Η απόφαση της FIA, ελήφθη για λόγους ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι το τούνελ, στους δρόμους του Πριγκιπάτου, είναι από τα λίγα σημεία, που οι πιλότοι μπορούν να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα. Όπως εξήγησε ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Τσαρλς Γουάιτινγκ: "μιλώντας με την πλειοψηφία των οδηγών, διαπίστωσα ότι είναι σύμφωνοι, στη μη χρήση του DRS".
Την ίδια ώρα, υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις, όπως αυτή του επικεφαλής της Renault, Ερίκ Μπουγιέ: "Νομίζω ότι οι πιλότοι έχουν την κρίση και την ωριμότητα να αξιολογήσουν πότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν, με ασφάλεια, το σύστημα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!