Τα έργα ανακατασκευής της πίστας, που φιλοξένησε, για τελευταία φορά, αγώνα της F1 το 2003, χρηματοδότησε ο μεγιστάνας της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτζ, ο οποίος εκτίμησε ότι: "αν δείτε όλες τις σύγχρονες πίστες της Formula 1, θα καταλάβετε ότι και η δική μας, εδώ στο Σπίλμπεργκ, έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες για να επιστρέψει στο καλεντάρι".
Την ίδια άποψη, με πιο συγκρατημένο τρόπο, εξέφρασαν τόσο ο Μπέρνι Έκλεστοουν, όσο και ο Μίκαελ Σουμάχερ, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, οι οποίοι παραβρέθηκαν, το Σαββατοκύριακο, στα εγκαίνια της ανανεωμένης, σε όλα τα επίπεδα, αυστριακής πίστας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!