Οι χθεσινοί τελευταίοι αγώνες των πλέι οφ επεφύλασσαν δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος καθώς τραυματίστηκαν τόσο ο Τζόρβας όσο και ο Χαλκιάς.
Συγκεκριμένα, στην διάρκεια της προθέρμανσης πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Τζόρβας ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και την θέση του κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού πήρε ο Κοτσόλης.
Στην Τούμπα, ο Χαλκιάς έπαθε θλάση πρώτου βαθμού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Σάντος θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων των δυο τερματοφυλάκων την Πέμπτη για να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2012.
Σε περίπτωση που οι δυο τερματοφύλακες δεν προλάβουν να είναι έτοιμοι τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα καθώς πέρα του Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας ο Σάντος δεν έχει άλλες αξιόπιστες επιλογές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!