Μετά τη νηνεμία έρχεται η καταιγίδα λέει μια παροιμία και στην περίπτωση του Λεβαδειακού έχει πέσει διάνα. Εκεί που λέγαμε για στασιμότητα και υπομονή για τις εξελίξεις η ομάδα της Λειβαδιάς ανακοίνωσε δυο μεταγραφές.
Αφού λοιπόν τέλειωσε με τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο (Πάουλο Κόστα) και με τον κεντρικό αμυντικό (Αλεξίου) τώρα επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη «διαφορά». Ανοιχτό παραμένει και το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου με τον Σέρτζιαν Μπλάζιτς. Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας δεν έχει απαντήσει ακόμα και στον Λεβαδειακό «κοιτάνε» πιθανούς αντικαταστάτες αν τελικά η απάντηση του είναι αρνητική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
