Ήρθε στην Ελλάδα από μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα. Μέχρι να έρθει ο Γκούντγιονσεν, ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι και με τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής που έχει αφήσει, σίγουρα θα αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει τη... διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Χοσέ Κάρλος. Ο Ισπανός παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην... τέχνη του με τη μπάλα στα πόδια. Αποκάλυψε τους στόχους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και το τι του έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ. Απέφυγε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ηγέτη, τονίζοντας πως μέσα από το σύνολο, θέλει να αναδειχθεί και αυτός.
- Καλωσόρισες στην Ελλάδα. Για να γνωρίζει κι ο κόσμος. Που παίζεις καλύτερα;
«Προτιμάω να παίζω στον άξονα. Δεν έχω τόσες ευθύνες εκεί και μπορώ να συμμετέχω περισσότερο στη δουλειά της ομάδας. Αν μου ζητηθεί να παίξω πλάγια δεν έχω πρόβλημα».
- Σε είδαμε να κάνεις κόρνερ με το δεξί. Τελικά είσαι αριστεροπόδαρος, ή κάναμε λάθος;
«Προσπαθώ να χρησιμοποιώ και το δεξί. Στην Ισπανία αν δεν χρησιμοποιείς και τα δύο έχεις λιγότερες λύσεις, αντιμετωπίζεσαι πιο εύκολα, γίνεσαι προβλέψιμος».
- Έχεις έναν χρόνο συμβόλαιο. Θα μας φύγεις το καλοκαίρι;
«Ήρθα εδώ για να κάνω μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ».
- Στην Ισπανία είναι γρήγορο το ποδόσφαιρο. Πιστεύεις ότι θα προσαρμοστείς πιο εύκολα στην Ελλάδα, όπου το ποδόσφαιρο είναι πιο ...αργό;
«Το ελπίζω, ξέρω ότι είναι διαφορετικό αλλά θέλω να είμαι σε καλό επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα».
- Διάλεξες το 10. Θέλεις να γίνεις ηγέτης της ομάδας;
«Από μικρός μου άρεσε το 10. Ήταν ελεύθερο και δεν υπήρχε λόγος να το αρνηθώ».
- Ο κόσμος περιμένει πάντως να γίνεις ηγέτης...
«Είμαι μόνο ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ. Έρχομαι να προσθέσω πράγματα, να βοηθήσω και να πετύχει η ομάδα».
- Για πολλούς έχεις έρθει για να γίνεις ο ...αντι-Σκόκο. Τον ξέρεις;
«Ο Σκόκο είναι ο Σκόκο και ο Κάρλος ο Κάρλος».
- Τι σου αρέσει να κάνεις στο γήπεδο;
«Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα και να είμαι σε καλό επίπεδο».
- Σου αρέσει με τις κινήσεις σου να ...εκθέτεις τους αντιπάλους;
«Προτιμάω να κερδίζουμε τον αντίπαλό μας, πάντα με σεβασμό».
- Γιατί δεν έμεινες στην Σεβίλλη;
«Είναι καλή ομάδα με μεγάλους παίκτες. Ήρθε ένας προπονητής που δεν με υπολογίζει. Έπρεπε να βρω άλλη ομάδα».
- Διαβάσαμε ότι είναι ένας από τους 4-5 καλύτερους σε τεχνική και με τη μπάλα στα πόδια, αλλά δεν σου αρέσει να ...δουλεύεις τόσο πολύ στην προπόνηση. Τι να πιστέψουμε;
«Μπορείτε να πιστέψετε ότι θέλετε. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις αρετές του. Είμαι καλός με τη μπάλα στα πόδια και πρέπει να βελτιωθώ χωρίς αυτή. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να υπάρχει ποικιλία».
- Πώς αισθάνεσαι που σε τοποθετούν δίπλα στους μεγάλους παίκτες της Σεβίλλης;
«Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά αν ισχύει είμαι χαρούμενος».
- Τι σου έχει ζητήσει ο Χιμένεθ;
«Τον γνωρίζω χρόνια. Μου ζητάει να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο με τη μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτή να βοηθάω όσο μπορώ. Συμβουλές μου δίνει καθημερινά όπως σε άλλους».
- Ποιο είναι το μειονέκτημα σου και ποια αφίσα είχες μικρός στο δωμάτιό σου;
«Δεν είχα είδωλα, αν και μια εποχή μου άρεσε ο Φίγκο. Οι ποδοσφαιριστές με ποιότητα είναι οι αγαπημένοι μου και μαθαίνω από αυτούς. Μειονεκτήματα πολλά, αν δεν είχα θα ήμουν από τους καλύτερους του κόσμου. Πρέπει να δουλεύεις καθημερινά».
- Ξέρεις τον Τσιάρτα, ο οποίος αγωνιζόταν στη Σεβίλλη;
«Ναι, τον έχω δει αγωνιζόμενο».
- Δείχνεις πολύ άνετος. Έχεις δέσει με κάποιον εκτός τονΚάλα;
«Θα έπρεπε να έχω άγχος; Στον λίγο χρόνο που είμαι εδώ, έχω καταλάβει ότι είναι δεμένη ομάδα και πάμε βήμα - βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καμία σχέση ο Κάρλος με τον Σκόκο! Είναι κατά πολύ ανώτερος ο Ισπανός του Αργεντίνου. Και αν στο τεχνικό κομμάτι οι δυο παίκτες θεωρούνται ισάξιοι, ο Κάρλος υπερτερεί σε δυο βασικούς τομείς: την ομαδικότητα και την σέντρα. Επιπλέον, δε, είναι και πιο "τσαμπουκάς" στο παιχνίδι. Χαίρομαι που ήρθε στην ΑΕΚ ("φώναζα" γι αυτόν από τον Δεκέμβριο, οπότε πρωτοτέθηκε η περίπτωση του ερχομού του) και χαίρομαι ακόμη περισσότερο επειδή επέλεξε το "10". Ευκαιρία να "ξεβρομίσει" από την αλγερινή μπόχα η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φανέλα που τίμησαν οι τεράστιοι Μίμης Παπαϊωάννου, Βασίλης Τσιάρτας και Ριβάλντο.
εχεις δικιο φιλε γενναδιε...δεν εχει καμια σχεση με τον σκοκο...βασικα εχει καλυτερη ποδοσφαιρικη παιδεια απο το νατσο...ο σκοκο ηταν παιχταρας (μην τον ισοπεδωνουμε), αλλα ηταν ακατεργαστος...ειχε χαρακτηριστικα αλανας...δεν φταιει οτι ηταν αδιαφορος ή αλλες βλακειες...απλα το παιδι δεν ειχε δουλευετει ποτε σε τακτικη ή αλλες λεπτομερειες (στο μεξικο το ποδοσφαιρο θυμιζει αλανα...πολυ ταλεντο και ελαχιστη τακτικη) ο καρλος ειναι πιο δουλεμενος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχτης....το δυστηχημα ειναι οτι εχει μονο ενα χρονο συμβολαιο...η μονη ελπιδα μας ειναι η ομαδα φετος να κανει κατι πραγματικα καλο, να διεκδικησει τσ.λιγκ, ωστε ο μανολο να μην εχει διαθεση να εγκαταλειψει το "παιδι" του, δηλαδη την ομαδα...πιστευω οτι ο μανολο, αν και θελι να γυρισει σε ισπανια, λειτουργει πολυ με την ψυχολογια.... αν φετος χτισει πραγματικα κατι καλο και διεκδικησει τσ.λιγκ δεν θα θελει να το αφησει στη μεση...τα ιδια δεν εκανε και φετος/μετα το κυπελλο και τις υποσχεσεις για νεα ομαδα εμεινε... σε αυτην την πειρπτωση υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε εναν κορμο και μια ομαδα για καμια διετια (μιτσελ-καλα-καρλος)
ego to grafo apo ton ianouario kai tha sinexiso na to grafo...einai paixtaras o tipos...ta pesoun ta tsimenta....ean niosei oti i omada kai o proponitis tou ton empistevonte tha kanei papades kai ton sccoco tha ton ksexasoume poli sintoma...carlos,tsita,tsoukalas,kala kai o islandos gia mena einai oi kaliteres kiniseis pou exei kanei h aekara ta teleftea xronia...
Το παλικάρι φαίνεται ότι το κατέχει το τόπι. Είναι ο αντι-σκόκο που λέμε, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να έχει όρεξη για μπάλα σε κάθε αγώνα και όχι όπως ο σκόκο που διάλεγε αγώνες που θα παίξει και σε άλλους αγώνες λες και δεν υπήρχε. Καλή επιτυχία παλίκαρε..... ΑΕΚ ΛΕΜΕ!!!!!!!!....... ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!
mou fainetai ligo magkakos ??!! pantws an einai kalos prepei n ananewsei suntoma!!
mou fainetai ligo magkakos ??!! pantws an einai kalos prepei n ananewsei suntoma!!
KATI MOY LEEI OTI KANAME KALH KINISI ME AYTO TO PEKTI EINAI KALITEROS TOU SKOKO