Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ακούει στο όνομα του Βίκτορ Βιτόλο.
Ο Ισπανός μέσος, που το πρωί έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και θα φοράει τα «πράσινα» για τα τρία επόμενα χρόνια!
Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να «πετάξει» για Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».
Όσον αφορά στις ετήσιες απολαβές του, αυτές αγγίζουν τις 550.000 ευρώ.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να ανακοινώσει ακόμα δύο μεταγραφές μέσα στο επόμενο 48ωρο. Πρόκειται για έναν επιθετικό και έναν επιθετικό χαφ, με τους οποίους οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα και περιμένουν το «ok» ώστε να έρθουν στην Ελλάδα για τα τυπικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι εγινε ρε ''μακεδονομαχοι'' εκει στον παοκ;;;;; Δεν υπαρχουν ξεσικωμοι και διαμαρτυριες τωρα;;;; Ειναι καλο να πηγαινει καποιος παικτης σας στον Παο ε;;;;; Μονο στην ΑΕΚ σας χαλαει ετσι;;;;;; Ξεφτυλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς