Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, με τελευταία αυτό του Ίσμαελ Μπλάνκο, που αποκλείστηκε τελευταία στιγμή από την αποστολή, προβληματίζουν έντονα τον Μανόλο Χιμένεθ, σχετικά με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Και αυτό, διότι οι απουσίες στη μεσαία γραμμή, είναι πολλές, την ίδια στιγμή που και ο Μίτσελ ένοιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, ενώ και στην επίθεση, για τη θέση του σέντερ φορ, οι επιλογές έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να αλλάξει και το 4-4-2 (με ρόμβο), που μας έχει συνηθίσει τους τελευταίους μήνες (εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό), καθώς τα... κουκιά είναι μετρημένα. Με τη συμμετοχή ή όχι του Μίτσελ να είναι αυτή που θα καθορίσει και τη διάταξη.
Για την αυριανή ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι. Ο Σάχα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα παίξει ο Γεωργέας, αριστερά ο Καράμπελας, με τους Μανωλά και Δέλλα να είναι στα στόπερ. Από κει και πέρα, Ντιοπ, Λαγός, Γκερέιρο, Σκόκο και Μπαχά, θα έχουν θέση στην ενδεκάδα και αν ο Ισπανός είναι απολύτως έτοιμος, θα πάρει θέση στο ένα άκρο του ρόμβου, και θα σχηματιστεί το 4-4-2. Ειδάλλως, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και τον Ματέος σε ρόλο «κόφτη», στο πλευρό του Ντιοπ, με το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-2-3-1 και τους Σκόκο-Λαγό, να παίζουν στα άκρα. Θέση φυσικά διεκδικεί και ο Λεονάρντο στην επίθεση, ή σαν εξτρέμ αν δεν εμπιστευτεί ο προπονητής το 4-4-2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν καταλαβαίνω πως μετά από τόση απαξίωση για την ποιότητα του αλλά και ανάλογη συμπεριφορά για την αναγκαιότητα του μέσα στην ομάδα τόσο από τον τύπο όσο και από τους με ελεφάντινη μνήμη οπαδούς τον χαρακτηρίζετε αγωνιστικό πρόβλημα με την απουσία του. Τι θα μπορούσε να προσφέρει ο αμπαλος εκτός από κανένα 10λεπτό στην αρχή η στο τέλος για να αντικαταστήσει τον γκολεαδορ ΜΠΑΚΑ οχι ΜΠΑΧΑ . ΕΡΩΤΩ τωρα
Αντε να δουμε τι θα γινει σημερα...
gianaki mi les arloumpes aek eimaste re ...koubala sto kabad ilektrika k mi les arloumpes..
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ , ΚΑΙ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ . ΦΙΛΙΚΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ .
Ρε Γιαννάκη απο τη Λαμία δεν μου λες και εμένα το λόγο. Dimitris.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΓΚΑΥΡΟ , ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ ; ΣΚΑΤΙΛΑ .
ΦΙΛΕ ΜΟΥ , Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ .
Με όποιο σύστημα κι αν παίξουν, αν παίξουν σαν ΑΕΚ θα κερδίσουν! Άντε ΑΕΚάρα μου, στείλε τον "μεγαλοπαράγοντα" σπίτι του. Στέρησέ του τη δυνατότητα να διαβάλει τη χώρα μας στη Ευρώπη με τα στησίματά του... Γιατί γι'αυτό καίγεται να βγει στην Ευρώπη.