Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Αδικεί Δρόσο, Καραμανλή»!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Του Γιώργου Νικολάου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κοινοποίησε προχθές τη λίστα χρεών, αλλά η πρώτη αμφισβήτηση των στοιχείων, που κοινοποιήθηκαν προς τον Τύπο, ήλθε από το πρόσφατο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από τη Λία Μάντη. Η πρώην πληρεξούσια δικηγόρος του Δημήτρη Δρόσου και νομική σύμβουλος της ΚΑΕ μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» και στον υπογράφοντα. Στήριξε μάλιστα τον Δρόσο, αλλά και τον Μπάμπη Καραμανλή! Η κυρία Μάντη είπε κατά λέξη τα παρακάτω:

«Σέβομαι τον Γιάννη Φιλίππου για την προσφορά του στην ΑΕΚ, πλην όμως θεωρώ, ότι η λίστα των χρεών, που κοινοποιήθηκε στον Τύπο αδικεί τον Δημήτρη Δρόσο και τον Μπάμπη Καραμανλή! Ο Δρόσος, όπως αποδεικνύεται και στον τελευταίο ισολογισμό της ΚΑΕ ΑΕΚ, με μένα παρούσα στην ΚΑΕ ΑΕΚ, εμφανίζεται ως βασικός πιστωτής της. Ο Δρόσος έβαλε πολλά χρήματα στην ΑΕΚ κι αυτό είναι γνωστό. Όπως αρκετά χρήματα στην ΑΕΚ έβαλε και ο Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος πλήρωσε και οφειλές των διοικήσεων Φιλίππου-Γρανίτσα, τουλάχιστον, κατά τη διετία, που βρισκόμουν εγώ στην εταιρία».

Η Λία Μάντη αποκάλυψε μάλιστα ότι αρκετοί παίκτες, ή πρώην εργαζόμενοι της ΚΑΕ ΑΕΚ «ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον της ΚΑΕ ΑΕΚ». Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τη λίστα χρεών της ΚΑΕ, οι Δρόσος-Καραμανλής-Ερασιτεχνική οφείλουν το ποσό του 1.470.000 ευρώ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ