Χθες ο Νέος Πανιώνιος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον εταιρείας ελληνοκυπριακών συμφερόντων για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών με το μέλος του Δ.Σ., Γιώργο Κατσιφαράκη, να αποκαλύπτει πως πρόθεση των νέων ιδιοκτητών είναι η παραμονή του Βεντούρη στην προεδρία.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" ο Κατσιφαράκης τόνισε πως αυτοί που θα αναλάβουν την ομάδα θα είναι "Πανιώνιοι" ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει λόγος να αναζητούνται νέα πρόσωπα.
Πλέον μένει να φανεί αν ο ίδιος ο Βεντούρης είναι πρόθυμος να συνεχίσει στην προεδρία σε περίπτωση αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
