Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ταυτοποιήθηκε ο ένας δολοφόνος του 44χρονου

Η αστυνομία κατέληξε στην ταυτότητα του ενός από τους τρεις δολοφόνους του 44χρονου Μανώλη Καντάρη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην ταυτοποίηση τους ενός δολοφόνου του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου κατάφερε να φτάσει η αστυνομία. Όπως αναφέρει το Βήμα, η αστυνομία τώρα αναζητά το δράστη στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ως κατοικία του χωρίς όμως ακόμα να τον έχει εντοπίσει.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην ταυτοποίηση έπαιξε τα βίντεο από τις κάμερες στην περιοχή που συνέβη η δολοφονία. Επίσης, οι δράστες είχαν αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα σα ρούχα και σε αντικείμενα του θύματος.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα σε αυτήν την έρευνα», δήλωσε στην εφημερίδα υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Τα βίντεο επεξεργάζονται οι αστυνομικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, ώστε να καθαρίσει η εικόνα των δραστών. «Είναι σοκαριστικό. Φαίνονται όλα πολύ καθαρά. Από το βίντεο μπορούν να εξαχθούν καλές εικόνες των δραστών, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία αναζήτησης και αναγνώρισής τους», δήλωνε αξιωματικός που είχε δει τα βίντεο.

Όπως προέκυψε από τα βίντεο, οι δράστες ήταν τρεις στον αριθμό και «φαίνεται να προέρχονται από χώρα της βορείου Αφρικής, ίσως από την Αλγερία ή το Μαρόκο».

Οι δράστες επιτέθηκαν στον 44χρονο από πίσω με σκοπό να αρπάξουν την τσάντα του. Ο Καντάρης όμως αντιστάθηκε τραβώντας τη τσάντα του κι οι δράστες τον μαχαίρωσαν, ενώ διέφυγαν στην Ηπείρου.

Έρευνες πραγματοποιεί και η ΕΥΠ με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε κλήσεις κινητών τηλεφώνων από την περιοχή, τη στιγμή και λίγο μετά από τη δολοφονία, μήπως βρεθούν τα τηλέφωνα των δραστών.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ