Quantcast
NEWS
19 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μαγεία» Κάρλος, γκολάρα ο Μάκος

Μίνι τουρνουά διεξήχθη υπό το βλέμμα του Χιμένεθ και για ακόμα μία φορά τον τίτλο πήραν οι «Πορτοκαλί» ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την πρώτη τους γνωριμία με την έδρα της Μούρα, το γήπεδο δηλαδή που θα δώσουν τα τρία από τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια επί σλοβενικού εδάφους (εκτός του σημερινού), είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που λίγες ώρες πριν από το ματς με την Οντράνσι, προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Αρχικά, είχε «κορόιδο», με τη συμμετοχή του Μανόλο Χιμένεθ και εν συνεχεία ασκήσεις για την τεχνική κατάρτιση των παικτών. Ο Ισπανός χώρισε τους παίκτες σου σε τρία γκρουπ και τους έβαλε στο μισό γήπεδο να αναμετρηθούν. Αρχικά οι πάσες δινόντουσαν με τα χέρια και το γκολ έμπαινε μόνο με το κεφάλι. Στη συνέχεια οι παίκτες κροτούσαν την μπάλα αλλά έπρεπε να πασάρουν με τα πόδια και στη συνέχεια όλα γινόντουσαν με το κεφάλι. Ο Χιμένεθ έδειξε για ακόμα μία φορά, πως μέσα από τις ασκήσεις του, αν και σε χαλαρούς ρυθμούς, θέλει να παίρνει πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και να δουλεύει σε συγκεκριμένους τομείς. Σήμερα ήταν η σειρά της τεχνικής.

Αμέσως μετά, τα τρία γκρουπ που εξ αρχής είχαν χωριστεί, πήραν μέρος σε ένα μίνι δίτερμα... βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Τουρνουά μεταξύ Πορτοκαλί (Σιαλμάς, Λύμπε, Αγκιρίμπα, Καφές, Μανωλάς, Γκερέιρο, Τσουκαλάς, Καράμπελας), Μαύρων (Κάρλος, Νικόλτσης, Εγγλέζου, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Δέλλας, Κλωναρίδης, Λεονάρντο) και Πράσινων (Λαγός, Κάλα, Μάκος, Κατσέτης, Μπέλεκ, Χέλγκασον, Κοντοές, Μπερνς). «Πρωταθλητές, για δεύτερη φορά αυτές τις μέρες, αναδείχθηκαν οι Πορτοκαλί, αφού με μία ισοπαλία και μία νίκη, τερμάτισαν στην πρώτη θέση. Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν για τον κόσμο, όμως για τον Χιμένεθ τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού με αυτό τον τρόπο δίνει πάντα ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες του να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά. Έστω και για ένα άτυπο... πρωτάθλημα. Και η αλήθεια είναι πως σε αυτό το δίτερμα, είδαμε πολλά.

Ο Χοσέ Κάρλος, αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά με δύο απίστευτες ασίστ, έδωσε δύο γκολ. Μάλιστα, στο ένα, άκουσε συμπαίκτες και προπονητή να του δίνουν συγχαρητήρια και να τον χειροκροτούν. Παράλληλα, σε κλειστό χώρο έδειξε το πόσο καλός είναι με την μπάλα στα πόδια, με δύο «μαγικές» ενέργειες και αλλαγή παιχνιδιού. Μία ακόμα στιγμή που έκανε Χιμένεθ και παίκτες να φωνάζουν «μπράβο, μπράβο», ήταν η γκολάρα του Μάκου. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης, έπιασε ένα... ξερό και η μπάλα «καρφώθηκε» στο... γάμα. Ένα απίστευτο γκολ. Ενώ και ο Λεονάρντο, που απέσπασε πολλά μπράβο από τον Χιμένεθ, με δύο πολύ καλές εκτελέσεις, κατάφερε να πετύχει 2 τέρματα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ