Το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα τις καθημερινές προπονήσεις ώστε να μην κοπεί ο ρυθμός της ομάδας και τα κορίτσια να καταφέρουν να κατανοήσουν όλο και περισσότερο τις απαιτήσεις και τη νοοτροπία του Κυριάκου Καμπερίδη. Πέρα από τις προπονήσεις η διοίκηση του τμήματος έχει ξεκινήσει και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς στο νέο πρωτάθλημα της Α1. Ήδη εδώ και αρκετές μέρες όπως έχουμε προαναφέρει έχει υπάρξει συμφωνία με την Σόνια Μπορόβιντσεκ για να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια, και σειρά αναμένεται να πάρουν και υπόλοιπα κορίτσια. Πιο συγκεκριμένα και αμέσως μετά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ στην Αθήνα θα υπάρξει συνάντηση της Νικολέτας Κουτουξίδου αλλά και της Χαράς Σάκκουλα με τον κ.κ Παπαδημητρίου και Μιχαήλ ώστε να υπάρξουν οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον τους στον σύλλογο.
Μέσα στις επόμενες 20 μέρες αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με το ρόστερ και το ποια από τα κορίτσια θα συνεχίσουν ή όχι στην ΑΕΚ και έπειτα θα ανοίξει ο δρόμος για νέες μεταγραφές που απασχολούν την ομάδα.
Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζονται κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με τις μόνες απουσίες να είναι αυτές των διεθνών Κουτουξίδου, Λαμπρινίδου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
