Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τον Γεωργέα δεξί μπακ, τον Καράμπελα αριστερό μπακ και τους Δέλλα – Μανωλά στα στόπερ. «Κόφτης» θα είναι ο Ντιόπ, με τον Μίτσελ δεξιά, τον Λαγό αριστερά και τον Γκερέιρο στην κορυφή του ρόμβου, ενώ στην επίθεση δίπλα στον Σκόκο ξεκινά ο Μπαχά σε σύστημα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Λεοναρντο δεν ειναι επιθετικος, αλλά ο Μπαχα δεν είναι ποδοσφαιριστής. Ακόμα χειρότερο. Ο χιμένεθ έκανε λάθος που δεν πήρε τον μπερνς στην αποστολή. Ο Μπέρνς μπορεί να παίξει επίθεση,. Τέλος παντων. Ας μας διαψεύσει ο μπαχα κάνοντας χατ τρικ.
και ποιον να βάλει ρε φίλε σέντερ φορ? εμένα?
Θα το προτιμούσα και χωρίς να σε ξερω :)
Χορτάσαμε να ακουμε γκρινια για τον Μπαχα !!! Τι να κανουμε δεν εχουμε αλλον !!! Ο λατρευτος μας Ισμαελ ενιωσε κατι πονακια στιν πατουσα και εκατσε να κανει θεραπεια με αραβικα ελαια !!! ΥΓ: Ο Λεοναρντο δεν ειναι φορ, ουτε ο Σκοκο, επομενως δε μπορουν να παιξουν μαζι ! 2 μη φορ, δεν κανουν ενα φορ !!!
Το κακό με τον μπάχα είναι ότι είναι σαν να μην έχεις παίχτη. Προτιμώ 1000 φορές το λεονάρντο και ας μην είναι η θέση του.
Χορτάσαμε να ακουμε γκρινια για τον Μπαχα !!! Τι να κανουμε δεν εχουμε αλλον !!! Ο λατρευτος μας Ισμαελ ενιωσε κατι πονακια στιν πατουσα και εκατσε να κανει θεραπεια με αραβικα ελαια !!! ΥΓ: Ο Λεοναρντο δεν ειναι φορ, ουτε ο Σκοκο, επομενως δε μπορουν να παιξουν μαζι ! 2 μη φορ, δεν κανουν ενα φορ !!!
ΡΕ ΦΙΛΕ ""morfidoxa21"" ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ;;;; ΕΜΕΝΑ;;;;
xaxa ξερολα μαζί το παμε !!! υγ. ο λεοναρντο δεν ειναι φορ.... banes και εγώ ρε μεγάλε είχα προαίσθημα για μπαχα σημερα και ήθελα να το γράψω..όλοι σας με προλάβατε ότι ήθελα να πω, το είπατε πρωτοι !!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδιά σωστά αυτά που λέτε, οκ δεν είναι φορ....στο 1ο ματς με τον Βόλο εκεί δεν είχε παίξει???
Απάντησα και από πάνω....ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ!1000 φορές καλύτερος....
Καλύτερα που ξεκιναει ο μπαχα. Γιατί αν δεν τον έβαζε από την αρχή θα τον έβαζε μετά . Και αν ήταν , για παράδειγμα , 1-0 το παιχνίδι στο 65 , θα τον έβαζε τοτε και θα κλείδωνε το παιχνίδι υπερ του βόλου.
mpaxa(lo)
ΕΛΕΟΣ μ'αυτόν τον Μπαχά.................................
THA VGALEI GOOL SIMERA O MPAXA NA MOU TO 8YMASTE !!!!!!!
Makari alla den to vlepo
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ
Και βέβαια έχουμε....τον Λεονάρντο.....
1000 φορες ο ΛΕΟ!!!!! μοναδικη παραφωνια ειναι αυτος ο μπαχα απ την ενδεκαδα, και απ τους πολλους στην ομαδα....