Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη ο Γιώργος Άσαρίδης για να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που του έγινε από την διοίκηση της ΑΕΚ. Ο έμπειρος πίβοτ που αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται στην Αθήνα είπε το «ναι» προφορικά και επιφυλάσσεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε στην υπόθεσή του απομένουν μόνο τα τυπικά.
Από εκεί και πέρα στην Ένωση περιμένουν τις απαντήσεις και των υπόλοιπων παικτών και η αλήθεια είναι πως έχει οι ανανεώσεις πρέπει να τελειώνουν γρήγορα και είναι αυτές που «καίνε» την διοίκηση πέρα από την καταβολή του προστίμου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Πάντως το γεγονός πως οι μέρες που απομένουν μέχρι την λήξη της μεταγραφική περιόδου είναι λίγες είναι αυτό που προκαλεί άγχος σε διοίκηση και τεχνικό τιμ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
