Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Γιώργος δεν είναι ηγέτης»

Η Δήμητρα Λιάνη σχολίασε αρνητικά τον πρωθυπουργό και γιο του Ανδρέα Παπανδρέου- «Ο Ανδρέας δεν θα επέτρεπε στο ΔΝΤ να μπει στη χώρα», τόνισε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολλά παράπονα από τον Γιώργο Παναδρέου τόνισε πως έχει, όπως και όλος ο Ελληνικός λαός, η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή, η κ. Λιάνη θύμισε ότι πάνω στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου παραμένει η φράση του "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", κατηγορώντας τη σημερινή κυβέρνηση πως κάνει τα πάντα για το αντίθετο.

«Αν ζούσε ο Ανδρέας δεν θα επέτρεπε στο ΔΝΤ να μπει στη χώρα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Ανδρέας δεν θα χαιρόταν με τη σημερινή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του γιου του, δεν ήταν αυτά τα οράματά του».

«Ο Αντρέας έφτιαξε κάποτε ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό, δημοκρατικό, για τα συμφέροντα όλου του ελληνικού λαού... η σημερινή κυβέρνηση στηρίζει ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο στηρίζει περισσότερο το κεφάλαιο, τους διεθνείς τοκογλύφους, που πίνουν το αίμα του λαού».

Η κ. Λιάνη, συνέχισε την κριτική στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον κ. Παπανδρέου ανίκανο ηγέτη:

«Δεν μπορούμε να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι. Πρέπει να γκαστρωθεί ξανά η ιστορία και να βγάλει κάποιον νέο ηγέτη. Θα πρέπει να γεννηθεί κάτι από τις στάχτες, αλλιώς αλίμονό μας», τόνισε κλείνοντας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ