Ο 22χρονος Σουηδός αγωνίζεται στην Μπρομαποϊκάρνα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της χώρας του και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων. Θεωρείται μία περίπτωση με προοπτικές, ενώ δεδομένου ότι μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο, είναι οικονομικά προσιτός και ο συνδυασμός αυτός, όπως αναφέρουν πληροφορίες της SportDay, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1,90μ.), που μετρά συνολικά 89 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν Άγιαξ, Χέρενφεϊν (η οποία πέρυσι πρόσφερε 900.000 ευρώ, αλλά η Μπομαποϊκάρνα αξίωνε... 1,6 εκατ.), Σαμπντόρια, Γκλάντμπαχ και Ανόβερο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

τον daniel fernandez θα παρουμε. εμεινε ελευθερος εμαθα σημερα.
Εχουμε τοσους καλους τερματοφυλακες και παμε να παρουμε απεξω παιχτες απειρους και αμφιβολου αξιας,δεν βαλαμε μυαλο ακομα και θα πληρωνουμε παλι του χρονου γιαχιτς,ντατομο γκερειρο και αλλα παλτα.μια φοβερη λυση ειναι ο ΓΚΣΠΟΥΡΝΙΓΚ,οχι απλα καλος φοβερος καθε χρονο
Ο γκσμπουρνινγκ ειναι οντως φοβερη περιπτωση το φωναζω παντα! Οσον για αυτον ακουγεται καλη περιπτωση γιατι φαινεται πως εχει μελλον και θα ευνοηθει απο το γεγονος οτι εχει εναν καλο τερματοφυλακα μπροστα του τον αραμπατζη. Αν αξιζει θα παιζει διαφορετικα θα εχουμε βασικο αραμπατζη που δεν μας χαλαει
kati mou thimizei to onoma... k epeidi parakoloutho stin Agglia protathima under 18 k reserves teams nomizo oti kapou ton exo akousei!! aek365 paizei to 2008 i 2009 na itan termatofylakas stin Arsenal B?
Τωρα δουλευομαστε τι σουηδος τερματοφυλακας και πρασινα αλογα.Ναι ενταξει αν θες να κανεις το χατηρι του ισλανδου(σαν παικτης μαρεσε) παρτον παρε και κανα 2 μπακαλιαρους ισλανδιας και οκ αλλα οχι 22χρονο για να αντικαταστησεις τον βασικο τερματοφυλακα.Δλδ ο Δασκαλακης δεν μας εκανε που ηταν και ελευθερος??Ουτε ο Κωνσταντοπουλος(που οντως παιζει σε παραρτημα) αλλα σαυτο το παραρτημα δωσαμε τον μπερνς δανεικο προπερυσι και περυσι τον ρικκα.Επιτελους ας καταλαβαουν οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν θελουν να παρουν μικρους ας παρουν Ελληνες και οπως λεει και ο atreas21 αν ειναι να παρουμε κατι απιθανους καλυτερα ο Αραμπατζης βασικος(που φετος οι περισσοτεροι τον κραζαν σε 2 -3 ατυχα ματς ενω ο σαχα που εκανε γκαφες σε 6αρα και 4αρα δεν εφταιγε)
o arampatzis gia basikos fetos oxi ayta ta partalia!!!!!
Μακάρι να βγει... Βέβαια, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με έναν τερματοφύλακα 22 ετών που "ψιλοπαίζει" βασικός με την ομάδα του, η οποία βρίσκεται στην Β' κατηγορία Σουηδίας. Από την άλλη, εκτός απ' την ομάδα του την Brommapojkarna, έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας του και έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική Σουηδίας... Υπήρχε ενδιαφέρον και από AFC Ajax, Borussia Mönchengladbach, Hannover 96, SC Heerenveen και Sampdoria... Έχει και τρεις χρονιές σχεδόν γεμάτες... Και, παρότι δεν έχει την ιδανική ηλικία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για την θέση του τερματοφύλακα, έχει χρόνο και χρόνια μπροστά του να βελτιωθεί... Θα δούμε!!
1 πράγμα θα πω όποιον πάρετε να τον πάρετε με ΚΑΝΟΝΙΚΗ μεταγγραφή και ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΟ και καλύτερα να είναι λύση προοπτικής όπως τον Σουηδό!
ekseleksimos opws tn parousiazoun ara tha exei kai megalh aksia metapolhshs
ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΥΧΑΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ.. ΤΟ ΚΑΤΕΧΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΜΑΣΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.. ΑΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ, ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ !!
NAI,NAI,NAI EINAI POLY KALOS O MIKROS.....DEN TO VLEPW NARXETE OMWS.....OUTE WS ELEF8EROS.. KAI EXOUN KAI PARADOSH SE POLY KALOUS FISKOULES TA SOUHDOS... P.S. TI GALINOVIC KAI @R**D1@...EUTYXWS EKLEISE KAI TO DASKALAKI KAI GLYTWSAME...
STO P.S. MOU XEXASA NA ANAFERW KAI TO TERAS PSYXRAIMIAS TON...APO KERKYRA MERIA.... EINAI POU 'NAI STA TELEIWMATA.... OMWS.....OUTE 1 EURO ,OUTE TON BURNS GIA ANTALAGMA STO PERAMAGAZO.....DEN TOUS FTANEI O EPSTAIN???? OUSSSSST
φαινεται καλη περιπτωση οπως και ο αλλος ο ρουμανος αν θυμαμαι καλα που επαιζε και στην εθνικη.τετοια παιχτακια με θελουμε αρκει βεβαια να τους εχουν παρακολουθησει καλα