"Είμαι λάτρης του αγγλικού στυλ ποδοσφαίρου. Μου αρέσει το αθλητικό, δυνατό παιχνίδι και μ' ενοχλεί αυτό που γίνεται στην Ισπανία, όταν οι επιθετικοί πέφτουν στο χόρτο, μ' ένα απλό άγγιγμα. Εγώ δεν είμαι απ' αυτούς που ξαπλώνουν", ήταν η ατάκα -όπως αποκαλύπτει η SportDay- του Ισλανδού άσου, όταν η συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, περιστράφηκε γύρω από την αγωνιστική του φιλοσοφία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γκούντγιονσεν τόνισε ότι αυτό που έζησε στο ¨Ελευθέριος Βενιζέλος", δεν του έχει ξανατύχει στην καριέρα του, ενώ ρωτούσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για το γήπεδο (ΟΑΚΑ) και "μπροστά σε πόσο κόσμο παίζει η ομάδα";
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μα και να 'θελες δε γίνεται να σε ξαπλώσουν εσένα..Εκτός από κανα δύο του στυλ Μέλμπεργκ, Ντουγκλάο (που κι αυτοί δηλαδή δε θα την παλέψουν αλλά είναι οι μόνοι αξιόλογοι που μου 'ρχονται στο μυαλό) οι υπόλοιποι θα φτύσουνε αίμα να σε κόψουν.Αυτό που φοβάμαι όμως είναι πως θα σε φορτώνουν με πολλά φάουλ επιθετικά.Είναι κατι που είχα παρατηρήσει και στον Ντιοπ , σε μεγαλύτερο βαθμό βέβαια λόγω θέσης...
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο RESPECT Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 15-20 ΕΤΩΝ (πλην των δυο πρωτων ετων Ντεμη) ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΒΡΕΧΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ, ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΣΕΙΡΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ, ΠΑΙΖΕΙ Ο Χ ΑΜΠΑΛΟΣ (προπονητες της εξεδρας), ΕΦΥΓΕ Ο ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΠΛΑΝΚΟ Κ.Λ.Π ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 0-3 ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΦΕΛΦΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΟΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΑΖΕ ΣΑΒ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ?? ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 48 ΕΤΩΝ, ΜΕ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ (και παρουσια, οχι καναπε) ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ (για να μην με κανετε φερεφωνο κ.λ.π)
Δεν είναι τα χρόνια του Ντέμη, είναι τα χρόνια του EURO2004. Η μόνη ανάμιξη που είχε σε αυτά ο Νικολαίδης είναι πως ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ
Σου αρεσει το αγγλικό. Καλά, θα παθεις κι εσύ τα ίδια με τον Ντιόπ. Κάρτα κάρτα κάρτα κάρτα κάρτα κάρτα. Και μετά θα καταλάβεις. Στην Ελλάδα είναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ δυνατό το ποδόσφαιρο (ανάλογα με το χρώμα της φανέλας)
theloume epigontos gipedo.....den pai allo auti i katastasi tin na ton apantise arages o adamidis re paidia????
Ορίστε η απάντηση.. Ο Γκούντγιονσεν παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι φοβερό. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και δεν έχει τύχει ποτέ να έρθω στην Ελλάδα. Αλήθεια, μπροστά σε πόσο κόσμο παίζει η ΑΕΚ;». Για να λάβει την εξής απάντηση από τους διοικούντες: «Το γήπεδό μας είναι μεγάλο, αλλά συνήθως έχουμε έναν μέσο όρο κοντά στους 18.000 θεατές. Στον τελικό Κυπέλλου, πάντως, είχαμε 60.000»!
πραγματικά είμαι περίεργος τι του απάντησαν.. Εϊντουρ λάθος ερώτηση έκανες.. η έπρεπε να την κάνεις άλλιως.. σε πόσο κόσμο μπροστά έπαιζε παλιά η ομάδα.. γιατι πλέον εμείς και ο κούκος μαζεύονται.. αν και εγώ ειμαι αισιόδοξος για φέτος.. δεν ξέρω γιατι. μια όλο αυτό που ξεβρωμίζει το ποδόσφαιρο και η παράγκα σιγά σιγά.. και πλέον δεν θα υπάρχουν τα τηλέφωνα (γιατι ξέρουν ότι παρακολουθούνται οι συνομιλίες..) απ την άλλη είναι ο Γκούντ.. και τέλος πιστεύω η ομάδα θα παίζει καλή μπάλα. Για να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δούμε :) ..
απόλυτο δίκιο έχει ο toolaek. πέρνω διαρκείας κάθε χρόνο μόνο και μόνο για να ενισχύσω την ομάδα. Πάω στην αρχή σε κανά δυό αγώνες και μετά ξενερώνω όχι από την ομάδα μου αλλά από κάποιους άθλιους ''μπαχαλακηδες'' με τα άθλια συνθήματά τους και το επίπεδό τους. Είχα και τον πιτσιρικά μαζί μου και από την πρώτη μέρα έμαθε να βρίζει σαν νταλικέτης από αυτά που άκουγε. Καλά για τα ντου που κάνουν δεν υπάρχουν λόγια. Εύχομαι φέτος να βάλουν μυαλό κάποιοι (κομματάκι δύσκολο). Έτσι θα έρθουν οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθαροί οπαδοί και οι οικογενειάρχες στο γήπεδο. Έστι θα γεμίσει το ΟΑΚΑ.
ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ..........!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 30-40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ -ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ-...ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....!!!
NIKODHMOS Αδελφέ καλημέρα, Θα παίζει μπροστά σε λίγους μιά και η μιζέρια μας δεν έχει όρια. Θα λείπουν κάποιοι σαν εσένα που δεν θα πάρουν διαρκείας λόγω "άποψης" ('εχεις γράψει ότι δεν θα πάρεις όχι επειδή δεν μπορείς ή επειδή μένεις βόλο, αλλά λόγω άποψης), κάποιοι επειδή δεν παίζουμε στην ριζούπολή, κάποιοι επειδή το μπαρ στο ΟΑΚΑ δεν έχει βυσινάδα, κάποιοι επειδή στην Σ. Λούη απαγορεύεται να στρίψουν δεξιά για το πάρκινγκ, κάποιοι επειδή δεν τους αρέσουν οι ριγέ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμφανίσεις (ούτε και σε εμένα αρέσουν), κάποιοι επειδή τις τελευταίες 3 σειρές τις πιάνει η βροχή κλπ κλπ κλπ. Αδελφέ ο κόσμος της ΑΕΚ (άλλοτε λιγότερος και άλλοτε περισσότερος αλλά σε κάθε περίπτωση πολλαπλά περισσότερος από το ΄περσινο χάλι ) ήταν δίπλα της ακόμη και σε περιόδους με πολύ χειρότερες σε αξιοπιστία διοικήσεις (ψωμιάδης, κομνινός /enic, θανοπουλος). Στο γήπεδο δεν πας επειδή γουστάρεις τον πρόεδρο (σπάνια συμβαίνει και αυτό) αλλά γιατί είσαι καψούρης με την ομάδα σου.
++++++100000000000000000
kalimera!as rixei tis times kana 5eyro se sxesi me persi k tha sou po ego ti kosmo tha exei!alla mages xoris DIOP den ta vlepo kala ta pragmata...dil xilies fores na emene o DIOP k as min erxotan o paixtaras!gnomi mou!!!!!!
μακάρι να τον πληρώνουν στην ώρα του και να μην αρχίσουν αυτά που ξέρουν... κρίμα να πάει στράφι μία τόσο σπουδαία μετεγγραφή
Άμα δεν βλέπεστε και είστε 25 πόντους από την κορυφή στα μέσα της σεζόν, μπροστά σε 5-6000 που έρχονται για να σας δείρουν, τώρα τελευταία (και δυστυχώς μάλλον καλά κάνουν γιατί είναι πολλά τα χρόνια χωρίς μπάλα και πρωτάθλημα Ειντουρ, για να σας βλέπουμε να περπατάτε και να σας νοιάζουν μόνο το πότε θα μπουν τα λεφτά.....). Τώρα άμα σας δούμε να δίνεται ψυχή και σόμα όπως ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΥΜΠΕ και ο ΤΡΑΪ και ο ΓΕΑΣ και παίχτες σαν αυτούς, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (πόσο μάλλον αν έρχονται αυτά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και είμαστε μέσα στους στόχους...) καμιά 50.000 με τον Ατρόμητο, εύκολα θα τους δεις να τραγουδάνε για την ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ αλλά και για την πάρτη σας, και στα ντέρμπι το ΟΑΚΑ θα είναι μικρό...!!!
@ "ενώ ρωτούσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για το γήπεδο (ΟΑΚΑ) και "μπροστά σε πόσο κόσμο παίζει η ομάδα"; Ωχ, αυτό καλύτερα να μην το απαντήσουν....................!
Αδερφέ, μέσο όρο ο ίδιος αρισθμός είναι και στο ΟΑΚΑ !!!
ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ. ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ
Ο ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΟΑΚΑ... ΘΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ... ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΤΣ ΜΕ 5000 ΘΕΑΤΕΣ...
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΕΚΤΖΗ ΑΔΕΡΦΕ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ!! ΜΕΤΑΞΥ 5000 ΚΑΙ 45000!!!
oxxxxxxxxxxx se poso kosmo mprosta pezi i omada? GOOOJIONSEN PEXTE MPALA ESEIS NIKISTE PEXNIDIA KAI THA GEMISI ALIOS OXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Φαντάζομαι τι του απάντησαν.....5.000-6.000 κόσμο.....
Ποιά Ισπανία; παίξε ρε παικταρά με τον GAY RO στο Καραισκάκη και εκεί θα μάθεις πραγματικά την ελληνική έκφραση: στου ξαπλώπουλου!!!!!!!