Quantcast
NEWS
43 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ομάδα που δύσκολα θα χάνει»

Ο Σταύρος Αδαμίδης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των Ενωσιτών στα Τρίκαλα και αναφέρθηκε και στην ομάδα που θα δούμε του χρόνου.

Η επίσκεψη του Σταύρου Αδαμίδη στα Τρίκαλα, μαζί με τους Μάκη Κασνακίδη και Βασίλη Τόγελο, προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών, για το πλάνο των Supporters, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Αφού αναλύθηκε το πλάνο των «υποστηρικτών», ο πρόεδρος της ΠΑΕ (αλλά και τα άλλα δύο μέλη της ΑΕΚ) κλήθηκε να δώσει κάποιες απαντήσεις σχετικά με την ομάδα και τη νέα περίοδο. Αναφορικά με τις μεταγραφές, ο Αδαμίδης είπε: «Πρέπει να μειωθεί το ρόστερ και το μπάτζετ. Πρέπει να προσαρμόσουμε τα οικονομικά δεδομένα στις τωρινές συνθήκες. Αυτό που συμφωνήσαμε με τον προπονητή είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που δύσκολα θα χάνει. Που για να την κερδίσει κάποιος θα πρέπει να φτύσει αίμα. Θα συνεχίσουμε την ελληνοποίηση, σίγουρα θα έρθουν κάποιοι ξένοι εγνωσμένης αξίας. Ο Γεωργιάδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, κάναμε μία πρόταση, αν ο κ. Θεοδωρίδης δεν τη δεχτεί προχωράμε παρακάτω. Δεν θα ξηλωθούμε για κανέναν», είπε σχετικά.

Παράλληλα, έθεσε τους βασικούς στόχους αυτής της διοίκηση, τονίζοντας πως αυτοί είναι η εξάλειψη της βίας και το γήπεδο. Μάλιστα για το δεύτερο σχολίασε σχετικά: Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου και θα μπορούμε πούμε περισσότερα και για το γήπεδο και για τη χρηματοδότηση. Υπάρχουν σκέψεις και επαφές για χρηματοδότηση», ενώ για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος: «Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να γίνει ένα γήπεδο 28.000-29.000, όπως και το ότι για ένα τέτοιο γήπεδο μπορεί να βρεθεί και η χρηματοδότηση». Όσον αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Βούρου στο aek365.gr, περί μίας υπογραφής για το γήπεδο, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Βασίλης Τόγελος, που έκρινε κάπως υπερβολική αυτή τη δήλωση.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που υπήρξαν σχετικά με την εμπλοκή της Morgan Stanley, ξεκαθάρισε: «Μία υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να πληρώνει το ομολογιακό δάνειο. Μέχρι στιγμής δεν πληρώνεται και είμαστε σε επαφή με την Morgan Stanley. Mέχρι στιγμής η Τράπεζα δεν έχει εκφράσει επιθυμία να πάρει την ΑΕΚ, ούτε τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό των Supporters κινδυνεύουν από την τράπεζα», ενώ σε ερώτηση για το αν είναι σωστό χρήματα του κόσμου να χρησιμοποιηθούν για αποπληρωμή παλιότερων χρεών, είπε: «Μία ΠΑΕ έχει μία συνέχεια, όταν γίνεται μία μεταβίβαση των μετοχών αναλαμβάνει και τις υποχρεώσεις. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει 36 εκ. ευρώ χρέη. Οι μέτοχοι την δίνουν τσάμπα και απλά λένε αναλάβετε τις υποχρεώσεις. Ένα μέρος των χρημάτων πάει για τις υποχρεώσεις. Ένα μεγάλο μέρος πιστεύουμε ότι θα πάει για την ενίσχυση της ΑΕΚ». Τέλος, ξεκαθάρισε πως η υπόθεση Ψωμιάδη θα... κυνηγηθεί μέχρι τέλους.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ