Συμπληρώνονται αισίως 3 χρόνια από τον τελευταίο αγώνα στο Magny Cours και οι Γάλλοι βλέπουν την Ινδία, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία (από το 2013), να ετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν κορυφαίους αγώνες της Formula 1.
Η επιστροφή της Γαλλίας, στο δημοφιλές σπορ, έχει ευαισθητοποιήσει ακόμα και τον πρωθυπουργό της χώρας, Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος δημιούργησε μια ομάδα αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Renault, Ερίκ Μπουγιέ και τον υπεύθυνο της πίστας Paul Ricard, στο Λε Καστελέ, τον Ζεράρ Νεβό, προκειμένου να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους και να προωθήσουν την καμπάνια.
«Είναι αλήθεια ότι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και να καταθέσουμε την πρότασή μας, για να επιστρέψει το Grand Prix, στη Γαλλία», σχολίασε ο Φρανσουά Φιγιόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!