Η επιστροφή του Σταύρου Αδαμίδη και των άλλων διοικητικών στελεχών της Ένωσης, σηματοδοτεί και τις τελικές εξελίξεις, σε ό,τι, αφορά στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, στη σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα παρθεί και η απόφαση για τον εξτρέμ που έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τη δεδομένη στιγμή η περίπτωση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, κυρίως λόγω της ικανότητάς του να παίζει σε όλες τις γραμμές τις επιθετικής γραμμής, αλλά και του γεγονότος ότι υπερτερεί, τόσο από τον Ζαϊρί, όσο και από τον Κορομίνας, στο σκοράρισμα. Το θέμα είναι εάν και πότε θα μείνει ελεύθερος από την Καβάλα.
Ο Φεράν Κορομίνας, είναι μια γνώριμη επιλογή, για τον Χιμένεθ, αλλά προβληματίζει η πτωτική του πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Ζαουάντ Ζαϊρί είναι ο πιο προσιτός κι αυτός που θέλει σαν... τρελός να έρθει στην ΑΕΚ. Στην καλή του μέρα μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη ενός αγώνας, αλλά οι φοβερές μεταπτώσεις στην απόδοσή του, προβληματίζουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ....ΟΛΟ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ...ΑΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.....
mono onuachi parte....otan ton ithele h aek ton zairi protimhse ton gauro kai twra leei diafores papatzies gia thn aek giati emeine eleftheros kai den ton zhtane...mono onuachi!!!
swstos o filos me zairi ,kai apo xarakthra einai tsimpour sketos.. kikloforoun eleytera talentakia spoydaia giannis papaddopoulos-o giannhs karalhs toy atromhtoy sxedon tsampa tous xtupame autous giati den ependyoume ekei den poname se aytes tis theseis to kserw ala den me afhnoun kai adeiaforw .tous blepw na katalhgoun boreia ellada. pantws o mayrakos sthn kontra einai fotia!!!
Αυτο ειναι που λεει για τον π@@@@ο καβαλα!!!
mono onuachi parte....otan ton ithele h aek ton zairi protimhse ton gauro kai twra leei diafores papatzies gia thn aek giati emeine eleftheros kai den ton zhtane...mono onuachi!!!
Αν είναι δυνατόν να προτιμούν Ονουάτσι από Ζαιρί. Ο Ον ουάτσι είναι επιθετικός κυρίωσς, και εμεις θέλουμε εξτρεμ. Επίσης αυτοί στην Καβάλα ήταν ντοπαρισμένοι. Αν έρθουν στην ΑΕΚ δε θα παίζουν το ίδιο. Αφήστε που αν είναι να πάρουμε παίχτη από Καβάλα, ας πάρουμε τον Αμπτούν.
parte zairi!!!! kalos kai sta stimena!!! kai tha thelei na apodiksei polla!!!! vlepe (djebour) !!!! parte ton exthes!!!!!