Μετά από 3.5 χρόνια ο Τουμέρ Μετίν αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την Λάρισα με την διοίκηση να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία αποχαιρέτησε τον Τούρκο μέσο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: "Όταν τον Ιανουάριο του 2008, ο Τουμέρ Μετίν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα των αποδυτηρίων του Αλκαζάρ, όλοι θεωρούσαμε ότι η ΑΕΛ απέκτησε έναν παίκτη εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Κατά την διάρκεια των επόμενων 3.5 χρόνων συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν, για την ομάδα μας, κάτι πολύ περισσότερο.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά τον Τουμέρ Μετίν, αλλά οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του Τούρκου ποδοσφαιριστή και της Λάρισας είναι άρρηκτοι".
Σε γραπτή του δήλωση ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης τόνισε πως για τον Τουμέρ Μετίν η πόρτα της Λάρισας θα είναι πάντα ανοικτή για συνεργασία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
