Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Σφίγγει τα λουριά» ο Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός προειδοποίησε τους παίκτες για τις επίπονες προπονήσεις που έρχονται  

Στο τέλος του μήνα, ο Παναθηναϊκός θα δώσει δυο κρίσιμους αγώνες για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό το λόγο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε στους παίκτες του πως οι προπονήσεις θα είναι εντατικές προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις.

Την ίδια στιγμή, μετά τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για μειωμένο συμβόλαιο και στον Σεντρίκ Καντέ. Η διοίκηση θέλει οι απολαβές του αμυντικού από το Μάλι να ανέρχονται πλέον στις 400.000 ευρώ με τον Καντέ, αρχικά, να μην συμφωνεί. Σε περίπτωση που υπάρξει διαφωνία μεταξύ των δυο πλευρών τότε ο Παναθηναϊκός θα τον αφήσει ελεύθερο εκτός και αν βρεθεί ομάδα για να αγοράσει τον αμυντικό από το Μάλι.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ