Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ ωστόσο, όπως είπε, δεν είναι λύση να σηκώνεται κανείς και να φεύγει.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί, ο Πιλάβιος απάντησε: "Βεβαίως και έχω σκεφτεί την παραίτηση αλλά δεν είναι λύση αυτή. Δεν κάνεις τίποτα αν σηκωθείς και φύγεις"
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο σκάνδαλο των στημένων, αγώνων ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων δήλωσε: "Δεν το νομίζω. Η αθλητική διακιοσύνη δεν φοβάται και της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να υπάρχουν και στοιχεία".
Για τις αθλητικές ποινές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε: "Από πέρυσι θεσπίσαμε τον θεσμό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και παρέλαβε χθες την δικογραφία και θα κάνει άμεσα την δουλειά του. Νομίζω ότι πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Έχουμε συγκαλέσει δεύτερη έκτακτη γενική συνέλευση στις 22 Ιουλίου. Πρέπει καταρχήν να επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη".
Αναφερόμενος στις ενέργειες της ΕΠΟ, ο Πιλάβιος δήλωσε: "Πήγαμε το καλοκαίρι σε μια συνέλευση. Είχα πει πως το ποδόσφαιρο διοικείται από μπράβους και παρακράτος. Πήρα την απόφαση μετά να κλείσω την Ομοσπονδία. Η Πολιτεία έχει βοηθήσει αρκετά και χωρίς την συνδρομή της δεν θα μπορούσαν να γίνουν κάποια πράγματα. Μπορεί η ΕΠΟ να προστατεύσει μάρτυρες; Να ανοίξει λογαριασμούς; Το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου έχει να κάνει με τους κανονισμούς του. Η ουσία είναι ότι υπήρχαν κάποια παιχνίδια τα οποία προσυνεννοήθηκαν από παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές και από αυτά πλούτισαν άνθρωποι και μετά αυτό το μαύρο χρήμα επανατοποθετήθηκε στο ποδόσφαιρο και σε παράνομες δραστηριότητες. Αυτό λέγεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Μιλάμε για οικονομικά εγκλήματα. Πρέπει να δούμε και να κυνηγήσουμε την ουσία. Πού πήγαν τα χρήματα, ποιος τα πήρε και πώς ανακυκλώθηκαν".
Μιλώντας για το ενδεχόμενο να αναλάβει η ΕΠΟ την διοργάνωση του πρωταθλήματος, ο Πιλάβιος δήλωσε: "Εγώ το βλέπω θετικά. Αυτό όμως πρέπει να γίνει με προϋποθέσεις διαφορετικής οργάνωσης της ομοσπονδίας. Έτσι όπως είναι τώρα η ομοσπονδία, δεν γίνεται. Μιλάω κυρίως για ανάγκη ύπαρξης στην ομοσπονδία ατόμων με διεθνή εμπειρία".
Ο Πιλάβιος ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να παραιτηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να απαντά: "Βεβαίως και έχω σκεφτεί την παραίτηση, αλλά δεν είναι λύση αυτή. Δεν κάνεις τίποτα αν σηκωθείς και φύγεις".
Για τις συνομιλίες του με κάποιους από τους συλληφθέντες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχολίασε: "Εγώ αυτούς τους ανθρώπους τους βρήκα στο ποδόσφαιρο, δεν με βρήκαν αυτοί. Με όλο τον κόσμο συνομιλώ μέσα στα πλαίσια που προβλέπονται από την θέση μου. Δηλαδή έπρεπε όταν μπήκα στην ΕΠΟ να μου πει κάποιος ότι έπρεπε να μιλάω με 29 και όχι με 34 προέδρους; Κάθε παράγοντας έχει έναν τελείως λανθασμένο τρόπο υπολογισμού της απόδοσης του διαιτητή. Θεωρώ πως η διαιτησία έχει κάνει τεράστια πρόοδο τ6α τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να αδικήσουμε τους διαιτητές".
Για τον κίνδυνο αποκλεισμού ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Πιλάβιος δήλωσε: "Για την συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA αποφασίζει η ίδια. Η πληροφόρηση που έχω από την ίδια την συνομοσπονδία, αναφέρει πως πρέπει να υπάρχει μια τελεσίδικη απόφαση από ανώτατο αθλητικό δικαστήριο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ειναι τρομερος ο τυπος. Κυριε Πιλαβιε εισαι επικινδυνος, ακαταλληλος και πολυ λιγος να μας εκπροσωπεις και θα επρεπε να εχεις ηδη παραιτηθει εδω και μηνες. Μιλας σαν να μην εχει συμβει απολυτως τιποτα. Αγαπητοι μου φιλοι, δεν ειναι τελικα μονο η μεχρι τωρα τοσο προκλητικη υποκρισια ολων αυτων των παραγοντων οσο η μετα τις αποκαλυψεις συμπεριφορα τους. Και αν η υποκρισια τους αυτη μας προξενουσε αυτο το εντονο συναισθημα της αποστροφης, αναρωτιεμαι τι πρεπει να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προξενει η σημερινη τους συμπεριφορα ;;; Και δεν εννοω με αυτο που γραφω τιποτα λιγοτερο απο το απυθμενο θρασος που διαθετουν αυτοι οι ανθρωποι και το οποιο αναδεικνυεται ξεκαθαρα μεσα απο τις δηλωσεις του κ. Πιλαβιου. Παρ΄ ολες αυτες τις αποκαλυψεις που ακολουθησαν και ειδαν το φως της δημοσιοτητας ο κ. Πιλαβιος κανει οτι δεν καταλαβε τιποτα. Δεν διαβασε ουτε για συμμοριες και συνεργειες, ουτε για εκβιασμους διαιτητων και στησιμο αγωνων, ουτε για εξαπατηση των φιλαθλων και των παικτων του στοιχηματος, ουτε για το ξεπλυμα μαυρου χρηματος και φοροδιαφυγης εις βαρος της χωρας μας, ουτε για προπονητες, ποδοσφαιριστες και φαρμακα. Δυστυχως βγαινει ο κ. Πιλαβιος και συνεχιζει απο εκει που ειχε σταματησει πριν το κλεισιμο της ΕΠΟ. Αφου λοιπον κατω απο την πιεση των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ και ΑΠΑΥΔΙΣΜΕΝΩΝ φιλαθλων φθασαμε τελικα στις αποκαλυψεις, ξαφνικα ερχεται ο προεδρος της ΕΠΟ και οχι μονο προσπαθει να αποφορτισει την κατασταση αλλα προδικαζει και το αποτελεσμα και προτρεχει της δικαιοσυνης. Μας λεει ο ανθρωπος οτι δεν νομιζει οτι θα εχουμε υποβιβασμους ομαδων. Με αυτον τον τροπο θελει να προστατευσει εκεινες τις μεγαλες ομαδες που τυχον προκυψει να ειναι μπλεγμενες σε προσυμφωνημενα αποτελεσματα και σε δωροδοκιες. Σε περιπτωση λοιπον που προκυψει για καποιον μεγαλο συμμετοχη και μπλεξιμο στα προσυμφωνημενα τοτε θα υποβιβασουν καποιον απο τους μικρους για να κατευνασουν τα οξυμενα πνευματα των εκστασιασμενων φιλαθλων, να πεσουν προσωρινα οι τονοι και να "ικανοποιησουν" το λαϊκο αισθημα. Νομιζει ομως !!! Ακουστε τι
μας λεει ακομη ο ανθρωπος για την διαιτησια : . Φανταστειται τι γινοταν πριν τα δυο χρονια του κ. Πιλαβιου. Αν αυτα που βλεπουμε σημερα επι προεδριας Πιλαβιου ειναι τεραστια προοδος στην διαιτησια, τοτε επρεπε οι αρχες να προχωρησουν αμεσα στην αυτοφωρη συλληψη των προκατοχων του κ. Πιλαβιου, δηλαδη του Γκαγκατση και της κουστωδιας του και να ανοιξουν οι τηλεφωνικες συνομιλιες τους για να μαθουμε εκτος των αλλων και την ιστορια με τον Roman Wallner και το χαρτινο του KROKUS, Οσο δε στο ερωτημα, αν εχει σκεφτει να παραιτηθει ακουστε (διαβαστε) τι ειπε παλι ο ανθρωπος: Λες και αμα παραιτηθει αυτος θα καταστραφει το ελληνικο ποδοσφαιρο και θα πρεπει να διαλυθει η ΕΠΟ. Οσο δε για την διοργανωση του πρωταθληματος μας λεει οτι χρειαζεται στελεχη με διεθνη εμπειρια αλλιως ειναι δυσκολα τα πραγματα. Τι εννοει ;;; Μηπως θελει τον Γκαγκατση συναιτερο-του μιας και αυτος διαθετει αυτη την φοβερη εμπειρια σε διεθνη θεματα και που λειπει απο τον Πιλαβιο ;;; Κριμα αλλα βλεπω σημαδια μιας προσπαθειας να στειλουν την υποθεση στο αρχειο και να οδηγηθουν τα παντα οπως παντα.
ΠΙΛΑΒΙΕ ΕΙΣΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.
KSANA SKEPSOYTO !! { PLEASE }
MHN TO SKEFTESE......PARETHSOU TWRA.!!!!ANTE LYGDA ARKETA TSEPWSES KAI'SY!!!!!
YPOBIBASMOI TWRA ! OI ITALOI HTAN LALAKES ? OSOI EXOYN KATASTREPSEI TO ELLHN. PODOSFAIRO !! GIA NA MHN YPARKSOYN STO MELON ANALOGES PRAKSEIS TOSO EYKOLA !! MIA ZWH MAS PINOYN TO AIMA ! DIKAIWSH TWRA .
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΄ΧΕΙΣ............ ΚΑΙ......... ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ...... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ...... ΒΑΤΙΚΑΝΟ ενα πράμα......!
Έτσι... δυναμικά! Την ύψιστη τιμωρία για όλους. Προφορική επίπληξη ΤΩΡΑ!!!! Αυτός πως και δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα;
ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ................ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....!