέτοια τόνωση ηθικού!
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ , ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ............
Δεν ήμουν και υπερ του Ντιμι αλλά μας φταίει ο τερματοφύλακας? Αν εξαιρέσουμε το τρίτο που φέρει κάποια ευθύνη αν και την κυρίως την φέρει ο Κοντοες στα άλλα 2 αυτός έφταιγε που βγήκε τετ α τετ ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας ή οι Καλα και Κοντοες που είχαν συνεννόηση μπουζούκι?
ο τερματοφυλακας φταιει που η ΑΕΚ παιζει χειροτερα κι απο ομαδες ερασιτεχνικων κατηγοριων ?? ο τεραστιος χουαν καλα σου αρεσε δηλαδη !!
Αδαμιδη ελα με φορμα στο ΟΑΚΑ την Πεμπτη, γιατι σε βλεπω να κανεις παλι προθερμανση στα σκαλακια...
μαγκες κρατηθειτε στο επομενο φιλικο χωρις καλα εγγλεζου καραμπελα κλωναριδη..... 12 παιχτες θα λειπουν.... ε ρε τι εχω να ακουσω.....
Και η ειρωνεία είναι πώς κάτω από το τελευταίο σχόλιο διαβάζουμε στο Week Top 10 "Ρεσιτάλ επίθεσης η ΑΕΚ του Μανόλο". Φοβερό?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕΣΙΤΑΑΑΑΑΑΛ ΕΠΙΧΕΣΗΣ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΚΙ ΑΠΟΨΕ !!!
Παιδια εγω δεν είδα το παιχνίδι αλλα το αποτέλεσμα δε μου κάνει εντύπωση. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Η ομάδα έχει μέτριο υλικό και όταν δεν παίζει με τους βασικούς θα δυσκολεύεται να κερδίσει ακόμα και τις μικρές ομάδες στο πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι ο Χιμενεθ και ο Αδαμίδης δεν ξέρουν τις αδυναμίες της ομάδας. Αφου τις βλέπουμε εμείς τις βλέπουν κι αυτοί. Όμως η ομάδα δεν έχει χρήματα. Πέρσι έλειπαν δέκα εκατομμύρια για να κλείσει ο ισολογισμός. Φέτος το μπατζετ μειώθηκε κατα 5... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκατομμύρια αλλα τα διάρκειας είναι λιγότερα και ο Αδαμίδης ξέρει ότι η ομάδα θα μπει μέσα και φέτος. Κάποιος φίλος μίλησε για το σταρχιδισμο των παιχτων. Απολύτως ακριβές αλλα καθόλου παράξενο. Κι ΕΣΥ φίλε μου αν δουλειές σε εταιρεία που κάθε 15 μέρες σε παρακαλαει να της κανεις
Καλά ρε φίλε μου να σε ρωτήσω γιατί φαίνεται ότι ξέρεις από μπάλα. Ποιά χρήματα και δεν μπορεί να κάνει σχεδιασμό. Σε ξαναρωτώ απο τότε που ήρθε ο χιμένεθ εχεις δεί πάνω απο 2 πάσες. Ο άνθρωπος είναι τεμπέλης και δημοσιοσχεσίτης. Δεν βλέπεις?
Από την μέρα που έφυγε (με τον τρόπο που έφυγε ) ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ! Νά΄σαι καλά όπου και να βρίσκεσαι. Ο Μανώλης έλεγε ότι έφταιγε η προετοιμασία που έκανες. Φέτος που είναι αυτός η ομάδα βγάζει μάτια. Τα ΔΙΚΑ της.
Τους ιδιους παίχτες με περυσι εχει η ομάδα κυριε που δικαιωνεται; Ρε κατι ξυπνιτζηδες..
Η εταιρειες φιλε μου οταν δεν τους κανεις σε διωχνουν!!! Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!! αν θελετε να την βλεπετε ως εταιρια τοτε μην ασχολειστε μαζι της!!! η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ!!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ καποιοι αυτο δεν το καταλαβαινουν!~!!!
Κύριοι εγώ θα επιμείνω , θυμήστε μου προπονητή που μετά απο 0-4 με ομάδα επιπέδου Ο.Βόλου δεν έφυγε και στην συνέχεια μετά το 6-0 απο εγωισμό. ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ - ΟΣΟΙ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...
AΝ ΚΑΠΟΥ ΦΤΑΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΙΚΡΗ!!!! Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΗ ΠΟΤΕ ΛΑ.....ΙΑ!!!!!!!
Η σημερινή ΑΕΚ, ήταν ομάδα που στην Ελλάδα θα παλέυει για να μείνει στην κατηγορία. Και σε όποιον φαίνεται βαρύ, ας σκεφτεί ότι ουσιαστικά έλειπαν ο Γκούντιονσεν ο Μάκος και ο Μανωλάς. Αν θεωρείτε ότι τούτο δικαιολογεί την ανυπαρξία αυτή, πάω πάσο. Ομάδα παντελώς αδούλευτη, με κανένα αυτοματισμό που δεν μπορ3εί ούτε κατά διάνοια να πετύχει γκολ και να φτιάξει ευκαιρίες. Ομάδα μονοδιάστατη με σύστημα "κοκορέτσι" 4-2-2-1-1. Ο ένας πίσω από τον άλλο, συνωστισμός έξω από το κέντρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ανυπαρξία εναλλακτικής ανάπτυξης από τα πλάγια. Τραγικότερος όλων ο Κάλα. Ο άνθρωπος θα μας κάνει να αναπολούμε τον Νασούτι. Πηγή κινδύνων και ανούσιες 60άρες ψηλοκρεμαστές μπαλιές στους μαρκαρισμένους Λεονάρντο και Σιαλμά. Ο Κοντοές για άλλη μια φορά τόσο λίγος που απορεί κανείς πως παίζερι στην κατηγορία. Μπερνς, Λαγός,Γεωργέας, δεν βρίσκξουν συμβόλαιο σε άλλη ομάδα της Super League αν φύγουν από ΑΕΚ. Αν ο Μπλάνκο ήταν άμπαλος και κατσίκι, σας έχω χειρότερα: Μπέλεκ κυρίες και κύριοι. Δεν τριπλάρει, δεν πασάρει, δεν σκοράρει, δεν είναι καν μέσα στην περιοχή. Είναι τέτοια η κατάντια που ο Γκουλόν-του ενός έτους απραξίας- φάνηκε ως ο μοναδικός κανονικός ποδοσφαιριστής. Τους νεαρούς δεν θέλω να τους κρίνω γιατί θα είναι άδικο. Σίγουρα πάντως δεν έχουμε πιάσει και κανένα πρώτο αριθμό λαχείου... Απορεί, αλήθεια, κανείς, τι θα αλλάξει σε 8 βράδυα για να μπορέσουμε να αποκλείσουμε την Ντιναμό. Απορεί κανείς ποια ακριβώς είναι η σούπερ δουλειά στην τακτική για την οποία μας έχουν πρήξει οι Αρναούτογλου, Τσακίρης κλπ κλπ. Μιλάμε ότι ούτε κόρνερ δεν μπορούσε να εκτελεσθεί καλά. Ο δε Κάρλος, μπορεί να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια στην εκτέλεση στημένων, αλλά καθαρλα διεκπεραιωτικά και μόνο. Τούτο δεν είναι κατ'ανάγκη τραγικό, αρκεί να μην εκτελεί όλα τα στημένα εκείνος όπως κάνει ο Καραγκούνησ στον ΠΑΟ. Επιμένω ότι πρόκειται για την πιο τραγική ΑΕΚ της δεκαετίας και αυτ'ο δεν αλλάζει είτε πάρω εγώ διαρκείας είτε όχι. Είναι μια ομάδα κακή, με κακό ρόστερ, στρεβλά δομημένο, χωρίς ακραίους μπακ και
μπροστινούς, χωρίς φορ, χωρίς σύστημα, χωρίς τακτινή, χωρίς στημένες φάσεις, χωρίς γκολ, χωρίς φυσική κατάσταση, χωρίς προοπτική. Ντρέπομαι που το λέω αλλά, φοβάμαι ότι αν στις πρώτες 9 αγωνιστικές που έχουμε τα ντέρμπι κάνουμε κανένα επικό σερί από σφαλιάρες, θα βρεθούμε να συζητάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. Όποιος νομίζει ότι αυτά δεν γίνονται ας κοιτάξει λίγο και στην Αργεντινή και την Ρίβερ Πλέιτ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά μπάλα παίζουν οι παίκτες και όχι οι φανέλες.
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΧΙΜΕΝΕΘ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 9.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞΑΡΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 10ΕΤΙΑ. ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ). ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΤΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 0-4 ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΤΟ 6-0 ΑΠΟ ΟΣΦΠ Κ.Τ.Λ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΝΤΙΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. Η ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ρε παιδια....πηγαιντε παρτε κανα εισιτήριο διαρκείας και μην κάνετε τους προπονητές....Μας το είπαν οτι δεν εχουν λεφτά.....Το ξέρετε....τι μένετε με σταυρομένα χέρια μπροστά απο το pc...Αντε λιγο να ενωθουμε ολοι...Αεκ ειμαστε..!!!!!!
ωραια στιγμη διαλεξες να παροτρυνεις τα πληθη !!
Λεγεται Α.Ε.Κ..Διαρκειας γιατι να παρουμε;Η Ερασιτεχνικη ξερεις που εχει παει φιλε μου;
Ρε παιδια....πηγαιντε παρτε κανα εισιτήριο διαρκείας και μην κάνετε τους προπονητές....Μας το είπαν οτι δεν εχουν λεφτά.....Το ξέρετε....τι μένετε με σταυρομένα χέρια μπροστά απο το pc...Αντε λιγο να ενωθουμε ολοι...Αεκ ειμαστε..!!!!!!
εγω πηρα και σκεφτομαι να το χαρισω σε καποιον που μισω που θα παει θα τον εξοντοσω !!!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ - ΟΣΟΙ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...
ximeneth sunexise esu sto kolima sou 4-2-3-1 k as mh vgei pote re! oute gkomena na tan de tha xes toso kolima! apo perusi mas exeis zalisei.... mhpws pires xampari pws den exoume panw apo 2 metrious ekstrem? oxi mwre kala les... as axristepsoume ton gudjonsen k ton carlos sta plagia... omorfies! k an paiksoume pote mpala xese me!
φιλε μου οσοι εχουν παιξει μπαλιτσα εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο και εκαναν προετοιμασια καταλαβαινουν οτι η ΑΕΚ εχει τεχνικο κενο !! και τι ενοω πρωτον πριν φτασουμε στο τη συστημα θα παιξουμε μαθαινουμε να κανουμε κινηση στο χωρο και να αλαζουμε πασες υπο πιεση υστερα μαθαινουμε τακτικη και μετα μιλαμε για το συστημα και ενα συστημα συγκεκριμενο δεν ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος για την συπεριφορα μιας ομαδας μεσα στον αγωνιστικο χωρο μιας και σε ενα παιχνιδι ενας καλος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τεχνικος μπορει να αλαζει το συστημα αναλογα με την ροη και τον αντιπαλο !! το προβλημα κοινως ειναι οτι δεν υπαρχει προπονητης στην ομαδα !!!
Μην βιάζεσαι, δεν είναι δείγμα για ασφαλή συμπεράσματα αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν το είδα αλλά καλό θα ήταν να ιεραρχούμε την κριτική μας. Άλλοι έχουν φτιάξει το πεδίο για αυτή την ομάδα. Ο Μανόλο ήρθε και έχει την ασφάλεια ότι του ζητήθηκε να κάνει μια αμυντική ομάδα. Αυτό δεν φώναζαν όλοι (είπατε τίποτα κε. Καπετανάκο και λοιποί?). Οι φάσεις και η καλή κυκλοφορία που ζητάτε, όταν έχεις δεδομένα μέτριο υλικό είναι σαν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Γεμίζεις το ένα, αδειάζεις το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλο. Για το 4-2-3-1 μην τον κατηγορείτε, δεν αλλάζει εύκολα. Όταν δεν έχεις πραγματικό αμυντικό χαφ, πας και βάζεις δύο χαφ μαζί να παίξουν το ρόλο. Άσε που δεν είναι και ξεπερασμένο σύστημα. Πάντως, ξαναλέω, όταν αρχίσετε να δέρνετε και να φτύνετε, ξεκινήστε από αυτούς που φτιάχνουν το κλίμα. Όταν κάποιοι λέγαμε πως το πρόβλημα δεν είναι ο εκάστοτε προπονητής (ξαναλέω ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ), επειδή τύγχανε να είναι ο μισητός-ακατνόμαστος για κάποιους είμασταν "λάγνοι" και καλά
+10000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 4-2-3-1 ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ!ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΙΩΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΩΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ!!!
αχχχχ αρκολικη 8α καταντησουμε το βλεπω θα πηγαινουμε στο γηπεδο και θα εχουμε πει και θα πανηγυριζουμε που 8α βαζουν οι αλλοι γκολ εαν περυσι φαγαμε 6 απο τον οσφπ φετοσ 8α φαμε 16 .αρε θα παρακαλαμε φετοσ να μην τρωμε πανω απο 3γκολ.αρε μπαγεβιτσ για αυτο δεν εφυγεσ αντε ελα να αγορασεισ την παε
Γιασου Κωστα Μιαουλη εισαι η μονη αληθεια [Αυτη η ΑΕΚ ειναι για να υπαρχει]
Παιδιά διαβάζω , διαβάζω , λέμε , λέμε και πάλι λέμε και το βασικότερο δεν το λέμε. Όλα τα φετινά φιλικά που δώσαμε ήταν για γέλια και δεν πήραμε ούτε ένα. Όποιος ξέρει απο μπάλα θέλω να απαντήσει αν χρειάζονται παιχταράδες για να κερδίσεις την ομάδα που παίζαμε απόψε και όλες τι άλλες τριτοδεύτερες. Ποια διοίκηση και σαχλαμάρες. Η ομάδα δεν έχει προπονητή. Το λέω εδώ και ενάμισυ χρόνο. Ο άνθρωπος είναι μυρωδιάς και μπλμπλάς. Τέλος όποιος και να μας γύμναζε όχι να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονούσε ενα χρόνο 2 πάσες θα αλλάζαμε. Μήπως τις είδατε? Στην ΑΕΚ προπονητής που μετά απο τέτοια σκόρ 6-0 , 0-4 δεν έφυγε , ακόμη δεν υπήρξε. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τον μυρωδιά που όλοι σας τον στηρίζετε και δεν τον κράζει κανείς. Εκτός και αν πλέον έχετε συνηθίσει στα βαριά σκόρ και δεν σας πειράζει. Εμένα λοιπόν με πονάει γιατί είμαι ΑΕΚΑΡΑ και θα είμαι και φέτος στα διαρκείας να τον κράζω. Άιντε βαρέθηκα τους μεγαλόστομους. Ευχαριστώ όποιον με διάβασε και συμπάσχει. ΑΕΚΑΡΑ και τέλος.
αυτοι οι παικτεςουτε που ειχαν ονειρευτει οτι θα βαλουν τη φανελα τις ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!! ΔΕΝ με ενδιαφερει τοσο το αποτελεσμα οσο η αδιαφορια που δειχνουν και ας ειναι φιλικο!!!δεν εχουν καταλαβει που παιζουν ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!
KALA AFTOS THA INE O VASIKOS TERMATOFILAKAS MAS/??????????????????????????????
iremiste ligo... filiko me misi omada pezame.
αυτα ειναι παιδικες δικαιολογιες καμια σχεση με την πραγματικοτητα που ποναει !!
KAI TI SIMENI AFTO RE FILE OUTE MIA ALAGI DEN KATTAFERANE NA KANOUN
παιδια το σοβαρο προβλημα της αεκ παραμενει το μεσοεπιθετικο...μεταξυ φθορας και αφθαρσιας του χρονου...ουτε τον πιο φανατικο αεκτζη δεν πιθει η φετινη αεκ....κριμα...
το σοβαρο προβλημα της ΑΕΚ ειναι οτι δεν εχει προπονητη !!
O PROPONITIS INE OSO KALOS OSO TO ILIKO POU TOU DINETE
σε μια μεγαλη ομαδα που περναει τις δυσκολιες της το μονο που την σωνει ειναι αν εχει καλυτερο προπονητη απο το υλικο της πραγμα που δεν συμβαινει στην ΑΕΚ
FERTE TON DONI PISO XAXAXAAAAAAAAA I KALITERA TON PARASXO
Μισθος μεσος παικτων 250.000 ευρω.Εξαιρεση βικινγκ και γκερειρο 650 και 570. Μισθος Χιμενεθ 1,3 μυρια το χρονο. Τι ελεγες?
το βασικο προβλημα της αεκ ειναι οτι δεν εχει παικτες,προπονητη,διοικηση,λεφτα,γηπεδο και μελλον. κατα τα αλλα ολα καλα!
Ρε παιδιά,ο Ισπανός πάει να μπερδέψει αυτούς τους Γεωργιανούς,όλα είναι μέρος ενός μεγάλου σχεδίου που στο τέλος θα βρεθούμε με Ευρωπαικά τρόπαια,πρωταθλήματα και γενικώς θα γράψουμε ιστορία! η....θα πέσει επιτέλους το ξύλο της αρκούδας και πολύ έχει αργήσει....
Kapote ipirxe mia omada pou tin legane AEK.kalinixta makran i xeiroteri omada olwn ton epoxwn emetikoi paixtes aniparktos proponitis kai doikisi mia omada karkinwma xwris arxi mesi kai telos....
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ? ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΙ "ΟΠΑΔΙΚΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΤΛ.ΚΤΛ.................................. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ?ΧΑ,ΧΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ...... ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΡΝΣ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΟΠΑΔΙΚΕΣ" ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ!!! ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΗΔΗ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!!!!!?????ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛ.ΒΟΛΟΥ,ΕΡΓΟΤΕΛΗ,ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ,πανιωνιο ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΙ Β ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑΣ????? ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ Γ*****ΜΕ!!!!!!!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
δεν εχουμε προπονητη αδερφε απο μακρυα φωναζει το πραγμα !! ενας ανθρωπακος χωρις φαντασια και με τρομερες φανφαρες ειναι ο μαθητευομενος μαγος αποτυχιμενεθ !!
ΡΕ ΣΕΙΣ..... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ? ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΚΑΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ
μπεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεε
FILE O PAGOS OUTE MIA MPALIA DEN KSERI NA ALAZI
ενταξει το βρηκες λεβεντη μου αυτο φταιει !!
Κάτι μου λέει ότι η Τυφλίδα θα ξεστραβωθεί μαζί μας... και να δω τότε ποιος θα πληρώσει το αεροπλάνο του Χιμένεθ...
εμεις φιλε μου θα το πληρωσουμε οπως παντα !!
re pedia iremiste ti ine auta pou lete ; ena filiko itane ke thimithite elipan oi kafes makos ke den ixame katholou kentro elipe ke o limbe elipe o xelgarson elipe o manolas kai akoma pio poli elipe o gudjohnsen . ti perimenate opiadipote omada tha exane me toses elipsis . a ine ke o gentsoglou travmatias
ειναι κριμα να μην ξερεις μπαλα !!
ego giati ;;;;;;;;;;;;;;
Το να μπορει μια ομαδα να αλαξει τρεις μπαλιες και να πατησει σε ενα ολοκληρο παιχνιδι τουλαχιστον 3 φορες την αντιπαλη περιοχη δεν εχει να κανει με το ποιος παιζει αλλα με το τι εμαθαν να παιζουν !! Aτάκες του στιλ « έλειπαν πέντε και έξι βασικοί» για φιλικό είναι δικαιολογία για γέλια, μιας και είδαμε πόσες ευκαιρίες έκανε και πλήρης στα προηγούμενα ματς. Θα μπορούσε άνετα, ακόμα και με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, να παίξει με αυτή την ενδεκάδα σε αγώνα προετοιμασίας.
POPOOOOOOOOOOO ELIPE O GOODGIASOU !!!! GIA AFTO STRAVOSE I OMADA !!!
oxi mono auto elipan ke i makos kafes ke den ixame kentro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai ama theoris oti o gudjonsen ine abalos ke oti den itan i megali apoli e tote pia itan toy helgarson!!!!!!!!!!!! kirie eksipne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FILE FILE STASOU FILE STASOU MIA STIGMI !!!! XAXAXAAAAAAA OLOS MAS O PAGOS INE GIA TOU P@@@O O GENTZOGLOU INE XIROTEROS APO OLOUS AFTOUS POU PEZANE SIMERA KAI INE AFTIXIMA POU ITAN TRAMATIAS GIATI THA TROGAME ALLA 4 GOLL OPOTE DEN PEZI O GOODGIASOU I O KAFES I O MAKOS I OMADA THANE GIA TON P@@@O KAI ESI LEGE OTI THES GIATI DEN EXOUME PAGO AKSIO OUUTE GIA NA SKOUPIZI TIS KERKIDES !
ayto sou leo ke ego oti den exoume pago ke gia auto sou leo oti ean epezan oli i vasiki tha kerdizame!!!!!!!! giafto theme prosthikes gia anapliromatikous
ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΑΧ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ!!!
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΤΖΑΜ ΑΕΚ.....ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΕΣ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΙΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2012 ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ(ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΕΝΕ ΠΕΡΝΕΙΣ) ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ....ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ 3-4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΚΟΠΦΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΟΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΤΡΕΜ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΚ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΕΚΤΖΗΣ....
ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ??? τριτης εθνικης κατηγοριας ομως !!
δηλ τωρα αυτοι ειναι οι εναλλακτικες λυσεις??? ...κ οχι ολοι...καποιοι ειναι κ βασικοι! πρεπει να μας κανουνε πλακα!!! αυτοι ουτε για Γ' εθνικη δεν κανουν! δυστηχως αλλα νομιζω καθε περσυ κ καλυτερα... κριμα...
Νομιζω οτι μας δουλευουν ολοι απο διοικηση,οπαδικα σαιτ,και εφημεριδες.
anagnwman τωρα το καταλαβες
Mας δουλευουν ολοι Διοικηση,οπαδικες εφημεριδες και σαιτ,και εμεις τι κανουμε τους επιβραβευουμε..Σημερα ζησαμε την απολιτη ξεφτηλα.
Επισης αν δεν παρουμε παιχτη στα ακρα θα εχουμε τεραστιο προβλημα...
χααχχαχααχαχ...ναι στις αλλες θεσεις ειμαστε φουλ...τερμα εχουμε τον κομη της κερκυρας..στα πλαγια μπακ γεωργεα εν ετει 2011 και καραμπαλο..στα στοπερ 3 παιδια απειρα και ενα βετερανο..αμ χαφ ανυπαρκτα,πλαγιους ανυπαρκτους και φορ περιοχης δανεικο 19χρονο... γερα για τιτλο!
Σωπα ρε Ντιεγκο,δεν το βλεπω? Τι να γραψω ομως οτι θελουμε 8 παιχτες και καινουριο προεδρο?
me tis ugeies mas.....
ΑΥΤΟ ΓΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ!!
ΑΥΤΟ ΓΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ!!
λινκ θα παιξει??
εισαι σιγουρος οτι θελεις αυγουστιατικα να κατσεις μπροστα απο εναν υπολογιστη για να δεις αυτο το συνοθυλευμα? Αυτο το πραγμα, αν μεινει ετσι, απλα δεν παει πουθενα. Και δεν πιστευω οτι θα δουμε και καμμια θεαματικη αλλαγη, αφου δεν υπαρχει σαλιο.
Εφιάλτης χωρίς τέλος.... Σε 1 εβδομάδα έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα. Αν χαθεί η πρόκριση στους ομίλους και ταυτόχρονα η οικονομική ανάσα που αυτή συνεπάγεται, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τις συνέπειες
Η ομαδα μας ειναι οντως για κλοτσιες . Ας ελπισουμε οτι με λιγη τυχη θα περασουμε τους Γεωργιανους . Σανκαρε με 150 χιλιαρικα υπογραφει για πλακα στην Α.Ε.Κ , οπως κι ο Αλβαρεζ με κανα 200αρι . Πρεπει στη διοικηση να εξετασουν τις περιπτωσεις αυτες
Ναι, όπως εξέτασαν τις περιπτώσεις των Σολτάνι, Ζαϊρί, Πίτου Γκαρσία που ήταν φτηνοί και ελεύθεροι Οσο γιά τους Γεωργιανούς, θέλουμε πολλή-πολλή τύχη φίλε μου
Ξέχασα και τον Καπετάνο που έβγαλε μάτια πέρυσι, αλλά μάλλον έχουμε καλύτερους...... Ψεύτες, αναξιόπιστοι και ανίκανοι. Πληρώστε τα χρέη σας, πάρτε μαζί σας τον ψαρά-scouter και αδειάστε μας τη γωνία
επαιξε 3αρα στην αρμαδα του παλιατσου απατεωνα προεδρου και του αλεφαντου της ισπανιας... ο μοναδικος παιχτης που σημερα επαιξε κατι ηταν αυτος που εδω και 3 μηνες τον εχει πεταξει εκτος ομαδας.. ο ιδιος που στα πλευ οφ εκανε γερο ξεκινημα και ξαναεφαγε κερκιδα για να παιζουν οι μπαχες.. τι συζητας τωρα θα μου πεις..λες και ο λεο θα μας σωσει..φυσικα και οχι,απλα δειχνω το ποσο μυρωδιας ειναι αυτος ο ανθρωπος που παιρνει 1,4 το χρονο..ας ερθει ο πατερ με 100 χιλιαρικα..ετσι και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλιως με τα σαπακια και τις γερονταρες που χουμε μαζεψει δεν παμε για τιποτα,ας μην κανουμε και την προικα του μητογκα... Υ,Γ, Μη ξεχασω..ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για να στηριξουμε τη διοικηση του δικηγορακου της δεκαρας που λεει παντα αληθειες!!! υ.γ.1.του χρονου τι θα πουλησεις ρε σταυρακα;;το γεωργεα και το λυμπε ή ολους τους δανεικους που χεις κουβαλησει;;;ποιου χρονου να μου πεις..εσυ θα σαι σε καμια σκωτια τοτε..
ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΤΟΝ ΖΑΙΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????ΤΟΝ ΜΟΝΧΕ???ΤΟΝ ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ???ΖΩΑ!! Ε ΖΩΑ!!!
META APO TO 3-0 EXOUN MOLIS 10 METRA NA IANISOUN APO TO KSENODOXIO OS TIN THALASSA GIA NA FOUNTAROUN GIATI THA TOUS PERIMENOUN PALI TA TAXI STA SPATA ALLA OXI GIA NA TOUS PANE STO OAKA AFTI TI FORA!
Ρεεε παιδιά... μάτς προετοιμασίας είναι αυτοι οι αγώνες. Για να προετοιμαστουν δηλαδή ψυχολογικα οι οπαδοι για τις φάπες που θα έρχονται...
Aτάκες του στιλ « έλειπαν πέντε και έξι βασικοί» για φιλικό είναι δικαιολογία για γέλια, μιας και είδαμε πόσες ευκαιρίες έκανε και πλήρης στα προηγούμενα ματς. Θα μπορούσε άνετα, ακόμα και με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, να παίξει με αυτή την ενδεκάδα σε αγώνα προετοιμασίας.
Ακόμα διατηρούμε το χιούμορ μας...... Το μόνο αξιόπιστο συμπέρασμα είναι πως οι πιτσιρικάδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ! Α! Και ο Γκερέιρο είτε με προετοιμασία είτε χωρίς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ.
Να δεχτω οτι οι μισοι βασικοι ναπουσιαζαν , να δεχτω οτι ηλικιακα η ομαδα αυτη ισως εχει μελλον αν δουλευτει . Δεν δεχομαι ομως να μου πει κανεις οτι εχει δουλευτει κατι σε αυτην την ομαδα τοσο στο τροπο που επιτιθεται η αμυνεται ! Ντοπη ! Και στα 2 ημιχρονα λες και μαζεχαν 11 παιχτες απο την γειτονια να παιξουν μπαλα .. Παλι καλα που μετα το 2 - 0 οι Κυπριοι χαλαρωσαν . Τα μονα θετικα ειναι 1. οτι ο λεοναντρο πρεπει να παιζει 2.ο μπουλονκγ ηρθε να δοκιμαστει και ξεχωριζε τοσο για την τεχνικη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οσο και για τις σωστες τοποθετησεις θελει δουλεια στην αντοχη Για μια ΑΚΟΜΗ φορα ο ΧΙΜΕΝΕΘ μου φαινεται πολυ λιγος
εγω λεω ποια ψυχολογια παιχτων και τετοια ακυρα..παμε να τους δειξουμε τι σημαινει ΑΕΚ..κι εγω ειμαι υπερ της ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ αλλα πανω απ΄αυτο ειμαι υπερ της ανταγωνηστικοτητας της ΑΕΚ να κανει πρωταθλητισμο...οποτε κυριε αδαμιδη βγειτε ομορφα και ωραια να πειτε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ..τουλαχιστον να μην τρωμε τα χαστουκια απανωτα..θα ξερουμε τι μας περιμενει...και μια τελευταια ερωτηση..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ..??? ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΤΑΤΑΛΗΨΕΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ..????????????????????????? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Χιμένεθ ετοιμάζει εντυπωσιακή έξοδο μετά τον επικείμενο διασυρμό από την Ντιναμό. Αυτή η ομάδα είναι σκέτο τσίρκο με κύριο θιασάρχη τον αδαμίδη. Από την εποχή Μπασινά έχω να δω την ομάδα να μην μπορεί να πατήσει περιοχή. Καλός ο Μπουλόν, αλλά θέλει τον χρόνο του και η κλεψύδρα έχει σχεδόν αδειάσει.
egw lew na kanoume neo kinima kai na legetai aganaktismenoi AEKTZIDES sta spata!!!!
Συμφωνώ φίλε μου, αλλά να απευθυνθούμε στον Αδαμίδη δεν πάει άλλο η κατάσταση μας κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα μας, είναι λίγος για την ΑΕΚ
kleftaki pigrne poulise to diarkias sou k apo ta lefta pou 8a pareis pigene na agoraseis kanenan pexth
Πρωτη φορα φευγω απο καφετερια απο το 84 λεπτο και πολυ αντεξα με αυτα που εβλεπα...βεβαια με ολες τις απουσιες δεν περιμενα και κατι αλλο,το θεμα ειναι σε περιπτωση τραυματισμων πρωτοκλασατων παικτων ποιοι θα μπουν στις θεσεις τους??επισης διαπιστωσα γιατι θελει να διωξει ο χιμενεθ (γκερειρο-μπερνς-λεοναρντο),ειδικα οι δυο πρωτοι ουτε μια σωστη σεντρα δεν μπορουσαν να βγαλουν μαλλον για ρακμπυ νομιζαν οτι επαιζαν??sorry κι ολας που ειμαι αρνητικος αλλα ειδε καποιος κατι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θετικο το συζηταμε....
iremiste ligo... filiko me misi omada pezame.
Ε ΡΕ, ΓΛΕΝΤΙΑ ΦΕΤΟΣ ! ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΦΛΙΔΑ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ! ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΑΜΙΔΗ Η ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ? ΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ !
Ετσι ετσι ετσι κραξτε αδελφια μου,με το κραξιμο εχουμε παει μπροστα! Να σας πω αν ειχαμε τωρα 30 000 διαρκειας(γιατι ειναι αδυνατο να πιστεψω πως σε 2 000 000+ αεκτζηδες οι δυνατοτητες μας ειναι 6-7 χιλιαδες διαρκειας) θα ειχαμε και χαφ και εξτρεμ και ενδιαφερον απο πολλους επιχειρηματιες(Βλεπε παοκ).. Τελος παντων ενα φιλικο ηταν που ετσι και αλλιως θα χαναμε ειτε 1 ειτε 2 ειτε 3 γκολ,δεν εχω δει ποτε καμια γιορτη να χαλαει!
Αλολολο τριμπαλο !!!! Αλολολο που έχει 3 λο. Χαλια εμφανιση...
Μας το πιάσαν κανονικά. Με αυτους τους παίχτες θα γράψουμε αρνητική ιστορία αυτή τη χρονιά. Κάθε χρόνο και πιό χάλια. Είχαμε επίθεση που έβγαζε φωτιές και τώρα έχουμε ότι έχει περισέψει, ότι θα πήγαινε για πέταμα, ότι δεν έπαιρνε κανείς. Κρίμα εκει έφθασαν την ομάδα μας.
Καλά που έδινε συμβουλές ο Δέλλας στον όδηγο για το πως να πάει και από έναν άλλο δρόμο για να αποφύγει τα στενά.
SE KALO DROMO ETSI ??????????????
τα πραγματα πανε μια χαρα η ομαδα συνεχιζει να στελνει στο νοσοκομειο οσους φουκαραδες κανουν το λαθος να την παρακολουθησουν ο μαθητευομενος μαγος που εχουμε για προπονητη συνεχιζει να φορα την μπλουζα της οριτζιναλ οποτε δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα ξυλο δεν θα φαει οπως ο προκατοχος του ο Αδαμιδης παρολο που πηρε την ευλογια του θεου απο τον πατριαρχη φαινεται πως ο διαολος επικρατει και σε αυτη την μαχη και η ζωη συνεχιζεται με τους γνωστους ρυθμους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρελοκομειου!! τελικα για καποιους απο εμας που εχουμε περασει τα δευτερα αντα αυτη η ομαδα ειναι πολυ επικινδυνη για τη υγεια μας !!!
ρε με αυτην την μπαλα που παιζουμε ουτε ο πλατινι και αεκτζησ να ητανε δεν θα μασ περναγε στουσ ομιλουσ ουτε ο μαρινακης δεν μπορει ελεοσ ρε καραγκιοζηδεσ και αυτο το παλτο το μεγαλο τον ροτζερ την το 8ελουν ρε απο τουσ συνδεσμουσ δεν τον σπατε στο ξυλο μηπωσ και φιγει ο αμπαλοσ τοσα λεφτα και εψαχνε την μπαλα ο ασχετοσ
αφηστε την γκρινια ολοι σας γιατι ειναι εκνευριστικο τα φιλικα δν γινονται για εμας τους φιλαθλους αλλα για τους προπονητες..λειπουν 8 παιχτες και 5 βασικοι ελεος πια με την γκρινια η ομαδα δεν παει μπροστα παει πισω και περσι που κερδισαμε το τουρνουα αυστραλιας με 3 νικες και με ποιο δυσκολες ομαδες ρειντζερς,μπλκαμπερν τι εγινε??? στον πρωτο γυρο δν βλεπομασταν και εφυγε ο μπαγιεβιτς...αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι η επιθεση και το συστημα τ συστημα μας ειναι 4-4-2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ρομβο και ασ αφησει ο μανολο το 4-2-3-1 δεν μας παει και το βλεπει μην επιμενει αλλο...4-4-2 με ρομβο...οσο για τον γκουλον καλος ειναι αλλα του λειπουν τρεξιματα
Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑ.Φιλικα ειναι αλλα δεν πρεπει να μονταρεις την ομαδα?γιατι αφησε εκτος τους βασικους?Οταν δεν νικας στα φιλικα να ανεβει λιγο η ψυχολογια παιχτων και του κοσμου εισαι τελειωμενος.
Σίγουρα τον να χάσεις απο μια καλή ομάδα που έπαιζε με τους βασικούς της σε φιλικό ενω εσυ με τους αναπληρωματικούς δεν είναι κάτι το τραγικό. Το τραγικό είναι ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε μια ευκαιρία της προκοπής. Ο Γκουλον έδειξε θετικά στοιχεία αν και νωρίς αλλά θα μας σώσει?
Καμία φάπα ο κος vamos bien θα φάει? μπαααα... δεν είναι σέρβος αυτός ούτε είμαστε στην καλλιθέα. αλήθεια αυτός ο τροχονόμος είναι καλύτερος του saja? o guerreiro με τι ασχολείται? ο λαγός πρώην ποδοσφαιριστής, ενώ ο cala μάλλον είναι αδερφός του azzcaratte. Ο carlos θα συνδέει άμυνα με επίθεση? βρε αντε μου στον αγύριστο που θέλετε supporters και διαρκείας. Τουλάχιστον ο Ντέμης μας έδινε την έμπνευση και τη χαρά του γηπέδου, Εσείς τι προσφέρετε? Βία, ψέμα και κάκιστο θέαμα. Αδαμίδη πες οτι πάμε για πρωτάθλημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί τα φιλαράκια σου τον κοντό τον έφαγαν γιατί τόλμησε (προκειμένου να ξεαγχώσει τους παίχτες) οτι δεν πάμε για πρωτάθημα... Ο Υ Σ Τ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΑΑΑ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....ΡΕ ΣΕΙΣ ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....ΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ......ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΤΑΦΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΕΝΑΣ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
ΕΦΥΓΑΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ,ΣΚΟΚΟ,ΜΙΤΣΕΛ,ΝΤΙΟΠ,ΣΑΧΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΟΥΤΙΟΝΣΕΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ , ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ Ο ΖΑΙΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ
με τον χιμενεθ προπονητη αδερφε και τον μεσι να φερεις περιοχη δεν πατας !!
Έλιωσαν οι λουκουμάδες από την πολλή την ζέστη! Κάντε και καμιά κωλοτούμπα για να ολοκληρωθεί το πανηγύρι...
παιδια αφηστε τις δικαιολογιες περι βασικων-αναπληρωματικων..αυτη η ομαδα ειναι της πλακας..μην προσδωκατε τιποτα για την σεζον..!! και στην Ευρωπη θα αποκλειστουμε..!! στην Ελλαδα να ειμαστε προετοιμασμενοι για τα χειροτερα,ιδιως τις πρωτες 10 αγωνιστικες που το προγραμμα ¨καιει" η ΑΕΚ θα ειναι πολυ χαμηλα στην βαθμολογια..δεν θυμαμαι ποτε την ομαδα να εχει χειροτερους παικτες απο φετος..ΠΟΤΕ..!!
ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΙ 4ΑΡΕΣ ΜΑΝΟΛΟ!!! ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΤΣΙ ΑΔΑΜΙΔΑΚΟ!! ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ,ΦΙΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ,ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ....ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΜΑΓΕΨΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ??? ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,GAY KAI ΠΑΟ....ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΛΙΚΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟ-ΟΦΗ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΛΕΟΝ!!
ΣΤΑΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΖΑΜΕ........ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟ...........Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ .........ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΟ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟ......ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ....................
μπεεεεεεεε-μπεεεεεεε... αν γυρισει ο καφες και χελγκανσον θα κρυψουμε το τοπι!
αφηστε την γκρινια ολοι σας γιατι ειναι εκνευριστικο τα φιλικα δν γινονται για εμας τους φιλαθλους αλλα για τους προπονητες..λειπουν 8 παιχτες και 5 βασικοι ελεος πια με την γκρινια η ομαδα δεν παει μπροστα παει πισω και περσι που κερδισαμε το τουρνουα αυστραλιας με 3 νικες και με ποιο δυσκολες ομαδες ρειντζερς,μπλκαμπερν τι εγινε??? στον πρωτο γυρο δν βλεπομασταν και εφυγε ο μπαγιεβιτς...αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι η επιθεση και το συστημα τ συστημα μας ειναι 4-4-2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ρομβο και ασ αφησει ο μανολο το 4-2-3-1 δεν μας παει και το βλεπει μην επιμενει αλλο...4-4-2 με ρομβο...οσο για τον γκουλον καλος ειναι αλλα του λειπουν τρεξιματα
ντροπη 3-0 δεν πρεπει να χανει η ΑΕΚ ουτε στα φιλικα! μια ακομη μαυρη σελιδα... κι ας ακουγομαι υπερβολικος για καποιους. μην θυμηθω τις περσινες ντροπες με Ολυμπιακο πειραιως αλλα και βολου! αν και χιλιες φορες να ειμαι ΑΕΚ εστω κι ετσι, παρα να τα στηνω ολα και να εχω το θρασος να πουλαω και μουρη μετα
Αφωνος...Ο Γκουλον με μιση προπονηση ειναι καλυτερος απο ολους.Ο Λεοναρντο ειναι τεραστιο γατακι,ο Μπερνς ειτε μπηκε ειτε δεν μπηκε το ιδιο εκανε,ο Καλα εχει πολυ πλακα,ο Κωνσταντοπουλος κακος,ο Κοντοες θα βλεπει την πλατη του Γεωργεα και το πιο μεγαλο ανεκδοτο απ'ολους ο Γκερειρο.Ουτε κοντρολ! Θα μου πειτε οτι αυτη η ενδεκαδα δεν προκειται να ξαναπαιξει αλλα τα σημαδια που εδειξε η ΑΕΚ ηταν αποθαρρυντικα(τουλαχιστον)
Δεν μπορεί,κάποιος μας κάνει πλάκα....ΟΎΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Μου αρέσει που πανηγυρίζαμε για την κλήρωση στο Europa League! Για να περάσεις στους ομίλους, πρέπει να βάλεις έστω ένα γκολ (και να μην φας κανένα) και έτσι όπως μας βλέπω , γκολ δεν βάζουμε ούτε και αν φύγουν όλοι οι αντίπαλοι από το γήπεδο.
αυτοι δεν κοβουν ουτε με βαλε....ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
δεν μπορω αλλο να βλεπω ετσι την ομαδα που αγαπαω..πωσ θα περασει αυτη η ομαδα την ντιναμο τιφλιδασ?
kai nai kamia eukairia sto paixnidi apo thn aek....kamia....
κ μετα θελουμε να περασουμε κ την ντιναμο χαχαχα α ρε πωσ μασ την καταντισατε την ΑΕΚΑΡΕ μασ
xaaxaaaaxaaxaxaa!!!!!3-0 mounopana..
Τραγι,γ@@@μω το σταβλο που μεγαλωσες.
megalo xali
η ειμαστε τοσο χαλια και ξεχωριζει ο γκουλον η ο γκουλον ειναι πολυ καλοσ παιχτησ και πρεπει να τον κρατησουμε.
ΗΡΕΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...........
δε νομιζω...! Καλυτερα να μεινουν εκει τα παιδια...και να πανε να τους βρουν και οι υπολοιποι.... Αν εχει στην Κυπρο 3αρες, φαντασου εδω....
Πωπω τον καλυτερο τερματοφυλακα εχουμε παρει...
megalo xali
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
re file esy se auto to link pou dineis vlepeis mpala as poume
re file esy se auto to link pou dineis vlepeis mpala as poume
Πονάνε τα μάτια μας ρεεεεεεεεεεε 180' και δεν έχουμε κανει ούτε μια παρα αγωγική επίθεση!!!!!!!!!! Στην ΑΕΚ γεμίσαμε απο λογάδες. Μπλά-μπλά προέδρους, Μπλά-μπλά προπονητές. Μπλά-μπλά παίκτες και Μπλά-μπλά φιλάθλους
Και εγώ γτ ακόμα επιμένω κ λέω ότι θα πάω την Πέμπτη να πάρω διαρκείας ρε κούτρα δε ξέρω (ξέρει αυτός...)
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΑΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΑΕΚΑΡΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ: http://www.youtube.com/watch?v=HJr2FRjOAtE http://www.youtube.com/watch?v=oioGN2r8jvY KAI KOITA XALIA http://www.youtube.com/watch?v=cPYJH0s7tgY http://www.youtube.com/watch?v=OKDgl8tAUpg
EYTYXWS AYTOS O "DIMIS" EINAI KALOS DLD SE KA8E MATCH 8A XARIZEI K ENA GOALAKI MIA FORA EXOYN OI ALLOI 2 AMPALA TERMATA K ANTI N XOYME EMEIS KALO,8A XOYME K MEIS AMPALO.E ANTE GEIA
Για οσους δεν αρεσε ο Σαχα και ελεγαν να φυγει και να ερθει ο Κωσταντοπουλος της Κερκυρας...Βεβαια δεν φταιει μονο αυτος, προφανως...η ομαδα ειναι αθλια απο την κορυφη ως τα νυχια
με τετοια εμφανιση δεν μας βλεπω και πολυ καλα!! ειμαι στο κρεβατι του πονου με σπονδυλο και στεναχωριομουνα που δεν μπορουσα να παω στο γηπεδο να δω την αεκαρα που ηρθε στην κυπρο...τωρα που το ξανασκεφτομαι γλυτωσα το εμφραγμα.... θα εχουμε μαλλον και πολλους τραυματισμους γιατι η ανορθωση παιζει και σκληρα..χαλια μαυρα γενικα.. ελπιζω να γινει ακριβως το αντιθετο με περσινη χρονια που πετουσε η ομαδα στα φιλικα και στο προταθλημα χαλια...καλη σας νυχτα απο τη ζεστη κυπρο!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ http://livestreamingtelevision.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ.Ο ΓΚΟΥΛΟΝ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.
KALOS O GULLON.
Κάθε χρόνο τα ίδια. Μας φλομώνουν με τις μεταγραφοπαπαρίες τους μέχρι στο παρά ένα.... και μετά σφυρίζουν αδιάφορα. Κα'ι'μένη ομάδα μας πότε θα έρθει κάποιος σοβαρός να ξανά δόσει την παλιά της αίγλη....Πού είσαι Μπάρλο που έδωσες το σπίτι σου να σώσεις την ομάδα μας.
Το μόνο καλό της υπόθεσης . Αυτος ο γκουλόν μεχρι τωρα καλα πατα για να δουμε.
re seis xalaroste den paizoun 5 basikoi mas kai einai kai filiko
re seis xalaroste den paizoun 5 basikoi mas kai einai kai filiko
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .....
aurio paratithite oloi sas ainte sas barethikame pia,prin to kanete auto kirikste ptoxeusi kai figete gia tis xores as min sas stiloume emeis me tis klotsies!!!!kai o ispanos dn ftaei se tpt an o adamidis einai asxetos apo bala opos kai o arnar ti n kanoume an o ispanos zita paixtes kai i doihkisi dn mporei na parei oute ton michel!!!!fetos pou tha exoume 5000 eisitiria meso oro tha deite !!!adeio oaka tha vlepete fetos san na einai keklismenon ton thiron!!!egw pantos kalo osous aektzides theloune na anoiksoume enan logarismo aneksartito kai na mazepsoume osa mporoume!!!facebook tasos patsialidis
αισχροι ολοι!!! ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ,ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ Η ΥΠΟΜΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΣΑΣ Γ....ΜΕ!!
h ethnikh elladas fantazei epithetikogenhs k polu dhmiourgikh omada mprosta sthn aekara apopse....
ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.............
provlepw oti polloi tha paroun ta diarkeias tous pisw....kai kala tha kanoun
Τουλαχιστον επαιξε το welcome home-sanitarium στο ημιχρονο... ~Γηπεδο στη Νεα Φιλαδελφεια.
Ωχ,ωχ,ωχ....Παμε να δουμε το β κι ο θεος βοηθος...
m'aresei poy se ligo kairo poy tha gennhthei to paidi moy thelw kai apo mikro na to valw ta kitrinomayra,ante kai toy ta vala ,ama megalwsei ligo tha ta vgalei monos toy kai tha me doyleyei kiolas.pws thn katanthsan etsi thn A.E.K. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
se kalo dromo i AEK!!! oloi diarkeias!!!
Αυριο γιατι εκλεισαν τα ΑΕΚ shop τωρα.Εγω πηγα στο ημιχρονο και την πατησα.
mpalitsa tis plakas gia na pernaei h wra... statiko podosfairo..... systhma 0..... exoume ftasei sto oriako shmeio kapoios na paei na pei ston ispano oti me auta ta sapakia pou exoume (basikous +anaplhrwmatikous mazi) den ginete na paikseis adelfe mou 4-2-3-1..... me to zori re file den ginete... gia ta 8hria eimaste.......
ΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!! ΕΝΑΣ ΔΕΛΛΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΡΛΟΣ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!! ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ!!!!!
Παλιοξεφτιλες την πεθανατε την ομαδα.Εξω ρε λογιστες απο την ΑΕΚ μας.Και εχουμε και τους βαλτους φιλαθλους να πανηγυριζουν σαν να πηρε η ΑΕΚ το πρωταθλημα επειδη πουλησαμε τον Σκοκο 2 μυρια και γλυτωσαμε και τα 600 χιλιαρικα του Μπλανκο και σωθηκαμε απο το συμβολαιο του Ντιοπ και και....και καναμε την ΑΕΚ Πανιωνιο και αυριο Απολλωνα....ωχ μη λεω Απολλωνα και θυμωσει ο Παππας που του θιξαμε την ομαδα και σηκωθει να φυγει απο την ΑΕΚ, και τι θα γινουμε.Γεια σου ρε μιδη προεδραρα που θυμωσες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κιολας επειδη ο κοσμος δεν παιρνει διαρκειας.Να δει τι ρε υποχειριο τον αμετοχων.
παιδια μην γκρινιαζετε για τους παιχτες και για το σκορ εξαλου ενα φιλικο ειναι. καλυτερα στα φιλικα για να διορθωσουμε τα λαθη μας και να δουμε ποιοι κανουν
mhpws na toys diwksoyme oloys kai na feroume palioys paixtes,p.x julio cesar,peletieri kai alloys polloys pou toylaxiston katevenan kai epaizan .thymamai o cesar etrexe san ton palayw kai as mhn yphrxe kai logos etrexe omws .
Σε τόσα παιχνίδια δεν μπαίνει γκολ ούτε με αίτηση. Ευκαιρίες με το ζόρι και άμυνα σουρωτήρι... Μήπως κύριε Χιμένεθ να αλλάζατε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού; Που πάμε έτσι δηλαδή; Αφού δεν βγαίνει τίποτα επιθετικά, όλοι μας παίζουν κλειστά κι εμείς κάνουμε τα ίδια με τα περσινά του πρώτου γύρου...
Μολις εφαγα μια πιτσα οικογενειακη και 3 αμστελ.Αν με εβαζε μεσα καλυτερος θα ημουν.ελεος,20 χρονων παιδια χωρις ποδοσφαιρικη ευφυια,σπιρταδα και κοντρολ.
as arxisoume na gamostaurizoume ton ximeneth re paidia. ti perimenoume??? ...akomh k o dwnis kaluterh mpala epaikse sthn aek....
xali mavrooooooooooooo gia 4 mas vlepw
1o hmixrono kai mono 2 goal,kala einai ante na doyme .......h ypomoni exei kai ta oria ths.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
re oli thn omada na allaksoyme fetos prwtathima kai kypello me ta kyalia.
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
oyte goylon th dokimasei vre oyte kai tipota allo.
xali mavrooooooooooooo gia 4 mas vlepw
re den vlepomaste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
Γυρίστε στον ΑΝΤ1 να δούμε ΕΖΕΛ καλύτερα...σάμπως θα νικήσουμε και κανέναν φέτος...
epeidh vlepw ton agwna ,sernomaste.
xali mavrooooooooooooo gia 4 mas vlepw
AKOMA KAI STA FILIKA ME TIN MISI OMADA PREPEI NA RIXNOUME 5 GOAL SE OMADES STIL ANORTHOSIS.... EXOUN SPASI TA NEURA MAS ME AUTO POU VLEPOUME THA GINEI XAMOS!!!! EKEI STIN DIOIKISI PARTE PAIXTES I SIKOTHITE NA FIGETAI!!!
LINK ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ http://livestreamingtelevision.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
2 GOAL SE 20 LEPTA META APOROYME GIA TA 6 APTON GAY AN TRWME SE FILIKO SE 20 LEPTA 2 GOAL APTHN ''ANOR8WSH'' TOTE PAIDIA FETOS ETOIMASTEITE GIA 10h 8ESH KAPOY EKEI TO KOVW
ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ LINK ΕΔΩ ¨ http://kingofsports-tv.blogspot.com/p/aek-anorthosi.html
http://greekchannelslive.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25 ante pame ligo!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25 ante pame ligo!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25 ante pame ligo!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25 paidia edw!
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ, δείτε τον αγώνα τώρα μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΕΚ στο http://livestreamingtelevision.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25 paidia edw!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e3a6b2649c25 edw paidia live!!
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ, δείτε τον αγώνα τώρα μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΕΚ στο http://livestreamingtelevision.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
http://aektv.weebly.com/
http://aiora-blog.blogspot.com/2011/08/live-stream-anorthosi-aek.html
kanena link?
http://www.rokakias.gr/2011/08/blog-post_8797.html
kana link pezei re paidia????
αδερφια κανα λινκ... δεν ειμαστε καλα.... miazoiAEK