Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Ζεκά, ο Δημήτρης Γόντικας σε συνομιλία με δημοσιογράφους σχολιάζοντας την δήλωση του Ισμαέλ Μπλάνκο πως δεν θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό, υποστήριξε πως ουδέποτε έγινε πρόταση σον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ ούτε καν εισήγηση για την απόκτηση του.
Επιπλέον, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως υπάρχει πολύ καλή πρόταση της Στουτγάρδης για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και υποστήριξε πως είναι στο χέρι του Γάλλου επιθετικού αν θα αποδεχτεί την πρόταση.
Τέλος σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον για παίκτες από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα τώρα που οι δυο ομάδες θα υποβιβαστούν, ο Γόντικας παραδέχτηκε πως υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν τους "πράσινους" αλλά πολλά θα εξαρτηθούν, όπως είπε, από τους όρους που υπάρχουν στα συμβόλαια τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!