Η συνέντευξη του Χιμένεθ στην «Estadio Deportivo», σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τις αθλητικές εφημερίδες (χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο του «Φίλαθλου», με τίτλο: «Αίνιγμα Χιμένεθ», αναφορικά με την παραμονή του), ενώ σε πρώτο πλάνο είναι ο Κάλα, ο Ακόστα και ο Κάρλος, τους οποίους ο Μανόλο θέλει να φέρει από τη Σεβίλλη. Η παρουσία Αδαμίδη στη Ρόδο, η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του Ίσμαελ Μπλάνκο και το ταξίδι στην Ιταλία για τον Μπέλεκ, είναι μερικά από τα θέματα που ξεχωρίζουν.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΏΡΑ
«Στην Ιταλία για Μπέλεκ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αποκαλύπτει την αποστολή ανθρώπου της ΑΕΚ στο Ούντινε, προκειμένου να συζητήσει την ένταξη του νεαρού Καμερουνέζου επιθετικού, στο ρόστερ της Ένωσης. Υπάρχει ρεπορτάζ και βεβαιότητα για την έλευση του Χουάν Κάλα, αλλά και την επιθυμία του Χιμένεθ να φέρει στην ΑΕΚ, τους Ακόστα και Μπερνάρντο, από τη Σεβίλλη. Γίνεται, επίσης, αναφορά στην πρόθεση της ΑΕΚ ν' ανεβάσει την προσφορά της για τον Μανωλά, ενώ η εφημερίδα διερωτάται «εάν είναι τυχαία», η συνάντηση Μελισσανίδη, Νοτιά και Μπάγεβιτς, στη Τζιά.
ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Έρχεται ο Κάλα», είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που καλεί τον Χιμένεθ, να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ως προς το θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας «περίεργες» τις δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για την ανταπόκριση του κόσμου, στην παρουσία των Supporters, στη Ρόδο, αλλά και για το ενδιαφέρον επιχειρηματιών του νησιού, προκειμένου να συνδράμουν ως χορηγοί στην ΠΑΕ.
SPORTDAY
«Φέρνει 3», είναι ο κεντρικός τίτλος στη SportDay, αναφορικά με τις ενισχύσεις που καλεί ο Χιμένεθ από την παλιά του ομάδα. Χουάν Κάλα, Λαουτάρο Ακόστα και Χοσέ Κάρλος, είναι οι τρεις εκλεκτοί του Μανόλο, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρώτου, που ξεκαθαρίζει ότι: «έρχομαι στην ΑΕΚ, για τον Χιμένεθ».
Ο Κίνι της Αλκορκόν, προκρίνεται για τη θέση του αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο.
ΕΞΕΔΡΑ
Η ατάκα του Σταύρου Αδαμίδη, στο club της ORIGINAL, στη Ρόδο (σ.σ. «η ΑΕΚ έχει DNA πρωταθλητή), αλλά και αυτή του Χουάν Κάλα, που τονίζει ότι «θέλει να δουλέψει ξανά με τον Μανόλο Χιμένεθ», κυριαρχούν στην ειδησεογραφία της εφημερίδας. Η οποία αναφέρεται στην «καυτή ατζέντα» του προέδρου της ΠΑΕ, τις προσεχείς ημέρες, στη συνέντευξη του Χιμένεθ στην Estadio Deportivo, αλλά και στα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, κυρίως από την Ιβηρική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παιδια κατι ειχε γραψει μια απο τις Ωρες για εναν 19χρονο επιθετικο Κανουλα. Θα τον επαιρναμε για επενδυση και καλα...Σημερα η σπορτνται λεεει οτι τον κλεινει ο αρης. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να χαθει μια τετοια περιπτωση
megalo lathos... einai tixero laxio san ton bougaidi... polles pithanotites na bgei...
Se xalaei;
Άμα είναι κλειστή η κάνουλα (no money), δεν παίρνεις Κάνουλα!
olo gia mesoepithetikous kai amitikous diabazw! exw 2 erwtimata... me mono ton karabela sta aristera p pame???? 2 o manolo eipe sto jahic tha einai i 5 lisi tou gia ta center back... 1 einai o dellas 2 einai o manolas... o bopugaidis einai akoma mikros kai o drpc den tha apoktithei... oi alloi dio pioi einai??? an poume o kala einai o enas! o allos pios einai????
Αριστερό μπακ παίζει κι ο Λαγός κι ο νεοαποκτηθείς Κοντοές, αλλά κι ο νεαρός Τσαμουρλίδης. Είναι γνωστό πως πάμε για 2 μεταγραφές κεντρικών αμυντικών. Αν η μία (του Κάλα) θεωρείται σίγουρη, η δεύτερη μπορεί να είναι ο Μπερνάρντο (δανεικός απ΄ την Σεβίλλη) ή ο Χέλγκασον (Ισλανδός διεθνής με την U21) ή ο Σιόβας του Νιώνιου ή κάποιος άλλος που ακόμα δεν έχει ακουστεί το όνομά του. Για τον Ντρπιτς μην είσαι σίγουρος πως θα φύγει, όπως & για τον Μανωλά πως θα μείνει.
Σοβαρευτείτε ομάδα με ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ δεν φτιάχνεις!
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ''ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"? ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ..