Δύο παίκτες της Ρεμ βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο λόγος για τους Λούδοβικ Γκάμπουα και Τομάς Γκάμιετ. Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός και διανύει το 25ο έτος της ηλικίας του και στα τέλη Ιουνίου μένει ελεύθερος.
Όσο για τον Γκάμιετ, είναι 25 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Και αυτός μένει ελεύθερος, ενώ έχει ακουστεί και για άλλες ελληνικές ομάδες.
Από εκεί και πέρα, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ιθυνόντων του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή την Πέμπτη. Σε αυτήν οι δύο πλευρές μίλησαν για θέματα που αφορούν τις «Ζωσιμάδες» και τη σύμπραξη με το Πανηπειρωτικό. Εκεί ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού έκανε πρόταση στον Γιώργο Χριστοβαίλη να γίνει εκεί το νέο στάδιο του ΠΑΣ με πλαστικό χλοοτάπητα και τα έργα να ξεκινήσουν μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
