Αναβολή για μια ακόμα φορά πήρε η εκδίκαση της υπόθεση υπαιξαίρεσης 15εκατ. ευρώ για την οποία κατηγορεί η ΑΕΚ την οικογένεια Ψωμιάδη. Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι της Ένωσης βρέθηκαν στο Εφετείο Κακουργημάτων. Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, ο πρώην οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Ρόκας, όχι όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης. Αργότερα και ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία έφτασε και ο Γιάννης Γρανίτσας, ο οποίος... έμπλεξε στην κίνηση.
Όπως και τις προηγούμενες φορές στόχος της πλευράς Ψωμιάδη ήταν να εξασφαλίσει αναβολή. Ο Μάκης Ψωμιάδης εκπροσωπήθηκε από νομικό αντιπρόσωπο ενώ απών ήταν ο Χαρίλαος Ψωμιάδης (ΦΩΤΟ). Όπως αποσαφηνίστηκε ήταν αυτός που είχε τις αιμοπτύσεις και όχι ο ξάδελφος του και δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη. Μάλιστα παρουσιάστηκε έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι ο Χαρίλαος Ψωμιάδης βγήκε από το νοσοκομείο στις 27 Μαΐου, και θα πρέπει να παραμένει στο σπίτι του για ένα μήνα, για πλήρη ανάρρωση. Η πλευρά της ΑΕΚ (ο Μιχαήλ Ζαφειρόπουλος και ο δικηγόρος Χαρίλαος Οικονομόπουλος) αντέδρασε άμεσα και παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες που δείχνουν τον Χαρίλαο Ψωμιάδη να κυκλοφορεί στην Καβάλα ενώ σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του πρέπει να είναι κλινήρης. Μάλιστα οι άνθρωποι της Ένωσης τόνισε ότι διαθέτουν και βίντεο.
Οι συνήγοροι του Ψωμιάδη ρώτησε που βρέθηκε αυτό το υλικό με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τονίζουν πως το προμηθεύτηκαν από φίλους της ομάδα που γνωρίζουν την υπόθεση και παραξενεύτηκαν όταν είδαν τον Χαρίλαο Ψωμιάδη να κυκλοφορεί υγιέστατος στην Καβάλα. Η δικηγόρος των κατηγορουμένων αντέδρασε τονίζοντας πως δεν μπορεί να αποδειχθεί από πότε είναι το φωτογραφικό υλικό και τελικά το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα της. Οι φωτογραφίες λοιπόν και το βίντεο δεν θα χρησιμοποιηθούν αλλά το δικαστήριο τόνισε πως λαμβάνει υπ'όψιν του το γεγονός ότι η ΑΕΚ αμφισβητεί το κύρος των όσων ισχυρίζεται η πλευρά Ψωμιάδη περί προβλήματος υγείας και αιμοπτύσεων. Για να ενισχύσουν τη θέση τους οι άνθρωποι της Ένωσης τόνισε ότι πρόσφατα δικαστικό επιμελητής επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένεια Ψωμιάδη και όταν ζήτησε να μιλήσει με τον Χαρίλαο η σύζυγος του τόνισε ότι λείπει. «Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος και έχει αιμοπτύσεις πώς μπορεί να βγαίνει από το σπίτι;» αναρωτήθηκε η πλευρά της ΑΕΚ.
Τελικά το αποτέλεσμα ήταν η δίκη να πάρει αναβολή για τις 7 Δεκεμβρίου 2011, την ίδια ημερομηνία δηλαδή που θα εκδικαστεί και η άλλη υπόθεση για την οποία κατηγορεί η ΑΕΚ την οικογένεια Ψωμιάδη, αυτή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η νέα αναβολή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην πλευρά της ΑΕΚ που όμως θεωρεί ότι τον Δεκέμβριο τελικά θα πραγματοποιηθεί η δίκη και για τις δύο υποθέσεις και θα δικαιωθούν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν ξερω αν ειναι σωφρων ή αφρων, αλλα εχω μια προταση προς την κοινοτητα του aek365 και προς ολους εμας που συμμετεχουμε στους διαλογους, ασχετως αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε σε επιμερους θεματα και αποψεις. Η προταση-μου ειναι η εξης: Με την πρωτοβουλια του aek365 και την επικουρικη συμμετοχη ολων των μελων του Club365 και μη, να ξεκινησουμε την συλλογη υπογραφων και οταν φθασουμε στον απαιτουμενο αριθμο υπογραφων (να μας βοηθησει καποιος φιλος γνωστης νομικων) να προχωρησουμε με έγγραφη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαιτηση προς την πολιτεια να επιταχυνει τις διαδικασιες και να προχωρηση στην συλληψη και καταδικη του και των παρατρεχαμενων-του. Βλεπετε εσεις καποια αλλη λυση ;;; Εχετε καποια καλυτερη προταση ;;; Δεν παει αλλο πια με αυτον τον εμπαιγμο και την γελοιοποιηση των παντων.
Φίλε μου νομικά, μόνο μάρτυρας μπορεί να αναιρέσει μάρτυρα. Και επειδή ο πουράκιας έχει γνωμάτευση γιατρού...τα σκυλιά είναι δεμένα. Έπρεπε να είχαμε 5-6 μάρτυρες που να έδιναν συγκεκριμένα στοιχεία, πού τον είδαν, πότε τον είδαν κλπ. και πάλι το δικαστήριο, μπροστά σε ιατρική γνωμάτευση πάει πάσο.
Ετσι οπως το παει ο Μακης , το επομενο βημα ειναι να ζητησει απο το Κρατος να του βγαλει και " Αναπηρικη Συνταξη". Και δικιο θα εχει ο ανθρωπος. 11 Χρονια αιμοπτυσεις και αυτο το ανικανο Κρατος, ουτε μια συνταξουλα δεν του χορηγει ,του φουκαρα. Αισχος ! Αναπηρικη Συνταξη στο Μακη Ψωμιαδη , ΤΩΡΑ !!! Δεν επαιτουμε, κυριοι. Απαιτουμε !
Μην αμφιβάλεις ότι θα την πάρει την αναπηρική...απλά ακόμα δεν πέρασε τα 65 και θα βγει μειωμένη...δεν θα φτάνει ούτε για τη συνταγή για τα πούρα!!!
Επιτελους υπαρχει δικαιοσυνη να βρει ποιος γιατρος υπεγραψε αυτη την γνωματευση κι αφου εξετασουν τον Ψωμιαδη και βρουν φυσικα οτι δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ να παρουν το διπλωμα του γιατρου που κοροιδευει ολη την Ελληνικη διακαιοσυνη.... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα σταματησουν αυτες οι απατες.... Υπαρχει κανενας υπουργος υγειας και δικαιοσυνης που να ακουει;;;;;;;;;
Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου αν τελικά δεν είναι άρρωστος (που όντως δεν είναι) Να το πάθει πραγματικά αυτό που ισχυρίζεται. Να φτύνει αίμα και να μη βρίσκουν και από τι είναι. Ερώτηση προς κάποιον που ίσως ξέρει νομικά. Δεν μπορεί το δικαστήριο να ζητήσει από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας να κάνει έλεγχο για τα λεγόμενα του μουστάκια; Και επίσης να εξεταστεί και από δεύτερο ιατρό; Εδώ μια φορά τράκαραν ενα φίλο μου και χτύπησε το χέρι του και η ασφαλιστική για τα λεφτά ζήτησε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξεταστεί από ΔΙΚΟ της ιατρό για να επιβεβαιώσει το θέμα.
Κανε υπεξαιρεσεις για να σαι σ ολα νομιμος,μονο ο τυροπιτας που δεν εκοψε αποδειξη ειναι παρανομος!Ου να μου χαθειτε .....
Ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη να τον εξετασει μια ανεξαρτητη επιτροπη γιατρων κ να αποφανθει για το αν πραγματι εχει αιμοπτυση;Μπραβο στη δικαιοσυνη γι αλλη μια φορα!
Τελικα το προβλημα της Ελλαδας δεν ειναι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τα καθε λογης ΛΑΜΟΓΙΑ ουτε οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και οι καθε λογης ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Το ΜΕΓΑ προβλημα ειναι η ιδια η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ της, οι οποιοι τα εχουν ολα κομμενα και ραμμενα στα μετρα τους. Καταδικαζουν ή αθωωνουν κατα το δοκουν, απονευρωνουν το "σωμα" της δημοκρατιας και εξουδετερωνουν και υποβαθμιζουν το όποιο θεσμικο και νομικο πλαισιο υπαρχει (το οποιοι οι ιδιοι εχουν με τον δικο τους τροπο και για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το δικο τους συμφερον θεσπισει = στησει) και ετσι με αυτη την μεθοδο καθιστουν αδυνατη την αποδοσης δικαιοσυνης. Χωρις ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!! Οσοι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ και να κατεβουν στις πλατειες οση και αν ειναι η διαρκεια-τους και οσες οι αντοχες τους δεν θα πετυχουν απολυτως τιποτα εαν δεν θεσουν σαν πρωτευον στοχο την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ δικαιοσυνη. Την αμεση απεξαρτηση-της απο την επιχειρηματικη και πολιτικη ΣΑΠΙΛΑ, καθως και την γρηγορη απαλλαγη της απο τον ελεγχο της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ των σαλονιων. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ πρεπει να ρυθμιζει τις σχεσεις του πολιτη με την πολιτεια και ΟΧΙ να προστατευει τα συμφεροντα της παρανομιας και του υποκοσμου. ΟΙ ΝΟΜΟΙ πρεπει να εφαρμοζονται και ΟΧΙ να καταστρατηγουνται. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πρεπει να ειναι αμειλικτη σε οτι αφορα την αποδοση του δικαιου και, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ αμεροληπτοι και αδεκαστοι. ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!
@BIENNEZOS Ακριβώς. Πιο λακωνικά θα έλεγα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρός διαχωρισμός μεταξύ νομοθετικής εκλεκτικής εξουσίας (2 σε 1), η δε δικαστική εξουσία είναι σε πολλά κρίσιμα θέματα ανύπαρκτη. Αν σκεφτούμε και την διαφθορά και την διαπλοκή μαζί με αυτά (που πηγάζουν από το κρατισμό και το πελατειακό πολιτικό σύστημα) καταλήγουμε στη ωραία εικόνα που ζούμε σήμερα κοινωνικά και οικονομικά.... ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΗΘΙΚΗ!
Νομιζω οτι συμφωνουμε και χαιρομαι γι΄ αυτο. Πρωτιστο λοιπον μελημα-μας απο σημερα και στο μελλον πρεπει να ειναι η επανεξεταση του πλαισιου για μια πιο λειτουργικη και πιο δικαιη απονομη δικαιοσυνης.
Βιεννέζε εισάγεις καινά δαιμόνια. Ιστορικά η δικαιοσύνη υπηρετεί το σύστημα (αλλιώς την εκάστοτε άρχουσα τάξη). Δεν υπάρχει "δικαιη" δικαιοσύνη. Υπάρχει μόνο η δικαιοσύνη των ισχυρών. Και εσύ αν σε κάνει μήνυση κάποιος μπορείς να πας την παραμονή στο νοσοκομείο, να πεις ότι ζαλίζεσαι και γυρίζουν όλα. είναι αναγκασμένοι να σε κρατήσουν στο νοσοκομείο και να αναβληθεί η δίκη σου. Αν έχεις και μερικά λεφτουδάκια μπορείς να πάρεις και γνωμάτευση από το αντικαρκινικό ότι έχεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανήκεστο βλάβη και να μη δικαστείς ποτέ. Κατά τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΕΛΟΣ ΔΕΚ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ..... ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ (!!!) ΑΠΟ ΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΕΞΟΔΟ.
θα μπει ποτε κανείς φυλακή σ'αυτήν την μπουρδελοχώρα; ...ΕΛΕΟΣ! ..300χιλιάδες στο σύνταγμα χθες μαζεύτηκαν.. κάντε ένα ντου ρε όλα λαμπόγιαλο, ρίξτε ξύλο στα λαμόγια ρε.. ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ.
Συμπερασματικά ο Μάκης είναι βαριά άρρωστος και η δικαιοσύνη χαίρει άκρας υγείας...
Το ευχαριστο ομως ειναι πως το συστημα υγειας μας λειτουργει αψογα και θα τον σωσουν τον ανθρωπο απ' του χαρου τα δοντια!
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα έχει 11 χρόνια αιμοπτύσεις λέει, θα χρειαστούν περίπου 250 λίτρα αίμα... όλοι στην αιμοδοσία για τον Μάκη. Ο Νικολαίδης, ο αληταράς, δεν ντρέπεται να σέρνει στα δικαστήρια άρρωστο άνθρωπο και δη την ζωντανή ιστορία του συλλόγου, τον αναμορφωτή των θρακομακεδόνων, τον εμπνευστή της εισαγωγής του φρέντο καπουτσίνο στα VIP;
Και την καθιερωση της πλαστικης σακουλας σε αντικατασταση της ξεπερασμενης δεσμιδας καθως και την καθιερωση των εισιτηριων απο φωτοτυπια απαλλασσοντας ετσι και την εφορια απο περιττη δουλεια, αλλα γλιτωνοντας και θεσεις εργασιας.
Ο χαρακτηρισμός του ποδοσφαίρου από τον Δώνη επεκεινόταν, όπως είπε, και στο κράτος. Υποθέτω σε όλους του τους τομείς. Που είναι λοιπόν το παράδοξο?
Επειδή εμείς οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κάνοθμε και ρεπορτάζ, την Πέμπτη 2/06 ο Bic Macήταν στην Βαλαωρίτου σε γνωστό ''κουρείο'' χωρίς αιμοπτύσεις και με super χρωματάκι ! Tip στα παιδιά της Καβάλας. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΠΛΑ !!! :)
Κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει στο άρθρο! Εκεί στις ημερομηνίες. "Τελικά το αποτέλεσμα ήταν η δίκη να πάρει αναβολή για τις 7 Δεκεμβρίου 2111" Αυτό είναι το σωστό................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Να μην ξεχάσουμε τώρα που είμαστε στις πλατείες "διαμαρτυρόμενοι" να βγάλουμε ανακοίωση να ευχαριστήσουμε τους 300 της βουλής, για την ωραία νομοθεσία που ψήφισαν και μας παρέδωσαν................. Ζήτω οι απατεώνες, οι έμποροι ναρκωτικών, οι κλέφτες και οι Φοροφυγάδες..............
7/12 του 11 ; καλα καλα...