Quantcast
NEWS
16 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα δεδομένα για την 11αδα

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πολλές επιλογές, αλλά πρέπει να κάνει αλλαγές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι απόντες είναι πολλοί και σημαντικοί. Απουσιάζουν οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Μίτσελ, Γεωργέας, Μπλάνκο, Νασούτι και Γιάχιτς, ενώ οι Μανωλάς και Καφές δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές. Και μάλιστα αρκετές. Σήμερα δεν έκανε κάποια δοκιμή 11αδας. Απλώς χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες και έπαιξαν διπλό, αλλά οι επιλογές δεν έδειχνα κάτι. Πάντως, τα… κουκιά μοιάζουν μετρημένα για τον Ισπανό τεχνικό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, ενώ για την θέση του δεξιού μπακ υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να παίξει μετά από καιρό ο Αργυρίου. Αλλιώς θα αγωνιστεί ο Μανωλάς (στον Βόλο έπαιξε εκεί ο Λαγός στο φινάλε), ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και πιο πιθανό είναι να παίξει στα στόπερ μαζί με τον Ματέος. Αν πάλι κριθεί ανέτοιμος δίπλα στον Ισπανό αμυντικό θα βρεθεί ο Ντρπιτς ή ο Γκέντσογλου.

Αριστερό μπακ θα παίξει ο Καράμπελας, ενώ στα χαφ ο Ντιόπ θα συνεχίσει στον ρόλο του κόφτη, ο Μάκος θα είναι δεξιά και ο Λαγός αριστερά, με τον Καφέ αν είναι έτοιμος να αγωνίζεται στην κορυφή του ρόμβου. Αλλιώς ο Γκερέιρο θα βρεθεί ξανά εκεί, όπως και στον Βόλο. Στην επίθεση αν ο Χιμένεθ δεν επαναφέρει τον Λεονάρντο, οι Σκόκο και Μπαχά έχουν «καπαρωμένες» θέσεις. Όλα αυτά βέβαια σημαίνουν ότι η ΑΕΚ θα έχει αρκετά… αποδυναμωμένο πάγκο αύριο στο ντέρμπι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ