Διάλογος του Αχιλλέα Μπέου, με ένα άγνωστο πρόσωπο με το όνομα Στιβ προκύπτει από την δικογραφία και μιλάει για μπράβους αλλά και απειλές στον Βασίλη Δημητριάδη τον οποίο «μπορεί να βρουν με σπασμένο πόδι».
Το απόσπασμα αναφέρει;
Αχιλλέας Μπέος: «Μετά από κάποιο διάστημα, όταν θα ακούσεις ότι θα του έχουνε σπάσει το πόδι ότι θα έχει φάει κανένα χαστούκι δυνατό, μη μου πεις «Γιατί το έκανες;»
Στιβ: «Ποιον;»
Μπέος: «Για τον μ.... τον Δημητριάδη. Με πήρε πριν από μισή ώρα, 40 λεπτά ένας μπράβος ότι τον πήρε ο Δημητριάδης και μου λέει «Σε παρακαλώ πολύ, μην τον πειράζεις» Τι πήρε τον μπράβο; Να μου κ... μία μάντρα α...».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
καλά ο Δημητριάδης έβαλε μπράβο να τρομάξει τον Μπεο ? Που ζει ?
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΜΠΕΟ ( αυτά τα ναρκισσιστικά τα λέει ο ΜΠΕΟΣ)...... ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ..... ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙ ΑΡΧΙΚΑΤΑΔΙΚΟΣ....... ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΚΡΥ.... ΥΓ. και του ΑΧΙΛΛΕΑ και του ΜΑΚΗ το μαντήλι ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.........!
ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΠΕΟ ΡΕ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΑΚΟΥ ΡΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ
ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ Ειναι ντροπη τετοια αμορφοτα ζωα να βρισκονται σε σημαντικες θεσεις της κοινωνιας...
Α ΡΕ ΜΠΕΟ. Ο ΜΠΙΛΛΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΕΣΥ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΤΟΥΛΑ. ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
Ο δημητριαδης παλιο παπαρακο μπεο εχει 10 κιλα @ρχιδιΑκ ειναι κ απο μονος του μπραβος .Κατσε τωρα μεσα στην ψειρου κ ο μπιλλαρος θα πινει το χυμο του στο λαιμο στην βουλιαγμενη!Ετσι για να γουσταρουμε!